Pixabay

Martin Armstrong van Armstrong Economics publiceerde deze week een artikel over het zogenaamde Socrates-programma en hoe het door de geschiedenis heen met succes allerlei dingen heeft voorspeld door te kijken naar bedrijfscycli, schrijft Ethan Huff.

Gebaseerd op wat Socrates zegt, is 2023 het jaar van de Derde Wereldoorlog, die werd voorspeld door de COVID-19 “pandemie” en andere bellwether bewegingen door globalistische machten om een verschuiving naar de volgende cyclus aan te geven.

Zoals we de laatste tijd vaak hebben gemeld, storten de machthebbers de wereld in weer een nieuwe catastrofale oorlog, met veel doden en veel nieuw kapitaal voor degenen aan de top, elke keer als economieën beginnen te wankelen – vooral die welke zijn gebouwd op Keynesiaanse economie en op woeker gebaseerde fiatgeldsystemen.

Armstrong beschrijft de dreigende WOIII als “een ramp die zich ontvouwt in een botsing tussen eigenbelang en domheid” en legt, onder verwijzing naar Socrates, kort en gedetailleerd uit hoe het programma kijkt naar het hele spectrum van politiek tot oorlog bij het genereren van analyses over de toekomst van de wereld.

Zoals je waarschijnlijk al kunt zien, is de wereld op dit moment in chaos en lijkt hij op de rand van de afgrond te staan – hoewel het establishment, met minimale terughoudendheid, veel slimme trucs achter de hand heeft om het onvermijdelijke te rekken.

“Ik zie de wereld als het Bijbelse verhaal van Jozef die de Farao vertelt dat er 7 jaren van overvloed zullen zijn en 7 jaren van droogte,” was de reactie die Armstrong kreeg op zijn verklaring over de aard van WOIII.

  Scott Ritter: Schaakmat

“Dit verhaal probeert ons te vertellen dat er een conjunctuur is en dat we daar maar beter mee kunnen leven. Marx, Keynes en centrale banken hebben allemaal geprobeerd om de conjunctuurcyclus te manipuleren of te beëindigen.”

Is dit gewoon weer een cyclus, of is het het EINDE?

Ruim 10 jaar geleden waarschuwde Socrates al voor de komende economische nood, die in gang zou worden gezet door een cataclysmische gebeurtenis, in dit geval de COVID-crisis en de daarmee gepaard gaande lockdowns die de weg vrijmaakten voor een economische ineenstorting door mensen uit hun bedrijf te zetten en de economie te vernietigen, om nog maar te zwijgen van de samenleving zelf.

“Bedrijven sloten, mensen verloren hun baan en de elite dacht dat dit niets bijzonders was,” stelt Armstrongs rapport. “Je kunt de rente niet verhogen om een voedseltekort op te lossen of om het te laten regenen.

Socrates voorspelde blijkbaar ook de oorlog in Oekraïne, inclusief de opkomst van “antisemitisme” claims en “pro-nazisme.” Het maakt allemaal deel uit van de cyclus, volgens Socrates.

“We zijn op weg naar de Derde Wereldoorlog, zoals de computer heeft voorspeld, te beginnen hier in 2023 omdat alle oude spanningen in de wereld tussen mensen en naties de wereld uit elkaar zullen scheuren,” stelt het rapport verder.

Het rapport gaat vervolgens in op verschillende historische fragmenten vanuit het perspectief van de toenemende woede tegen “Joden”, die historisch gezien uit verschillende landen zijn geschopt voor voornamelijk hun bankpraktijken – hoewel Armstrong erop wijst dat christenen en moslims blijkbaar ook betrokken wilden raken bij woekerpraktijken en gewoon jaloers waren.

  Met de culturele en sociale teloorgang van het door de VS bezette Europa is Rusland nu de belichaming van de Europese waarden en cultuur geworden

Hoe het ook zij, de wereld staat voor een nieuwe grote ramp – misschien wel de ramp die alle rampen zal beëindigen, als je de Bijbelse profetie volgt. De tijd zal leren wat er gaat gebeuren, maar één ding is zeker: er is weer een wereldoorlog op komst.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIE

Dr. Coleman: Nucleaire oorlog komt eraanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJeffrey Prather en Mike Adams: Amerikaanse, Israëlische strijdkrachten zijn NIET voorbereid om te vechten in Gaza, noch om zich te verdedigen tegen de golf van Arabische soldaten die Israël willen vernietigen
Volgend artikelScott Ritter: Rusland, Israël en het oorlogsrecht met betrekking tot burgers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • Dat komt omdat vanderleijen voor europa oekraine op wil claimen ,want zij de kt dt europa baat heeft bij oekraine en zijn grondstoffen en broodmand als het ons bezit word.
   nu heeft zelensky een deal met blackrock om het land op te bouwen ,maar dat was niet de bedoeling. De biden familie dacht dat zij alle olie en gas konden opclaimen in oekraine ,dat kwam pedofiel hunter biden ook doen in oekraine 2013 en 2014 dealtjes mken voor de big chief en china nota bene . Maar de onnozele pedofiele biden familie had niet in de gaten dat ze bespeeld werden door joods trutwijf nudelman. Want die wil ook heel oekraine bezitten om rusland te kunnen kapot maken en de oligards willen ook oekraine voor de grondstoffen. Nogal veel mensen die oekraine willen,en allemaal klotejoden ook nog eens. Ik mag martin armstrong graag behalve als hij de joden verdedigd. Mijne inziens zijn zij het kwade der aarde.

   • Sinds ik deze video heb gezien ben ik wakker.
    Sinds 1911 zijn de klotejoden al bezig met het 6 miljoen joden verhaal systematisch door de strot te schuiven bij mensen ,wereldwijd. Met artikelen bij elkaar te liegen over 6 miljoen klotejoden die zogenaamd onderdrukt worden. Het ging er gewoon om dat ze ww1 en ww2 al gepland hadden en die 6 miljoen klotejoden moesten toen dood natuurlijk, waarvan je na deze viedeo weet dat het nooit is gebeurd en propaganda was.
    Pas na deze video was ik echt wakker. En ik heb zelfs nu stukken gevonden van voor 1900 18.97 zelfs waar de joden in kranten en blaadjes al propaganda maakte van miljoenen onderdrukte joden.
    Leg mij nu is uit hoe die joden de rijkste der aarde werden en de duurste kunst aan hun muren hadden hangen en op hun kasten hadden staan. Simpel omdat ze geld beleende aan mensen die welvarend waren en in die hoge maten geld bleven lenen en op die mensen inpraten om geld te blijven belenen tegen onderpand,goed genoeg wetende dat de belener er aan kapot zou gaan. Niet voor niks dat de meeste landen die klotejuden buiten trapten met hun vergaarde rijkdom. Dat ze er maar in stikken.
    Ik hoop dat nu jongeren gelijk mijn jongste zoon en zijn vrienden die high tech zijn en met ai werken methoden kunnen ontwikkelen als betaalmiddel zonder die klotjuden. Alles wat we weer moeten opbouwen moet zonder klotejuden zijn. Geen afhankelijkheid meer. Alle media google voorheen twitter instagram al die dingen zijn van klotejuden. Het word tijd dat de wereld de joden terug verband naar de woestijn,laat ze daar maar stikken in hun rijkdom en de komende 400 jaar in rondzwerven terwijl wij een wereld opbouwen zonder hun zieke bemoeizucht.

   • Je hebt helemaal gelijk!! De joden zijn een satanisch volk. Zelf jammeren over de Holocaust, en zonder enige vorm van moraal, een concentratiekamp, gevuld met kinderen en vrouwen bombarderen, is echt het toppunt van satanisme!
    Ik roep al weken… Free Palestina!!! Palestina, het zo genaamde beloofde land van die hufters, het volk van Abraham?, wat gewoon gestolen land is, moet worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaars!!!
    FREE PALESTİNA 🇵🇸🇵🇸🇵🇸
    Kijk deze film van stop world controle als je wilt, luister en huiver!!

    https://stopworldcontrol.com/nl/israel/

    • Bekeken en ik moet zeggen een duidelijke kort maar krachtige uitleg van wat Israël nu eigenlijk is en wat de huidige Israël (of beter gezegd the deep state) aan het doen is; dat laatste is niet best!
     Misschien dat ik het hier al eens gepost heb maar deze link laat zien hoe duister zelfs het Vaticaan is: https://hope-of-israel.org/popeshall.html. De beelden doen vermoeden dat de katholieke kerk het kwaad is.

 1. laat maar komen, het komt er toch wel van…
  ik voorspel binnen nu en ten laatste tien waar de ‘wederkomst’….
  we zitten nu ook in een grote zonneminimum (het is al enkele jaren aan het afkoelen en de zware effecten (vrieskou, falende landbouw….) zullen zich beginnen manifesteren rond 2030….
  een zuivering is nodig…erg om te zeggen…, maar helaas realiteit en dat is het probleem….mensen moeten gedwongen worden de realiteit te zien en als ze die blijven negeren, zal moeder natuur er wel voor zorgen dat ze ‘wakker’ gemaakt worden

  • Ik zie heel het boek Openbaring vanaf ongeveer H.6 in het pad van Venus langs de Zodiac, met wonderlijk exacte tekenen. Als dat klopt is het eind 2029 allemaal passé. Begin 2030 duizendjarig rijk onder Jezus Christus.

   De derde wereldoorlog is dan het ‘rode paard’ van Openbaring 6 – tweede zegel zou dan conjunctie Venus – Mars zijn op de keel van Steenbok, dat een beeld is van het Joodse volk met zijn offerdienst. Tempeldienst zal ook terugkeren, zodat 2 Thessalonicenzen 2 in vervulling kan gaan.

 2. Het Westen heeft een derde wereldbrand nodig om de gigantische strontput toe te dekken zodat de mensen er geen idee van krijgen wat er allemaal voor ellende is georkestreerd sinds WO1.

  We zullen Amerika innemen zonder een schot te lossen. We hoeven de VS niet binnen te vallen. We zullen jullie van binnenuit vernietigen.

  – Nikita Chroesjtsjov, premier van de Sovjet-Unie

  18-11-1956

  • Adriaan W. november 5, 2023 Bij 11:49
   Maar dat is al gebeurd he… de VS wordt al heel lang geregeerd door de zionisten kliek, van binnenuit. Dit hebben we zien uitrollen in de laatste zeg maar 30 jaar, mensen zagen het wel, maar durfden niks te zeggen. Oy vey als je een anti-semiet bent.

   De rest van het gebeuren de huidige dag zijn de stuiptrekkinen in het verkrijgen van wereldmacht. Greet zegt het goed, de zieke bemoeizucht van een kleine subset mensdieren die het verpesten voor de rest, al eeuwen. Hoe kom je van parasieten af….

 3. “Hoe kom je van parasieten af….”

  Het is precies andersom, het Kabbalistische georganiseerde jodendom die dus Amerika in zijn satanische klawen heeft wil gewoon van de mensheid af, modRNA vaccinaties waren het begin.

  “Het is makkelijker om een ​​miljoen mensen te doden … dan het is om ze te controleren”

  – Zbigniew Brzeziński

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in