Hij legde zijn hoofd op de tafel en stierf. De dubbel gevaccineerde, kerngezonde vader van een voetballer is plotseling gestorven onder de verbaasde ogen van de bruiloftsgasten in Focșani.

Dan Ciornei (55), vader van FC Panciu voetballer Andrei Ciornei, die ook voor CSM Focșani en Sanorom Bolotești speelde, is zaterdagavond overleden tijdens een bruiloft in het Sara Pension in Focșani, meldt Uncutnews.ch.

“Hij was een bijzonder mens, vol leven, uiterst beschaafd en vriendelijk. Hij was op een bruiloft in Pensiunea Sara. Hij danste, toen kwam hij naar de tafel en… stierf,” vertelde iemand die hem kende.

Dan Ciornei was schoolbuschauffeur en bracht soms de junioren-, jongens- en meisjesteams (Estera Țifești) naar hun geplande kampioenswedstrijden. Dan Ciornei, die zeer gewaardeerd werd door de jonge voetballers en hun ouders, zal herinnerd worden als de man die altijd geld uit zijn eigen zak schoof naar kinderen die zich geen water, sap of iets lekkers konden veroorloven.

Gisteren verschenen de eerste condoleances op de sociale media, waarin stond dat Dan Ciornei gemist werd door allen die hem kenden.

Familieleden deelden mee dat Dan Ciornei dubbel gevaccineerd was. Hij legde zijn hoofd op de tafel en stierf…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Luchtvaartmaatschappijen pakken bloedstolselprobleem aan en adviseren gevaccineerden niet te reizen
Vorig artikelPoetin’s krachtige toespraak over het “liberaal-globalisme” (VIDEO)
Volgend artikelGlobalisten vieren hun perfect uitgevoerde vernietiging van Sri Lanka – welk land zal het volgende zijn (VIDEO)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Niks te zien mensen, ligt niet aan het vaccin volkomen veilig.
  In september gewoon weer de angst propaganda volgen en nieuwe spuiten halen.

  Wie niet horen wil moet zich laten prikken.

 2. Hugo heeft jullie nog samen met het zwijn Rutte gezegd dat vaccineren jullie vrij maakt en het doet voor een ander maar wie is die ander dan?, ja de elite de rijkste der aarde en ik ben trots op deze mensen die hun leven geven door dat tuig en het WEF. SLAAP VERDER.

 3. De kans is 20x kleiner om in het ziekenhuis te komen als je gevaccineerd bent
  Dus kan de gene die een andere operatie nodig heeft geholpen worden
  Daar doe je het voor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in