Freepik (www.freepik.com)

Tientallen schoolkinderen kregen te horen dat ze geen water mochten drinken op een school in Duitsland omdat ze daarmee moslims zouden kunnen beledigen die de ramadan vieren, zo wordt gemeld.

De 10-jarige kinderen in Frankfurt mochten allen geen water drinken vanwege de kleine minderheid die vast tijdens de Ramadan.

Het Duitse nieuwsorgaan NIUS meldt dat de vijfdeklassers hun ouders hadden ingelicht nadat twee leraren op de school hadden besloten hen te laten verdorsten.

Modernity meldt:

Een ouder zei: “Tijdens het eten praten we altijd over hoe de dag was. Ik vroeg mijn dochter hoe de dag was op school. Toen vertelde ze ons dat twee leraren de leerlingen hadden verboden om in de klas te drinken omdat drie van de 27 kinderen aan het vasten waren.”

De leraren zouden de leerlingen de toegang tot de waterautomaat in de hal hebben ontzegd en ze mochten geen waterflessen op hun bureau hebben staan.

Maar het wordt nog vreemder.

Een vader van een van de leerlingen merkte op: “We vonden deze aankondiging vreemd… de kinderen in de vijfde klas zijn tussen de 10 en 11 jaar oud. Zelfs voor religieuze moslims geldt de vastenplicht pas vanaf 14 jaar.”

“Dat 24 kinderen rekening moeten houden met drie kinderen als het gaat om lichamelijke basisbehoeften, dat is een vreemde ingreep,” voegde hij eraan toe.

Volgens het verslag heeft de school geweigerd commentaar te geven op de beweringen.

Zoals Remix News opmerkt, vond het incident plaats in dezelfde Duitse stad, de enige stad, waar vorige maand Ramadan verlichting werd geïnstalleerd.

“Door tijdens de Ramadan te versieren, geeft de stad Frankfurt een belangrijk signaal af aan moslims en waardeert ze de mensen met een moslimgeloof in deze stad,” schreef de regerende Duitse Groene Partij vorig jaar in een aanvraag aan het stadsbestuur.

  Tucker Carlson: Blijf bij je intuïtieve morele gevoel (Nederlands transcript)

“Het zijn lichten van saamhorigheid, tegen voorbehoud, tegen discriminatie, tegen anti-moslim racisme en ook tegen antisemitisme,” zei de burgemeester van Frankfurt Nargess Eskandari-Grünberg, van dezelfde partij.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Pasen NEE – Ramadan JA – Zo worden de Duitsers voor de gek gehoudenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBezet Brussel! Hongarije’s Orbán roept op tot protesten in EU-hoofdstad tegen oorlog en globalistische agenda
Volgend artikelAmerikaans ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt voor dreiging van ‘uitsterven’ door opkomst van AI
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Veel debieler kan het niet, toch? of toch wel?

  Doe eens suggesties. Kan het nog gekker? Waarschijnlijk wel. Hebben de oldtimers dat ook destijds over ons gezegd?

 2. Als ik schrijf wat ik denk en wat ik met dat schoolbestuur zou willen doen wordt ik gearresteerd.
  Dus ik denk het alleen maar en hoop dat het hier nooit gebeurt.

  • Wat denk je zelf? Kijk om je heen en als je niet in 020 of 010 woont heb je nog geluk maar ook in het buiten gebied worden we langzamerhand overgenomen niet zo verwonderlijk want gemeenten krijgen van de overheid(ons belastinggeld) per hoofd migrant een aardig som geld 🧐😲🖕💉⚰️

 3. T typische is dat het enige wat een vastende moslim WEL mag als t ff te zwaar word is…een slokje water nuttigen. Niet in overvloed, maar het mag.

 4. Komt dan weer mooi uit. Kunnen ze Net voor de paasdagen de kindjes allemaal chocolade paaseieren mee naar school geven. Maar niet voor de rammdammers.🐰

 5. dat zijn mensen die geen kloten geven om onze feesten en die een veebod op elk school wil hebben dat dit of dat niet mag van de moslims als zei zo graag een belangen willen vieren moeten ze terug gaan naar het land van afkomst of tewel van hun ouders en of grootouders en ons met rust laten

 6. Tijdens mijn verblijf als GM in KSA -Jeddah, gelastte ons HQ in Damman ons tijdens ramadan in kantoor niet te eten, drinken of roken. Onze Saoedische liaison man, (een bedouin, Ali) vertelde dat hij de regels van HQ niet nodig vond omdat het geloof zijn zaak was en daar wilde hij zijn collegae op kantoor niet mee lastig vallen. Kijk zo kan het ook! Wel wil ik vermelden dat juist door deze houding van Ali we spontaan allemaal vrijwillig onze uiterste best deden om hem te helpen met vasten. Er werd niet meer gedronken, nog gegeten of gerookt….

  • Propaganda is het juiste woord! Verdeel en heers werkt nog steeds, zolang wij ons laten verdelen! Dit is pure haatzaaierij, en inderdaad moet die leraar aangepakt worden.. met de waarheid. De media brult en het volk laat zich verdelen! De moslims zijn geen vijand, net zo goed als wij dat niet zijn voor hun.. de verdeling waar we ons in laten storten door dit soort berichten is de daadwerkelijke vijand! Wij roeien elkaar hierdoor uit en de verdelers lachen zich de ballen uit hun broek! Laat je niet verdelen, niets in de media is zonder bijbedoelingen

 7. “Het zijn lichten van saamhorigheid, tegen voorbehoud, tegen discriminatie, tegen anti-moslim racisme en ook tegen antisemitisme,” zei de burgemeester van Frankfurt Nargess Eskandari-Grünberg, van dezelfde partij.

  het is door de knieën gaan

 8. Als onze school dat zou flikken met mijn kinderen blijven ze tijdens die ramadan gewoon thuis, ziekgemeld, simpel genoeg. ‘ns kijken als in het bovenstaande voorbeeld alle 24 van de 27 kinderen thuisblijven en alleen de ramadan vierders er nog zijn (Die nog niet echt hoeven meedoen als ze jonger zijn dan 14 jaar). We moeten onze rug recht houden en niet aan die deugterreur mee doen. Hetzelfde geldt voor de week van de lentekriebels, gewoon thuis laten je kinderen.

 9. Als het bericht WAAR is, dan is het uiteraard een grote schande !
  Maar stel eens dat het bericht NIET WAAR is, maar een ‘ valse vlag ‘.
  Een poging tot bevordering van verdere polarisatie. Wat me opviel, waren de cijfers, 3 van de 27…..

  Kent u nog de ‘ de 27 club ‘ ? De jonge beroemdheden die op 27- jarige leeftijd overleden…..

  Het getal 27 deed me ook weer denken aan een artikel hier van een paar weken geleden over Israël. Dat we alles zouden moeten boycotten wat daar vandaan komt.

  https://www.frontnieuws.com/boycot-desinvestering-en-sancties/

  Wat heeft het getal 27 met dat land te maken dan ??
  Kijk naar het landennummer bij de streepjescodes. Zou het toeval zijn dat hun landennummer 729 is? Dat is wel zomaar ineens 27 in het kwadraat…en 27 is ten overvloede 3 x 3 x 3.

  O ja, nu ik toch bezig ben, even kijken naar het internationale telefoonnummer, dit is 972. Nou ja, beetje vergezocht misschien ( dat 972 lijkt op 729 ), maar ik vind dat toch ook wel weer grappig.

  Terug naar de basis. De globalisten zijn onze enige en echte vijand. Zij proberen iedereen tegen elkaar op te zetten.
  Laten wij niet in die valkuil trappen ! Voor iedereen: take care !

  • 🎯 de grootste vijand voor ieder mens is z’n eigen denken! Laat je niet gek maken door alle shit in de media, zowel msm als alternatief! Blijf geloven in het goede in jezelf en je medemens en laat je niet verdelen door de propaganda machine

  • @ HardiCoeur
   Nog even een kleine aanvulling.
   Vannacht bij het schrijven, kwam ik pas op de gedachte om ook even te kijken naar het telefoon landennummer 972 ( wat ik vond lijken op 729 ) van dat staatje aan de oostkant van de Middellandse zee.
   Pas bij het proberen wat te slapen na een doorgehaalde nacht, zag ik het…..
   Hè hè, 972 is 27 x 36 natuurlijk, blinde kip dat ik ben.
   Het staat iedereen vrij uiteraard om daar wel of niet betekenis aan toe te kennen ( die getallenleer ).

   @ Nino.
   De door ons gebruikte woorden kunnen iets verschillend zijn, maar de strekking is wel in grote lijnen hetzelfde, lijkt me.

   • Zoals je wellicht weet, is de op 14.05.1948 uitgeroepen zionistische entiteit aka Israël een Rothschild-creatie (denk aan de piramide op het hooggerechtshof) en deze medestichters van de op 01.05.1776 opgerichte ordo illuminati maken op grote schaal gebruik van de van de kabbala afkomstige gematria (getallenleer).

    • @ Ron Swart maart 17, 2024 Bij 16:28
     Beste Ron, ja ik weet het.
     Vandaar ook dat ik de moeite nam om de getallen 729 en 972 nader te duiden.
     Veel mensen vinden dat onzin. Nou ja, dat laat ik aan hen…..

     • beste Jan Willem, velen die deze site bezoeken (beginnen te) weten dat gematria allesbehalve onzin is en behoren tot de categorie early adopter en zullen regelmatig hoofdschuddende mensen aantreffen als je ze dit aan het verstand probeert te brengen.
      The Great Awakening is een kwestie van tijd met of zonder 3/10 dagen duisternis en/of bankenrun en dan zullen vele schaapjes/ goyim eindelijk wakker worden en deze eeuwenoude patronen gaan herkennen.
      Het is niet voor niets dat bilderbergbitchbeatrix een obsessie heeft met draken.

 10. ik vraag me af of die ouders dat allemaal normaal vinden als mijn kind toendertijd niet mocht drinken dan was de school te klein tegenwoordig zijn de mensen te laf en te bang om hun kind nog maar te beschermen wat een zielige mentaliteit

 11. Dus ook de Koran-ongelovigen moeten ook de ramadam naleven, van de Moslims en hun radicalen? Er zal dan ook een tijd komen dat ze de koranleer dagelijks zullen moeten aanvaarden ??? Dat wordt oorlog en gelijk hebben de ongelovigen !

 12. Maar WIE vindt dit een belediging, de LINKSE LEIDING??? HET WORDT U AANGEPRAAT, DOOR DE LINKSE MEDIA, LINKSE SCHOOLBESTUREN,
  LINKSE POLITIEK, TEGEN DE GROTE ZWIJGENDE MEERDERHEID IN. KORTOM MEN WIL HET U DOOR DE STROT DOUWEN. EN DAT GAAT ONGELOFELIJK AVERECHTS EFFECT KRIJGEN, DAT IS ZEKER.

 13. Geloven in wat dan ook doe je fijn in een gebouw of achter je voordeur. Donder op uit de publieke ruimte met je kl*te ramadan.

 14. Ik wil als Moslim even reageren op deze onzin! Wat een idiote Woke school is dat geweest?! Achterlijke debielen! Hans is allergisch voor ei, Dus niemand eet ei heeft nog nooit iemand gezegd. Knap als er een paar kinds mee willen vasten, maar iets ontzeggen voor de rest vd klas. Sinds wanneer zijn we ineens zo inlevend geworden met Moslims. Het gaat erom dat we ons blijven focussen op de Moslims zodat we ons minder druk maken over wat er echt toe doet, namelijk dat we voor de gek worden gehouden. Dat de staat ons bedriegt en van ons steelt. Iedereen kent wel een Marokkaanse/Turkse/Indo buurtgenoot? T zijn vaak hele barmhartige vriendelijke mensen. Heb je hulp nodig, ga eens langs. En dat frontnieuws zn steentje bijdraagt geeft ook stof tot nadenken. Wie steunt jullie in deze moslimpropaganda?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in