Empathie is de basis voor een vreedzaam leven en geluk. Om oorlog te voeren, moet empathie onderdrukt worden. De oorlogsstokers hebben drie middelen tot hun beschikking om dit doel te bereiken: Geld, bedrog en angst, zegt microbioloog Sucharit Bhakdi bij de opening van een symposium georganiseerd door Doctors for Covid Ethics. De video is hieronder te vinden.

Geld om de huurlingen te betalen, bedrog om de bevolking te misleiden, en angst om degenen die zich niet laten omkopen of bedriegen het zwijgen op te leggen.

Eindeloze hebzucht

De wereld is in oorlog met een van zijn meest duivelse vijanden. Deze vijand gebruikt angst als een wapen: Angst voor het virus, angst voor infectie door gezonde medeburgers, familieleden en vrienden. “Maar is Corona een bedreiging en is het een dodelijk virus? Of zijn er oorlogsstokers achter de schermen, gedreven door eindeloze hebzucht naar geld en macht?” vraagt Bhakdi.

“Hoe kan men de hele wereld laten geloven dat er een pandemie is? Waarom werden de dodelijke lockdowns ingevoerd? Welke rol speelden de dokters en wetenschappers in dit kwaadaardige spel? Wat waren de gevolgen van de COVID-maatregelen?” vervolgt de emeritus professor.

Omwille van de toekomst van de mensheid

Op een gegeven moment zullen de mensen zich realiseren dat de wereld is gevoed met een narratief dat is gebaseerd op een duizelingwekkende reeks schaamteloze leugens, aldus Bhakdi. Hij doet een beroep op de mensen om op te staan en zich te laten informeren. “Omwille van onze eens zo mooie wereld, omwille van onze kinderen, omwille van de toekomst van de mensheid.”

Backup (met dank aan Curiousmarco voor de Nederlandse ondertiteling):


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Goed nieuws en verontrustend nieuws van Professor Sucharit BhakdiVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWoedende patholoog: Al die “Coronagevallen” zijn helemaal geen gevallen!
Volgend artikelIsraël wordt het eerste land ter wereld dat de 3e COVID-19 injectie eist voor reeds gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Bijna niemand kent de beste man, dus blijft de boodschap onder ons. Zolang er geen coördinatie is zal het tegengeluid niet landen en zeker niet verspreiden.

  En nee, ik weet zelf ook niet hoe dat te organiseren. Feit is dat we alleen via het scherm communiceren en die afstand helpt de vijand. We moeten elkaar vinden, buiten social media om, en blijven vinden. We zijn allang in oorlog, alleen voelt het nog niet zo. Het duurt niet lang dus bereid je voor!

  • Ik heb wel eens de redactie van Frontnieuws toestemming gegeven om aan een paar mensen mijn emailadres te geven. Veel is er niet uitgekomen.
   Ik ben het met je eens dat het persoonlijk kennismaken een vereiste is om het willen investeren te verankeren. Nogmaals ik wil de redactie wel mijn emailadres aan je (en eventueel anderen) laten geven.
   Ik denk dat het nodig is om de overheid in Nederland te profileren. Daarmee bedoel ik dat men de overheid een kwalificatie moet geven. Dit vind ik nodig om een plan van aanpak te maken(hoe men de overheid moet bejegenen. Wat men wil gaan doen).

   Laat mij maar weten wat je( en eventueel anderen) wilt.

 2. Het belangrijkste ” wapen ” wat de elite gebruikt is de gifspuit om wereldwijde genocide te kunnen plegen.
  Daarom is de prik consequent weigeren de belangrijkste tegenzet van de bevolking.
  Ik hoop van harte dat in ieder geval mensen wereldwijd standvastig blijven, door nooit de gifspuit te nemen!

 3. Ha Fleur inderdaad ben ik met je eens gewoon weigeren en je oproep kaart in de vuilnisbak gooien er is hier en daar wel gedemonstreerd maar was ook niet in grote getale gelukkig nu hier in Spanje hebben ze het teruggedraaid dat je met je vaccinatie bewijs alleen in gelegenheden zoals de horeca mocht maar op Tenerife dat hebben ze niet lang volgehouden er gloort hoop langzaam maar zeker valt het kwartje en komt het besef dat het een grote leugen is het vervelende is dat wij de ongevaccineerde uit moeten gaan kijken voor de gevaccineerde er woont hier een man die had zich laten vaccineren hij zegt je blijft wel op een afstand ja logisch misschien geeft hij wel licht binnen twee dagen haha daarna kwam de erge domme vraag ben jij dan bezorgd over bijwerkingen ja lees informeer en loop niet als een schaap achter de kudde aan maar door te beginnen om geen gehoor te geven aan de vaccinatie oproep kan je al veel doen verleden week stond er in de krant dat er nog geen 100 personen waren gekomen in de prijsvragen in Engeland die ze speciaal op hadden gezet om een paar duizend mensen te prikken kijk het sjijpelt door gelukkig het begin is er!!!

 4. Gewoon je leven leven en alles wat met die leugen te maken heeft negeren!
  Dan maar alles kwijt, mag de overheid me onderhouden, ze gooien toch met geld.

 5. Bakhti is in Duitsland zeer bekend,als “coronaleugner” en “Verschwörungstheoretiker”. zijn YT kanaal is gewist, zijn boeken zijn wel nog verkrijgbaar,hij waarschuwde al begin 2020 voor de maatregelen

 6. Zal niet lang duren voordat dat ‘slippertje’ wordt gerepareerd, Bert. Wetten zijn vandaag de dag erg gauw aangepast … hoe ging dat ook al weer met de “avondklok” …

  • Waarschijnlijk wel, je kan er op wachten.
   In het belang van de veiligheid, of zo iets, die voor gaan.
   En die zijn ondergeschikt aan haar egoïstisch gedrag om dit af te dwingen.

 7. We zitten immers in een wereldwijde staatsgreep van Big Tech, Big Pharma en Big Finance en die kar wordt getrokken door VN/WHO/WEF/NGO’s richting NWO … tenzij het gepeupel eindelijk eens uit hun hypnose gaat komen … vraag is … zien we dat gebeuren …

 8. Tijdens een bijeenkomst van een adviescommissie van de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA op 22 oktober vorig jaar werd een powerpointpresentatie getoond. Heel kort was een slide te zien met daarop een lijst van mogelijke bijwerkingen die de coronavaccins kunnen veroorzaken, waaronder myocarditis, beroerte en sterfte.

  Knipper met je ogen en je mist de slide. De lijst van bijwerkingen was slechts een fractie van een seconde in beeld. Het agentschap wist dus in oktober vorig jaar, voordat zij de coronavaccins goedkeurde voor noodgebruik, al welke bijwerkingen de prikken kunnen hebben.
  https://www.ninefornews.nl/oeps-fda-onthult-per-ongeluk-lijst-van-bijwerkingen-coronavaccins-waaronder-myocarditis-en-sterfte/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in