Pixabay

Alexander Dugin bespreekt de geopolitieke implicaties van het escalerende conflict tussen Israël en Palestina, waarbij hij de westerse perceptie uitdaagt en de bredere mondiale machtsdynamiek die in het spel is benadrukt.

De escalatie van de vijandelijkheden tussen Israël en Palestina zal ongetwijfeld de islamitische wereld verenigen. Westerse conservatieven beroepen zich opnieuw op de verdediging van een “joods-christelijke beschaving” tegenover moslims – de radicale ideologie van Hamas geeft hen een handig voorwendsel. Maar een samenleving die diep geworteld is in atheïsme, materialisme en de legalisatie van verschillende perversiteiten, die de theologie en traditionele waarden al lang heeft losgelaten, kan noch als christelijk noch als joods worden beschouwd.

Als zo’n Westerse houding, zoals we die nu waarnemen, Israël steunt, dan is er iets ernstig misgegaan. Want als de beschaving van de duivel aan uw kant staat, dan hebt u een misstap begaan. Er bestaat niet zoiets als een joods-christelijke wereld; dat is pure onzin. De islamitische wereld daarentegen bestaat wel, en haar tradities blijven sterk. De dynamiek is niet joods-christenen versus moslims; het zijn moslims die zich verzetten tegen een satanische cultuur, die zich verzetten tegen de antichrist. Biden’s idee om de thema’s van steun aan Oekraïne en steun aan Israël samen te voegen, onderstreept dit: het Westen kiest altijd partij voor degenen die gehoorzamen aan haar hegemonie. Moslims waren geen vijanden van Oekraïne of bondgenoten van Rusland (behalve het eschatologisch ontwaakte Iran en Syrië), maar nu zijn ze dat misschien wel.

Rusland vertegenwoordigt een pool in een multipolaire wereld.

De islam vertegenwoordigt een pool in een multipolaire wereld.

  Kijk: Israëlische troepen gefilmd terwijl ze geblinddoekte gevangene als menselijk schild gebruikten op de Westelijke Jordaanoever

Beide polen staan tegenover de wanhopige pogingen van het Westen om – zelfs met het risico van een wereldoorlog – unipolariteit en wereldwijde dominantie te behouden. Het Palestijnse conflict met Israël was geen beschavingsfrontlinie, maar is dat nu wel. Op dezelfde manier waren de spanningen tussen Rusland en Oekraïne regionaal, totdat het Westen de nationalisten in Kiev steunde. Hierdoor werd de oorlog in Oekraïne een frontlinie van een wereldwijde confrontatie tussen multipolariteit en unipolariteit.

De schaal van deze confrontatie wordt steeds groter. De situatie wordt steeds onheilspellender. Miljarden mensen wereldwijd zijn ervan overtuigd dat het collectieve Westen en zijn bondgenoten het grootste kwaad vertegenwoordigen – de samenleving van de antichrist.

Misschien kan alleen de terugkeer van Trump naar het leiderschap van de VS, of het uitbreken van een regelrechte burgeroorlog daar, de wereld redden van de Apocalyps of deze op zijn minst uitstellen. Democraten, globalisten en neoconservatieven leiden de mensheid recht de afgrond in, wat strikt genomen het demonische mandaat is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

ADL: “Als je Israël bekritiseert, ben je een terrorist”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCNN betrapt op het ensceneren van nepaanval in Israël
Volgend artikelDe medeplichtigheid van het Westen aan de Hamas-aanval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

92 REACTIES

 1. Gelukkig zijn er nog steeds Christenen in het westen die wel volgens de regels van de Bijbel willen leven. Dat beschermt vele volken tegen totale immoraliteit die de antichrist wil opleggen , om het leven zoals Jezus wil te vernietigen. Maar de Satan is reeds verslagen door de kruisdood van Jezus en roert nu met zijn staart, zoekende wie hij kan verslinden

  • Ik heb mijn eigen regels en heb geen enkele behoefte om te leven zoals iets of iemand het ooit bedacht zou hebben in al zijn of haar fantasie.
   Drugs doet rare dingen met de mensen.

   Ik heb het altijd al merkwaardig gevonden dat ze het westen een joods christelijke noemen.
   Elk geloof, waar dan ook in, is met grof geweld opgelegd.
   Zonder welk geloof dan ook zou, het een stuk vreedzamer wereld zijn geweest.

   • je lijkt de geschiedenis niet goed te kennen Bert.

    het ChristenDOM is niet met geweld opgelegd.
    het is wel gekaapt en de Christelijke regel; ja, er is er maar één: “Gij moet uw naaste liefhebben als uzelf, en God boven alles.” is vervangen door Babylonische leerstellingen en tradities, net zoals Jezus de Farizeeen en schriftgeleerden veroordeelde: “Gij hebt Gods woord krachteloos gemaakt terwille van uw overleveringen.”
    wat ze nu het christendom noemen is de christenheid, het scharlakengekleurde wilde beest, de grote hoer met wie de koningen der aarde hoererij hebben bedreven en in wie het bloed gevonden werd van allen die op de aarde geslacht zijn. opb. 17 en 18

     • Alle georganiseerde religies hebben jacht gemaakt op volkeren en groepen mensen die een wat meer esoterische kijk op het goddelijke hadden..goed voorbeeld is de moord op Jezus, omdat ie waarschuwde dat we t goddelijke in ons hart moesten zoeken ipv buiten onszelf.
      De katharen hadden dezelfde kijk daarop en zijn op de brandstapel geëindigd. Soefisme zegt ook dat de waarheid en t goddelijke in ons hart (symbool roos) is te vinden en voor dat zijn ze vervolgd, gemarteld en vermoord..er was eens een soefi die een huilende man tegen kwam, soefie vroeg aan man, waarom zo verdrietig? Ik heb geen geld om naar Mekka te gaan. De soefie zei, loop een rondje om mij heen … heeft t zelfde effect…bam! Doodstraf voor blasfemie! Terwijl de soefie bedoelde dat t goddelijke in ons net zo heilig, zo niet heiliger, is dan welk gebouw dan ook..
      Ik weet niet meer van welke soefie mysticus dit kwam..Rumi of Attar. Moraal van dit verhaal…keer naar binnen en vind daar alles..als je zoekt naar t Goddelijke buiten jezelf vind je list en bedrog!

     • Ja Bert, maar je leest niet goed. Cas schrijft dat het christendom gekaapt is. Het zijn de kapers die met geweld opleggen.

      Maar ik ben het eens met je dat we religie niet nodig hebben om ons behoorlijk te kunnen gedragen. Humanisme kan een belangrijke rol spelen zonder legenden en sprookjes uit oude boeken.

      • dank voor je verdediging, Casse

       je 2e punt: in feite is de bijbel de gebruiksaanwijzing bij het ‘apparaat’ mens.
       je vindt altijd antwoord op alle vragen die je ooit kunt stellen… (nee, de kleur van mn auto staat er niet in. :)) en tegenstrijdigheden zijn er ook niet; wel in de vertalingen.

       zonder leidraad zul je altijd ontaarding vinden, omdat de ‘vruchten van het vlees’ blijven lokken en de ‘vruchten van de geest’ verdringen.

       • Die leidraad die Japanners, Chinezen, Polynesiërs, Micronesiërs, Aboriginals, Maoris, Inuit, en ga zo maar door niet hadden? Terwijl die vaak veel vrediger en/of stabielere samenlevingen hadden. 🙂

        Dit laatste toont aan dat we ook zonder de testamenten, Talmoed, Torah of Koran vredig kunnen samenwerken en samenleven.

       • De god cultuur is slechts 4 regels groot .
        Het universum heeft fundamenten . Dit is : liefde , de andere is : alles is energie . De mensheid is niet meer dan een huis op dat fundament . Aangezien waarheid niet bestaat . Is er geen waarheid dat verteld hoe dat huis er uit moet zien . Dat is alles .

    • Karel de Grote vond dat al zijn onderdanen christen moeten worden. Daarom stuurde hij priesters naar de veroverde gebieden. Deze missionarissen of zendelingen lieten kerkjes bouwen en preekten ze over Christus en de Bijbel. Karel dwong mensen om zich te laten dopen. Desnoods met geweld. “Wie zich niet laat dopen, wordt gedood.” Dit of je hoofd werd eraf gehakt. Algemeen bekend, en wat te denken van Zuid-Amerika, zelfde verhaal.

     • Hij dwong hen te dopen in het ketterse katolicisme dat tot op heden het gemunt heeft op Bijbelse gelovigen. Lees niet protestantse gelovigen dit is enkel een mildere vorm van katoliecisme. Volgelingen van Yeshua de Messias vertaalt in Iesou Cristos oftwel Jezus Christushebben hier niets mee vandoen.

      Johannes 8:31-32 [31] Toen zei Jezus tegen de Joden die in Hem geloofden: Als u bij mijn woord blijft, bent u werkelijk mijn discipelen; [32]Jullie zullen de waarheid kennen, en de waarheid zal jullie vrijmaken.

   • Ik zou dat willen verfijnen. Elke RELIGIE leidt tot het opleggen van regels. Geloof en religie zijn verschillend. Het geloof is persoonlijk, religie is het gedogmatiseerde aftreksel daarvan dat door een beperkt aantal mensen wordt gebruikt om HUN geloof/interpretatie op te leggen aan anderen.

  • Balkenende heeft in opdracht van Amerika, Nederland omgedoopt in een :
   “JOODS-CHRISTELIJKE” beschaving, het laatste “beschaving” moet U niet al te serieus nemen.
   Amerika wist dat de relaties met de buren van de joden niet een vredige relatie zou worden.
   De joden hebben en maken elke dag steeds meer problemen tegen Palestijnen en Arabieren,
   Ook steeds meer landen in de wereld, zijn de joden aan het veroordelen.
   De wereld trapt niet langer meer in die Joodse “MEDELIJDEN BELEID POLITIEK”. Wat zijn we zielig, wij hebben de Holocaust.
   De kans wordt elke dag groter dat de joden het onderspit krijgen, en de oorlogen die zij voeren verliezen met steeds meer slachtoffers, ook onder burgers.
   Omdat Amerika, van Nederland een “JOODS-CHRISTELIJK” beschaving heeft gemaakt.
   Staat de grens Israël / Nederland voor de joden wagenwijd open, en kunnen dan met ze allen zonder visum in Nederland vestigen!!!, en blijven zo lang ze willen, en Amerika verwacht dat Nederland de joden bescherming en onderhoud aanbiedt zolang het nodig is !!!!.
   Dus m.a.w. problemen veroorzaakt door de joden, zullen joden vluchten naar Nederland die ze moet opvangen, grote delen van Nederland zul je alleen Hebreeuws horen.
   De meeste vluchtelingen in Nederland zijn dan joden.
   Is dat wat het Nederlandse volk WIL?
   De mensen op straat roepen me keihard na:
   NEE DAT NOOIT !!!!

 2. Islam is niet Satanisch in de zin van een crypto religie rond Lucifer. Maar 35 koranverzen die oproepen niet-moslims te vermoorden en een vers die verkrachting aanziet als beloning voor jihad, verklaren essentieel die dodencultus.

   • Neem eens de moeite om de koran te lezen.
    Vrouwen worden gezien als oorlogsbuit waar je alles mee mag doen zo als het je uitkomt.
    Verkrachten of als slaaf gebruiken of verkopen.
    Alles en iedereen moet dood tenzij je je laat bekeren door de islam, en anders je kop er af.
    Je zou de koran kunnen zien als een handboek voor de soldaat.

   • De koran is het boek van het kwaad. Het spoort al 1400 jaar aan tot moord- en doodslag op niet-moslims. Tot op de dag van vandaag! De koran geldt als de letterlijke boodschap van Allah aan de moslims. Daar zijn z´n soera´s voor eeuwig geldig. William Muir, een van de belangrijkste Britse islamwetenschappers, schrijft hierover:

    https://ejbron.wordpress.com/2015/02/15/voor-alle-twijfelaars-besluitelozen-onwetenden-en-diegenen-die-nog-steeds-denken-dat-de-islam-een-religie-van-de-vrede-zou-zijn-koranverzen-die-al-1400-jaar-lang-van-mohammed-to/

    • Tja Bert, ik denk dat alles wat extreem is gevaarlijk is, “wij” hebben toch ook ons geloof met vuur en zwaard verspreid.
     Ik zit er ook niet op te wachten om in een Moslim wereld te leven, toch denk ik dat het niet het recht geeft om ze te behandelen als beesten.
     Als nu eens de Grieken van over de hele wereld een bladzijde in een geschiedenisboek openslaan en daar lezen dat Izmir Grieks was en nu een eigen staat gaan oprichten zou dat ook niet lekker zitten.
     Het probleem van alle ellende zit hem in de gier diep ingegraven in het character van de mens.
     Als je kijkt naar de meeste conflicten is dat gerelateerd aan verschillende bevolkingsgroepen op een grondgebied en de een vind zich (om wat voor reden ook) belangrijker dan de andere.

   • Omdat je te lui bent heb ik er 3 over genomen.
    De lijst is ontzettend lang en daar gaat rommel niet blij van worden.

    Soera 2, vers 161: “Voorzeker, die verwerpen en als ongelovigen sterven, over hen zal de vloek komen van Allah en van de engelen en van alle mensen.”
    Soera 2, vers 191: “En dood hen, waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden. En bevecht hen niet nabij de heilige Moskee, voordat zij je daarin bevechten. Maar indien zij je bevechten, bevecht hen dan – zo is de vergelding voor de ongelovigen.”
    Soera 2, vers 216: “Vechten is je geboden ofschoon je er afkerig van bent; maar het kan zijn, dat je tegenzin hebt in iets terwijl het goed voor je is en het kan zijn, dat je iets behaagt terwijl het slecht voor je is. Allah weet het en jij weet het niet.”

    • Als je de link had aangeklikt dan had je de nr. gezien.
     De voorbeelden staan daar uitgebreid geschreven.
     Maar die moeite heb je niet genomen omdat je het eigenlijk niet wilt weten hoe barbaars moslims zijn.

     • Waarom zo boos? Let jij op hoe het strx hier wordt. En wie heeft dat zo veroorzaakt? Jij richt je woede op de verkeerden. Wanneer er echt stront aan de knikker is, zullen “zij” zich wel organiseren en verenigen. En wat doen wij dan???

      • Waarom komt dit boos over.
       Je vraagt om nummers en voorbeelden zonder ze bekeken te hebben.
       Ik beweer dan dat jij die moeite niet eens genomen heb om er naar te kijken.

       En wij dan?
       Hier zal het ieder voor zich zijn.
       Niemand die hier iets georganiseerd krijgt.

       • ik heb al uw nummer gelezen hoor, geen stress.

        Belangrijker: Hoe komt het dat we niets georganiseerd krijgen? (met alle respect) Komt door gedachtes zoals die van jou. Vasthouden aan iets dat de cabal/elite (of hoe ze ook genoemd worden) heeft veroorzaakt. Het is zij die jou je gedachtes heeft doen produceren. Dus je kan zeggen dat propaganda werkt, kijk maar bij jou. Het werkt echt. Hou jij je maar vast aan “ieder voor zich” Want anderen zullen wel samenwerken en strijden. Ik zeg dit serieus tegen jou: tijd om iets anders te denken, tijd om die brainwash-gedachtes van je te laten vallen. Je zult er geen spijt van hebben. Ik woon n u al 2 jaar in Dubai, bevalt super: geen klimaat, geen asielcrisis, geen discriminatie, geen regenboogvlaggen, niks.

        • Ik wil wel geloven dat je iets zou kunnen organiseren maar denk dat het in Nederland zo goed als onmogelijk is.
         Iedereen is hier bijna extreem verdeeld.
         Merk alleen op hoe de afgelopen 3 jaar verlopen zijn.
         Of met elke discussie die hier ontstaat/
         Haat en nijd, over en weer.

        • Maar heb je er ook nog een gedachte over nadat je alles gelezen hebt.
         Of is het allemaal onzin wat er staat.
         In Dubai denken ze daar echt niet anders over.

         Elk moslim land wat niet onder een streng bewind staat wordt vanzelf een puinhoop.
         Omdat ze dan mekaar de hersens wel inslaan omdat iemand een afwijkende mening heeft over de koran.
         Er bestaan dan ook geen democratische moslim landen waar de bevolking het voor het zeggen heeft.

       • Bert, dat is idd zo. Daarom moet er een omslag komen, anders is NL gedoemd. Ik snap nog steeds niet hoe slecht een mens kan zijn, oorlogen veroorzaken, mensen uithongeren, kinderporn, moorden, leugens etc etc. ik snap het niet! WAAROM? Miss verdienen de meeste wel om verwijderd te worden uit het leven. Slechtheid bahhh

      • Wij doen wat we al jaren lang doen, kop in het zand, spuitje halen, je neus laten uitboren tot er een gaatje in je hersenvlies zit, heerlijk thuiswerken, de auto laten staan, vooral gehoorzamen en nog meer deugen. Af en toe laten zien dat je werkelijk deugt en dus allerlei vreemde vlaggen ophangen, maskertjes dragen en op social media schelden op de ongehoorzamen, de Wappies. En als er echt stront aan de knikker is, dan janken en de pijp aan Maarten geven zonder op te staan en te reageren of te knokken.

  • Fout. Allah is een heidense god die ze voor God laten doorgaan en dus is het woordelijk satanisch als ze roepen allah hu akbar. Het is satan die de plaats van God wil hebben. (Jesaja 14 en ezekiel 28:14-15)

  • Misschien het boek ‘de duivelsverzen’ eens lezen. Of gewoon de quran, hadith en sunnah eens lezen/bestuderen.
   Islam volgt een figuur van ‘allah’ die in feitelijk alles exact tegengesteld is aan die van de christelijke god. Volgens mo noemt allah zichzelf ‘de grootste (meer grotere) samenzweerder’, de ‘beste leugenaar/bedrieger’ en meer van dat fraais.

   In de context van de joodse en christelijke religie is allah dus zeer zeker te vergelijken met de duivel. Dat is niet iets dat door christenen is verzonnen, dat komt regelrecht uit de islamitische geschriften.

 3. De zogenaamde leiders van met name de stervende westerse gevallen beschaving dienen de zelf-zucht of als je het zo wilt etiketteren satan/ anti-christ. De gewone mens echter wil slechts vrede. Moslims, Christenen, Joden, heksen, sjamanen, tovenaars, afvalligen, ketters, heiligen en hoeren leven samen in licht en liefde.

 4. Een wat simplistisch manier, om de situatie op het wereld-toneel te proberen te schetsen.
  Wie er uiteindelijk “de joods-christelijke beschaving” bestuurd is wel degelijk Joods, maar dan tegen God gericht, Satanisch van origine.

 5. Er gaat ene bericht rond dat Hamas heeft opgeroepen morgen alle Joden, Joodse instellingen etc. aan te vallen…gezien het intelligentie niveau van vele mossels loopt in dat geval iedere persoon met een blank gezicht gevaar….voor hen zijn we allemaal ongelovigen en dus door allah aangewezen als legitiem doelwit….we gaan het zien, beter nu dan over tien jaar…

 6. Over een niet al te lange tijd, zal ook hier de tering uitbreken, we hebben er genoeg binnengehaald. Gaan we het winnen? IK DENK HET NIET!

      • Ik heb alleen met mezelf te maken.
       Ik weet dat je niet op andere hoeft te reken als het er op aankomt.
       Ik verlaat mijn huis niet eens zonder voorbereid te zijn.

       • Ooit ergens gelezen dat wanneer er iemand op een laffe manier de tyfus geschopt wordt dat er andere zijn die dan helpen of ingrijpen.
        Ik niet.
        Niet in het OV, niet op straat, helemaal nergens.
        Ze pakken hun camera er bij een filmen het vanaf een afstandje.
        En daarom reken ik op helemaal niemand.

      • Het wordt een zooitje zodra op een vrijdag middag een sein gegeven wordt door een imam.
       Geen Nederlander die daar echt op voorbereid is.
       Wij hebben geen wapens behalve wat keukenmessen.
       Erdogan zei het al, moskeeën zijn onze kazernes

        • Net zo goed als dat er geen gematigde moslim bestaat.
         Ook daar is Erdogan duidelijk in.
         Islam is islam en niks anders.
         Dat er gematigde moslims zouden bestaan komt van mensen die denken dat het uiteindelijk wel goed zal komen en eeuwige vrede zal bestaan tussen verschillende gelovigen.
         Was het maar waar.

       • Bert,
        Wij als Westerlingen hebben na de 2de Wereld Oorlog tussen de 20 en 30.000.000 mensen wereldwijd vermoord, daar kan je de Islam niet van beschuldigen. DUS: waardoor zit die haat zo diep geworteld bij jou, dat je weinig andere opvattingen nog niet eens in overweging neemt, en alles maar terugkaatst naar de Islam. Kick je er misschien op dat wij als Westerlingen na 9/11 Irak en Libië plat gebombardeerd hebben, en later het zelfde met Syrië, en wie weet nog veel meer.. wat we van plan waren, maar dat de Rus daar een stokje voor stak. Als ik al iets zou haten, wat ik niet doe, dan is dat de hele Westerse wereld met hun arrogante elites, en hun brave burgers, die als enige zogenaamde beschaving.. de mensheid uit kan roeien. Geen Islam of ander geloof kan dat. En dat benauwd mij meer. Haat vertroebeld alle gedachten die er toe doen. Een betere hint kan ik je niet geven.

        • Efka, islam heeft meer dan genoeg slachtoffer gemaakt door de hele geschiedenis van islam heen.
         Islam (er)kent geen samenleven, islam bestaat om te overheersen.
         Dat het westen de nodige slachtoffers heeft gemaaktt is niet te ontkennen, maar dat wil niet zeggen dat islam zo lief is. Islam heeft net zo als het westen volledige besachavingen uitgeroeid, genocide gepleegd, geroofd, gemoord, gemarteld. Islam is als een roofdier; het kent alleen bloeiperiodes net nadat het een andere beschaving heeft verzwolgen, maar waar islam komt, daar verdwijnt beschaving, verdwijnt vrede, verdwijnt kennis.

 7. Als atheist zeg ik het volgende : Officiele en publieke gosdienstbelevenis zou VERBODEN moeten zijn! Doorheen de eeuwen heen heeft godsdienst, de officiele versie ervan, enkel geleid tot oorlogen, politieke onderdrukking en godsdienstig machtsmisbruik ! ok, iedereen heeft als individu het recht om in een of andere goddelijke entiteit(of meerdere) te geloven gezien het mentaal en zelfs fysiek soelaas kan bieden, net zoals yoga trouwens. Die ‘verering’ zou echter enkel in de privésfeer mogen gebeuren ten einde politiek misbruik te vermijden. Trouwens wat kan god het schelen of men zit te bidden in een imponerende kerk, kathedraal of moskee of kaarsjes gaat branden, om terug gezond te worden, in de door mensen gebouwde en beheerde basiliek van Scherpenheuvel, de grot van Lourdes etc ipv in je ’thuiskapelletje’ ? Oneindig veel leed en miserie zou vermeden geweest zijn ZONDER officiele klotegodsdiensten !

  • @Patrick…

   100% eens… geloven is een individueel spiritueel proces, het is bewust ZIJN in jezelf. Het is mis gegaan toen individueel geloven werd overgenomen door institutionele religies en faacisten het geloof volgens regels en wetten ging opleggen. Er is maar 1 wet als je echt gelooft en dat is liefde. Angst is wat we leren, liefde is wat we zijn. De satanisten hebben de wereld in de oudheid op de kop gezet door dat om te draaien. Institutionele religies hebben mensen geleerd dat angst is wat ze zijn en dat liefde is wat ze leren. Zo hebben ze ons geleerd dat het ego (angst) is wat we zijn en liefde is wat we kunnen/moeten leren… en de institutionele religies vertellen ons hoe dat zit. Ze hebben ons op de kop gezet en ons tegennatuurlijk opgevoed via institutionele religies.

   Geloven moet je niet in groepen doen, daar ontstaat blind volgen, oordelen, uitsluiten, strijd, haat, uitsluiten, fascisme, oorlogen, vervolging. Geloof is in je hart.

   • ….dank voor je reactie …. Doe anderen niet aan wat je zelf niet aangedaan wil worden…Zo simplistisch en toch lukt het niet door de fout van machtswellustelingen die zo nodig over lijken, gaan letterlijk en/of figuurlijk … zelfs op dorpsniveau gebeurt dit al …

    • @Patrick…

     Geloven = waarheidsvinding… en als je echt en oprecht de waarheid zoekt, kom je uiteindelijk op de waarheid van liefde uit. En dat is idd wat jij zegt; doe anderen niet aan wat je zelf niet aangedaan wil worden. Liefde is een werkwoord, geen theorie. Liefde kan je niemand opleggen, liefde kan je alleen zelf ontdekken. Liefde is wat wij zijn, tenzij het je is afgeleerd en er alleen ego over is.

     Als iedereen elkaar dient, dan wordt iedereen bedient.

     • Patrick oktober 12, 2023 Bij 09:54

      En hier kan ik mij nou helemaal in vinden!
      net als mijn collega’s zeggen:Je geloof en sexuele voorkeur houd je maar lekker voor jezelf.
      Wat er achter jouw voordeur gebeurd,gaat niemand wat aan.
      Lgsto zei ook al,god zit in onszelf,als je naar binnen refecteerd.
      Buiten onszelf is er afgunst,materie en zo.
      Daarom ben ik het een beetje met de protestanten eens,maar da’s een ander verhaal.
      Volkomen eens als de mensen niet fanatiek denken dat zij het Heilige woord begrepen hebben,en een ander dat opdringen.
      Dus ik vind het zo een gek idee nog niet,om alle openbare uitingen van religie te elimineren.
      De kerken in Nederland zijn al ontzuilt.
      Meeste kerken krijgen een andere functie,nu al.
      Maar dan wel consequent zijn,ook geen moskeeen in Nederland.Afgelopen.
      Ga lekker 5 x per dag thuis bidden.

  • Ik sprak soms een pastoor op straat, het viel me op dat hij nooit iets zei over geloof of God. Ik nam wat verder wat te drinken en hoorde van de man die bij D66 zit dat dat ook niet mag, het is verboden. Het mag nog net wel als je passant bent. Maar als er een christelijke bijeenkomst in de buurt is word je al verdacht van opruiing als je langsloopt.

  • @Patrick
   Je kunt het wel, een inhoudelijk draadje neerzetten 😎
   Waardering 👍
   Wij moesten als kinderen strak in lijn van uit school naar de rozengracht (zaaiers kerk) om daar te gaan biechten . Ik was toen al recalcitrant en steevast een slag voor mijn harses kreeg als ik weer eens met het wijwater en het doopvond klooide .
   Kinderen biechten ? Na 6 jaar school eraf getrapt met de stelling dat ik voor galg en rad zou opgroeien . Waarvan akte . loose cannon. (One that is uncontrolled and therefore poses danger.) Ik herinner mijn ouwe die op een dag zwaar vloekend thuis kwam en alle gods lampen kruisen en beelden op een hoop gooide er op stond te stampen . aanleiding onbekend .🤨 Elke(enige) vorm van religie is aan mij niet besteed .

  • “Godsdiensten” zijn machtssystemen, net als de feodale machten, de ‘liberale’ vrijmetselarij en zoals nu de almachtige ‘wetenschappers’ die ons hun tovenaarsgif en AI door de strot proberen te proppen. “We zullen worden als G*D”….

   Maar, alle religies én politieke stromingen hebben afdelingen van de illuminati/rosicrusians/Cedars-metselarij in huis, verdekt of niet, dat zijn de ware wellustelingen die ons voorliegen en bedriegen om hun plannen te kunnen verwezenlijken. Deze nazaten van Caïn hebben een verbond met het kwaad gesloten en zijn de anti-these van de zuivere godsdiensten, en zijn geinfiltreerd in de industrie, finance, wetenschap en politiek. Het zijn de Merchants of Death. De kunstenaars van de omgekeerde retoriek en de grote genocide.

   En dan zijn er nog de Jezuïten, de geheime dienst (zeg maar CIA/Mossad/MI6) van de meest satanische religie die op aarde bestaat; Rooms Katholicisme! En dat gaaius heult met alles wat macht en rijkdom kan creëren voor hen die “dronken willen zijn van het bloed der martelaren”.

   De seculiere ‘religies’ die wij Marxisme, Socialisme of Communisme noemen komen allemaal uit de “sociale bevrijdings”-theologische koker van degenen die zeggen dat zij djuws zijn en zijn het niet want zij zijn van de synagoge van de satan. Alles om de mensheid tegen elkaar en zichzelf te keren en de samenleving te vernietigen.

   Als we hen hun gang laten gaan….

   • Net als die grote blonde fascist, die steeds maar roept dat de Islam een “achterlijke cultuur” zou zijn… Dat zal dan zijn omdat al onze ‘wetenschappelijke’ kennis daar vandaan komt, de eerste universiteit ter wereld in Bagdad en de grootste bibliotheek in Alexandrië stond?

    Dit zijn de roofridders van de westerse diktatuur, de herders der sluwheid die de pandemie’ van de domheid over de schaapjes uitstorten.

    • Volledig mee eens Gerard. Wilders is een geblondeerde Indo die getrouwd is met een Askenazi/Israelische vrouw. Waar zijn haat tegen de Mohammedanen vandaan komt, geen idee. De Bibliotheek van Alexandrië, wiskunde en algebra.komen voort uit het Midden-Oosten net zoals astrologie en sterrenkunde.
     Wilders had beter moeten weten; in Nederlands-Indie hebben wij Hollanders 375 in vrede samengeleefd met de Indonesische Moslims. Met uitzondering van de ca 100K Athjeers die wij dmv het KNIL “pacificeerden”.( Van Heutz).
     Wilders is gewoon een VVD’er.
     De Joden regeren NL (denken ze).
     Voor de 16e/17e eeuw was er geen Jood te bekennen in Noord-West-Europa. De term “Joods-Christelijke beschaving” bestond 50 jaar geleden niet.
     Maar de goed gelovige Halleluja roepers van de CU en de restanten van het CDA + de Wilders aanhangers staan pal achter Israel en de massamoordenaars die daar nu bezig zijn als bezetter en voor onze ogen ( social media) een overwonnen volk ( Arabische Palestijnen) uit te roeien. Met een beroep op de Bijbel ( Amelek) worden ziekenhuizen en woonwijken gebombardeerd, vooral kinderen vermoord en toch “geloven” deze van God los geslagen “Christenen” dat zij dit “Joods-Christelijke” geloof moeten blijven aanhangen en ondersteunen. De Askenazi/Israelisch spugen op ons van oorsprong Germaans/Latijnse “Christelijke” geloof, maar dit beseffen de ” Christenen” niet.
     Nederland is helaas een fascistisch land geworden of dit nu van rechts of links komt, doet niet ter zake. Het valt mij mee dat de Nederlanders nog niet staan te juichen wanneer het zoveelste ziekenhuis in Gaza door bommen getroffen wordt.
     Mededogen en medelijden kennen de meeste zelfbenoemde Christenen niet.
     Ik schaam mij voor mijn eens mooie en vooral vrije land. Niets van over gebleven.

 8. DINSDAG 16 OKTOBER 2007
  Het Moslim Broederschap Project
  door Patrick Poole,11 mei, 2006

  Stelt u zich eens voor: internationale politiemachten en Westerse geheime diensten ontdekken een twintig jaar oud document, opgesteld door de oudste islamistische organisatie ter wereld met één van de grootste terreurnetwerken; een document dat een uiterst geheim plan onthult om een “culturele invasie”en uiteindelijke verovering van het Westen op gang te brengen dat een vrijwel exacte afspiegeling is van de tactieken die meer dan twintig jaar lang door de islamisten zijn gebruikt. Men zou toch denken dat zulk nieuws in vette koppen op de voorpagina’s van de New York Times, Washington Post, London Times, Le Monde, Bild, en La Republica zou worden gepubliceerd .
  Als u dat had gedacht, had u het goed mis.

  De Zwitserse autoriteiten hebben bij een inval op november 2001, twee maanden na de verschrikkelijke gebeurtenissen van 11 september inderdaad de hand gelegd op zo’n document. Sindsdien is informatie over dit document, in contraterrorisme-kringen bekend als “Het Project” en elke discussie omtrent de inhoud beperkt gebleven tot de uiterst geheime wereld van de Westerse geheime diensten. Alleen door het werk van een moedige Zwitserse journalist, Sylvain Besson van Le Temps, en zijn in oktober 2005 gepubliceerde boek, La conquête de l’Occident: Le projet secret des Islamistes (De Verovering van het Westen: Het geheime project van de islamisten) is informatie over Het Project eindelijk openbaar geworden. Een door Besson geciteerde Westerse functionaris heeft Het Project omschreven als “een totalitaire ideologie van infiltratie die uiteindelijk het grootste gevaar vormt voor de Europese maatschappijen.”

  Wat Westerse inlichtingendiensten over Het Project weten begint met de inval in een luxueuze villa in Campione, Zwitserland, op 7 november, 2001. Het doelwit van de inval was Youssef Nada, directeur van de Al-Taqwa Bank van Lugano, die meer dan 50 jaar lang actief met de Moslim Broederschap heeft samengewerkt en die toegaf een van de internationale leiders van de organisatie te zijn. De Moslim Broederschap, die als de oudste en één van de belangrijkste islamistische bewegingen in de wereld wordt beschouwd, werd in 1928 gesticht door Hasan al-Banna met als motto: “Allah is ons doel, de Profeet onze leider, de Koran is onze wet, jihad is ons pad, sterven in de naam van Allah is ons hoogste streven.”

  De inval werd uitgevoerd door Zwitserse ordediensten op verzoek van het Witte Huis in het begin van de campagne tegen de financiering van het terrorisme in de onmiddellijke nasleep van 11 september. De VS en Zwitserland hadden onderzoek gedaan naar de betrokkenheid van Al-Taqwa bij het witwassen van geld en het financieren van een lange reeks islamitische terroristische groeperingen waaronder Al-Qaeda, HAMAS (de Palestijnse tak van de Moslim Broederschap), de Algerijnse GIA en de Tunesische Ennahdah.

  In de documenten die tijdens de inval in Nada’s Zwitserse villa in beslag werden genomen was een in Arabisch geschreven plan van veertien bladzijden, gedateerd op 1 december, 1982, dat een strategie van 12 punten schetst om “een islamitische regering op aarde te vestigen” – genaamd Het Project. Volgens een verklaring van Nada tegenover de Zwitserse autoriteiten was het ongetekende document opgesteld door “islamitische onderzoekers” die betrokken waren bij de Moslim Broederschap.

  Wat Het Project zo anders maakt dan de standaard islamistische retoriek van “Dood aan Amerika! Dood aan Israël!” en “Sticht een wereldwijd kalifaat!” is de flexibele benadering van de “culturele invasie” van het Westen in meerdere fasen en op lange termijn. Het Project roept op om gebruik te maken van diverse tactieken, van immigratie, infiltratie, surveillance, propaganda, protesten, bedrog, politieke legitimiteit en terrorisme, heeft langer dan twee decennia dienst gedaan als “blauwdruk” voor de Moslim Broederschap. Zoals een aantal voorbeelden uit heel Europa laten zien – inclusief de politieke erkenning van parallelle islamistische overheidsorganisaties in Zweden, de recente “cartoon” jihad in Denemarken, het in de brand steken van auto’s gedurende de Parijse intifada vorige november, en de terroristische aanslag van 7/7 in Londen – is het in Het Project geschetste plan een overweldigend succes.

  In plaats van zich te concentreren op terrorisme als de enige methode om actie te voeren voor de groep, zoals het geval is met Al-Qaeda, valt het gebruik van terreur op perfect postmoderne wijze in een veelvoud aan beschikbare opties om in toenemende mate te infiltreren, confronteren en uiteindelijk de islamitische heerschappij over het Westen te vestigen. Onder de vele aanbevelingen die in Het Project worden gedaan vallen de volgende tactieken en technieken:
  Netwerken met en het coördineren van acties met gelijkgestemde islamistische organisaties.
  Het vermijden van open allianties met bekende terroristische organisaties en individuen om de schijn van “gematigdheid” op te houden.
  Infiltreren in en overname van bestaande moslimorganisaties om ze op één lijn te stellen met de collectieve doelstellingen van de Moslim Broederschap.
  Gebruik maken van misleiding om de voorgenomen bedoelingen van islamistische acties te maskeren, zolang dit niet tegenstrijdig is met de wetten van de sharia.
  Het vermijden van lokale, nationale en globale conflicten met Westerlingen die op de lange termijn het vermogen om de islamistische machtsbasis in het Westen uit te breiden schade zouden kunnen berokkenen of die een negatieve reactie tegen moslims zouden kunnen veroorzaken.
  Het opzetten van financiële netwerken om de bekering van het Westen te financieren, inclusief de ondersteuning door fulltime bestuurders en medewerkers;
  Verkennen, gegevens verzamelen, en het opbouwen van capaciteit om gegevens te verzamelen en op te slaan.
  Het opzetten van een controlesysteem om toe te zien op de Westerse media om moslims te waarschuwen voor “tegen moslims gerichte internationale samenzweringen”.
  Het ontwikkelen van een islamistische intellectuele gemeenschap, inclusief het opzetten van studiecentra en belangenorganisaties, het publiceren van “academische” studies om de islamistische positie te legitimeren en de geschiedenis van de islamistische bewegingen te boek te stellen.
  De ontwikkeling van een allesomvattend honderd-jaren-plan om de islamistische ideologie over de hele wereld te bevorderen.
  Internationale doelstellingen afwegen tegen plaatselijke flexibiliteit.
  Het creëren van uitgebreide sociale netwerken van scholen, ziekenhuizen en liefdadigheidsinstellingen die de islamitische idealen zijn toegedaan, zodat moslims in het Westen constant in contact staan met de beweging.
  Het betrekken van moslims die onze ideologie trouw zijn bij democratisch gekozen instellingen op alle niveaus in het Westen, inclusief overheid, NGO’s, particuliere instellingen en vakbonden.
  Gebruik maken van bestaande Westerse instellingen tot ze kunnen worden overgenomen in dienst van de islam.
  Het opstellen van islamitische grondwetten, wetten en beleid voor uiteindelijke ten uitvoerlegging.
  Conflicten binnen de islamistische bewegingen op alle niveaus vermijden, inclusief de ontwikkeling van processen om conflicten op te lossen.
  Allianties sluiten met Westerse “progressieve” organisaties met vergelijkbare doelstellingen.
  Autonome “veiligheidstroepen” organiseren om moslims in het Westen te beschermen.
  Geweld ontketenen om de moslims die in het Westen wonen “in de stemming te houden voor jihad”.
  Jihad-bewegingen in de hele islamitische wereld ondersteunen door preken, propaganda en financiële, personele en operationele steun.
  Zorgen dat de Palestijnse kwestie wereldwijd een wig drijft tussen moslims en het Westen.
  De bevrijding van heel Palestina uit handen van Israel en de oprichting daar van een islamitische staat tot een hoeksteen maken van het plan voor globale islamitische overheersing.
  Een doorlopende campagne op touw zetten om onder de moslims haat tegen de joden op te wekken en elke discussie over verzoening of co-existentie met hen af te wijzen.
  Het actief oprichten van jihad-terreurcellen in Palestina.
  De terroristische activiteiten in Palestina verbinden met de wereldwijde terreurbeweging.
  Voldoende geld inzamelen om de jihad wereldwijd voor onbepaalde tijd voort te zetten en te ondersteunen.
  Bij het lezen van Het Project moet men in gedachten houden dat het document in 1982 werd opgesteld, toen de huidige spanningen en terroristische activiteiten in het Midden Oosten nog in de kinderschoenen stonden. In veel opzichten loopt Het Project uitermate duidelijk vooruit op het leeuwendeel van de islamistische activiteiten gedurende de afgelopen twee decennia, zowel van “gematigde” islamistische organisaties als van uitgesproken terroristische groepen.

  Het grootste deel van wat tegenwoordig openbaar is gemaakt over Het Project is het resultaat van onderzoek door Sylvain Besson, inclusief zijn boek en een artikel daarover in het Zwitserse dagblad, Le Temps, “L’islamisme à la conquête du monde” (Het islamisme en de verovering van de wereld), waarin zijn boek, dat alleen in een Franstalige uitgave beschikbaar is, wordt geschetst. Minstens één Egyptische krant, Al-Mussawar, publiceerde de Arabische tekst van Het Project vorige november in zijn geheel.

  In de Engelstalige pers is bijna geen aandacht geschonken aan Bessons onthullingen betreffende Het Project. De enige vermelding in de oude media in de VS is te vinden in een artikel in de Weekly Standard (20 februari, 2006) van Olivier Guitta, The Cartoon Jihad. Het meest uitgebreide commentaar op Het Project is geschreven door een in Londen woonachtige Amerikaanse onderzoeker en journalist, Scott Burgess, die zijn analyse van het document op zijn blog, The Daily Ablution heeft gepubliceerd. Een Engelse vertaling van de Franse tekst van Het Project werd samen met zijn commentaar in december 2006 in een reeks afleveringen gepubliceerd (delen I, II, III, IV, V, Conclusion). De volledige Engelse vertaling van dhr. Burgess wordt daar met zijn toestemming in zijn geheel aangeboden.

  Niettegenstaande het ontbreken van een openbare discussie over Het Project zijn het document en het daarin geschetste plan onderwerp geweest van aanzienlijke discussies onder de Westerse inlichtingendiensten. Eén antiterrorisme-functionaris die met Besson over Het Project heeft gesproken en die in Guitta’s artikel in de Weekly Standard wordt genoemd is de huidige autoriteit op het gebied van terrorisme, Juan Zarate. Hij noemde Het Project een blauwdruk van de Moslim Broederschap voor “het verspreiden van hun politieke ideologie” en uitte zijn bezorgdheid omdat “de Moslim Broederschap een groep is die ons zorgen baart, niet omdat ze zich bezighoudt met filosofische of ideologische ideeën, maar omdat ze het gebruik van geweld tegen burgers verdedigen.”

  Eén befaamde internationale geleerde en kenner van Islamistische bewegingen die ook met Besson heeft gesproken, Reuven Paz, sprak over Het Project in zijn historische context:

  Het Project maakte deel uit van het handvest van de internationale organisatie van de Moslim Broederschap die officieel werd opgericht op 29 juli 1982. Het is een weergave van een uitgebreid plan dat in de jaren 60 nieuw leven werd ingeblazen door de immigratie van hoofdzakelijk Syrische en Egyptische intellectuelen van de Broederschap naar Europa.

  Zoals Paz opmerkt werd Het Project in 1982 opgesteld door de Moslim Broederschap als onderdeel van hun handvest, een periode die wordt gekenmerkt door een opleving van zijn organisatorische uitbreiding op internationaal niveau, evenals door een keerpunt in de afwisselende periodes van repressie en tolerantie door de Egyptische regering. In 1952 speelde de organisatie een cruciale ondersteunende rol voor de Vrije Officieren, een beweging geleid door Gamal Abdul Nasser, die koning Faroek van de troon stootte maar die al snel uit de gunst raakte bij het nieuwe revolutionaire regime omdat Nasser weigerde gehoor te geven aan de roep van de Moslim Broederschap om een op de Islamitische ideologie gestoelde staat op te richten. Sinds de Juli Revolutie in 1952 is de Broederschap regelmatig in de ban gedaan en zijn de leiders door de Egyptische autoriteiten ter dood gebracht en gevangen gezet.

  Sinds 1982 heeft de Moslim Broederschap zijn netwerk over het Midden-Oosten, Europa en zelfs Amerika uitgebreid. In eigen land in Egypte won de Moslim Broederschap 20 procent van de beschikbare wetgevende zetels in de parlementaire verkiezingen van 2005, zodat ze het grootste oppositieblok vormen. De Palestijnse afdeling, in de hele wereld bekend als HAMAS, kreeg onlangs de macht in handen in de Palestijnse Autoriteit nadat ze bij de verkiezingen 74 van de 132 zetels in de Palestinian Legislative Council wonnen. De Syrische tak is historisch gezien de grootste georganiseerde oppositiegroep tegen het regiem van Assad, en de organisatie heeft afdelingen in Jordanië, Soedan, en Irak. In de VS wordt de Moslim Broederschap voornamelijk vertegenwoordigd door de Muslim American Society (MAS).

  De Moslim Broederschap heeft vanaf haar oprichting gepleit voor het toepassen van terrorisme als een middel om haar agenda van islamitische wereldoverheersing te bevorderen. Maar als de grootste radicale volksbeweging in de islamitische wereld heeft ze veel leidende islamitische intellectuelen aangetrokken. Onder deze groep van Moslim Broederschap-intellectuelen bevindt zich Youssef Qaradawi, een in Egypte geboren islamistische geestelijke, die in Qatar zijn hoofdkwartier heeft.

  Qaradawi, een van de leidende spirituele figuren binnen de Moslim Broederschap en onder de islamitische predikers (hij heeft zijn eigen wekelijkse programma op Al-Jazeera), is een van de belangrijkste apologeten geweest wat betreft zelfmoordaanslagen in Israel en terrorisme tegen Westerse belangen in het Midden Oosten. Zowel Sylvain Besson en Scott Burgess leveren uitgebreide vergelijkingen tussen Qaradawi’s publicatie Priorities of the Islamic Movement in the Coming Phase, gepubliceerd in 1990, en Het Project, dat acht jaar voor Qaradawi’s Priorities verscheen. Ze vestigen de aandacht op de opvallende overeenkomsten in het taalgebruik en de plannen en methoden die de beide documenten aanbevelen. Men speculeert dat Het Project door Qaradawi werd gebruikt als een sjabloon voor zijn eigen werk, of dat hij betrokken was geweest bij het opstellen ervan in 1982. Het is misschien toeval dat Qaradawi de op drie na grootste aandeelhouder was in de Al-Taqwa Bank van Lugano, waarvan de directeur, Youssef Nada, de persoon was bij wie Het Project werd aangetroffen. Sinds 1999 is Qaradawi de toegang tot de VS verboden als gevolg van zijn connecties met terroristische organisaties en zijn openlijk pleiten voor terrorisme.

  Voor degenen die Het Project hebben gelezen, is het meest zorgwekkende niet dat islamisten een plan hebben ontwikkeld om de wereld te overheersen; door experts werd al aangenomen dat islamistische organisaties en terroristische groeperingen vanuit een overeengekomen reeks algemene principes, netwerken en methodologiën hebben geopereerd. Het verrassende is hoe effectief het islamistische veroveringsplan dat in Het Project wordt geschetst gedurende twee decennia door moslims in het Westen is geïmplementeerd. Even zorgwekkend is de achterliggende ideologie van het plan: haat en geweld ontketenen tegen joodse bevolkingsgroepen over de hele wereld; het welbewust overnemen en ondermijnen van Westerse publieke en particuliere instellingen; de aanbeveling van een tactiek van doelbewust escalerende confrontatie van in het Westen wonende moslims tegen hun buren en medeburgers; het accepteren van terrorisme als een legitieme optie om hun doel te bereiken en de onvermijdelijke realiteit van jihad tegen non-moslims; en het uiteindelijke doel om met geweld de islamitische heerschappij van het kalifaat door sharia in het Westen, en uiteindelijk over de hele wereld, in te voeren.

  Als de praktijk die we de laatste kwart eeuw in Europa en de VS hebben gezien een indicatie is, dan moeten de “islamitische onderzoekers” die Het Project meer dan twee decennia geleden opstelden, ingenomen zijn dat hun lange-termijnplan om het Westen te veroveren en de groene vlag van de islam over zijn burgers te hijsen zo snel, efficiënt en volledig verwezenlijkt wordt.. Als de islamisten in de komende jaren net zo succesvol blijken, dan kunnen de westerlingen maar beter van hun persoonlijke en politieke vrijheden genieten zolang het duurt.

  • Maar voor 9/11 gebruikte de Amerikaanse Deep State toch islamisten? Hun ‘Project’ laat geen ruimte voor zo’n sturing door niet-moslims. Of zijn die Projectleiders soms Vrijmetselaars? Ik snap er niets meer van. Je beweert van alles en nog wat, ik kan er geen touw meer aan vast knopen.

   • @rafi – De artikelen zijn gedurende de tijd – eventueel vertaald – opgeslagen door Adriaan W. Bovenstaand artikel is geschreven door Patrick Poole,11 mei, 2006. Helaas staat niet bij elk overgenomen artikel een link naar de bron die het destijds publiceerde, maar soms ook zijn bepaalde artikelen niet langer terug te vinden vanwege de censuur welke plaatsvindt op het internet en dan is het simpelweg overnemen van een tekst gekoppeld aan een auteur wel constructief. Wanneer ikzelf een overgenomen tekst presenteer, gebruik ik standaard de aanhalingstekens aan het begin en het einde van een tekst om aan te geven dat de tekst van een ander komt dan van mijzelf, maar dan toch wil het weleens gebeuren dat een lezer daar overheen kijkt.

  • Goed stuk Adriaan bedankt.

   Dit is inderdaad waar de Islam voor gaat.
   Het is niet algemeen bekend, maar destijds heb ik het wel gelezen en de ideologie is geen spaan veranderd. Sterker nog het heeft zich meer en meer wereldwijd gesetteld ook in ons land.
   Het geeft ten minste wel duidelijk aan in welke positie wij ons in Nederland bevinden.
   Je moet er oog voor hebben.
   Jammer dat velen dit niet inzien.

 9. ZATERDAG 22 MAART 2008
  De islam als veroveringsideologie
  Islam is geen religie, en ook geen cultus. Het is een compleet systeem.

  De islam heeft religieuze, juridische, economische en militaire componenten. De religieuze component is een weerhaak voor alle andere componenten.

  Islamisering doet zich voor wanneer er genoeg moslims in een land zijn om actie te voeren voor hun zogenoemde “recht om hun geloof te mogen belijden”.

  Wanneer een politiek correcte maatschappij met een verscheidenheid aan culturen instemt met de “redelijke eisen” van moslims om hun “geloof te mogen belijden” krijgen ze de andere componenten er onder de tafel bij. Dat werkt zo: (bron voor de percentages: CIA The World Fact Book (2007).

  Zolang moslims ongeveer 1% van de bevolking van een willekeurig land uitmaken zullen ze worden beschouwd als een vredelievende minderheid die voor niemand een bedreiging vormt. Ze worden, in feite, in artikelen en films afgebeeld als unieke, kleurrijke stereotypen:

  Verenigde Staten – 1.0 % moslim
  Australië – 1.5% moslim
  Canada – 1.9% moslim
  China – 1%-2% moslim
  Italië – 1.5% moslim
  Noorwegen – 1.8% moslim

  Bij 2% en 3% beginnen ze bekeerlingen te maken onder andere etnische minderheden en ontevreden groepen, voor een belangrijk deel in gevangenissen en onder straatbendes.

  Denemarken – 2% moslim
  Duitsland – 3.7% moslim
  Verenigd Koninkrijk – 2.7% moslim
  Spanje – 4% moslim
  Thailand – 4.6% moslim

  Vanaf 5% oefenen ze een onevenredig grote invloed uit in verhouding tot hun aandeel van de bevolking.

  Ze zullen aandringen op de introductie van halal (zuiver naar islamitische standaard) voedsel, en zo zorgen voor banen voor moslims in de voedingsindustrie. Ze zullen de druk opvoeren op supermarktketens om dit voedsel in de schappen te plaatsen – met dreigementen voor het geval men aan die oproep niet voldoet. (Verenigde Staten)

  Frankrijk – 8% moslim
  Filippijnen – 5% moslim
  Zweden – 5% moslim
  Zwitserland – 4.3% moslim
  Nederland – 5.5% moslim
  Trinidad & Tobago – 5.8% moslim

  Op dit punt beginnen de pogingen de overheid zover te krijgen dat ze zichzelf volgens de regels van de sharia, de islamitische wet, mogen besturen. Het uiteindelijke doel van de islam is niet om de hele wereld te bekeren, maar om de hele wereld onder de wetten van de sharia te brengen.

  Wanneer moslims 10% van de bevolking uitmaken zullen ze de wetteloosheid doen toenemen om zo te klagen over hun levensomstandigheden (Parijs – autobranden). Elke actie van een non-moslim die de islam beledigt wordt gevolgd door opstanden en dreigementen (Amsterdam – Mohammed cartoons)

  Nadat ze een aandeel van 20% hebben bereikt zijn bij het minste of geringste rellen te verwachten, worden er jihad milities gevormd, komen er hier en daar moorden voor en wordt er af en toe een kerk of synagoge in de brand gestoken:

  Ethiopië – 32.8% moslim

  Bij 40% verschijnen de wijdverbreide bloedbaden, voortdurende terroristische aanvallen en aanhoudende oorlogvoering door milities:

  Bosnië – 40% moslim
  Tsjaad – 53.1% moslim
  Libanon – 59.7% moslim

  Vanaf 60% kun je ook verwachten: ongebreidelde vervolging van ongelovigen en andere religies, sporadische etnische zuiveringen (genocide), het gebruik van de wetten van de sharia als wapen en het invoeren van de jizya, de belasting voor ongelovigen:

  Albanië – 70% moslim
  Maleisië – 60.4% moslim
  Qatar – 77.5% moslim
  Soedan – 70% moslim

  Na 80% kun je verwachten dat de etnische zuiveringen en genocide van de staat uitgaan:

  Bangladesh – 83% moslim
  Egypte – 90% moslim
  Gaza – 98.7% moslim
  Indonesië – 86.1% moslim
  Iran – 98% moslim
  Irak – 97% moslim
  Jordanië – 92% moslim
  Marokko – 98.7% moslim
  Pakistan – 97% moslim
  Palestijnse gebieden – 99% moslim
  Syrië – 90% moslim
  Tadzjikistan – 90% moslim
  Turkije – 99.8% moslim
  Verenigde Arabische Emiraten – 96% moslim

  100% zal de vrede van Dar-es-Salaam inluiden – men denkt dat er vrede zal heersen omdat iedereen moslim is:

  Afghanistan – moslim 100%
  Saudi-Arabië – moslim 100%
  Somalië – moslim 100%
  Jemen – moslim 99.9%

  Dat is natuurlijk niet het geval. Om hun bloeddorst te bevredigen beginnen de moslims dan elkaar om diverse redenen uit te moorden.

  “Voor ik negen was had ik de grondregel van het leven als Arabier al geleerd. Die luidde: ik tegen mijn broer; mijn broer en ik tegen mijn vader; mijn familie tegen mijn neven en de clan; de clan tegen de stam; en de stam tegen de wereld. En wij allemaal tegen de ongelovige. – Leon Uris, “De Hadji”

  Naar het boek van Dr. Peter Hammond: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat

  Bovenstaande is een vertaling van een artikel dat op diverse blogs is verschenen.

 10. DONDERDAG 17 JANUARI 2008
  Die “vreedzame meerderheid” doet er niet toe
  Een man wiens familie tot de aristocratie behoorde, bezat voor de Tweede Wereldoorlog een aantal grote ondernemingen en landgoederen. Hem werd gevraagd hoeveel Duitsers echte Nazi’s waren; zijn antwoord kan ons als richtsnoer dienen in onze houding ten opzichte van fanatisme.

  “Maar heel weinig mensen waren echte Nazi’s,” zei hij, “maar een heleboel genoten ervan dat de Duitse trots weer terug was, en nog veel meer hadden het te druk om zich ervoor te interesseren. Ik was een van degenen die gewoon dacht dat de Nazi’s een stelletje gekken waren. Dus de meerderheid deed niets en liet het eenvoudig gebeuren. Voor we het in de gaten hadden ze ons in hun macht, we waren alle controle kwijtgeraakt, en het einde van de wereld was gekomen. Mijn familie is alles kwijtgeraakt. Ik ben in een concentratiekamp terechtgekomen en de geallieerden hebben mijn fabrieken vernietigd.”

  Keer op keer wordt ons door de “experts” en op tv verteld dat islam de religie van de vrede is, en dat het overgrote deel van de moslims alleen maar in vrede wil leven. Deze onbewezen bewering mag dan wáár zijn, hij doet er helemaal niet toe. Het is nietszeggend gebazel, bedoeld om ons gerust te stellen, en om op de een of andere manier het spook te verhullen van de fanatici die in de naam van de islam overal ter wereld als gekken tekeergaan. Het is echter een feit dat op dit moment in de geschiedenis de fanatici de leiding hebben in de islam.

  Het zijn de fanatici die marcheren. Het zijn de fanatici die elk van de 50 gewapende conflicten op de wereld voeren. Het zijn de fanatici die in Afrika christelijke of in stamverband levende groepen afslachten en die geleidelijk het hele continent met een islamitische golf overspoelen en innemen. Het zijn de fanatici die bommen laten ontploffen, doden, onthoofden en moorden om hun eer te herstellen. Het zijn de fanatici die de ene na de andere moskee overnemen. Het zijn de fanatici die ijverend voor hun geloof de steniging en ophanging van homo’s en slachtoffers van verkrachting verspreiden. Het harde meetbare feit is dat de “vreedzame meerderheid”, de “zwijgende meerderheid”, met geweld en dreigementen wordt onderdrukt en er niet toe doet. Het communistische Rusland omvatte ook Russen die alleen maar in vrede wilden leven, en toch waren de Russische communisten verantwoordelijk voor de moord op ongeveer 20 miljoen mensen. De vreedzame meerderheid deed er niet toe.

  De enorme bevolking van China was net zo vreedzaam, maar de Chinese communisten slaagden erin een onthutsende 70 miljoen mensen te vermoorden.

  De doorsnee individuele Japanner was voor de Tweede Wereldoorlog geen oorlogszuchtige sadist. Toch richtte Japan in Zuidoost-Azië een massaslachting aan waarbij 12 miljoen Chinese burgers systematisch werden vermoord, de meesten werden gedood met het zwaard, de schop en de bajonet.

  En wie kan het bloedbad in Rwanda vergeten? Zou je niet kunnen zeggen dat de meerderheid van de Rwandesen “vredelievend” was?

  Geschiedenislessen zijn vaak ongelofelijk simpel en bot, en al zijn we nog zulke logisch denkende wezens, toch missen we vaak het meest fundamentele en eenvoudige punt: vredelievende moslims hebben door hun zwijgen elke betekenis verloren. Vredelievende moslims zullen onze vijand worden als ze hun mond niet open doen, omdat ze net als mijn vriend in Duitsland op een dag wakker zullen worden om te ontdekken dat de fanatici hen in de macht hebben, en dat hun wereld op zijn eind loopt.

  Vredelievende Duitsers, Japanners, Chinezen, Russen Ruandezen, Serviërs, Afghanen, Iraki’s, Palestijnen, Somali’s, Nigerianen, Algerijnen en vele anderen zijn gestorven omdat de vreedzame meerderheid zijn mond niet open deed tot het te laat was.

  En wij, die de gebeurtenissen voor onze ogen zien ontvouwen, wij moeten onze aandacht richten op de enige groep die ertoe doet, de FANATICI die onze manier van leven bedreigen.Iedereen die betwijfelt dat dit een ernstige zaak is, draagt bij aan de passiviteit die de problemen de kans geeft nog groter te worden. Iedereen die denkt dat je niets overkomt als je “je maar met je eigen zaken bemoeit” moet nog maar eens goed nadenken. En denk niet dat je in je eentje niets kunt doen. Samen staan we sterk.

  Deze tekst is gebaseerd op een bericht op http://www.littlegreenfootballs.com, ingezonden door fiveofnine.

 11. De Europese Joden zijn etnisch gezuiverd, De Palestijnen worden momenteel etnisch gezuiverd en uiteindelijk worden de blanken door de WEF doctrine etnisch gezuiverd zodat er een groot gemixt ras van Afrikanen, Aziaten en Arabieren die gemakkelijk te controleren zijn precies volgens het Coudenhove-Kalergie Pan-Europa plan, kijk eens goed om je heen en je zult merken dat deze plannen in een vergevorderd stadium zijn.

  Via hun nazi-proxy’s hebben de zionisten de Europese Joden etnisch gezuiverd om de oprichting van Israël te rechtvaardigen. Toen deden ze hetzelfde met de Palestijnen. De zionistische agenda is altijd een ‘Groot Israël’ geweest. De jongste Gaza-oorlog moet in deze context worden gezien.

  https://henrymakow.com/002030.html

 12. Dugin schrijft: ‘Maar een samenleving die diep geworteld is in atheïsme, materialisme en de legalisatie van verschillende perversiteiten, die de theologie en traditionele waarden al lang heeft losgelaten, kan noch als christelijk noch als joods worden beschouwd’.
  Juist gezien. Alleen de geschiedenis van het Westen is Joods-christelijk. Sinds de Franse Revolutie/Verlichting is het bergafwaarts gegaan, tot de huidige satanische status aan toe.

  • rafi oktober 12, 2023 Bij 12:23

   Handelingen 16:6-10
   ´Geografisch gezien zou het voor de hand hebben gelegen dat ze naar het westen, Asia, of naar het noordoosten, naar Bitynie (ben m´n trema kwijt) gegaan waren. Het lag niet voor de hand om deze twee streken voorbij te gaan in de richting van het noordwesten, en dan over te steken naar het vasteland van Europa. Als we echter terugkijken in de kerkgeschiedenis, dan zien we dat het Europese vasteland een unieke en cruciale rol heeft gespeeld in de bewaring van het evangelie gedurende de donkere Middeleeuwen. Dat in de eerste plaats. In de tweede plaats is Europa vele jaren lang het belangrijkste continent geweest waar het Woord van God is uitgegaan om andere volken te bereiken. God had een soeverein plan dat zijn schaduw eeuwen ver vooruit wierp. Paulus en zijn medereizigers hebben dit nooit van tevoren kunnen weten, maar door de bovennatuurlijke leiding van de Heilige Geest wandelden ze recht op Gods doel af.´ – Derek Prince

  • “de geschiedenis van het Westen is Joods-christelijk”…

   Dat is een fabel en DE grote LEUGEN waar veel mensen in het christelijke westen door worden verblind! Er is helemaal geen ‘Joods/Christelijk’ verbond. De Zio-‘pharizeërs’ haten de christenen, verachten Christus en noemen zijn moeder Maria een “hoer”. Het oude ‘joodse’ testament staat bol van oorlog, moord en doodslag en het nieuwe christelijke testament wordt door hen verketterd! Terwijl juist de lijdensweg van Christus het voorbeeld is voor de echte gelovigen die alleen het ‘paradijs’ binnen kunnen komen door zijn voorbeeld te volgen en beleven, de weg van de LIEFDE.

   Het orthodoxe christendom is de werkelijke kerk van Christus dat door de Romeinse keizer Constantijn tot staatsreligie werd gepromoveerd. Maar het spirituele ideaal is later door de satanische R-K ‘christelijke’ inquisitie is vervormd, werd verziekt en verkwanseld aan de hoogstbiedende massamoordende royals in dienst van de satan.

   De grote scheiding der geesten ten tijde van de val van Rome is geweest doordat een deel koos voor de geestelijke macht en het pure orthodoxse Christendom van het Oostromeinse rijk met het christelijke Constantinopel (Istanbul) als hoofdstad en de westerse georienteerde duivels die kozen voor wereldlijke macht en geld dat als een locustplaag, van oost naar west over de wereld trekt. Van Rome naar Venetië, naar Het Habsburgse rijk en de macht van The City en Washington DC. Het volgt het bloedspoor van het geld en de materiele machten. Deze drie zionistische stadstaten houden alles onder controle en hebben niets met het christendom te maken. Zij zijn het bloed van de duivel en de weg van het KWAAD.

 13. Hamas is Controlled Opposition georganiseerd, gefinancieerd en gefaciliteerd door de Israelische politieke macht en VS banksters. Nog niet zo lang geleden heeft Bibi in de Knesset opgeroepen tot het financieel en politiek steunen van deze “terreurgroep”… Enja, het is net zo als de ‘gematigde terroristen’ van “ISIS” die door de VS worden gefinancieerd, getraind en bewapend. Sterker nog de grootste terroristische organisatie in het M-O, Mossad/Shin Beth, zou zonder hulp van de VS niet kunnen bestaan, net als dat godvergeten ‘beloofde land’ van hen, die giftige zwarte pusvlek die is ontstaan nadat de Palestijnen zijn verdreven uit het land van hun voorvaderen. “Israel” is een schandvlek voor de wereld en een abominatie voor G*D/JHWH

  De “aanval van Hamas” is een false-flag-attack zoals 9/11 en de misdaden worden door de ‘slachtoffers’ begaan! Opzettelijk en met voorbedachte rade word sinds 1947 een volk uitgemoord door de fake djuws, de loopjongens en handlangers van de zio-maffia. Zij hebben absoluut geen enkele moeite met het vermoorden van hun ‘eigen volk’, zoals ook tijdens de 2eWO is gebeurd toen de Askenazies een groot deel van de Sephardische joden hebben vermoord.

  Zouden de voorspellingen in de bijbel dan toch waarheid worden en alles worden gedaan ter voorbereiding voor de komst van de Anti-Christ? Dan hebben we nog wel het e.e.a. voor de boeg….

  • Gerard oktober 12, 2023 Bij 13:06

   Juist Gerard, net zoals Kaag financiele injecties geeft, die uiteindelijk zonder veel omwegen neem ik aan bij Hamas terecht komen, met de bedoeling om Europa onder te sneeuwen met miljoenen zgn. vluchtelingen.

   • Zeker! Alle ‘perpetual’ oorlogen van het westen zijn (mede) bedoeld, naast het leegroven van de bezette gebieden, om de vluchtelingenstromen op gang te brengen en houden! De omvolking van de christelijke wereld is ook deel van de agenda van het Kwaad.

  • Inderdaad. Kijk naar de “Joodse Raad” tijdens de Duitse bezetting. Deze door de Askenazi’s ingestelde Raad leverde aan de SD/SS de adressen aan van de bij hen bekende Joden. Hierdoor werd het makkelijk voor de NL Zwarte Politie + SD om de Joden op te pakken.
   Hoor je niets meer over. Ca. 110K Joden werden afgevoerd, waarvan het grootste deel nooit meer terug kwam. Maar ja als je bedenkt dat NL al 13 jaar bestuurd wordt door de kleinzoon van een NSB bestuurder, verbaasd niets je meer.

 14. Alle atheïsten op FN,
  Hier een link, waar ik al heel lang voor waarschuw, maar jullie toch niet in geloven.

  https://niburu.co/het-complot/19007-is-dit-misschien-de-reden-voor-de-nieuwe-9-11.

  Zelfs het weten van je eigen dick of mossel zal vervagen, omdat er geen man en vrouw meer zal bestaan. Ik wens jullie atheïsten een hele diepe slaap voor het zich openbaart. Misschien kunnen jullie wat met de term ietsisme, of het boek Animal Farm en 1984 toch nog ff lezen. Geloof is een hemelse muziek, maar jullie zijn op weg naar een dystopische toekomst. De hel op aarde. Ben ik blij dat ik weet dat er een God is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in