De tijden veranderen! Weet u nog dat wij zeiden dat het shedding (uitscheiden) van vaccins echt bestaat en dat borstvoeding na vaccinatie gevaarlijk is? Onze waarschuwingen werden afgedaan als “desinformatie” en wij werden afgeschilderd als onwetende, wetenschap ontkennende gekken, schrijft Igor Chudov.

Welnu, het Journal of American Medical Association heeft nu een letter gepubliceerd die onomstotelijk bewijst dat mRNA-vaccin shedding echt bestaat! Het mRNA-vaccin wordt inderdaad uitgescheiden in moedermelk en beïnvloedt de baby’s die deze melk krijgen.

Deze letter bevat laboratoriumresultaten die bewijzen dat de bezorgdheid van de zogenaamde “antivaxxers” volledig terecht was!

De JAMA letter is heel eenvoudig. Wetenschappers selecteerden 11 vrouwen die borstvoeding gaven en die tijdens de borstvoeding vaccins van Pfizer (6 vrouwen) of Moderna (5 vrouwen) kregen.

Na de vaccinatie werd de moedermelk geanalyseerd op de aanwezigheid van mRNA nanodeeltjes. Niet verrassend waren 7 monsters POSITIEF voor de aanwezigheid van mRNA.

De auteurs wijzen er ook op dat de beloften van mRNA-vaccins dat “het vaccin in de schouder blijft” leugens waren. Het vaccin reisde naar de borsten en werd overgedragen in de moedermelk.

Deze gegevens tonen voor het eerst voor zover wij weten de biodistributie aan van het mRNA van het COVID-19-vaccin naar borstcellen en het potentiële vermogen van weefsel-EV’s om het mRNA van het vaccin te verpakken dat naar verre cellen kan worden getransporteerd.

Er is weinig gerapporteerd over biodistributie en lokalisatie van lipide nanodeeltjes in menselijke weefsels na COVID-19 mRNA vaccinatie.

Desondanks zeggen de auteurs het volgende, mogelijk om hun letter langs de censoren van JAMA te krijgen:

Uw eerste lezing van bovenstaande zin zou kunnen suggereren dat de auteurs zeiden “COVID-19 mRNA-vaccinatie is veilig”. Maar het is onheilspellend gekwalificeerd met “vooral na 48 uur na vaccinatie”, wat duidelijk betekent dat borstvoeding 48 uur na vaccinatie NIET veilig is.

Het is triest dat onderzoekers dingen moeten zeggen (het is veilig en effectief) die in tegenspraak zijn met de duidelijke betekenis van dit stuk (vrouwen geven nanodeeltjes af aan hun zuigelingen). Onze vriend Modern Discontent plaatste onlangs een geweldige gids over het lezen van wetenschappelijke artikelen, waarin hij ook betreurde hoe artikelconclusies vaak in tegenspraak zijn met artikelgegevens. Dit artikel is daar een perfect voorbeeld van, en er zijn nog veel meer van zulke voorbeelden in de Covid-wereld.

Daarom is aandacht voor wat er in het artikel staat van het grootste belang.

Sterk uiteenlopende concentraties van mRNA maken het MEER gevaarlijk

Kijk eens naar deze grafiek met de concentraties van mRNA in melk. De slechtste concentratie was ZEVEN KEER de laagste concentratie. Dit betekent dat in een grotere steekproef van vrouwen het verschil tussen de hoogste en laagste waarden waarschijnlijk nog groter zou zijn.

Wat is de dodelijke concentratie mRNA die de dood van een zuigeling zou hebben kunnen veroorzaken in de Pfizer proef (zie hieronder)? Niemand weet het en het kan de FDA niet schelen.

Dood kind

Vertrouwelijke Pfizer-documenten, die de FDA 75 jaar lang voor ons verborgen wilde houden, tonen een geval van een zuigeling, die waarschijnlijk werd gedood door mRNA-nanodeeltjes die door een pas gevaccineerde moeder werden uitgescheiden.

  Eerlijk gezegd lieve schaap, het kan me geen reet schelen

Pfizer Confidential: 1 kind DOOD versus 1 geslaagde geboorte
Hat tip naar Claus L die me eraan herinnerde dat er nieuwe Pfizer documenten zijn vrijgegeven. Samenvatting: Slechts twee geboortes werden geregistreerd, één was succesvol en de andere resulteerde in de dood van het kind. Borstvoeding heeft inderdaad invloed op zuigelingen en bewijst dat het uitscheiden van mRNA-vaccins door moeders die borstvoeding geven… Lees meer

De “neonatale dood” en tal van andere neonatale problemen bij zuigelingen die zijn blootgesteld aan de moedermelk van gevaccineerde moeders worden besproken in mijn artikel hierboven.

Ze logen tegen ons

Weet u nog hoe ons werd verzekerd dat “vaccins veilig zijn voor moeders”?

KLIK VOOR GROOT

Het blijkt dat ze niet alleen NIET veilig zijn, maar ook dat de factcheckers en autoriteiten ronduit liegen over die veiligheid, omdat ze angstvallig vermijden gegevens te verzamelen die de veiligheid kunnen verifiëren! Ze negeerden ook de eigen rapporten van Pfizer over 17 neonatale problemen en wilden dat 75 jaar lang verbergen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEten of verwarmen: Europeanen staan nu al voor voorheen ondenkbare dilemma’s
Volgend artikelZal Oekraïne zichzelf demilitariseren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Wat wraakroepend is dat ze Mengele veroordelen, terwijl ze juist hetzelfde doen.
  Mensen, kinderen inzetten om te experimenteren.
  Mensonwaardig.

 2. Vanavond weer allemaal mensen bij prikcentrum. Vele nederige boomers.
  In het donker op stap. Vinden ze vast heel hip. Lekker onder de mensen.
  Stelletje egoïsten. Tegelijkertijd vaak zo hypokriet doende dat familie zo belangrijk is.
  Je zal je pasgeboren ongeprikte kind maar in de armen van zulke idioten leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in