Gezien de bezorgdheid over het stijgende aantal gevallen van het coronavirus is de politie van plan een op SMS gebaseerd systeem te gebruiken om na te gaan waar degenen die in quarantaine zijn geplaatst zich bevinden, bericht jpost.com.

Gevaccineerde toeristen zullen Israël op 1 augustus niet mogen binnenkomen, zoals eerder was gepland, zei de directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, prof. Nachman Ash, zondag, en kondigde tevens aan dat de autoriteiten maatregelen zullen bespreken om alle reizen te beperken.

“We stellen de datum waarop toeristen het land mogen binnenkomen uit; het zal niet op 1 augustus gebeuren,” zei hij, eraan toevoegend dat een nieuwe datum nog niet is vastgesteld. “Helaas kunnen we door de huidige situatie geen toeristen toelaten.”

De directeur-generaal waarschuwde het publiek ook dat met de Delta-variant die over de hele wereld woedt, dit niet het moment is om naar het buitenland te vliegen. Hij zei dat de autoriteiten nagaan hoe het reizen kan worden beperkt, hetzij door de lijst van landen waarvoor een reisverbod of een strikte reiswaarschuwing geldt uit te breiden, hetzij met andere middelen.

Channel 12 meldt dat de gezondheidsautoriteiten verschillende opties overwegen voor een aanbeveling aan het kabinet, waaronder het sluiten van de luchthaven voor niet-essentiële reizen en het verplichten van alle reizigers om in isolatie te gaan, ongeacht hun vaccinatiestatus en het land waar zij vandaan vliegen. Volgens het verslag zal de meest waarschijnlijke aanbeveling echter zijn om de lijst van landen waarvoor een reisverbod of een reiswaarschuwing geldt aanzienlijk uit te breiden – in beide gevallen moeten alle repatrianten in quarantaine worden geplaatst.

  Iedereen heeft dit gemist... Gevaccineerde mensen hebben tot negen keer meer kans op een ziekenhuisopname dan ongevaccineerde mensen.

Ambtenaren proberen ervoor te zorgen dat bij de handhaving zowel technologische middelen als politieagenten en lokale rechercheurs worden ingezet.

“Ons doel is redelijke richtsnoeren vast te stellen naast een agressieve en doeltreffende handhaving tegen overtreders. Iedereen die de richtlijnen overtreedt, brengt zijn eigen gezondheid en die van de rest van de Israëlische burgers in gevaar. Dat zullen we niet laten gebeuren. De Deltavariant verspreidt zich over de hele wereld; de uitvoering van de regelgeving ter plaatse is een cruciaal element in de strijd tegen de pandemie om de mutatie te verslaan”, aldus Bennett.

Er is besloten dat geverifieerde dragers van het coronavirus die de isolatie overtreden, zullen worden vervolgd.

Bovendien heeft Bennett het ministerie en de procureur-generaal opgedragen zich te buigen over het juridische aspect van het gebruik van technologische hulpmiddelen om personen in quarantaine te controleren, waaronder de mogelijkheid voor de politie om via een sms-berichtensysteem na te gaan waar personen in quarantaine zich ophouden.

Aangekondigd werd dat bruiloften en andere evenementen die als een hoog risico voor de verspreiding van besmetting worden beschouwd, prioriteit zullen hebben.

Vanaf woensdag zullen bruiloften en partijen binnenshuis met meer dan 100 deelnemers alleen nog toegankelijk zijn voor mensen die zijn ingeënt, hersteld of negatief getest op Corona, of die in het bezit zijn van wat de regering een “happy badge” noemt.

Ash zei dat zij het kabinet in de komende dagen zullen aanbevelen het volledige groene pas-systeem opnieuw in te voeren. Tot eind mei werd het systeem gebruikt voor verschillende gelegenheden en activiteiten, waaronder restaurants, synagogen en sportscholen.

  De bevolking wordt uitgeroeid met Covid mRNA "Vaccins"

Eveneens op zondag kondigde het ministerie van Volksgezondheid aan dat deelnemers aan zomerkampen een groen paspoort, een certificaat van herstel of een negatieve coronavirustest die in de laatste 72 uur is uitgevoerd, moeten kunnen overleggen. De eis geldt ook voor programma’s buitenshuis.

Aangezien meer mensen moeten worden getest, heeft minister van Volksgezondheid Nitzan Horowitz aangekondigd dat het aantal teststations in het hele land zal worden uitgebreid en dat de openingstijden ervan zullen worden verruimd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Statistisch effect van vaccinatie tegen Corona: sterfgevallen nemen toe met vaccinatiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWij zijn getuige van de comeback van de experimentele vaccins die na de nederlaag van de nazi’s in 1945 werden verboden
Volgend artikelNieuwe studie: bloedstolselrisico bij 18-39-jarigen door AstraZeneca twee keer zo hoog als overlijdensrisico door Covid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Israël, ben er ooit 3 weken geweest, voor kuur aan de dode zee.
  Is nou niet bepaald het leukste land, en zal het ook nooit worden.
  En nu met al hun onnozele regels, gewoon wegblijven.
  Laat ze gewoon creperen daar, dat is waar ze om vragen.

 2. vaccinatie macht nicht frei? its another shoah!

  that ashkenazi bennett is the current fuhrer of israel ?

  dacht nog vakantietje te doen naar vaccinatievrij haiti maar die hebben ze ook al afgeschoten

 3. ik versta het niet meer,maar hoe kan een dodelijk virus ondanks al die maatregelen,reisverboden,maskerwaanzin,afstand houden,sanitaire waanzin in ziekenhuizen,paranoia en angst zonder grenzen zo “fel”woeden???? Uitleg graag! Dus werkt niets van die maatregelen of worden we massaal belogen! Denkt dan echt NIEMAND meer na????*

 4. De echte joden, de Palesteinse joden, die daar altijd al wonen worden door die Khazarische nepjoden ook onderdrukt! Ze bouwen zelf een grote muur om het land, maar promoten andere landen de grenzen wijd open zetten voor tuig uit midden oosten en Afrika, die daar ook niet gewenst zijn!

 5. De werkelijke vraag is nu: wie zijn de nazi’s?
  Alles wat hier gebeurt is een herhaling van 1935-1945 maar dan in de rol van onmensen de slachtoffers van toen.
  Wat een wereld.

 6. Israel is privé eigendom van Rothschild en de Mossad is zijn prive leger. Engeland traded Palestina to Rothschild for his help to win the WW I witch she was on the verge of losing. See the Balfour declaration en het (falls flag) torpederen van de Lusitania.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in