Vanaf het begin heb ik het bewijs geleverd dat COVID een oplichterij is. Nu geven officiële instanties het bijna toe, schrijft Jon Rappoport.

Op 29 december kondigde het hoofd van de CDC, Rochelle Walensky, tijdens een persconferentie in het Witte Huis aan dat de PCR-test positief kan uitvallen (wat betekent dat de persoon “geïnfecteerd” is) lang nadat de infectie voorbij is.

Hier is Walensky’s citaat:

“…mensen kunnen tot 12 weken na infectie nog steeds PCR-positief blijven testen lang nadat ze overdraagbaar en infectieus zijn.”

Dat betekent dat in de afgelopen twee jaar MILJOENEN VALSE positieve testresultaten zijn geregistreerd als ECHT.

Als je de implicaties daarvan niet kunt achterhalen, kan ik je niet helpen.

Denk aan de oude Zen Koan: Wat is het geluid van één hand die klapt?

De nieuwe versie is: Wat is het geluid van het Witte Huis perscorps na Walensky’s bekentenis?

En het antwoord is: Niets. Nul. Stilte. En geen verbijsterde stilte. Nee. Onwetende stilte. Uitverkochte stilte.

Geen geschreeuw. Geen ophef. Geen vragen.

“Beste Mr. Smith, Wij van het CDC willen u mededelen dat uw positieve PCR COVID-test, afgenomen in het voorjaar van 2020, misleidend was. Er was geen bewijs dat het betekende dat u besmettelijk was. Daarom was uw isolatie, uw ziekenhuisopname, tijdens welke uw bedrijf sloot en failliet ging, uw vrouw het huis verliet en met de kinderen bij haar moeder ging wonen, uw zakenpartner zelfmoord pleegde – dat alles was onnodig. Dank u voor uw begrip.”

Natuurlijk zullen de blinden die de blinden volgen die Fauci volgen, zeggen: “Maar… maar… de CDC kan niet zo’n grote fout hebben gemaakt… er moet een verklaring voor zijn…”

En ja, er is een verklaring. Het CDC en andere volksgezondheidsbeambten hebben al die tijd geweten dat ze aan het oplichten waren. Een misdaad aan het plegen. Een Nuremberg-type misdaad.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De globale HOAX is snel aan het ontrafelen: documenten geven toe dat de CDC nooit een “COVID-19 virus” heeft geïsoleerd – PCR-tests niets anders dan versterkte achtergrondruisVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWat als het grootste experiment op mensen in de geschiedenis een mislukking is?
Volgend artikelRobert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo’n haast hebben om kinderen te vaccineren
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Vanaf vandaag is de covid test ongeldig in amerika en niet meer bruikbaar. Omdat die het verschil niet kan zien tussen influenza a of b . Vraag me af wat ze nu gaan doen als de covid test is uitgesloten.

 2. Ze zullen wel blijven doormodderen. Gezondheid is alleen een dekmantel, de resultaten komen goed uit, alleen te snel. Het proces te stoppen? De omvang van de leugens, bedrog en corruptie maken het moeilijk voor velen te zien wat de “waarheid” is. Zullen pas accepteren wat er gebeurt als het goed zichtbaar wordt en niet meer gemaskeerd kan worden door de media.

 3. Ook zullen de gevaccineerden pas inzien dat dit niets met gezondheid te maken heeft, als in hun naaste familie mensen zullen sterven aan het vaccin.
  Het sleept allemaal te lang aan, men komt steeds met absurdere regels die niets meer te maken hebben met gezond verstand, men weet op den duur niet meer van welk hout pijlen te maken, men (de overheid) is zich steeds meer zijn eigen ruiten aan het ingooien, dat weten ze zelf ook, ze beseffen het nog niet, dat komt wel, ze kunnen geen kant meer op, niet links niet rechts, niet vooruit, niet achteruit, je ziet meer en meer informatie langs welke weg dan ook die naar buiten komt, informatie over de leugens, etc…..

 4. Niets maar dan ook niets over pcr tests? Denk dat deze site, mocht het fake zijn, wel op kan doeken. Of gaat men hier zeggen dat Rappaport een gestoorde gek is. Ik denk het.

 5. toen het geld maken in de pharma en artsen ,belangrijker werd dan genezen ,kwamen ze met oplossingen die gewoon genezen en waar je ook mee leven kan,bedachten nepziekten .en de kosten stegen voor de bevolking per hoofd ,maar er moest worden bezuinigd lees minder toegang ,en de kosten stegen .doe mij de huisarts van 60 jaar geleden terug.

  • Zo zei onze homeopaat eens, toen ik vertelde dat ik te hoog cholesterol had: vroeger, vóór er pillen bestonden, had je heel andere, hogere normaalwaarden dan nu. Sinds de cholesterolpil uitgevonden is ( de eerste gingen héééél veel mensen dood van en die werd al snel uit de handel genomen..) gaan de normaalwaarden steeds verder omlaag..
   Echt…zo heeft bijna elke volwassene een te hoog cholesterolgehalte.
   EN een werkelijk te hoog cholesterol gehalte komt niet van slecht eten…het komt van stress.
   Heb er boeken over gelezen..
   Heel opvallend is ( volgens die boeken) dat mensen die gedwongen verhuizen, en dus in een situatie zitten die ze niet willen, zoals bijvoorbeeld vluchtelingen uit een andere cultuur, veelal sterven aan hart en vaatziekten.
   Verpleging weet er ook NIETS van. Die zei tegen mij, omdat ik aangaf zeer gezond en niet dierlijk te eten, dat het vast genetisch moest zijn dan…
   Genetisch te hoog cholesterol houdt in : waarden boven de 25. En daar komen ze meestal achter als een kind heel jong sterft en ze doen autopsie. Mensen met een genetisch veel te hoog cholesterol worden dus helemaal niet oud (lees: volwassen)

   • Interessant. Want meestal krijg je een te hoge cholesterol gehalte als je wat anders mankeert, b.v. kanker, maar dan heb je inderdaad ook veel stress. Ook stresseters b.v.

 6. Bonjour,
  Je suis d’accord avec vous pour la raison que je suis en mauvaise santé depuis ma deuxième prise. 6 heures après j’étais cloué dans mon divan. Étant seul, je ne pouvais plus me retrouver devant mon four et me faire à manger.
  Mes médicaments 💊 ne me faisaient plus rien, j’ai des anti douleurs depuis 20 ans à cause d’une agression et mon dos est complètement cassé !
  Donc c’est seulement à ce moment que j ‘ai compris que les pique c’était la mort !
  Paula

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in