Laat onze kinderen met rust

2
© Freepik

Om het electoraat warm te maken voor het vooruitzicht dat alle kinderen ouder dan 12 jaar worden ingeënt, zegt staatssecretaris Matt Hancock dat hij “de resultaten van de klinische studies van Pfizer, waaruit blijkt dat het vaccin veilig en doeltreffend is bij kinderen tussen 12 en 18 jaar, nauwlettend heeft gevolgd”.

Terwijl Joe Biden in de VS rechtstreeks een oproep deed aan schoolkinderen om hen gerust te stellen dat het “veilige en effectieve COVID-19-vaccin”, dat een “rigoureus” en “grondig” onderzoek heeft ondergaan, zal voorkomen dat zij COVID-19 zullen verspreiden “onder hun vrienden, hun broers en zussen, hun ouders en hun grootouders”, en ouders aanmoedigde om ervoor te zorgen dat hun kinderen de injectie krijgen, schrijft Suzie Halewood op off-guardian.org.

Is Matt Hancock op grond van een graad in de politieke wetenschappen in staat om onvermoeibaar te beweren dat de voordelen van het vaccin van Pfizer/BioNTech opwegen tegen de risico’s voor kinderen?

Kwalificeert een graad in politieke wetenschappen en geschiedenis Biden om onweerlegbaar te verklaren dat experimentele COVID-vaccins zonder veiligheidsgegevens op lange termijn veilig zijn? Kan hij ook maar één ingrediënt van een vaccin noemen – zelfs met behulp van een auto-cue? Heeft hij het rapport van de FDA wel gelezen?

Heeft Prins Harry dat? Of de Paus?

Volgens een FDA-rapport van 12 december 2020 over het Pfizer/BioNTech-vaccin waren de meest voorkomende gemelde bijwerkingen na vaccinatie: reacties op de injectieplaats (84,1%), vermoeidheid (62,9%), hoofdpijn (55,1%), spierpijn (38,3%), rillingen (31,9%), gewrichtspijn (23,6%) en koorts (14,2%) – 0,5% meldde ten minste één ernstig ongewenst voorval (d.w.z. levensbedreigend letsel, ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit/arbeidsongeschiktheid of overlijden). Bij kinderen waren de ongewenste voorvallen hoger – 4,6% vergeleken met 2,8% bij de oudere deelnemers aan het onderzoek.

Ondanks de verhoogde risico’s die zijn verbonden aan het vaccineren van jongeren, lijkt iedereen mee te doen om hen te laten vaccineren, met inbegrip van 100 Amerikaanse hogescholen die nu eisen dat studenten gevaccineerd zijn om lessen in persoon te kunnen bijwonen.

In feite is er werkelijk geen dieptepunt waartoe Amerikaanse staten niet zullen zinken om elk kind en elke adolescent mee te slepen in het grootste vaccinatieproces in de geschiedenis.

Joints voor prikken in Washington en New York (plus het extra extraatje van een gratis 7-daagse metrokaart als je je laat prikken in een metro-prik-treinstelsel), $1.000 voor cursussen en huisvestingskosten aan een college in New Jersey, $100 spaarobligaties voor de 16-35 jarigen van West Virginia, $100 om Marylanders binnen te halen terwijl $50 het deed voor Detroiters en in Connecticut degenen die genoegen namen met een biertje. Als ze naar Ohio verhuizen, doen ze mee aan een loterij van $1M met vijf gelukkige gevaccineerde winnaars.

En de snoepzakjes hielden daar niet op.

Er waren aanbiedingen voor gratis kaartjes voor de Super Bowl en het honkbal, een maandelijkse concertreeks in Chicago voor de pas gevaccineerden en zelfs Krispy Kreme, Budweiser en Nathan’s Hot Dogs kwamen naar de koopjesmarkt voor vaccins, die ook een aardige bijverdienste bleek te zijn voor Lyft en Uber, die miljoenen mensen naar de vaccinatieplaatsen brachten met een bijdrage van 15 dollar van Joe. Laat de bloedstolsels maar zitten – denk maar aan de donuts!

  De ECHTE agressors die de mensheid aanvallen zijn de vaccinpushers, de covidpropagandisten en de regeringen die hun eigen burgers terroriseren

In het Verenigd Koninkrijk heeft Geoff Barton, algemeen secretaris van de Britse Association of School and College Leaders (ASCL), het FDA-rapport duidelijk ook niet gelezen. Maar hij is niet alleen voorstander van massavaccinatie voor zowel leraren als schoolkinderen (net als alle vakbonden van leraren), hij is ook blij dat ze allemaal tijdens de lessen worden ingeënt:

“Ik denk dat de scholen hun steentje zullen willen bijdragen en de kinderen tijdens de bijeenkomsten en de lestijden zullen uitleggen waarom het vaccin belangrijk is”.

Kinderen hebben het COVID-vaccin niet nodig Geoff. Docenten ook niet. Voor leerkrachten in het secundair onderwijs in de leeftijd van 20-64 jaar bedroeg het totale aantal sterfgevallen ‘in verband met’ COVID-19 in Engeland en Wales 35 – met inbegrip van degenen met co-morbiditeit. Voor leerkrachten in het basis- en kleuteronderwijs was het aantal 15 – dat wil zeggen in totaal minder dan het aantal sterfgevallen als gevolg van bloedstolsels door één enkel merk vaccin.

Zelfs het naar overdrijving neigende Public Health England geeft toe dat het aantal gevallen van besmetting op basisscholen in het najaar “extreem laag” was en dat uitbraken “zeldzaam” waren.

Maakt niet uit. Voorafgaand aan de uitrol van het vaccin door Pfizer in de VS (Pfizer heeft bij de MHRA goedkeuring voor noodgebruik aangevraagd voor de uitrol van het vaccin voor 12- tot 15-jarigen in het VK – ook al is er geen sprake van een noodsituatie) beschreef Bill Gruber, senior vice-president bij Pfizer de testresultaten als een ‘verzameling’ van goed nieuws. “We hebben veiligheid, we hebben de immuunrespons die we wilden – deze was zelfs beter dan wat we zagen bij de 16- tot 25-jarigen – en we hebben een duidelijke demonstratie van werkzaamheid”.

So what Bill? Deze kinderen hebben jouw vaccin niet nodig.

In de hele VS waren er tot 28 april 2021 227 sterfgevallen in de leeftijdsgroep van 0-17 jaar door COVID-19. Dat zijn er 277 op 73 miljoen in de leeftijdsgroep van 0-17 jaar. En volgens een CDC-rapport resulteerden de recente proeven van Pfizer/BioNTech op 12- tot 15-jarigen in 0,8% spoedopnames in ziekenhuizen, 0,2% levensbedreigende verwondingen en 0,2% sterfgevallen. Dat betekent dat een 0-17-jarige veel meer kans heeft om te overlijden als gevolg van een COVID-vaccin dan COVID.

Dodelijke slachtoffers onder kinderen zijn niet de cijfers waar farmaceutische bedrijven zich druk om maken. Als dat zo was, hadden ze de vaccins al teruggetrokken.

  5G: Gevaccineerden EN ongevaccineerden zijn allemaal doelwitten

In plaats daarvan hebben Pfizer en BioNTech het traject verder uitgebreid naar kinderen van 2-5 jaar. De volgende zijn kinderen van 6 maanden tot 2 jaar. Wat zou een ouder nodig hebben om zijn 6-maand oude kind op te geven voor proeven met een experimenteel vaccin? Gratis luiers?

Staat er op omkoping geen gevangenisstraf van vijf jaar? Of is dit gelegaliseerd, net als het injecteren van ongeteste, experimentele vaccins met twijfelachtige werkzaamheid en nul veiligheidsgegevens op lange termijn bij gezonde volwassenen en kinderen?

Wie zal de FDA, CDC of ACIP (de Advisory Committee on Immunization Practices heeft met een 14-0 meerderheid ingestemd met de uitbreiding van het gebruik in noodgevallen voor 12-15-jarigen, ondanks 91% van de geregistreerde bijwerkingen in proeven) ervan weerhouden de COVID-vaccins verder te verspreiden onder degenen die ze niet nodig hebben en voor wie ze fataal zouden kunnen zijn?

Waarom zijn er geen wiskundige modellen voor vaccins? Omdat als Neil Ferguson zijn magische codeerrekenmachine had gebruikt om de risico’s van vaccins bij kinderen te visualiseren – niemand in de buurt van die dingen zou komen.

Als men eenmaal rekening houdt met bewijskrachtige gegevens dat de bijwerkingen groter zijn bij jongeren, dat de bijwerkingen na de Pfizer/BioNTech-vaccinatie verdubbeld zijn bij degenen die al eerder immuun waren, dat er vóór de vaccinatie geen immuniteitstests zijn uitgevoerd – noch T-celgeheugen, noch post-COVID, en dat de tweede dosis veel erger is dan de eerste, dan is het onbegrijpelijk dat het Pfizer/BioNTech-vaccin nu in de armen wordt gepompt van gezonde 12- tot 15-jarigen die alleen maar kwetsbaar zijn omdat zij in Amerika (of Canada) wonen. Hoe kon het Land van de Vrijheid en het Thuis van de Dapperen zo gemakkelijk veranderen in het Land van de Opgeslotenen en het Thuis van de Gevaccineerden?

Het Verenigd Koninkrijk is niet beter. In feite is de enige reden waarom het momenteel achterloopt met zijn drang om kinderen in te enten, het feit dat het Oxford/AstraZeneca geneesmiddelenonderzoek op kinderen werd teruggetrokken na bezorgdheid over bloedstolsels.

Aangezien reeds 50 mensen zijn overleden aan bloedstolsels nadat zij de vaccinatie van Oxford/AstraZeneca bij volwassenen hadden gekregen, moet de logica of ten minste de gegevens toch voorschrijven dat dergelijke problemen groter zijn bij een jong, sterk immuunsysteem. Vergelijk dat dan eens met de 36 kinderen en adolescenten in de leeftijdsgroep van 0-19 jaar die aan COVID zijn overleden en het is duidelijk dat de risico’s versus de voordelen het absoluut niet waard zijn. Bij lange na niet.

Hoe dan ook, de door de NHS opgestelde documenten over de toekomstige plannen om kinderen te vaccineren circuleren reeds in de wandelgangen van de macht. De officiële lijn is dat er nog een beslissing moet worden genomen.

  Wat is chloordioxide precies? Helpt chloordioxide bij virusziekten? Lees hier alles over chloordioxide en de toepassingen ervan

Ondanks een open brief van Britse artsen aan June Raine van de MHRA, waarin zij melding maken van veiligheids- en ethische bezwaren tegen de vaccinatie van kinderen met COVID-19, zal de regering onvermijdelijk volgen, zoals zij heeft gedaan met het universele lockdown narratief van mondkapjes, sociale distantie en de sluiting van pubs, restaurants, bioscopen en gebedshuizen.

Ondertussen zal de MHRA de stippellijn ondertekenen en zich verheugen op nog een paar miljoen dollar van de Bill and Melinda Gates Foundation.

Maar gloort er misschien een sprankje hoop aan de horizon? Nu leraren massaal hun vakbond verlaten uit protest tegen de niet aflatende campagne van de vakbond om kinderen mondkapjes te laten blijven dragen in de klas – iets waarvan leraren vinden dat het het beroep een slechte naam bezorgt – zou het dan te veel van het goede zijn om te veronderstellen dat leraren (die, in tegenstelling tot de vakbonden, een relatie hebben met hun leerlingen) zich nog sterker zullen verzetten tegen het opdringen van vaccins in de klas, hetzij voor zichzelf hetzij voor de leerlingen?

Laten we het hopen. Want als de MHRA capituleert, hebben we mensen nodig met de moed en het lef van de Tank Man van het Plein van de Hemelse Vrede (en de hoofdbestuurder van het konvooi) om de 19e Vaccine Panzer Divisie tegen te houden als die de stad binnenrolt, geflankeerd door de krankzinnige, met injectiespuiten zwaaiende generaals Hancock, Zahawi en Van-Tam.

Het zullen niet de kerken en moskeeën zijn die in de weg staan – zij bieden zichzelf aan als vaccinatiecentra. Het zal ook Save The Children niet zijn, die zelfs hun eigen Little Jab Book leveren met gedragswetenschappelijke strategieën om de vaccinatiegraad te verhogen. Het zullen niet de verdwenen huisartsen of de verdwijnende mensenrechtenadvocaten zijn en het zullen zeker niet de mainstream media zijn die de ergste collaborateurs van allemaal zijn.

Op dit moment zijn de enige die de lijn vasthouden de ouders en vrijwilligersorganisaties zoals Molly Kingsley oprichtster van Us for Them. Maar als de regering van het Verenigd Koninkrijk het voorbeeld van Canada volgt en de medische toestemming overdraagt aan 12- tot 15-jarigen, moet er misschien iemand anders opstaan om de rupsbanden van het konvooi onklaar te maken.

Dat kan een jonge student in een wit overhemd zijn, die gewapend met niets anders dan zijn boodschappentas een konvooi tanks het hoofd biedt. Of het zou een leraar kunnen zijn. Niet alle superhelden dragen een cape.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse school wil leerlingen inenten – ouders in opstand “Mijn dochter is bijna 14 en wil een lang en gezond leven! Misschien later kinderen krijgen! Wie zegt dat het zo zal zijn na de inenting?!”

Vorig artikelJapanse Rode Kruis weigert bloeddonaties van mensen die zijn geïnjecteerd met COVID-19 ‘vaccins’
Volgend artikelDe slachting van de goedgelovigen en de onwetenden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ik zag vanochtend in een herhaling van een journaal hier een bericht over.
    Het zou gaan om iets 30% van de ouders die hier toe bereid waren om een gif prik op te halen voor hun koters.
    En na de zomer zouden ze beginnen om iedereen vanaf een half jaar met gif vol te spuiten.

    • Dit is de tol voor de continue stroom van mis-“informatie” die over de wereld is uitgestort door de msm. Liegen en bedriegen is toch het nieuwe normaal. Moraliteit en ethiek zijn geherdefinieerd tot inhoudsloze begrippen.
      De übermensch (zelf benoemde leden van het wef) meent te denken dat ze iets voorstellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in