Foto: freepik / rawpixel.com

Er is niet één onderwerp waar de vrije media zoals Report24 niet vanaf het begin correct hebben geïnformeerd – terwijl de mainstream nu langzaam en traag het goede voorbeeld volgt. Dat men fout zat en de vrije media goed, wil men natuurlijk nooit toegeven – omdat deze niet gekocht en gecontroleerd kunnen worden. Een centraal punt is het feit dat de zogenaamde “vaccinaties” nooit hebben gewerkt, zelfs niet in de verste verte zoals beloofd aan de bevolking. Dit wordt ook bewezen door steeds meer officiële gegevens, schrijft Report24.

Iedereen die de lezingen van professor Sönnichsen kent, zal bijvoorbeeld de presentatie van de werkelijke “effectiviteit” van de Covid-19 vaccinaties hebben gezien. Gebaseerd op de bevindingen van gerenommeerde klinieken in de VS, die gebaseerd zijn op een groot aantal geobserveerde mensen, moest worden gesteld: met elke “vaccinatie” neemt het vermogen van het menselijk lichaam om zich effectief te verdedigen tegen een Covid-19 ziekte blijkbaar af. De zogenaamde “vaccinaties” hebben dus een volledig tegenovergesteld effect. Report24 heeft dit in de onderstaande artikelen besproken:

Dit effect was ook bekend uit het VK en Duitsland:

Nu zijn er nieuwe, officiële statistische gegevens uit Groot-Brittannië, die niet alleen over ziekten gaan, maar specifiek over sterfgevallen. Deze laten zien: onder de zogeheten “Covid-sterfgevallen” in 2022 was een ongelooflijke 92 procent drievoudig gevaccineerd of meer.

De Normalisatie van het Nieuwe Normaal Reich

Op 21 februari 2023 heeft het Office for National Statistics (ONS), een Britse overheidsinstantie, stilletjes gegevens vrijgegeven over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland tot 31 december 2022, zonder bijbehorende mediafanfare maar eerder stiekem. De achterstallige dataset van het ONS is getiteld “Sterfgevallen naar vaccinatiestatus, Engeland, 1 april 2021 tot 31 december 2022“. De gegevens kunnen hier op de ONS-website bekeken en hier gedownload worden.

De cijfers laten duidelijk zien: vaccinaties werken niet. Ze voldoen aan geen enkele belofte van politici en fabrikanten. Integendeel, op basis van de cijfers uit Engeland is het duidelijk dat er veel meer mensen aan zijn overleden.

In mei 2021 was er het laagste aantal Covid-sterfgevallen met 205 gevaccineerden en 84 ongevaccineerden. Eigenlijk hadden de sterftecijfers omlaag moeten gaan naarmate de vaccinatiecampagne vorderde. Maar dit was niet het geval. Integendeel, een jaar later schoot het aantal zogenaamde Covid-doden met 450% omhoog, met 1.494 doden onder de gevaccineerden en slechts 96 onder de ongevaccineerden.

Tussen 1 april en 31 december 2021 waren er 17.150 Covid-doden, met 13.116 onder de gevaccineerden en 4.034 onder de ongevaccineerden. Vervolgens waren er tussen 1 april 2022 en 31 december 2022 17.161 Covid-doden. Slechts 970 van deze overledenen waren ongevaccineerd, terwijl 16.191 “volledig gevaccineerd” waren.

Het aantal gevaccineerden dat “aan Covid” overlijdt neemt dus gestaag toe, terwijl dat van de ongevaccineerden afneemt. Om de gegevens volledig te kunnen beoordelen, zou informatie over de gezondheidstoestand, leeftijd en eerdere ziektes natuurlijk ook interessant zijn – het zou, afgemeten aan eerdere bevindingen, mogelijk blijken dat alleen de ouderen en de reeds eerder zieke mensen “aan” Covid-19 stierven.

Dr. Robert Malone: "De vreselijke waarheid is dat we veel kinderen moeten laten sterven voordat de mensen eindelijk wakker worden"

Om de vermeende vreselijke pandemie te verslaan, was er in de winter van 2021 een grote boostercampagne in Engeland. Uit de gegevens blijkt dat deze vaccinaties de situatie niet verbeterden, maar verslechterden.

In totaal waren er in Engeland tussen 1 januari 2022 en 31 december 2022 28.041 “covid-sterfgevallen”. 25.758 van deze sterfgevallen waren in de volledig gevaccineerde populatie.

Vreselijke, onmenselijke leugen door politici

Deze cijfers zijn ook een indrukwekkend bewijs van het bedrog dat de politiek van het Westen de bevolking aandoet, die de mensheid minacht en sterfgevallen oogluikend toestaat. Want in alle Westerse landen was er de taal van de “pandemie van de ongevaccineerden” en verschillende zware beledigingen aan het adres van mensen die vaccinaties weigeren op een “onsolidaristische” en “levensbedreigende” manier. Nu blijkt dat precies het tegenovergestelde het geval was. Elke politicus die bij deze leugen betrokken was, zou zich voor een jury moeten verantwoorden.

Na deze publicatie kan men alleen maar de centrale vragen herhalen: waarom zijn deze “vaccinaties” niet lang geleden gestopt? En waarom zijn er nog steeds geen onderzoeken voor fraude, mogelijk ook voor verschillende misdrijven tegen lijf en leden, tegen fabrikanten en alle medeplichtigen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We leven in een fraude van ongekende omvangVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerbrijzelde Oekraïense verdedigingslinie: Oekraïens leger verlaat noordoostelijk Kharkiv – Russisch 6e leger rukt 11 km op (Video’s)
Volgend artikelDuitse media: Het aantal bedrijven dat hun productie naar buiten Duitsland verplaatst groeit tot recordhoogte
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Een advocaat in Duitsland gespecialiseerd op dit soort zaken had zelfs in 1 geval een rechtbank met een bevooroordeelde rechter die van mening was hij kon de zaak wel effe alleen regelen. Dat ging niet door want de rechter was dus bevangen en hij mocht bij wet de zaak niet alleen afwerken. Hij moest het aan de raad voorleggen. De zaak is dus nog in behandeling.

  O ja. De staat wordt aangeklaagd en niet de producent van het middel. Bij schuldtoewijzing is het de belasting betaler die de portemonnee mag trekken. Het is ook nog zo dat de Duitse staat beoordeeld of de zaak sowieso ontvankelijk wordt verklaard. Je moet heel veel cash hebben om je advocaat te betalen en hulp van overheid (in de kosten) krijg je niet. De maandelijkse uitkering ligt ergens tussen 150 en 850 euro per maand. Moet je wel geheel invalide zijn. O ja als je bij je huisarts aanklopt mag je niet zeggen dat de symptomen wellicht door de spuit zijn veroorzaakt want dan betaalt de verzekering (ziekenfonds) de behandeling niet. Grappig he?

 2. Hier in Nederland lijkt het erop dat deze gegevens niet mogen worden onderzocht….. vele aanvragen hiervoor worden afgeketst of gegevens zeer minimaal en partiël verstrekt…… Zelfs de parlementaire enquête kan geen doorgang vinden. ( dit is voor het eerst in de parlementaire geschiedenis dat een aangekondigde enquête niet doorgaat…..)
  De overheid blokkert of maakt het aanvragers van onderzoeken zeer moeilijk…..door gegevens te verstoppen te blokkeren of gewoon toegang tot gegevens te verbieden…..ZE MAAKT HIERMEE ZICHZELF WEL VERDACHT…. ‼️
  Maar de statistieken uit andere landen geven duidelijk weer dat er wel degelijke iets aan de hand is…… zie bovenstaand artikel.
  Probleem is HOE KRIJG JE DEZE KENNIS EN WETENSCHAP BIJ DE “ GEWONE, NIET ZO BELEZEN EN ONDERZOEKENDE “ BURGERS……
  A.S najaar begint de overheid weer met mRNA prikken,WORDT DIT EEN NIEUWE RONDE ARGELOZE SLACHTOFFERS. ❗️❓❓
  In hoeverre is de overheid schuldig aan de komende complicaties….. ?.
  is degene die prikt juridisch ook aansprakelijk??
  Hoe zal het dit seizoen gaan met het Informed consent???
  Wat en hoe wordt “de klant”de risico’s verteld/ voorgelicht??

 3. Dit mRNA programma is zo groot! Veel groter dan je denkt want het heeft niks met het virus te maken. Daarom moet iedereen belazerd worden en mag niemand wat zeggen. Deze gmo spuit is de eerste. Dit is het Grote Experiment. Behoorlijk goed geslaagd al. Het idee is om jouw lichaam kunstmatig peptides aan te laten maken. De eiwitten. Dit kan voor van alles zijn. Het verandert je als mens. En de top heeft er baat bij. Deze gifspuit was pas de eerste. Het gaat niet om genocide. Het gaat om beheersing vd mens als levenssoort.

  • Het gaat net zo goed ook om de bevolking te verminderen, en voornamelijk de blanke bevolking. Het is dus zowel homocide als als genocide.

 4. ” Na deze publicatie kan men alleen maar de centrale vragen herhalen: waarom zijn deze “vaccinaties” niet lang geleden gestopt? ”

  Omdat de artsengilde ze bleef en nog blijft toedienen. Zo eenvoudig is het.
  De artsengilde had er na een aantal weken finaal voor moeten gaan liggen, echter zij hebben dat niet gedaan met onmenselijke schade tot gevolg.
  Juist de artsengilde hadden beter moeten weten. De patiënt moet onvoorwaardelijk de artsen kunnen vertrouwen, maar is door dit fenomeen volledig verbroken, althans als ik voor mijzelf spreek.

  Gij kan iedereen de schuld geven van de farmacie tot aan de politici tot aan de propagandamachine (de media), de rechtelijke macht. echter het zijn en blijven de artsen die de gifprikken hebben toegediend en nog steeds toedienen.

  Zo simpel is het.

 5. Niet zeuren, de vaccinaties waren zeer effectief, en Bill Gates had het gezegd, dat ook vaccins de bevolking behoorlijk zou beperken, het is mij opgevallen dat de elite hun plannen altijd vooraf vertellen, zodat alleen de dommere figuren het haasje zijn.
  Dat domme gendergebeuren is ook een tactiek om de aarde te ontvolken, en alleen onzekere en niet al te snuggere mensen trappen er in, nog een paar goeie oorlogen en we houden de sterkere, gezondere en slimmere mensen over, helaas zitten we dan ook nog steeds opgescheept met de Schwabs en WEF figuren, hoe komen we daar van af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in