Uit een studie uit het Verenigd Koninkrijk is gebleken dat gezondheidswerkers die meerdere COVID-19 vaccin boosters hebben gekregen nadat zij aanvankelijk geïnfecteerd waren met de oorspronkelijke virusstam uit Wuhan, meer vatbaar zijn voor chronische herinfectie door de Omicron variant, schrijft Theepochtimes.com.

Dit kan helpen verklaren waarom de mensen die meerdere COVID-19 vaccin boosters hebben gekregen, steeds vaker degenen zijn die in het ziekenhuis belanden met ernstige COVID-19 symptomen, soms met de dood tot gevolg, aldus wetenschapper en arts Dr. Robert Malone.

In een interview van 21 juli voor het programma “Crossroads” van EpochTV zei Malone, mede-uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, dat dit verschijnsel het resultaat is van een proces dat “immune imprinting” heet, waarbij de eerste blootstelling aan een virusstam kan verhinderen dat het lichaam voldoende neutraliserende antilichamen tegen een nieuwere stam aanmaakt.

Hij voegde eraan toe dat dit proces versterkt wordt door meerdere inentingen.

“Over de hele wereld zien wij deze gegevensreeksen die aantonen dat, helaas, de mensen die sterven en in het ziekenhuis worden opgenomen voor het overgrote deel de sterk gevaccineerden zijn,” zei hij. “Het zijn niet degenen die een natuurlijke immuniteit hebben.”

Vaccins gebaseerd op oude stammen

De COVID-19 vaccins die momenteel in omloop zijn, zijn gebaseerd op de Wuhan-stam van het virus, ook bekend als SARS-CoV-2, dat de ziekte veroorzaakt die nu als COVID-19 is geïdentificeerd.

Sinds de Wuhan-stam overheerst is, zijn er een aantal stammen ontstaan en dominant geworden, waaronder de momenteel dominante Omicron-variant.

Het probleem is dat COVID-19 vaccins slechts één van de componenten van het hele virus gebruiken, namelijk een spike-eiwit, zodat het immuunsysteem van iemand die een mRNA-vaccin gekregen heeft, getraind raakt om alleen op die component te reageren, legde Malone uit.

“Als dat antigeen iets veranderd is, als dat virus iets veranderd is, [reageert het immuunsysteem] nog steeds alsof het het oude is,” zei hij.

  Dr. Peter McCullough: Verzet tegen onnodige, onverstandige en onwettige mandaten voor experimentele vaccins

De COVID-19 vaccins zijn gebaseerd op het spike-eiwit van het oorspronkelijke virus dat in Wuhan is geïdentificeerd. Die stam van het virus bestaat niet meer en circuleert niet meer onder de bevolking, zei Malone.

Als een vaccin dat gebaseerd is op een nu verdwenen virusstam herhaaldelijk wordt toegediend, traint dat het immuunsysteem om zich steeds meer te concentreren op het antigeen dat via het vaccin wordt toegediend en al het andere dat een beetje anders is te veronachtzamen, verklaarde Malone, die dit verschijnsel immune imprinting noemt.

“De literatuur over immuun imprinting is bomvol,” zei Malone. “Paper na paper na paper in de top peer-reviewed tijdschriften van de toplaboratoria over de hele wereld documenteren het.”

Het verschijnsel is al lang bekend op het gebied van de vaccinologie, zei Malone, maar het onderwerp is verboden, en de mensen die op dat gebied werken spreken er liever niet over, zei hij.

Vaccinimmuniteit tegenover natuurlijke immuniteit

Werknemers in de gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk – van wie velen geïnfecteerd waren met de Wuhan-variant van het virus en ook drie of vier doses COVID-19-vaccin kregen – hebben chronische herhaalde infecties ontwikkeld door de Omicron-variant, zei Malone, die een paper aanhaalt dat gepubliceerd is in het academische tijdschrift Science.

Uit een ander paper dat in Nature gepubliceerd is, blijkt dat de evolutie van het virus niet uit de algemene bevolking komt, maar eerder uit immuungecompromitteerde mensen die meerdere vaccindoses gekregen hebben, zei Malone, en ongeveer 30 procent van de sterk gevaccineerde bevolking heeft herhaalde infecties.

Dit is in strijd met het gepromote verhaal dat de ongevaccineerden de bredere bevolking in gevaar brengen, merkte Malone op.

Natuurlijke immuniteit tegen een COVID-19 infectie duurt minstens 14 maanden, inclusief immuniteit tegen de Omicron stammen, aldus Malone, die een wetenschappelijk artikel uit Qatar aanhaalt dat nog niet door vakgenoten is beoordeeld (pdf).

  Vergeten slachtoffers: Talloze mensen die nadelige gevolgen ondervinden van PCR neusuitstrijk-"tests" die niet langer toegelaten zijn voor COVID-testen

Vaccin-geïnduceerde immuniteit duurt echter maar een paar maanden, voegde hij eraan toe.

Wanneer iemand besmet wordt met het oorspronkelijke virus, zal die persoon een immuunreactie opwekken die “allerlei eiwitten van het virus omvat,” op voorwaarde dat hij of zij niet te veel immuunimprinting heeft ondergaan, legde Malone uit.

“Het probleem met deze monovalente vaccins, of de single-antigen vaccins, is dat zij al uw immuunrespons tegen één ding aanjagen, in tegenstelling tot het hele virus. Het enige wat het virus dus hoeft te doen is genetisch, via de evolutie, een paar knoppen om te zetten om daaraan te ontsnappen,” zei hij. “En dat is precies wat er met Omicron gebeurd is.”

De paradox is dat de meeste landen met opkomende economieën en lage vaccinatiecijfers ook de laagste COVID-19 sterftecijfers ter wereld hebben, zei Malone.

“Het is waarschijnlijk dat we deze trend zullen blijven zien,” zei hij.

Volgens Our World in Data is slechts 1,4 procent van de Haïtiaanse bevolking gevaccineerd, en het land heeft 838 COVID-19 sterfgevallen geregistreerd, een percentage van 73 sterfgevallen per 1 miljoen mensen.

In Zuid-Afrika, waar 32 procent van de bevolking gevaccineerd is, zijn er bijna 102.000 sterfgevallen geweest, een percentage van 1.717 sterfgevallen per 1 miljoen mensen.

In het Verenigd Koninkrijk is 75 procent van de bevolking gevaccineerd, en zijn er meer dan 184.000 mensen gestorven, dat is een percentage van 2.736 sterfgevallen per 1 miljoen.

En in de Verenigde Staten is 67 procent van de bevolking gevaccineerd, en zijn 1,03 miljoen mensen aan het virus gestorven, een percentage van 3.058 doden per 1 miljoen mensen.

Andere problemen met vaccins

Malone wees op een probleem met de huidige mRNA-vaccins.

Wanneer een vaccin in de arm van een patiënt wordt ingespoten, wordt verondersteld dat het RNA van het vaccin, dat een gemodificeerd RNA is, slechts een paar uur blijft zitten, maar uit een studie van de Stanford Universiteit blijkt dat “het RNA minstens 60 dagen blijft zitten,” zei Malone.

  Vaccinzeloot vergeleek ongevaccineerden met menselijke uitwerpselen... Vaccindood

De regering houdt echter alleen rekening met vaccinreacties en -ziekten die in de eerste paar weken na de vaccinatie in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) worden geregistreerd, ook al is het middel twee maanden later nog in het lichaam, zei Malone.

“Het RNA van het vaccin produceert meer spike-eiwit dan de natuurlijke infectie doet,” zei hij. “Nu is dat logisch over waarom we meer bijwerkingen zien met de vaccins dan met de infectie zelf, want spike is een toxine.”

VAERS is opgericht door de Centers for Disease Control and Prevention en de Food and Drug Administration om gegevens over de bijwerkingen van vaccinaties te verzamelen en te analyseren.

Het systeem berust op personen om meldingen in te sturen en is niet bedoeld om vast te stellen of een gemeld gezondheidsprobleem door een vaccin veroorzaakt is, maar het is “vooral nuttig voor het opsporen van ongewone of onverwachte patronen van meldingen van ongewenste voorvallen die zouden kunnen wijzen op een mogelijk veiligheidsprobleem met een vaccin,” aldus het Department of Health and Human Services.

Malone, voorzitter en mede-oprichter van de International Alliance of Physicians and Medical Scientists, zei dat meer dan 17.000 artsen en wetenschappers een verklaring hebben ondertekend waarin ondubbelzinnig staat dat genetische vaccins uit de handel moeten worden genomen.

“Deze genetische vaccins werken niet,” zei hij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Malone wil namen: “Het is tijd om het Wereld Economisch Forum tevoorschijn te halen, laten we die mensen gaan pakken”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin heeft alle kaarten in handen en kan Europa deze winter laten bevriezen
Volgend artikelEuropa: Steeds meer de slaaf van Amerika
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

72 REACTIES

 1. Ik lees in de opening van dit artikel:
  “nadat zij aanvankelijk geïnfecteerd waren met de oorspronkelijke virusstam uit Wuhan”.

  Ik ben klaar met lezen.

  • Inderdaad. “Allemaal gelul op zolder” zou mijn vader gezegd hebben. Er is geen enkel virus en alle ziektegevallen zijn vergiftigingsverschijnselen, ofwel door welke vaccins dan ook, ofwel door wat de mens dagelijks naar binnen krijgt.

   • Jou lichaam zit vol met virussen. En de bacterie en rare beesjes die in de vaccins zitten tasten de virussen aan. Zo moeilijk is dat toch niet en die veranderen de flora waar de virussen in gedijen waardoor ze adapteren en het lijf ziek maken. Virussen bestaan wel degelijk in je lijf.

    • Louis Pasteur de bedenker van de theorie werd 100 jaar geleden al volledig debunked. Erkende dat op zijn doodsbed. Het is het Terrein. Epigenetics. Ze voegen pathogenen toe aan regen, Chemtrailen die ons ziek maken. Vaccins zijn zelfverspreidend. Je moet wel je huiswerk doen als je comments levert.

     • Heb je het tegen mij, ja meneer pasteur zat er flink naast.
      Maar virussen zit in ons lichaam, die bestaan wel degelijk. Alleen kunnen we die niet overdragen. Welziek maken door de vax, zoals je aangeeft schedding is gevaarlijk. Daar geloof ik stellig in. Ik blijf echt bij gevaxte uit de buurt. Geen fysio meer geen dokter, weinig niet gevaxte vrienden. …wakker blijven…want de ziekmakende beesjes verspreiden steeds sneller en makkelijker.

   • In biolabs zijn tal van pathogenen ontwikkeld, die door geinjecteerd te worden mensen elimineren. Sommigen krijgen een zoutoplossing. Het zijn specifieke batches die ziekmakend, dodelijk zijn.

  • Ik nog lang niet ik roep al jaren pak dat tuig op maar niet alleen het WEF leden maar ook politieke leiders die ons dwongen om deze giftspuit te nemen anders mochten niet meer deelnemen aan het sociaal leven of zijn jullie dat al vergeten schaapjes.
   De tijd voor grote schoonmaak is aan gebroken het is nu of nooit en aan de schaapjes wil ik zeggen jullie dood zal een verlossing zijn voor onze vrijheid jullie verdienen niet beter.

 2. Ja, helemaal mee eens met Joep+Casse, die dr. Malone vertrouw ik om de sodemieter niet, en?, heeft hij zijn patenten als opgeven?
  NEE!

  • Hij is zelf geprikt. Vreemd dat je je eigen onderzoeksresultaten/uitvinding niet geloofd, je toch laat prikken en daarna gaat verkondigen dat het gevaarlijk is.
   Dan ben je niet al te geloofwaardig.

   • WIE zegt dat hij geprikt is ?
    Was je erbij ??

    Heb je het gezien IN zijn arm, met een microscoop of injectiemeter… ??

    Mensen kunnen wel van alles vertellen maar WIE WEET of het waar is.
    Ja ik weet het; hij heeft het zélf verteld… alsnog;;;;;;; WIE ZEGT dat het klopt???

    En al is hij geprikt.. zou het toch zeker zijn NADAT hij behoorlijk wat bijwerkingen ondervond dat hij het Licht zag….

  • Eens. Ook ik had altijd al mijn twijfels. Hij houdt de Wuhan stam erin, wat al in 2020 bewezen werd in Italie niet dezelfde te zijn, die zou daar qua klimaat ook niet kunnen bestaan. Kost wat kost moet de hype Virussen in stand gehouden worden. Geert Bossche, NL, idem. Louis Pasteur, bedenker van de theorie, werd al 100 jaar geleden bewezen het fout te hebben en erkende dat op zijn doodsbed. wat wel bestaat zijn in biolabs gecreeerde pathogenen die geinjecteerd worden of aan regen toegevoegd, chemtrailen, en op ons neerregenen. Ook aan voedsel toegevoegd. Zelfs aan je kropje sla. Wat geliquifeerde lijken als mest kreeg.

  • Mijn reactie is niet duidelijk voor u?

   Ik kan er wel meer woorden aan vuil maken, maar waarom.
   Het gros hier snapt precies wat ik hiermee bedoel.

 3. Als de eerste zi al gaat over de “oorspronkelijke virusstam”, dan hoef ik de rest niet mer te lezen. Pure onzin, bagger en mensen in hun virusGELOOF willen houden. Fl*kker op malone, foute gast.

  • Nog een keer , kindje, ons hele lijf zit vol virussen. En de gifvax zit vol foute beesjes , in ons lijf gespoten valt die onze virussen aan, veranderd het leefmilieu in ons lichaam en we worden ziek. Allee ik niet ben niet gevaxt. En de vax verpreid via schedding, zoals bij de gekke koeien ziekte, dus ook jij met je hele grote irritante waffel kan dus ziek worden, jou VIRUSSEN in jou lijf kunnen aangetast worden en nieuwe stammen in jou aanmaken en die beestjes die de nieuwe stammen als kopie in zich dragen , draag je over in de lucht naar andere mensen die ook weer virussen in hun lijf hebben…..hoe moeilijk kan gphet gvd zijn. VIRUSSEN bestaan wel alleen niet oevrdraagbaar,maar de beesjes die virussen voeden zijn wel overdraagbaar……stop met trollen hier, als je hier lang genoeg kwam wist je dit alles ook. Oelewapper🤨

   • zowel je virustheorie klopt niet als je shedding theorie. Dit zijn zelfverspreidende vaccins wat iets totaal anders is. Jij loopt te trollen en hebt je huiswerk niet gedaan. Zaken die al 1 jaar of langer bekend zijn weet je niet eens.

    • BS , jij komt hier ordinair trollen. Er is wel degelijk goed onderbouwt onderzoek naar de gekke koeienziekte die bewees dat shedding, verspreiding via de licht wel degelijk de oorzaak was van hun ziekte en niet het voer. Aangezien er hier ook prionen zitten in de gifvax is er sprake van shedding the prions via air. En nu opzouten hier troll, jij lult hier niemand omver .

    • Volgens mij moet jij minder gelal van het internet geloven en is op zoek gaan naar goed gedegen VELDonderzoek geen internetgezwam.
     Bij drie engelse boeren bewezen dat de prionen, gekke koeienziekte is verspreid via de lucht. En we ademen niets in, shedding gaat via de ogen. Maar dat wist jij ook al zeker🤣

   • Ook van die virussen die volgens jou in ons lijf bestaan is er nog nooit een enkele geïsoleerd. Royal Rife had het al over poly- of pleo-morphisme van bacteriën waarvan vormen op iets zouden kunnen lijken wat de “wetenschap” virussen noemt, maar het bestaan ervan is nog nooit aangetoond. Meer luisteren naar Stefan Lanka.

 4. Ik zou graag van Joep/Casse/Ik ben erzo klaar mee/Vrijheid is ver te zoeken een peer reviewed paper willen zien waarin staat dat ze niet bestaan en niet zoals hier alleen maar uit de onderbuik kletsen .
  Julllie reacties zijn te goedkoop en te gemakkelijk om te geloven maar help mij te overtuigen!!

  • t was een door een computer samengesteld ‘virus’
   of beter – componenten waren ‘ingevuld’ om het tot n ‘virus’ te maken.

   • De hele genentheorie is opdezelfde manier gefabriceerd, Knip en plakwerk. Nog nooit een virus geisoleerd. Nog nooit een onderzoek wat aantoont dat welk vaccin dan ook veilig is. Vaers houdt nog niet eens 1 % van de vaccinatieschade in de USA bij. 800.000 doden per jaar door reguliere meds, onderzoek Peter Gotzsche. Rima Laibow alle pharma meds vernietigen het Enzymsysteem, wat de basis van leven is.

  • HenryN–Wat? te lui om je eigen huiswerk te doen, typisch hoor geven ze een weer word, moet alles op een zilveren dienblad aangeleverd worden.
   Als hier kan zwetsen, kan je ook onderzoek doen.
   Als een nul als ik dat kan, dan kan zo’n superieure commentator als Gij dat ook doen.

   En Greet ga maar lekker huizen jagen over de lijken(gevaccineerde) van een ander, bij deze neem ik terug wat ik over jouw heb gezegd, pukka, wat een onbeschoft misbaksel.

   En voor de rest zoeken jullie het maar uit.

   • Ik begrijp iets niet waarom ik dat zelf zou moeten doen. Jij bent toch die wetenschapper!! Jij hebt toch die medische universiteit doorgelopen Oh wacht jij schrijft: als een nul als ik dat kan etc Geef mij maar op welke websites of welke wetenschappers of wie dan ook. Kom op wees een kerel en kom niet aan dat ik mijn huiswerk moet doen. Laat mij eens een eenvoudige stelling plaatsen :
    Indien virussen niet bestaan zouden er ook geen virologen bestaan!!waar of niet ? Daar hoor ik U niet over. volgens jouw zouden die er dan niet kunnen zijn!Dat zijn natuurlijk allemaal charlatans! Kom op geef me die websites niet flauw doen we zijn er om elkaar te helpen .

    • Goeie vragen…Wie weet precies hoe het zit met virussen? Aangezien een virus kennelijk nooit is geïsoleerd..? Niet op beeld vastgelegd…
     En sinds wanneer bestaat het beroep viroloog? Waar volg je die studie? Virologen zijn in elk geval geen gespecialiseerde artsen, zoals veel mensen veronderstellen. (Dacht ik vroeger ook).
     Ik ken een van de (inmiddels gepensioneerde/voorheen AMC en andere ziekenhuizen) virologen persoonlijk. (voormalige buurtgenoot) Hij liet mij een beetje in de waan dat hij een ‘medisch specialist’ was. Toen ik 40 jaar geleden argeloos vroeg wat ‘viroloog’ inhield. (Waan? Medisch specialist is een wijd begrip.)
     Antwoord als ‘medisch specialist’… LIJKT op :’ik ben arts…gespecialiseerd in virologie. Oid. Zoals je een KNO arts hebt, of Longarts. (Buurtgenoot liep vaak met een pieper. En had de air van belangrijk ‘specialist;…). Jaren later meldde hij: ‘Nee, ik zie geen patiënten aan het bed.’ Ik ‘Oh….dus alleen lab werk..” ?..Mmm.
     Nu vermoed ik dat een viroloog een veredelde laborant is. (Een laborant gespecialiseerd in virussen?)
     Zijn virologie en immunologie een soort nep beroepen/of interessante titels voor lab werk, die eind jaren zeventig/begin jaren tachtig vorige eeuw werden bedacht en gedownload?
     Voorafgaand aan de ‘plotselinge opkomst’ van een ander virus’: de ‘AIDS epidemie’…(Acquired Immune Deficiency syndrome = Verkregen Haperend Immuun Syndroom) – ook een afbraak van het immuunsysteem.
     Volgens….. door mij geraadpleegde deskundigen (verstandige mensen plus verpleegkundigen, apothekers en kritische artsen)..waarschijnlijk (mede) veroorzaakt door onverantwoord over-gebruik van antibiotica .
     (Met immuniteit voor antibiotica als gevolg).
     Deze over-medicatie gekoppeld aan jarenlange ondermijning vd conditie door drank, drugs, geneesmiddelen gepaard aan extreme uitputting en geslachtsziekten).
     Was/is er echt een virus? Was/is dat de hoofd oorzaak? Of waren veel AIDS/HIV mensen (zeker in de VS) na lange perioden van middelen gebruik, nicotine, nachtleven, ondervoeding, angst en extreme stress.. afgebrand en opgebrand?

   • Mijn Beste, een beetje goedkoop om een reactie waarin om verdere uitleg wordt gevraagd af te serveren met de opmerking “En voor de rest zoeken jullie het maar uit.”
    Reaguurder heeft met belangstelling jouw comment gelezen. In het woud van informatie zoeken wij allemaal het licht.

   • Beste Fleur dank voor deze video maar de beste man is slechts researcher en doet wat met alternative nutrition!!! daar hebben we niet zo veel aan.
    Beter kun je kijken naar Rumble.com en dan Everything you’d want to know about the pcr test by James Lyons-Weiler een molecular biologist en dat is toch iets meer dan alternatieve voedingsmiddelen. Overigens staat al bij de aankondiging The virus does exist!

  • Beste henryN,

   We kunnen uw vraag ook omdraaien, niet?
   Kunt u aantonen dat virussen wel bestaan?
   En dit vergezeld met beelden van geïsoleerde en gepurificeerde natuurlijke (!) virussen.
   En dit zelfs in het algemeen: dus alle zogenaamde virussen?
   Ik noem er even een paar: het AIDS-virus, het Marburg-virus, het mazelen-virus, etc…

   En kunt u ook aantonen dat deze virussen inderdaad besmettelijk zijn?
   Dus dat onze “wijze medici” zo’n vermeend virus hebben kunnen isoleren uit een vermeend virus-dragend persoon en dit vermeende virus bij een ander gezond mens hebben ingebracht, waardoor dit persoon ook ziek werd met dezelfde symptonen.

   Gaat u niet lukken.

   Net zoals het mij niet gaat lukken om u te overtuigen dat virussen behoren tot een van de grootste leugens welke ons is aangeleerd.
   Het is allemaal je reinste onzin.

   Virussen bestaan niet. Punt uit.

   Overigens wil ik nog iets opmerken (let je even op Greet):
   De enige ziektemakers die echt bestaat zijn bacteriën en gifstoffen.
   In ons lichaam krioelen miljarden bacteriën (géén virussen), welke ons doen leven (anders gezegd: zij ruimen alle troep in ons lichaam op), echter zijn wij helaas ook onderhevig aan sommige vervelende bacteriën.
   Deze vervelende bacteriën kunnen we allemaal oplopen, mits de juiste conditie(s).
   Ons echte grote probeem is het aantal-gifstoffen, waaraan wij worden blootgesteld: fout voedsel, troep welke over ons wordt heen gespoten (chem-trails).
   Daarnaast ook nog alle fear-porn, alledaagse stress, verdriet, etc.

   Ons lichaam is een zelf-reinigend ‘apparaat’ welke er voor zorgt dat onze cellen troep opruimen.
   Onze cellen spugen materiaal uit, welke exosomen genoemd worden.
   Onze fijne en “wetenschappelijke” medici bestempelen deze exosomen als virussen.
   Moet u al lachen? Ik wel 🙂

   Virussen bestaan niet.

   Denkt u te weten dat ik mis zit?
   Toon mij aan dit aan 🙂

   Gaat u niet lukken.

   Groet, Joep

   Ps.
   Ik zit niet vastgeroest ik wat ik denk, ik sta altijd open voor bewijs dat ik mis zit.
   En dat zal ik ook altijd toegeven
   Heb ik altijd gedaan, ben ook zelf naar andere mensen toegegaan om mijn ongelijk toe te geven. Ik verschuil mij niet.
   Zo zit ik in elkaar.

   • Ai, 1 aanpassing:
    De enige ziektemakers die echt bestaat zijn bacteriën en gifstoffen
    Moet zijn:
    De enige ziektemakers die echt bestaan zijn bacteriën en gifstoffen

   • En als ik dan tcoh aan het aanpassen ben:
    Ons echte grote probeem is het aantal-gifstoffen, waaraan wij worden blootgesteld: fout voedsel, troep welke over ons wordt heen gespoten (chem-trails).
    Moet zijn:
    Ons echte grote probeem is het aantal-gifstoffen, waaraan wij worden blootgesteld: fout voedsel, troep welke over ons wordt heen gespoten (chem-trails), etc..

     • Ha Greengo,

      Yup, zie ook mijn 3de “aanpassing”.
      De toevoeging van ‘etc..’

      Wat u schrijft zijn de gif-stoffen waarmee wij ook worden opgezadeld.
      Ik gebruik ze allemaal niet.
      Ik was me zonder zeep, ik spuit/smeer geen deo, geen shampoo, geen fluoride tandpasta (zelfs amper met biologische fluor-vrije), etc…
      Ik drink gezuiverd water (berkey-waterfilter).
      Ik eet in principe alleen verse biologische groente en vis en gevogelte (geen rood vlees), etc…

  • Wat voor waarde hecht je dan aan een peer review ? Een groepje vrienden die allemaal hetzelfde denken en elkaars mening de hemel inprijzen. het grootste gedeelte van hen krijgt natuurlijk ook nog es betaald hiervoor.

 5. Onomstotelijk is vast komt te staan dat virussen niet bestaan

  Virussen bestaan niet: Dr. Stefan Lanka heeft controle-experimenten gedaan
  Voormalig arts Thomas Cowan legt in een interview met Gareth Icke uit dat de viruskeizer geen kleren aan heeft. Samen met Andrew Kaufman en Stefan Lanka heeft Cowan voldoende geld ingezameld om eindelijk de controle-experimenten uit te voeren die in 70 jaar virusonderzoek nooit zijn gedaan, maar wel gedaan hadden moeten worden. Door deze controle-experimenten, die Stefan Lanka heeft uitgevoerd, is nu onomstotelijk vast komen te staan dat de theorie dat virussen ziekte veroorzaken niet klopt: 1. nog nooit is een virus geïsoleerd aangetoond, en 2. nog nooit is aangetoond dat besmettingen bestaan.

  lees verder >>> https://www.hetbewustepad.nl/index.php?pag_id=54

 6. Alweer dat geouwehoer over een virus dat nog nooit is aangetoond, dat in werkelijkheid een verzamelnaam is voor luchtwegaandoeningen/luchtweginfecties die geherdifinieerd zijn. En dan steeds die naam ‘vaccins’ noemen terwijl het gewoon gifinjecties zijn. Ik wordt daar na 2,5 jaar bedrog zo moe van…..

 7. Domme reacties hier. Verdiep je in de geschiedenis van Malone en hoe hij van vaxxer anticovidvaxxer is geworden, voordat je hem meteen veroordeelt.

  • En leg jij dan ff uit hoe die malloot nl en belgië recentelijk heeft bezocht?
   Per roeiboot zeker om niet gedwongen te worden tot het gif in prik en test?
   Als jij iets nieuws van hem hoort behalve ns ongelovigen napapegaaien dan hoor ik dat ook graag.

  • Exact !! Gerrit, de mensen hier zijn (niet allemaal) zooo sceptisch maar overzien hoe mooi het is wat die whistle blowers WEL doen voor ons allemaal !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in