Vaccinpaspoorten veranderen elke samenleving in een dystopische nachtmerrie, en dwingen ongevaccineerden te leven als voortvluchtigen, niet in staat boodschappen, brandstof, medicijnen of zelfs kleding te kopen, omdat ze worden geweerd uit bijna elke detailhandelszaak. Ze worden ook geweerd uit banken, bibliotheken en universiteiten, zodat ze geen toegang hebben tot financiële diensten en hoger onderwijs. Een schokkend ooggetuigenverslag van het leven in Litouwen – onder de covid vaccinpaspoort-regels – is nu opgedoken dankzij een moedig individu dat daar verslag uitbrengt, schrijft Healthranger.

Het volledige verslag is beschikbaar via deze link: https://threadreaderapp.com/thread/1456627584586944514.

Hier volgen enkele uittreksels uit het verslag:

VERBANNING TOENEMENDE BESTRAFFING: Steeds moeilijker om voedsel, medicijnen en brandstof voor auto’s te krijgen Segregatie Undercover politie-invallen. Haat Mediacensuur, Intimidatie. Dit is de autoritaire toekomst die onvermijdelijk alle landen te wachten staat die een Covid-paspoortregime opleggen: VERBANNING

Litouwen is Europa’s strengste Covid Pas regime. Het is week 8. Er is geen einde gepland. En het wordt strenger. Zonder pas mogen mijn vrouw en ik alleen kleine winkels binnen die vooral levensmiddelen, geneesmiddelen, optica of boerderij-/dierenspullen verkopen.

Verder zijn we overal verbannen. Zonder pas zijn we bij wet verbannen uit elke kledingwinkel. Mode, sport, kinderen, punk, trouwjurken: alle alle kledingwinkels verbieden ons. Zelfs tweedehandswinkels moeten de verbanning handhaven. Niemand mag kopen of verkopen zonder pasje.

STEEDS ZWAARDERE STRAFFEN: Tot half oktober mochten we volgens de wet voedsel en medicijnen kopen in kleine winkeltjes. Bureaucraten besloten dat dit te laks was. Twee weken geleden legden ze kleine winkels een nieuwe beperking op: ofwel beperken ze de capaciteit tot 1 klant per 30m2 ofwel verbieden ze mensen zonder pasje. Het resultaat: in veel gebieden is er geen plaats meer om voedsel te kopen zonder een pas. Supermarkten verbieden ons al sinds september. Nu verbieden ook kleine winkels ons. Hoe kunnen we dan voedsel kopen? Online. Openluchtmarkten. Of naar een van de weinige winkels gaan die ons *nog* niet verbieden. De meeste apotheken hebben ervoor gekozen om mensen zonder pas niet te weren. Gezien hun kleine omvang betekent deze beslissing dat er maar één klant tegelijk binnen mag zijn. Het gevolg: klanten wachten buiten in de kou. Of vertrekken zonder medicijnen. Bij apotheken waar de pas verplicht is, gaan de klanten gewoon naar binnen. Bij benzinestations heeft de toenemende dwang geleid tot een gemengd systeem. 2 van de 5 stations hebben besloten mensen zonder pas volledig te weren. Ongeveer 1 op 5 laat nog steeds volledige toegang toe. De rest verbiedt ons binnen te komen, maar staat ons toe buiten te tanken en te betalen.

  Schok: Wetenschappers bewijzen duidelijke verschillen tussen Covid en griep

SEGREGATIE: In een paar gevallen verbiedt de wet ons niet volledig. In plaats daarvan krijgen we beperkte toegang. Bij banken krijgen mensen met een pas alle diensten. Maar voor wie geen pas heeft, staat de wet ons enkel “essentiële financiële diensten” toe gedurende maximum 15 minuten.

POLITIESTAAT: Undercover politie in burger valt nu supermarkten en winkelcentra binnen, houdt mensen aan om hun Covid Pass en ID te controleren om te zien of het een geldige Pass is van die persoon. De politie geeft persconferenties over de invallen: de omvang van de politie-invallen is duizelingwekkend. Op één dag vorige week vielen 200 agenten in burger winkels en winkelcentra binnen. Dat is 2,5% van alle agenten in het land. Ze deden verrassingsonderzoeken bij 11.700 mensen. Dat is 0,4% van de hele bevolking. Op één dag. Stel je voor: je bent in een supermarkt, je duwt je kar door een gangpad. Een persoon in normale kleding stopt je plotseling en eist je Covid Pass en ID te zien. Als er iets niet in orde is, word je eruit gegooid en riskeer je een boete van maximaal 5000 euro en een gevangenisstraf van maximaal zes jaar.

Regeringen zijn terroristen geworden, dokters zijn moordenaars geworden, en voorstanders van vaccins zijn aanbidders van een doodscultus geworden

De covidplandemie is een wereldwijd uitroeiingsplan tegen de mensheid. Dit is de reden waarom geen enkele regering zich bekommert om mensenrechten of het overleven van mensen, aangezien hun uiteindelijke doel toch massale uitroeiing is. Ze hebben de rechtsstaat verlaten en burgerrechten, mensenrechten en menselijke waardigheid overboord gegooid. Degenen die het niet eens zijn met experimentele spike-eiwitinjecties worden nu bestempeld als “criminelen” door de CEO van Pfizer, die erop staat dat iedereen die het niet eens is met zijn product gearresteerd en gevangengezet moet worden.

  Bazen farmagigant Pfizer verkopen hun aandelen tegen recordprijzen

De mensen die de injecties nemen, veranderen in vaccinzombies, die bizar gedrag vertonen dat voortkomt uit agressie en woede. Zij verliezen hun hogere cognitieve functies en veranderen in de hersenstam in “reptielachtige” wezens, die niet in staat zijn rationeel te denken. Als overheidsbureaucraten zelf de injecties nemen, veranderen zij ook in vaccinzombies zonder empathisch vermogen. Zij zien de wereld nu vanuit een reptielachtig standpunt – roofdieren en prooi – en wij zijn de prooi in hun ogen. En ze zullen absoluut niet vrijwillig stoppen totdat elke laatste mens dood of stervende is. De enige manier om de mensheid te redden is een einde te maken aan de regeringsterreur en de Big Pharma genocide. Maak een einde aan de CDC, de FDA en de dodelijke drugkartels. Ontmantel de Big Media propagandisten en sluit Big Tech censuur instellingen. Vervolg al diegenen die de pandemie, de vaccins, de frauduleuze wetenschap en de genadeloze opsluitingen hebben bevorderd. Om de mensheid te bevrijden, moeten we nu vechten om te overleven tegen een wereldwijde doodscultus die niet langer als menselijk kan worden gekwalificeerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het “plan” – Vaccin Holocaust zal totale anarchie ontketenenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet risico waard? Drie- en viervoudig gevaccineerde mensen hebben “geen antilichamen”
Volgend artikelAmerikaanse artsen willen dat ongevaccineerde patiënten sterven, zegt verpleegster
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Et tu LIDL .
  Benieuwd waneer deze waanzin in dit kabouterland toeslaat .
  Vandaag vrijdag ff wachten wat de ½ zolen voor ons nu in petto hebben .
  Spaargeld in een flak inversteren ?

 2. Ik betaal trouwens geen abonnementsgeld voor mijn mobiele telefoon om er allerlei kutzooi op te laten zetten die andere mensen willen dat ik er op zet.

  • Beste Fleur, al die vage letters in de link is een tracking systeem. Als er een vraagteken in een url staat kunt u meestal dat vraagteken en alles alles achter het vraagteken verwijderen.

 3. Kijk inderdaad ook even in het het volledige verslag …

  In Western Europe, many countries started Covid Pass restrictions in the summer or early fall: France, Italy, Austria, Cyprus, Greece, Switzerland, Netherlands…

  As the winter comes, the restrictions are expanding.

  New rules imposed in just the last two weeks:

  Direct daaronder … Luxemburg … Belgie … zo dichtbij al !!!

 4. Dat wordt dan online shopping, en in ontvangst nemen in hazard pak met zuurstoftank op de rug en luchtmasker op snoet. De jongen op de brommer gaat dan ook net zo gekleed, met jouw bestelling ook in hazard verpakking achterop in het steriele kistje.

 5. Wij van WC-eend adviseren… nee verplichten WC-eend, oraal in te nemen, goed spoelen en doorslikken. Minimale dosis: twee flessen per week. Wij van WC-eend hebben wereldwijd onze agenten, die ieder dwingen, de adem te laten ruiken. Ruikt het niet naar WC-eend, dan verdwijnt u voor zes jaar achter de tralies, op WC-eend en brood.

  Dit is de drempel naar de laatste jaarweek van Daniël. Zij die Jezus kennen, worden binnenkort door Hem opgehaald in ‘de Opname van de gemeente’, ’the Rapture of the Church’. Zij die Hem niet kennen maar hier niet aan mee doen: nog zeven jaar volhouden. Dan komt Hij op de wolken en maakt Hij voorgoed een einde aan deze wereldwijde demonische terreur. Maar je houdt het die zeven jaar alleen vol in de kracht van de Geest van Jezus. Anders niet.

  Zij die dit over de mensheid afroepen zullen hun straf niet ontgaan – elk mens wordt naar zijn / haar daden door God geoordeeld – Openbaring 20:15

  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-6

  • Je hebt wakkere mensen en mensen die dubbel wakker zijn.. zo is het broeder het duurd niet lang meer. De tekenen zijn nu echt hevig aanwezig. Bloedmanen hebben we gehad openbaringen 12 in ook vervuld in 2018 was het koninkrijk overal verkondigd. We kunnen blijven lachen. Blijf sterk in de Heere broeder en we zullen de bruiloft snel vieren met het lam

 6. Al die zombie-films waren natuurlijk ook een vorm van predictive programming. Ik heb er nooit een gezien want ik ben niet geïnteresseerd of gevoelig voor dit soort rotzooi. Maar het is interessant om te zien hoe snel de gevaccineerden woedend worden. Waren die al niet helemaal lekker en wordt dat versterkt door de rotzooi die ze zich laten inspuiten?

 7. Official SOS from Australia
  ‘It’s time for our international friends to recognise that Australia is at war with its’ government and we need help.

  OUR HUMAN RIGHTS ARE GONE.

  Please, international friends…hear our cries for help and apply economic and political pressure on our leaders to change the destructive path we are on.

  Provide a way for citizens who no longer feel safe here to come home. Offer a certain number of Australians asylum, many of us need it!’

  https://www.youtube.com/watch?v=3cI0Q5UgFFU

  https://www.reignitedemocracyaustralia.com.au/sos/

 8. Maak je borst maar nat. Dit gaat hier ook komen. Alleen iets later. Ondertussen maar afgeven op Wit Rusland wat een dictator heeft als hoofd en die sancties moet krijgen want zijn volk is niet vrij terwijl die mensen zoveel vrijer zijn dan wij hier in Europa en ons verwarmen. Man, man man.

  Echt, mijn idee is dat de lui die nu aan het roer van het westen staan echt de economie en samenleving willen laten crashen. Dan bedoel ik niet iets wat we eerder in ons leven hebben meegemaakt. Ok, of je moet de honger winter in WO2 hebben meegemaakt.

  Groeten,
  Hugo

 9. De maatregelen komen neer op een discriminerend ‘huisarrest voor ongevaccineerden’ want gevaccineerden kunnen evengoed anderen besmetten.
  Beetje bij beetje worden onder het voorwendsel van een pandemie alle vrijheden en rechten van de burgers afgenomen en veranderen we in een totalitaire pasjes maatschappij waarin enkel nog door de overheid ‘toegestane’ en op ieder moment terug afneembare vrijheden zullen bestaan.
  Hoe is het zover kunnen komen? Door de ongelofelijke verdwazing en domheid van 90% van de bevolking, die met open ogen in een psyop val trapt en de rest met zich meesleurt.

 10. De enige manier om dit te stoppen is door massaal alle maatregelen te negeren en niet mee te doen. Maar dan ook iedereen. Een pyschopatische regering kan alleen slagen in haar opzet als de bevolking hierin meegaat. Als iedereen dat nu zou beseffen in plaats van blindelings de maatregelen te gehoorzamen.

 11. De SEB heeft toch ook ooit de nazi’s gefinancierd, terwijl we een van hun bankiers, Raoul Wallenberg, kennen als ‘weldoener’ van het Zweedse wittebrood. Is eind jaren tachtig nog door de mainstream media uitgezonden; toen waren ze hyperkritisch en bereid tegen heilige huisjes te schoppen. Nu durven ze niet eens tegen het huis van de duivel te pissen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in