Het Japanse Rode Kruis weigert bloeddonaties te aanvaarden van mensen die het COVID-19 vaccin hebben gekregen.

Op de website van het Japanse Rode Kruis staat dat personen die tegen COVID-19 zijn gevaccineerd “voorlopig geen bloed mogen doneren”, bericht dcdirtylaundry.com.

Dezelfde pagina waarschuwt potentiële bloeddonoren dat zij hun bloed gedurende een bepaalde tijd niet kunnen geven nadat zij verschillende vaccinaties hebben gekregen.

Sommige uitsluitingen verhinderen bloeddonaties gedurende 24 uur na vaccinatie, onder meer na vaccinatie tegen griep, cholera en tetanus. Andere verhinderen bloeddonaties tot twee weken na vaccinatie, zoals na het krijgen van het hepatitis B-vaccin.

Degenen die de vaccins tegen bof, rodehond en andere “levende vaccins” hebben gekregen die als zwak giftig worden beschouwd, mogen vier weken na de vaccinatie geen bloed doneren. Wie het pokkenvaccin heeft gekregen, mag tot acht weken na de inenting geen bloed doneren.

Jeffrey Kingston, directeur van Aziatische studies aan de Japan-campus van de Temple University, legt uit dat Japan een schandaal dat de natie in de jaren tachtig in zijn greep hield niet is vergeten.

Destijds hadden overheidsfunctionarissen toegestaan dat met het HIV-virus besmet bloed gebruikt bleef worden. Dit ondanks het feit dat was vastgesteld dat viruselementen in het bloed hadden kunnen worden geëlimineerd door het gebruik van warmtebehandelingen.

Volgens Kingston verklaart dit zowel de voorzichtige aanpak van bloeddonaties als de zeer langzame en methodische uitrol van COVID-19 vaccins in het land. Slechts ongeveer twee procent van de Japanse bevolking is volledig gevaccineerd, vergeleken met meer dan 35 procent in de Verenigde Staten.

Amerika blijft bloeddonaties aanvaarden ongeacht vaccinatiestatus

Volgens de website van het Amerikaanse Rode Kruis zullen gevaccineerde personen ofwel onmiddellijk bloed mogen doneren ofwel na een korte uitstelperiode, afhankelijk van het type COVID-19 vaccin dat ze hebben ontvangen.

Mensen die zijn ingeënt met een geïnactiveerd of op RNA gebaseerd COVID-19 vaccin zullen hun bloed onmiddellijk kunnen doneren. Tot deze vaccins behoren die van Pfizer-BioNTech, Moderna en Johnson & Johnson.

Als de gevaccineerden een levend verzwakt COVID-19 vaccin hebben gekregen, als ze niet zeker zijn welk soort COVID-19 vaccin ze kregen of als ze gevaccineerd werden als deel van een klinische proef voor een vaccin dat nog niet toegelaten is voor wijdverspreid gebruik in de V.S., moeten ze slechts twee weken wachten voor ze hun bloed kunnen geven.

Omdat de erkende vaccins in de VS – Pfizer, Modern en Johnson & Johnson – op RNA gebaseerd zijn of gebruik maken van een geïnactiveerd virus, betekent dit dat er vrijwel niets is dat gevaccineerde personen ervan weerhoudt hun bloed te geven.

“Het eenvoudige antwoord is dat er geen wachttijd is tussen vaccinatie en donatie”, aldus Kim Cronin, manager van de donordiensten in het Massachusetts General Hospital.

De donatiediensten hebben dit nieuws met open armen ontvangen. Bloedbanken kampen namelijk al sinds het begin van de pandemie met een tekort aan bloed.

“De afgelopen veertien maanden zijn behoorlijk uitdagend geweest voor degenen onder ons die verantwoordelijk zijn voor het handhaven van een adequate bloedvoorraad voor patiënten in nood. Er is nog steeds elke dag bloed nodig”, aldus Cronin.

  Australische politie krijgt COVID-19 volmacht om kinderen met geweld uit hun huizen te halen

“Nu meer mensen zich laten vaccineren en hun normale activiteiten hervatten, maakt het Rode Kruis zich zorgen over de gevolgen die dat kan hebben voor de opkomst van bloeddonors. Bloed is een bederfelijk product en de voorraad moet voortdurend worden ververst, zodat ziekenhuizen altijd hebben wat ze nodig hebben wanneer ze het nodig hebben”, zegt Holly Grant, CEO van het Rode Kruis van Massachusetts.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Japan geeft het voorbeeld: Lockdown is onnodig en schadelijk

Vorig artikelActeur en vaccin-propagandist India sterft dag na injectie met COVID-19 vaccin
Volgend artikelLaat onze kinderen met rust
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. En zo verspreiden ze die gentherapie langzaam maar zeker onder de gehele wereldbevolking… Hoe gaan onze kinderen zeker weten dat hun toekomstige partner gentherapievrij is? Het wordt een moeilijke en onzekere toekomst voor de vrije weldenkende mensen op deze aardbol….

  2. Het is niet te beseffen hoe pijnlijk het is om nog een toekomst voor te stellen die geleid wordt door een satanische wereldorde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in