Korokai / korokai.com / Flickr / (CC BY 2.0 DEED)

Japan lijkt over te stappen van een homogene samenleving naar een samenleving die ‘diversiteit en inclusiviteit’ omarmt door “een tijdperk van massale buitenlandse immigratie” in te luiden, schrijft Tyler Durden.

Het wordt een enorme verandering voor een land dat tot voor kort nog voor 97,5% etnisch Japans was, volgens het CIA World Factbook.

In een verslag van Bloomberg wordt beschreven hoe snel dalende geboortecijfers, een vergrijzende samenleving en een chronisch tekort aan arbeidskrachten de import van miljoenen buitenlanders aanwakkert die “het gezicht van Japan veranderen.”

Het aantal buitenlandse werknemers in Japan heeft nu de 2 miljoen overschreden, een stijging van 12,4% ten opzichte van 2022. Het Oost-Aziatische land heeft minstens 647.000 immigranten in de werkende leeftijd per jaar nodig om het tekort van 11 miljoen werknemers tegen 2040 aan te vullen.

“Japan gaat een tijdperk in van massale buitenlandse immigratie,” zegt Junji Ikeda, voorzitter van Saikaikyo, een in Hiroshima gevestigd agentschap dat buitenlandse werknemers werft en begeleidt. “Stapsgewijze aanpassingen zullen niet volstaan,” voegde hij eraan toe.

Alleen al in het kader van één programma zullen 820.000 migranten worden toegelaten om te werken in de transport- en logistieke sectoren, een verdubbeling van het eerder overeengekomen aantal, om “inspanningen te leveren om een inclusieve samenleving te realiseren,” aldus Chief Cabinet Secretary Yoshimasa Hayashi.

Hoewel het proces wordt uitgevoerd onder ‘geschoolde arbeidersvisa’, zijn de functies die migranten zullen vervullen taxichauffeurs, buschauffeurs en fabrieksarbeiders.

Ook de dienstensector zal steeds meer gevuld worden met buitenlandse migranten, die vervolgens hun familie voor onbepaalde tijd in Japan mogen laten verblijven.

  EU-plan: 70 miljoen Afrikanen in Europa tegen 2035

The Economist meldt dat een “blik op de toekomst van Japan” eruitziet dat gemakswinkels voor het overgrote deel worden bemand door migranten, wat “het belang van immigratie” benadrukt.

De krant noemt zo’n 7-Eleven winkel in het centrum van Tokio waar “al het personeel Birmees is.”

“Gearoid Reidy schat in een artikel voor de Japan Times dat het aantal overzeese arbeiders de afgelopen tien jaar meer dan verdubbeld is, terwijl de bredere buitenlandse gemeenschap, die kinderen en studenten omvat, met 50 procent is toegenomen,” meldt de Spectator.

“Reidy voorziet een tijd waarin meer dan 10% van de Japanse bevolking in het buitenland geboren zal zijn, waardoor de beroemde homogene, exclusieve natie op één lijn komt te staan met het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Frankrijk.

Veel succes daarmee.

Eind vorig jaar kondigde de regering aan dat de criminaliteit voor het eerst in 20 jaar was gestegen, een situatie waar autochtone Japanners de komende jaren wel eens meer mee te maken zouden kunnen krijgen.

In een reportage van BBC News over de eerdere weigering van Japan om massamigratie toe te staan, werd benadrukt hoe het land “vastgeroest zat in het verleden,” waarbij dat verleden werd gekarakteriseerd als “een vreedzaam, welvarend land met de langste levensverwachting ter wereld, het laagste moordcijfer, weinig politieke conflicten.”

Blijkbaar zijn betaalbare onroerendgoedprijzen, “het weigeren van immigratie en het handhaven van het patriarchaat,” en het feit dat “Japan nog steeds aanvoelt als Japan, en niet als een reproductie van Amerika,” vastgeroest in het verleden.

  De 'diversiteit is kracht' mantra stort in Europa in elkaar

Terwijl het grote aantallen arbeiders importeert, lijkt Japan er nog steeds op gebrand te zijn om buitenlanders die beweren asielzoekers te zijn te beperken.

Een nieuw systeem dat in juni van start gaat, geeft de regering de macht om buitenlanders waarvan de asielaanvraag meerdere keren is afgewezen, het land uit te zetten.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne – Nepnieuws helpt nog steeds niet om te winnen
Volgend artikelNAVO: Het is tijd om de slang in de tuin van de VS te doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Japan ook al, In Noord-Amerika, in Europa, Rusland nog niet maar ligt onder vuur en nu ook Japan. Overal wordt de locale bevolking verdrongen. It sounds like a plan.

 2. De uniciteit van het ‘Mongoolse’, 4e ras wordt er denk ik niet door bedreigd zoals het 5e in het Westen, de immigranten zullen voornamelijk uit andere landen van datzelfde ras komen. Rassen en onderrassen zijn afstammelingen van 1 Manu, als takken van een boom. De Manu staat op de 1e straal van wil-macht, en die van de Mongolen is miljoenen jaren oud.

  • 1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 actieve intelligentie, 4 harmonie door conflict, schoonheid, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, devotie, 7 organisatie, magie

   Het is de taak van de Manu van het vierde ras in China om langzaam het Atlantische element waar de Mongoolse rassen van afstammen terug te trekken.

 3. “Je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn.” Migranten gebruiken om ons te onteigenen.

  Verrassing. Nu de communisten miljoenen migranten het land binnen hebben gelaten, is huisvesting een probleem. De prijzen zijn gestegen en mensen vallen binnen en kraken. Reacties op een video hierover hebben behoorlijk uitdagende opmerkingen opgeleverd (zie hieronder). Waarom zijn we niet net zo uitdagend in het aanspreken van de echte indringers, onze verraderlijke ondermijnde regeringen?

  THUISINVASIE ZELFVERDEDIGING IN CANADA

  https://www.youtube.com/watch?v=-Xolys_2hl4

 4. Dat gaat een hele andere immigratie worden dan bij ons. Alleen mensen die echt van nut zijn en zich gaan aanpassen. Die zelf hun broek op moeten houden en zich gedragen naar de normen, waarden en wetten van Japan. Ik voorzie dat de echte welwillende pareltjes richting Japan gaan en wij hier in Europa de restjes mogen opvangen en vooral onderhouden.

 5. Globalisten (het georganiseerde jodendom, WEF, Klaws Swab) proberen het concept van nationaal burgerschap af te schaffen. Ze zullen proberen migranten stemrecht te geven. Maar migranten zijn geen burgers. De door de Joden geleide Demonratten geven migranten privileges die burgers niet hebben.

  Als de Demonratten de verkiezingen stelen, waarom moeten ze dit dan doen? Omdat ze onze nationale identiteit stelen en verdeeldheid zaaien.

  De invasie zou minder pijnlijk zijn als deze indringers geen stem zouden krijgen. Ze krijgen eten, een hotel en een royale toelage. Zij mogen ook niet stemmen.

  Gerrymandering is illegaal. Globalisten zijn verraders.


  Een gezin van vier migranten in New York City ontvangt maandelijks meer financiering dan een gezin van vier, inclusief een militaire veteraan die een arbeidsongeschiktheidsuitkering ontvangt.

  https://endtimeheadlines.org/2024/04/migrants-monthly-betaling-in-nyc-is-higher-than-veterans-compensation/?

  • De westerlingen zitten opgescheept met Abraham als stamvader (manu): de bron van alle misverstanden.
   Stralen 1.2.3 zijn de Drie-eenheid. Brahma (dat is A-Braham geworden) (3) Vishnu (2) Shiva (1).

 6. Binnenkort bestaan er geen autochtone volkeren meer maar slechts bastaardvolkeren. Van een volk als de Japanners had ik meer verwacht.

 7. Pieter Omtzigt van Nieuw Sociaal Contract wil een migratie quotum van 50.000 asielparasieten per jaar dat betekent dat er elk jaar een stad zoals Waalwijk erbij komt en de Telegraaf met zijn naziverleden kopte zaterdag-6-april: Nederland leunt op migratie OMG.

 8. Ook daar dan het beruchte Coudenhoven Kalergi plan. Wat een vreselijk schoften die daar achter zitten werkelijk alles moet en zal kapot om hun waanideeën te realiseren.
  Des te groter de gecreerde chaos, des te gemakkelijker is he klootjesvolk in toom te houden. Wat ben ik blij dat ik oud ben, maar arme kids en kleinkinderen.
  Wat een wereld, beheerst door de khazaren, die echt denken dat de wereld, de wereldbevolking en alle grondstoffen van hun zijn.

 9. een nieuw Babylon..in opkomst,?? met de huidige mentaliteit aldaar gaan vooral de Vrouwen de grootste slachtoffers zijn…daar wordt bijna Nooit over geschreven maar alcoholgebruik en het afranselen van Vrouwen is in Japan een groot probleem…ze betalen er zelfs voor om met 3 of 4 een vrouw stevig toe te takelen…maar de vrouw in kwestie kan er een appartementje van kopen… huwelijksgeweld wordt bijna Nooit bestraft…en nu dit..een nieuw soort Atoombom…het westen weet er alles van…

 10. “Japan gaat een tijdperk in van massale buitenlandse immigratie.
  nou nederland wij hebben er te veel dus hup het zootje naar japan.
  kunnen de nederlanders weer een huis betrekken.

 11. Oké. Tijdspad tot 2040 is dus het binnenhalen van 11 miljoen migranten. Dat duurt nog wel even natuurlijk en dan zou ongeveer 10 procent een andere migratieachtergrond hebben in Japan rond 2040. Als je dat afzet tegen Nederland zal Japan nog lange tijd redelijk homogeen blijven. In Nederland heeft al bijna een derde van de inwoners een migratie achtergrond als het niet meer is.

  Dit lees ik op Google op de vraag Hoeveel procent van de Nederlanders heeft een migratieachtergrond?
  ‘Op 1 januari 2022 heeft ruim 71 procent van alle 0- tot 25-jarigen in Nederland een Nederlandse achtergrond en bijna 29 procent een migratieachtergrond.

    • Het gaat razendsnel Adriaan. Omvolking van het westen is een doel op zich. Dat staat ook allemaal in de VN-programma’s die zijn uitgezet. Ze maken er een multiculturele smeltkroes van zodat ze de kaart van het verdeel en heers nog veel beter kunnen uitspelen en de kans op reactionaire krachten en revoluties flink worden gedecimeerd.

     • Nehemia april 7, 2024 Bij 14:43

      Ik weet het beste Nehemia ben sinds 2009 een luis in de pels van degene welke Nederland expres kapotstuk maken, eigenlijk ben ik het vechten tegen deze sociaal democraten (cryptocommunisten) en groene idioten zat, kan mij alleen nog verhuigen op het feit dat zij de rekening gepresenteerd krijgen, reken er maar op dat het pijn gaat doen zowel fysiek als mentaal.

      Groeten

 12. En het meeste werk kan best verricht worden autochtonen en door de pensioenleeftijd wat te verschuiven en meer te robotiseren en computeriseren. Ik dacht dat het meeste werk sowieso overbodig was en eerder werkverschaffing nodig was om salarissen te vergoelijken, ambtenaren doen over het algemeen nutteloze bezigheidstherapie. Ik geloof totaal niet in het verhaaltje dat voor werk buitenlanders nodig zouden zijn waar dan ook ter wereld. Eigenlijk heb ik er nooit in geloofd, net zo min als door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Allemaal leugens om snode plannetjes uit te kunnen voeren. Het is ook diefstal om breinen uit derde wereldlanden weg te pikken die daar ter plaatse veel meer nodig zijn.

 13. Bevolking van landen, dit regime is decennia al zo slecht voor ons dat we weigeren ons voort te planten want dit systeem is zo klote dat we dat kinderen niet aan willen doen. Reactie elite, fuck you we halen wel de vervanging uit andere landen. Shit, werkt niet. Maakt niet uit we gaan door want als wij niet alles krijgen krijgt niemand wat. Had je verder nog wat NuKuBu (Nutteloze Kut Burger zoals gebezigd in het Nlse leger)?

  Groeten,
  Hugo

 14. New York City heeft in het begrotingsjaar 2023 ruim 175.000 migranten opgenomen en ruim 1,45 miljard dollar uitgegeven om migranten onderdak te bieden, te voeden en diensten te verlenen. De stad heeft gezegd dat er “geen einde in zicht is” aan de grote aantallen migranten en dat een langere tijdlijn van het huidige migratietempo de stad in het begrotingsjaar 2025 ongeveer 12 miljard dollar zal kosten.

 15. Grappig, 98% weet niet wat op ons afkomt terwijl de feiten op tafel liggen…Kijk eens wat vaker omhoog…Onderzoek eens de poleshift die met razend tempo accelereert….Vergeet politiek, vergeet oorlogen..Kijk naar de lucht en dieren,insecten die op magnetische velden navigeren en je hebt je antwoordt…Op de cyberattacks en de great reset….

 16. Werkimmigranten is niet hetzelfde als profiteursimmigranten. Probeer er maar eens in te komen met enkel je Nikeschoenen en AppleIpad.

 17. Als je nu naar Japan wil emigreren, heb je een visum nodig die maar 1x wordt gegeven. Dan moet jij binnen 2 jaar de taal voor 80% kunnen spreken en schrijven. Dat zijn 3600 verschillende tekens en ook een hele andere grammatica als wat wij gewend zijn. Dan pas mag jij een baan zoeken daar. Dat is een enorme opgave voor een westerling, vooral als jij wat ouder bent dan 25 jaar. Of je moet geluk hebben, dat jij daarnaar toe overgeplaatst bent, vanuit jouw huidige werkgever en Engels kunt spreken daar op je werk. Anders wordt je zonder pardon het land uit gezet na die twee jaar. De andere mogelijkheid is daar binnen 2 jaar te trouwen met een Japanner. Dat ze meer mensen willen hebben om de economie draaiend willen houden, is de taal een enorme obstakel voor buitenlanders, die niet uit Korea of China komen.
  De andere mogelijkheid is het chipje in je hersenen laten implanteren van Klaus Schwab/ Musk, zodat het gewoon upgeload kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in