Wafa (Q2915969) / Wikimedia (CC BY-SA 3.0 DEED)

Israël is in oorlog, verklaarde premier Benjamin Netanyahu in zijn eerste openbare verklaring over de ongekende grootschalige aanval die op 7 oktober werd gelanceerd door Palestijnse gewapende facties in de Gazastrook, bericht Southfront.

“Burgers van Israël, we zijn in oorlog, en we zullen winnen,” zei Netanyahu. “De vijand zal een prijs betalen zoals ze nog nooit gekend hebben,” zei hij in zijn eerste publieke verklaring over de kwestie, zo’n vijf uur sinds het begin van de “aanval door de terreurgroep uit Gaza.”

Palestijnse facties onder leiding van de Hamasbeweging lanceerden de verrassingsaanval in de vroege ochtend. De aanval begon met een spervuur van honderden raketten die gericht waren op het zuiden en midden van Israël. Verschillende groepen Palestijnse strijders infiltreerden later vanuit land, zee en lucht in nabijgelegen nederzettingen en militaire posities.

De aanval, met de codenaam “Al-Qasa Flood”, kwam een dag nadat Israël en de Arabische wereld de 50e verjaardag vierden van de verrassingsaanval door Egypte en Syrië die de Yom Kippoer-oorlog inluidde.

Netanyahu’s verklaring werd bevestigd door de topwoordvoerder van de Israël Defense Forces (IDF), Rear Adm. Daniel Hagari, die zei dat Israël “in staat van oorlog” was.

“De IDF heeft de staat van oorlog uitgeroepen. We zijn in staat van oorlog,” zei Hagari in een live videoverklaring.

Volgens het Israëlische ministerie van Volksgezondheid zijn er sinds het begin van de grootschalige Palestijnse aanval 545 mensen in het ziekenhuis opgenomen. Ondertussen zei de hulpdienst Magen David Adom dat er minstens 22 mensen zijn gedood. Het dodental zal naar verwachting stijgen.

  Escalatie in het Midden-Oosten: Oorlog op meerdere fronten? Hezbollah vuurt raketten af op Israël

Hebreeuwse en Arabische media meldden dat meer dan 50 Israëlische soldaten en burgers gevangen waren genomen door Palestijnse strijders in de vroege uren van de aanval.

Verschillende nederzettingen en militaire posities in de buurt van de Gazastrook zijn naar verluidt nog steeds in handen van Palestijnse strijders. De gevechten gaan daar door.

In een eerste reactie op de aanval lanceerde Israël een reeks aanvallen op Gaza. De Israëlische luchtmacht zei dat het 16 ton munitie op de strook had laten vallen. 17 militaire compounds en vier hoofdkwartieren van Hamas behoorden volgens de IDF tot de andere doelwitten.

Van haar kant gaf de militaire vleugel van Hamas, de Izz ad-Din al-Qassam Brigades, beelden vrij van een dodelijke aanval op een IDF-positie, verschillende gevangen Israëlische soldaten en de vernietiging van een Merkava Mark IV main battle tank met een drone en de gevangenneming van de bemanning.

Meer video’s:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israël: Premier Netanyahu zegt dat het land in oorlog is (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBizarre psychiatrische gevallen onder de COVID gevaccineerden
Volgend artikelWesten dringt aan op nucleaire chantage tegen Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

170 REACTIES

  • Is het je ontgaan hoe krankzinnig veel oorlogen zijn uitgevochten sinds en ook vóór 1945?
   Er gaat nooit een dag voorbij zonder oorlog ergens op deze wereld.

  • Even ter aanvulling. De joden waren Palestina binnen gevallen na ww2 , waarbij 3 miljoen Palestijnen werden vermoord en 7 miljoen Palestijnen werden verdreven. Dit noemen ze een koekje van eigen deeg terug krijgen.

   • Doe eerst je huiswerk eens, voordat je dergelijke onzin uitkraamt.Belachelijk, maar ook nog eens gevaarlijke desinfo, die de elite decennia geleden over de dwaze mensheid heeft gegoten.

    Lees daarna de onderzoeks/reisverslagen Marc Twain / Abrahem Kuiper.
    Palestijnen heetten vroeger Filistijnen en die zzijn destijds tot op iedere inwoner gedood rn afgeslacht. Dit volk was 100% uitgestorven.
    Het waren die (oude) Romeinen (70 na Chr.) die de joden uit hun land verdreven en het land dr nasm Pamestina gaven.

    In 1948 woonden in het onherbergzame desolate land Israel slechts enkele duizenden nomaden/schapenhoeders en joden
    Bocendien was Israel duizenden jaren voor Christus het land Israël geweest . Iedere naam, plus tijd, plus geschriften, plus voorwerpen uit die tijd zijn dankzij archeologische vondsten als 100% bewezen geacht. Ook de Qumran Rollen bewijzen, dat de Bijbel onveranderd is gebleven, waarin de hele geschiedenis van dit vilk instaat.

    Kraam die elite onzin niet meer uit.
    Je zet jezelf als dwaas neer en staat voor schut en doet de geschiedenis geweld aan

    • Typisch joodse opmerkingen: 5000 jaar voor Christus hete het ook Israël.
     5000 jaar voor Christus hete Nederland, Onderwater, en daarna is het 500 keer van naam veranderd en door verschillende volkeren bewoond.
     Zo ook het land wat ten oosten van de Middellandse zee ligt.

     • @ Oprecht:

      Er bestaat zoiets als archeologie, geschiedenis en menselijk schrift. Kleitabletten, Schriftrollen en codexen.

      Israël bestaat al sind de exodus, rond 1400 voor Christus. Het is genoemd naar de stamvader van het volk. Israël dus. Voor die tijd werd het Kanaän genoemd toen Abraham er aankwam met zijn familie uit Ur en er nog bijna niemand woonde. Het was toen nog geen Koninkrijk of land. Pas rond 980 vChr werd het het koninkrijk Israël.

      Moslims proberen op alle mogelijke manieren de vele sporen van de rechtmatigheid van de claim van Israël uit te wissen door archeologisch Jeruzalem onder te buldozeren. Letterlijk. Arabieren zijn de grootst mogelijk denkbare cultuurvernietigers.

    • Ja typeert de jood hier te komen manipuleren. Palestina was van de palestijntjes en niet van de joden. Maar goed gestolen goed gedijt niet en nu komt iran hopelijk de joden eruit jagen . Niks mis mee. Moet je maar geen land stelen met grof geweld .by the way het bolsjewieken leger bestond ok niet zeker uiit 500.000 joden en die hebben zeker ook geen 10 miljoen oekrainiers uitgehongerd , stalin was een jood . En dat is wat joden doen land stelen en de namen stelen. Stelletje idioten die denkt dt die verkozen is omdt één of andere mongool van een rabbi ze dt blijft wijsmaken omdat die weer goed betaald word omdt te doen. Noemen ze propaganda verkopen, de thora is gelogen propaganda .🤣🤣🤣🤣

     • Greet, je bent een demonisch bezeten hoopje menselijk restafval.

      Er komt niets dan haat en leugens uit je mond. Wat is er met jou gebeurd. Waarom kies je voor satan? Geloof je hem?

      Er is 1 mogelijkheid vor jou om bevrijd te worden. Roep de naam van Jezus aan. Hij houd van jou. Iedereen kan gered worden, als hij maar wil.

      • Grappig dat je dit vermeld.

       Roep de naam van Jezus aan. Hij houd van jou. Iedereen kan gered worden, als hij maar wil.

       Bij mij heeft ie de moed opgegeven.
       Ik ben niet meer te redden. Hopeloos.
       Er is geen beginnen maar aan met die Bert moet ie gedacht hebben.
       Daar begin ik ook niet meer aan zal ze reactie geweest zijn.

    • Laat mij je nog meer vertellen, die kutjoden hebben goodle zo gedomineerd dat je nergens nog informatie v8nd over de paaalestijnen. Gelukkig ging ik naar de nonnen school en waren zij zo vriendelijk in de jaren 80 de juiste cijfers en de waarheid te delen. In mijne bijpel staat dt jezus palestina binnen reed. Oeps een bijbel die katholieken met miljoenen en miljoenen is gedeeld en gelezen. Er kan dn nu een wefhoer van een paus op de troon zitten, aar de waarheid blijft overeind staan. Joden zijn smeerlappen die nu gewoon de fgelopen 3 jaar hun best hebben gedaan om alles over de Palestijnen te laten verdwijnen.ik denk dt dt alleen al genoeg zegt. Het is algemeen bekend dat het de joden zijn die alles kapot maken en laten verdwijnen alsof iets nooit bestaan heeft.,maar als het 2032 is geweest doen wij het anders om en vertellen een heel ander verhaal over hitler en laten wij de joden uit de geschiedenis boeken verdwijnen en over 40 jaar weet niemand nog van de leugens die ons nu al 75 jaar door de strot worden geschoven door geschiedenisboeken geschreven door joden vol leugens. En zo hoort het ook. Geen jood die nog iets in te brengen heeft.

      • Oh nee? Ze kleden je uit waar je bij staat. Voor eigen gewin laten ze de hele aandelenmarkt bewegen en wat dat met jou doet kan ze geen ruk schelen. De banken zijn de slavendrijvers van de moderne samenleving en de meeste, zo niet allen zijn in joodse handen.

    • Ik ben geen deskundige in de materi.
     Mogelijk klopt alles wat u hierboven schreef 100%.
     Maar dan nog is het volslagen irrelevant.
     Het volk wat we vandaag Palestijnen noemen is een verzameling mensen in een gebied. Maakt niet uit welk etiket u erop kleeft. Noem ze van mij part de Qwertyuiop. Voor de gemiddelde 20-er, 30-er, 40-er die er geboren en getogen werd lang na die zg. Yom Kippoer oorlogen was het leven vanaf zijn geboorte tot nu een soort hel.
     En die kan gewoon niet gerechtvaardigd worden door wie er wel of niet ruim 2000 jaar geleden daar woonde en door de vraag of het nou de Romeinen waren die hen ooit vermoorden of verdreven. Daar heeft de Qwertyuiop die na WOII geboren werd geen boodschap aan en het rechtvaardigt het lijden niet wat hem wordt aangedaan door een ander volk wat zich wel op een of ander boek beroept om daarmee al hun daden te rechtvaardigen.
     Collectivisme, religieus of anderszins, is weeral de bron van het conflict.

   • Greet, je bent een gevaarlijke nazi trol. Ik lees niets dan haat uit jouw reaktie. Haat, leugens en achterhaalde propaganda.

    • Disciplus Simplex,
     Greet bedoelt nep joden, Khazaren. Ik heb haar al eerder hierover aangesproken. En als jullie hier op FN allemaal voor Putin zijn, zijn jullie automatisch tegen de Khazaren, de werkelijke zionisten, die Israel regeren, en het hele Westen in een ijzeren greep vasthouden.
     Putin probeert daar een einde aan te maken.

  • Typisch joodse opmerkingen: 5000 jaar voor Christus hete het ook Israël.
   5000 jaar voor Christus hete Nederland, Onderwater, en daarna is het 500 keer van naam veranderd en door verschillende volkeren bewoond.
   Zo ook het land wat ten oosten van de Middellandse zee ligt.

   • @Rapture ready…

    Houd nou eens op met al dat praten over duizenden jaren geleden. We weten niet wat er toen is gebeurt, we weten wel dat de geschiedenis is ge-/herschreven door de elites. We leven NU. En NU is het een enorme teringbende aan het worden… omdat diezelfde elites een enorme teringbende maken… om de gehele mensheid te onderwerpen!!! Wake the F up… we moeten NU wat doen ipv alleen maar de ge-/herschreven geschiedenis herhalen en ruziën over wie welk stukje land ooit bewoonde. We zijn F-ing allemaal mensen en we willen allemaal een beetje fijn en in harmonie met de natuur en andere mensen samenleven… maar er is een tumor op aarde die alle feestjes constant verziekt. Het enige dat klopt is dat die tumor duizenden jaren geleden al bestond en dat die tumor inmiddels de het voortbestaan van de hele planeet en de mensheid bedreigt. Netanyahu en de mossad en de zionisten zijn in Israël het gezicht van die tumor. In Nederland is het Rutte het met de aivd en het koningshuis. In de UK is het de overheid, MI6 en het koningshuis. Enz enz enz… houd op met je gepraat over dingen die de elites al duizenden jaren gebruiken om ons over te laten ruziën… 99% van de mensheid zit niet te wachten op al deze ellende. De 1% die ons dit aandoet moet worden vernietigd. Die 1% bezit in alle westerse landen (en Israël) 90% v/d macht en rijkdom!!! Palestijnen, filistijnen, arabieren, joden… het zal!!! Ze lijden allemaal omdat een clubje miljardairs en geheime diensten en elites, bezig zijn om alle vrijheid af te schaffen en de mensheid uit te roeien!!! We hebben één gemeenschappelijke vijand!!! Kom in het NU en kijk de vijand aan ipv te praten over wie 10.000jr geleden al op welk stukje land woonde… who cares!!! We worden NU kapotgemaakt en daar moeten we NU wat aan doen door NU de verantwoordelijken uit te roeien voordat club ons uitroeit!!!

    • Ow… en ja… Hamas is ook een gezicht van die tumor. Alle gezichten van de tumor, zijn via hun bilderberg/wef clubjes allemaal onderdeel van één en dezelfde tumor!!! Het is één grote leugen show van één en dezelfde tumor!!! Wake up!!! Alle poppenspelers worden door dezelfde hand bestuurd!!! Stop om als een kind naar deze shitshow te kijken… Jan Klaasen en Katrijn worden door 2 handen van 1 persoon gespeeld!!!

     • Precies! Het verdeel en heers is weer goed bezig. Oorlog is voor IEDEREEN een ramp, behalve voor degene die er rijk van worden.

    • @LGSTO
     Subliem gesproken topper. Wereldwijd worden we een doodlopende straat ingeduwd door deze viezerikken. Het ergste is nog dat er geen zijstraten meer in deze doodlopende straten zitten. De enige weg is terug en dit tuig te verjagen. En misschien nog wel erger is dat 90% totaal niet ziet wat er gebeurt. Niemand wil oorlog. En een stelletje ratten wat elke avond aan de duurste biefstuk en wijn zitten lachen zich rot.

     Sportieve groet Fred.

    • Wederom goed gesproken Let God sort them out !
     Ik heb trouwens ergens gelezen (sorry geen link) dat Hamas gewoon wordt
     ‘gesponserd’ door de Mosad.
     Als je erover nadenkt is dit gewoon logisch.
     Vanuit satanisch oogpunt dan.

  • Geschiedenis:
   De Duitsers verdreven in de WWII de joden over heel Europa.
   De joden trokken massaal richting Engeland, maar voor de kusten van de Europese landen aan zee, werden ze tegen gehouden.
   Engeland gaf geen toestemming voor de oversteek.
   Na de WWII was Palestina nog een Kolonie van Engeland.
   De joden en de Amerikaanse joden, wilden de Engelsen voor het Tribunaal, i.v.m. de weigering, joden tijdens de WWII op te nemen.
   De Engelsen maakten een deal met de joden en de Amerikaanse joden.
   Engeland geeft hun kolonie Palestina aan de Joden, en de joden trokken hun vonnis in.
   De Palestijnen werden door de joden verjaagd en/of vermoord.
   En de joden noemde dat land Israël, en de Palestijnen zaten in de woestijn.
   Tot zover de geschiedenis.

   Maar er is geen dag voorbij gegaan of Israël heeft met steun van de Amerikaanse joden, aan landjepik gedaan, TOT OP DE DAG VAN VANDAAG..!!

   Als Israël binnen zijn toegezegde grenzen had gebleven, had er sins de WWII geen oorlog geweest.

   Ook wordt de Wereld bevolking het Israëls Politieke MEDELIJDEN BELEID “ZAT”.
   Haat en Antisemitisme groeit hierdoor alleen maar.

   Doe normaal zou ik zeggen.

   • @Oprecht…

    Zoals ik al zei… we worden met zn allen zwaar bespeeld door een clubje elites. De monsters die alles bezitten, manipuleren en besturen alles met false flags en de reacties daarop… follow the money, zij die alles bezitten, besturen alle groepen. Allemaal de 99% (de gehele mensheid) te verneuken! Joden, zionisten, arabieren, blanken, Chinezen, zuid amerikanen, de elites hebben overal hun tentakels… follow the money, follow the power… ze zijn overal de baas, dus alle bazen en leiders zijn verdachten. De media in NL zijn in bezit van Mediahuis, DPG groep en Talpa… dat zijn drie families!!! Bijna alle media zijn van 3 families… en zo gaat het in elke bedrijfstak en school en universiteit enz enz enz… een handjevol mensen bezit heel Nederland… ca. 1200 mens vernietigd heel Nederland. Ze organiseren alles zoals het hen uitkomt. Moorden, terrorisme, economie, klimaat, vluchtelingen, hypotheekrente, belastingen, media… ze besturen ALLES. En die macht gebruiken ze tegen ons! En zo gaat het overal! De 99% is constant met elkaar aan het ruziën en strijden omdat deze 1% dat zo creëert!

   • Oprecht,
    Wat is in jouw beleving de oplossing dan van de situatie zoals hij nu is tussen de Palestijnen en het Joodse Israel?

    • Hier wordt al gesproken over twee volkeren en één land.
     Hier wordt gesproken over de volkeren Palestijnen en Joodse.
     Maar het Joodse is aan een Land gebonden, genaamd Israël.
     Waarom wordt er nooit gesproken over de Palestijnen in Palestina?
     U vraagt mij om een oplossing, maar U draagt hem zelf al aan.
     Israël is als Land erkend, en waarom Palestina NIET?
     Als Palestina erkend wordt als een Soeverein Land, kan Israël het niet meer naar eigen zinnen daar land van te pikken, en dat wil Israël en Amerika niet.
     Zij willen vrij zijn het stuk land waar Palestijnen wonen gewoon in pikken wanner het hun goed dunkt.

   • @oprecht

    Je verhaal zit vol fouten.

    Na 1918 werd het Arabische deel van het osmaanse rijk opgedeeld tussen Frankrijk en Engeland. Omdat de Turken na 4 eeuwen de oorlog verloren en het kalifaat over Jeruzalem stopte. Het is nooit een kolonie geweest het was mandaatgebied. Dat wil zeggen: de Engelsen zorgen voor het bestuur over het achtergelaten gebied.

    Aangezien de Engelsen net zo antisemitisch zijn en een voortzetting van het oude Romeinse rijk (vinden zij) blijven zij volhouden het land Israël Palestina te noemen. Dit is gewoon een pesterij van de Romeinen die het land vernietigden in 70AD. De aartsvijand van het oude Israel heetten Filistijnen en die bestonden al eeuwen niet meer. Het land werd de provincie Palestea. De inwoners waren nog steeds Joden, Samaritanen en Arabieren.

    Palestijnen bestaan niet en hebben nooit bestaan. Net zogoed als dat er geen Atlantiers bestaan. Of Eutopiers. Het is een VERZONNEN naam.

  • Israël zal nooit vrede kennen totdat de Messias is weergekeerd en je weet wie dat is.
   En de STAAT staat Israël is zelf ook geen lieverdje met bijna dagelijkse bombardementen in Syrië.
   En nu krijgt Israël nota bene steun van de Joodse nazi Zelensky en natuurlijk ook weer van nazi Amerika.
   Moscow and Kiev react to Israel-Palestine escalation
   Russia has urged both sides to stick to diplomacy, while Ukraine has proclaimed its support for Israel https://swentr.site/news/584254-moscow-kiev-israel-palestine/

    • Tim p,
     Ik weet niet wie je precies bedoeld, maar inderdaad zijn er orthodoxe joden in New York die niet achter de staat Israël staan en de oprichting niet wettig noemen.

     Dezelfde joden zeiden ook al zoiets over hun lang verwachte Messias. Het zijn gewoon opstandige betweters die alles op hun voorwaarden willen. En natuurlijk hebben ze daar een heleboel redenen voor…

     Een bekend joods gezegde luidt: in een discussie tussen 2 joden zijn 3 meningen.

     De bijbel zegt: als Jezus terugkeert zal Hij de sluier van hun ogen wegnemen en zullen zij zien wie zij doorstoken hebben.

     Het is nou eenmaal zo dat God als straf de joden verspreid heeft en hun verstand versluierd. En Hij heeft beloofd hen terug te brengen naaar het land dat God hen gegeven heeft. Het land, eretz Israël is het land van God. Niet van mensen.

     God trumps UN

  • Ja karma is een bitch. Na ww2 verdreven de joden de arme palestijntjes met 7 miljoen uit hun land en er werd een gnoside op de palestijntjes gepleegd waarbij meer dan 3 miljoen palestijntjes werden gedood. Tja koekje van eigen deeg nu zeker. Er is niet voor nisk het gezegde ,Gestolen goed gedijt niet. Tja……

 1. De tijd van een zogenaamde ‘proportionele’ militaire reactie door Israël is hiermee wellicht compleet verleden tijd geworden.

  Als de geallieerden zich tijdens WO2 ook beperkt hadden tot enkel ‘proportionele’ militaire reacties dan was WO2 wellicht nu nog steeds aan de gang.

  Een proportionele reactie is een louter politiek concept waarbij men de eigen ‘overwhelming’ militaire reactie proportioneel naar beneden bijstelt tot het niveau van de militaire actie van de tegenstander. Op deze manier kan men natuurlijk nooit beslissend een oorlog winnen.

  • als de geallieerden 1 van de 20 vredesvoorstellen van hitler had aanvaard was de tweede wereldoorlog in 1940 afgelopen en waren er ook geen concentratiekampen geweest, ze wilden die oorlog daarom ook uitgelokt door polen aan te moedigen om duitsers in pruisen af te slachten (beetje zoals iraq saddam husein(.

   • Denk je?

    Der Führer wilde Duitsland weer terug zoals het voor WW1 was. Inclusief de elzas, oost-pruisen, silezië, bohemen en koningsberg die door de entente in het verdrag van Versailles afgenomen was. Dat lag in Tschechien, Polen en Frankrijk.

    Het volgende punt op zijn agenda was ‘Lebensraum’ voor zijn arische ras. Daarom reden zijn troepen alvast maar verder landinwaarts, voorbij de vroegere grenzen.

    En daaruit blijkt het volgende dringende punt op de agenda: de eugenetica. De onzuivere rassen moesten uitgeroeid worden. Geen ethnische zuivering maar genetische zuivering. De ariers, het herenras van atlantis, moet teruggefokt worden.

    Die concentratiekampen waren er toch wel gekomen. Net zoals telkens nieuwe eisen voor nieuwe uitgebreidere verdragen.

 2. Minister KAAG, waar bent u? Miljoenen belastinggeld zijn daar toch heengegaan, reden de isis terroristen niet in onze toyota’s in Syrië omg! Rechts is links, en recht is krom in onze bananen-monarchie

  • idd

   ben wel benieuwd waarom hamas hiervoor heeft gekozen… (weet wel dat hamas ooit opgericht was door israelische geheime dienst

   • Omdat iran ze steunt, iran weet dt amerika falliet is en eigenlijk geen geld en middellen heeft israel bij te staan, dus als iran de oorlog doorzet ,zal amerika zich bemoeien en al zijn kruid verschieten en verliezen. Iran weet dat ze het nu voor november 2024 moeten realiseren,want de kans bestaat als trump de verkiezingen wint hij heel snel zal beginnen met amerika wederop te bouwen en de who en het wef buiten te gooien. Iran weet dat het onder trump amerika weer sterk word, het wil voorkomen dt trump het opbouwt en sterk maakt door het uit te hollen. Ia een oorlog met israel, voor iran twee vliegen in één klap. En israel van de kaart en amerika wat ze haten op zwart zaad……ik vermoed dat hier de ww3 begint, zoals ik al 3 jaar voorspel, iran israel……iran weet dt nog china nog Rusland zich kan of zal bemoeien. Ze komen er nu mee weg als ze doorzetten …….het is zoiets als een doelpunt maken voor open goal met een keeper die aan de middenlijn staat.🤷‍♀️

     • @tim pietersen…

      Te Q achtig? Dan weet je niks van Q, want Q zei juist dat het allemaal een grote show is om de mensheid wakker te krijgen. Dat er allerlei dreigingen zouden zijn, maar dat er geen één echt uitkomt en dat de Israël deepstate als laatste wordt ontmanteld. Volgens Q werken Trump, Putin, Xi Jinping, Modi, Saoedi Arabië en Brazilië (BRICS) samen om de deepstate te vernietigen.

      Ik zeg niet dat dit waar is, ik zeg alleen dat dit het verhaal van Q is. Wat je overigens ook zelf kan opzoeken en lezen, maar war niemand doet… terwijl ze er allemaal wel over oordelen. Maargoed…

      • Domme belg

       Met kruid kun je niet schieten. Alleen smaak aan je eten geven. Je kruit kun je verschieten.

       Zelfs zulke basiskennis heb je al niet.

       Zal wel door de 🌿 kruiddampen in je hoofd komen. Komt wel vaker voor bij wakkies. Denken dat ze wakker zijn maar werken straf mee aan de satanische agenda.

 3. Als je als A klasse leger/frontlijnstaat in permanente oorlog je zo laat overrompelen als nu is gebeurt is er iets goed mis in de organisatie. Beetje thee drinken met linkse aktiegroepjes, beetje tiktokken van de tietse legermeisjes op YT, beetje bezuinigen hier beetje meer managers daar et viola het resultaat. IDF en de staat Isreael zal zichzelf opnieuw moeten uitvinden. En wel heel snel.

    • Nee Hans, Israel vermoord al 70 jaar Palestijnen dus Nee ik ga geen krokodillentranen laten rollen voor 40 omgekomen Israelli´s
     Dit heeft niets met Moslims of Joden te maken maar met normaal logisch denken.
     Het wordt tijd dat ook een land als Israel zich moet gaat houden aan de mensnrechten.

     • Besef jij wel goed hoeveel Israeliers in al die jaren het leven lieten bij laffe Palestijnse (Hamas) aanvallen op Israel ? En dan nog wat, Palestijn en Palestina zijn verzonnen namen. Palestijnen zijn geen volk, ook compleet verzonnen. Hamas is een terroristen-organisatie, ze zaaien in de naam van Allah dood en verderf. Die zogenaamde Palestijnen hebben hun eigen doodvonnis ondertekend door Israel zo brutaal aan te vallen. Hun straf zullen ze de komende dagen ondergaan en zal immens zijn.

       • https://vimeo.com/77053361

        De video verdrijft bepaalde mythen over de oorsprong van de naam ‘Palestina’ en van de ‘Arabische Palestijnen’. Het documenteert dat de ‘Arabische Palestijnen’ in feite grotendeels uit andere plaatsen komen en tegelijkertijd met de zionistische joden migreerden naar wat nu Israël is, velen van hen vanwege de economische bloei die de zionistische joden teweegbrachten in wat toen Brits was. Mandaat Palestina. De zionistische joden stalen niet het ‘beste’ land van Arabische landeigenaren, maar kochten in feite verlaten woestijn- en moerasland van afwezige Arabische landheren die maar al te graag wilden verkopen. Dit werd verklaard door Hajj Amin al Husseini zelf. Hoesseini, de vader van de Palestijnse beweging, lanceerde in 1936-39 zijn vierde terroristische aanval op de Joden van het Mandaat. Het geweld was zo groot dat de Britten een team op onderzoek stuurden. Bij ondervraging gaf Husseini toe dat de zionistische joden niemands land hadden gestolen, maar het in feite hadden gekocht. In feite was Husseini een van de belangrijkste tussenpersonen en verkopers van land geweest, en was hij er enorm rijk door geworden.

     • Dominic,
      Mooie woorden van jouw kant, respect daarvoor, ik benoem vaak dat zowel Amnesty International als Human Rights Watch het beloofde land als een Apartheidsstaat benoemen na lang onderzoek, zo is het en niet anders!

      • Ik heb begrepen dat er een luchtje zit aan de twee instellingen welke jij steeds aanhaalt. Ik weet niet meer hoe het in elkaar stak.

     • Dominic

      Je kunt geen verzonnen personen vermoorden.

      Israël bestrijd terroristen. Mensen die al 1400 jaar opgeroepen worden ALLE joden te vermoorden. Gewoon… Omdat ze jood zijn. En dat proberen ze dan ook. Dag in, dag uit.

      Gelukkig zijn Arabieren niet de snuggersten en vooral heel fanatiek en goed in zichzelf tegenwerken. Oftewel, ze zijn er niet zo goed in. Wat héél frustrerend voor ze is.

      Bovendien is islam opgezet door Rome. Als plan om het midden-oosten te veroveren. Dus als we het er eens over gaan hebben hoeveel Joodse burgers en vluchtelingen Rome al op zijn geweten heeft over de periode van 2000 jaar! Dan zit je al snel boven de 10 miljoen onschuldige slachtoffers.

      Dit in tegenstelling tot de paar criminelen, terroristen en babies die ze zelf voor de geweerloop vastbinden. Of uit de crèches en scholen van waaruit ze hun raketten afschieten. Daar zijn ze na 70 jaar wel handig in geworden. Met een eigen filmindustrie genaamd Pallywood (gefilmd in Egypte).

  • ….we hadden de ‘moslimbeesten’ destijds met rust moeten laten en al zeker niet uitnodigen om hier het vuile werk te doen ! Nog minder hadden we met geweld een joodse staat moeten stichten temidden van en zelfs op moslimbeesten territorium, dan hadden deze tribale beesten, naar eeuwenoude gewoonte, elkaar kunnen afmaken, sjiieten vs soenietenen vs nog andere afkooksels van godsdienstige hersenspinsels ….Toch ?

   • Maar de Europeanen zijn de meesters van wereldoorlogen aangezien alle wereldoorlogen in Europa beginnen dus ik weet niet wie nu eigenlijk echt de beesten zijn, 6 miljoen Joden vergassen zal in jouw ogen waarschijnlijk gewoon beschaving zijn!

    • @ Dominic mijn antwoord kwam als reactie op het commentaar van @Hans . als lid van een beestenmaatschappij ga ik anderen nooit beesten noemen …

  • Die moslims die stammen af van de christenen en die, die stammen weer af van je zogenaamde heilige joden. Jij en je medeleden staat aan de kant van Israel die ook aan de kant van het WEF staat, dat heet de puntjes verbinden.

  • Nee hier is gewoon sprake van karma is a bitch, vergeten dat de joden na ww2 , 10 miljoen palestijnen hebben verdreven uit palestina waarvan er 3 miljoen gedood. Ze pikte hun land in en verdreven sindsdien alle palestijnen van hun grond gebied, ja je kent toch het gezegde gestolen goed gedijt niet.

   • Nee die gaan naar oekraine, daarom jaagt soros ze daar weg,vanwege het contract dat zelensky heeft getekend met de Mossad 5 miljoen joden minimaal op te nemen,maar dan moeten er eerst wel 10 miljoen oekrainers oprotten en het liefst alle sterke mannen in een oorlog dood. Zodat de joden net als in palestina kunnen binnenvallen en alle grondgebied kunnen stelen. Het blijven name en land stelers ….

    • Ja het schijnt dat ze Oekraine als groter Israel zien,ook Irak schijnt daar onder te vallen,deze bloeddrinkende vampieren hebben grootse plannen voor de wereld en niet in ons voordeel wel te verstaan!

    • Precies Greet, parasieten zijn het, zich slinks en achterbaks in een ander zijn nestje kruipen, ze hebben nooit anders gedaan, zal wel in de genen zitten!

  • Je zou verwachten dat ze naar andere Arabische landen zouden vluchten waar ze zich thuis voelen tussen geloofsgenoten in plaats van naar het racistische ongelovige Europa.
   Dat ze dat niet doen is één van de grootste kosmische raadsels van de moderne tijd.

   • Ze zijn op missie, gefinancierd door ons belastinggeld. Laten we hopen dat ze te stom zijn om ons aan te kunnen. Denk het wel.

    De witte man zal het uiteindelijk wel weer opknappen. Maar ik dacht serieus dat we dat gezeik gehad hadden.

   • Doordenker,voor jouw een raadsel maar voor gewone mensen niet hoor aangezien de meeste Palestijnen gewoon naar Arabische landen zijn gevlucht,de meeste zijn naar Jordanie of Libanon gevlucht in Europa zijn ze op 1 hand te tellen maar aangezien jouw vriendin waarschijnlijk het bed is ingedoken met een Arabier zie jij nu overal Palestijnen!

 4. De leider van de Israëlische Labor Party heeft daarnet op CNN gezegd dat ‘Iran should live in fear’ om wat er in Israël gebeurd is…

  Als Israël echt in haar bestaan bedreigd wordt, beschikt het land naar schatting ondertussen over zo’n 200 nucleaire bommen, genoeg om Iran vele malen volledig van de kaart te vegen.

  En Allah zal Iran niet komen helpen maar dat hoeft ook niet want al wie in Allah gelooft gaat toch direct naar het paradijs met … maagden. Velen in Iran zullen daarom niet kunnen wachten om ‘genuked’ te worden en in een paddenstoelwolk naar het Islam paradijs te vertrekken. Israël zal ongetwijfeld ‘happy to oblige’ zijn. Noem het maar ontwikkelingshulp.

  • Ik sluit me aan op je commentaar. The powers that shouldn’t be beginnen even een nieuw conflict om hun shit goochelshow van eeuwige crisissen in stand te houden. Als U nu naar Israël kijkt, ziet U niet dat we in Oekraïne verliezen of een enorme false flag plegen. Het is overal dezelfde smerige stinkende satanische elites en de gewone mensen zijn altijd maar slachtoffer van de gestoorde spelletjes van een groepje miljardairs en hun geheime diensten. De mensheid moet alles en iedereen met een WEF connectie en alles en iedereen met een vermogen van meer dan een half miljard doorlichten en in stukken scheuren… het is te walgelijk voor woorden wat de mensen met geld, met deze aarde en hun medemens denken te kunnen doen.

 5. Opmerkelijk dat de mossad dit offensief niet aan heeft zien komen. Of wellicht wel, en heeft men het laten gebeuren om weer verregaande vrijheidsbeperkingen op te kunnen leggen aan gewone burgers en er weer extra redenen zijn om voor miljarden aan wapentuig te kopen.
  De mossad is al veel langer veel te zelfgenoegzaam. Deze gebeurtenis zal een keerpunt worden.

  • Israël heeft toen het de Arabische oorlogen gewonnen had dezelfde fout gemaakt als Rome toen het Carthago na de tweede Punische oorlog niet volledig met de grond gelijk gemaakt heeft..

   Na de derde Punische oorlog heeft Rome dezelfde fout niet meer gemaakt en Carthago volledig met de grond gelijk gemaakt.

   Cato de Oudere zag het gevaar in van het laten verder bestaan van Carthago en is er om bekend geworden al zijn toespraken te beëindigen met te zeggen: “ceterum censeo Carthaginem esse delendam”. Vrij vertaald: “… en voor de rest ben ik van mening dat Carthago met de grond gelijk gemaakt moet worden.”

    • Rome heeft het er al bij al een stuk beter van afgebracht dan Carthago.

     Israël had 50 jaar geleden, na haar overwinning op de Arabieren, de Gaza met de grond gelijk moeten maken en alle Palestijnen moeten uitzetten naar de Arabische landen die de oorlog verloren hadden (daar is toch leegstaande grond genoeg).

     Het was toen kantje boordje en moesten de Arabische landen de oorlog gewonnen hebben, hadden ze minder medelijden gehad want hun bedoeling was naar eigen zeggen “de Israëliërs terug de zee indrijven”.

     Dat Israël na het winnen van de oorlog de Palestijnen toegelaten heeft om in de Gaza te blijven was duidelijk ‘a big mistake’. Het bewijst nog maar eens dat “No good deed goes unpunished”.

 6. Mij maak je niet wijs dat het machtige Israel geen besef had dat er iets ging gebeuren en nu doet of het bij verrassing gepakt werd !? Niks verrassing ! Die joodse extremisten wisten PRECIES wat er op handen was, lieten maar begaan en nu kunnen die ‘sukkelaars’ van joden, de eeuwige slachtoffers van het universum, nog eens LELIJK maar dan écht lelijk tekeer gaan MET de goedkeuring van de internationale gemeenschap deze keer en van god ook natuurlijk ! Goed gedaan djews !

  • 100% mee eens. Dit is doorgestoken matze. Ze gooien er een paar van hun niet-orthodoxe driedubbel gevaccineerde nep-joden (97,5 % van de inwoners van Israel heeft GEEN semitisch DNA) tegenaan maar dan hebben ze ook wat: met een beetje mazzel staat nu iedereen te klappen als ze weer één van hun schurkenstreken uit gaan halen, zoals ein-de-lijk die nuke op Iran gooien.

 7. Ja sorry hoor maar het is toch al 70 jaar oorlog daar,ik vindt het een beetje hypocriet.
  Er worden dagelijks Palestijnen vermoord en dan kunnen we nu weer met zijn allen huilen hoe zielig die Joden wel niet zijn,kom op zeg.
  Ik ben geen pro Palestijn maar ik vindt de reactie van de wereld wel weer overdreven hoor!

  • ‘Ik ben geen pro Palestijn maar ik vindt de reactie van de wereld wel weer overdreven hoor!’

   Eens! Tegelijk… het is altijd de elite… altijd. We moeten de miljardairs en hun geheime diensten aan stukken scheuren.

  • Eens kijken hoe u er tegenaan kijkt als uw opa en oma hun huis worden uitgetrokken door een bende allah akbar tuig.
   Gefeliciteerd verder met de meest domme reactie van het weekend.

  • Israël had 50 jaar geleden, na haar overwinning op de Arabieren, de Gaza met de grond gelijk moeten maken en alle Palestijnen moeten uitzetten naar de Arabische landen die de oorlog verloren hadden (daar is toch leegstaande grond genoeg).

   Moesten de Arabische landen toen de oorlog gewonnen hebben, hadden ze minder medelijden gehad want hun bedoeling was toen “de Israëliërs terug de zee indrijven”.

   Dat Israël na het winnen van de oorlog de Palestijnen toegelaten heeft om in de Gaza te blijven was duidelijk ‘a big mistake’. Het bewijst nog maar eens dat “No good deed goes unpunished”.

  • Je hoeft geen pro palestijn te zijn om de pest aan Israël te hebben.
   De ‘gewone’ joden zijn ook slachtoffers van de zionisten.
   Niks is meer makkelijk.

 8. Iran is veel te sterk voor het huidige Israël..dus dat kan én zal niet..wie komt er zich nog mee bemoeien..feit is dat Amerika zal moeten kiezen tussen hun 2 Hoeren..Oekraïne of Israël…

 9. Weer die neppe aanslagen zodat Israhell de palestijnen weer een kop kleiner kan maken.

  Je gelooft toch niet dat een paar baardapen deze gecoördineerde aanslagen kunnen plannen zonder dat Mossad dit weet.

  Sorry maar dan ben je wel ongelooflijk naïef om dit te geloven.

 10. Ammo Hamas ? Het lijdt geen twijfel dat de 80 billion USD aan militaire junk achtergelaten in Afghanistan, vorig jaar door generaal Milley op bevel van FJB, zijn weg heeft gevonden richting Israël.
  En wat met de miljarden aan oorlogstuig geleverd aan de corrupte artiest Holoborodko ? Dat komt eraan, zonder twijfel.
  FJB heeft vorige week $6 miljard USD vrijgegeven aan bevroren Iraanse fondsen, (voorafgaand aan de Hamas-aanval op Israël ?)

 11. De hele wereld staat te schudden.Eindtijd overal oorlogen.iedereen word verdrukt. inderdaad hoe veel vluchtelingen gaan we er bij krijgen eigen burgers worden al niet meer geholpen ik merk het zelf heel erg.Het zal er niet beter op worden.

 12. I wonder when everybody in europe is gone hang a flag in front of there window now and yell we are country of choice 🤣😂🤣

 13. Verrassingsaanval aan mijn reet. Dit wordt toegestaan. Hamas is eigendom van de sekte. Netanyahu is eigendom van de sekte. De Mossad is eigendom van de sekte. En de Cult wil een oorlog waarbij Iran, dat eigendom is van de Cult, betrokken is.

  – David Icke

  Israël gaat Iran aanvallen zodra de invasie van Hamas is verslagen, kondigt Netanyahu aan >>>

  https://www.infowars.com/posts/netanyahu-announces-israel-set-to-strike-iran-once-hamas-invasion-defeated/

  • Adriaan W. oktober 7, 2023 Bij 22:09
   Ik hoop ook al tientallen jaren dat deze oorlog nooit zal plaatsvinden, maar ik wist dat het ooit zou gebeuren. En het lijkt er veel op nu. Het enige dat ik zie is dat Dubai woest wordt als de boel in Iran in de fik zou gaan. Een beetje wind dat de verkeerde kant opblaast, en ze zitten onder het roet en nog meer. Wat stopt de Agressors…

 14. Trek dit citaat door naar de 3e Wereldoorlog

  De Tweede Wereldoorlog moet worden aangewakkerd door gebruik te maken van de verschillen tussen de fascisten en de politieke zionisten. Deze oorlog moet tot stand worden gebracht zodat het nazisme wordt vernietigd en het politieke zionisme sterk genoeg is om een ​​soevereine staat Israël in Palestina te vestigen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog moet het internationale communisme sterk genoeg worden om het christendom in evenwicht te brengen, dat vervolgens in toom gehouden en onder controle gehouden zou worden tot het moment dat we het nodig zouden hebben voor de uiteindelijke sociale catastrofe.

  – Albert Pike

  • The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by “agentur” of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other.

   Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil.

   Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilazation, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in public view.

   This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.”

 15. Ik denk dat Hamas met open ogen in de Israëlische val is gelopen. Niemand maakt wij wijs dat de beste inlichtingendienst ter wereld, de Mossad, deze raketten en de Hamas troepenopbouw niet in de gaten heeft gehad. Weer wordt een triestige episode van de menselijke waanzin geschreven!

 16. Dit is onmogelijk voor een leger als Israël, toch wat veel steekjes laten vallen (scheinbaar) echt te triest om te zien ! Wat een wereld, de mensheid is diep triest verzonken, in diepe haat jegens elkander 👁️ let op elkaar, beetje mensheid mag er toch nog wezen 🙏

 17. Iets wat gepland is met medeweten van de Mossad?
  De Mossad moet er van geweten hebben.
  De Israëlische nine eleven?
  Ik weet niet maar een mens denkt eens wat.

  • Natuurlijk wisten ze het, het is een tacktiek om de bevolking rijp te maken voor een grootschalige oorlog, eventueel word de Gaza hierna volledig ontruimd of erger nog, een oorlog tegen Iran.

  • Waarom steunen de joden dan de zionisten?
   Overal waar de zionisten aan geven waar ze een muur of hek willen, Bouwt de Joodse staat deze omheiningen.
   GESCHEIDEN HOUDEN, ik kan het niet.

 18. We weten het al decennia zeker: op het moment dat het Midden-Oosten ettergezwel, dat al drie generaties voortwoekert, écht uitbarst, verandert de rest van de wereldproblemen (inclusief Oekraïne) in peanuts.

 19. Die hele stinkende blerende shitclub daar is Semiet. Al eeuwen. Dat de Joden het verder hebben getrapt dan de rest van de Semieten ligt aan hun bedrading. Ze noemen zich nu Zionisten en hebben het overal voor het zeggen. Ze willen nu ook een tempel als beloning / erkenning. Trump regelt dat. Dubai met al zijn torens van finance zal het niet leuk vinden als er brand gestoken wordt in Iran. Geeft hoop.

  Trouwens, opvallend reurige communicatie onder de medemens hier, dat zag je in 2020 niet. Wat zou er veranderd zijn…? Toch nog iets positiefs dan. Groeten 🙂

 20. De droons in Oekraïne hebben laten zien dat geen soldaat, panzer, artillerie, commando bunkers, loopgraven nog veilig zijn en Iran heeft daar heel veel van dus Israel kan zijn borst natmaken. Hun soort oorlogsvoering zal hun dit keer niet redden.

 21. Haha wat een Moslimhaat hier, ware aarden komen naar buiten bij dit soort artikelen, heerlijk. Diezelfde haat zie je ook vanuit Oekrainers tegen de Russen. Shit man het zit ze diep, ze zijn geneens zelf Joods maar toch. Ze kunnen me wel schieten want ik toon te weinig heilige solidariteit met die mensen. Zo verschrikkelijk als er een Jood dood gemaakt is en erg goed dat er daarvoor groepen Palestijnen moeten wijken, want tja moslim he? Heel fantastisch is dat Joden in een gekoloniseerd utopie leven en helemaal top dat Palestijnen door diezelfde Joden 24/7 in een houtgreep zonder ontsnappingsmogelijkheden leven. Joden = alles altijd goed, Moslims = altijd slecht, Oekraieners en Nederlanders zijn altijd goed, Russen en alle soorten Arabieren zijn altijd slecht, zo is jullie denkwijze, we weten het.

  • Ik kan precies hetzelfde hier achterlaten.

   Haha wat een jodenhaat hier, ware aarden komen naar buiten bij dit soort artikelen, heerlijk. Diezelfde haat zie je ook vanuit Russen tegen de oekries. Shit man het zit ze diep, ze zijn geeneens zelf moslim maar toch. Ze kunnen me wel schieten want ik toon te weinig heilige solidariteit met die mensen. Zo verschrikkelijk als er een moslim dood gemaakt is en erg goed dat er daarvoor groepen Palestijnen moeten wijken, want tja joden he?

   • Precies en dat is hoe je alles verdraaid, je kan niks anders. Kritiek en feedback krijgen de labels haat en antisemitisme als het over joden gaat. Alles wat een jood doet is goed en alles wat een moslim doet is niet goed, letterlijk punt uit. Het spel is over met jullie, je waande je wel veilig in je idiologische zionistenbubbel. Als Nederlander heb je vanuit je DNA een zeer diep voorliefde voor joden, andersom hebben joden schijt aan jullie Nederlanders en net zo minachtend zien ze de rest van de mensheid. Zij voelen zich verheven boven alle soorten mensen en dieren op de planeet. En trouwens wat een jodenhaat hier en daarbuiten idd en jij vraagt je niet af waar die wereldwijde jodenhaat vandaan komt, dat is niet omdat ze zo intelligent zijn, een hoge bankrekening hebben of alles bezitten zoals hollywood e.d. Vele vele andere redenen liggen daar achter, maar die ga ik niet benoemen voor je, bekijk het maar.

 22. Beste Mensen

  Niet alleen Allah is Akbakkerbarbaard
  Maar evenzo Jahweh en God
  Allemaal houden van onschuldige Wezens vermoorden
  Hun Kadavers Lijken oppeuzelen

  Daar … Op die Akties volgen de Reakties
  Dat de Egoïsten Nu gaan lopen over de Getransformeerde dus anders uitziende belichamingen Varkensmensen Schapenmensen Kipmensen Koeimensen en veel meer
  Beste mensen
  Het Svastika Molen kringetje Draait in het rond
  Het Spel
  Speel mee of weest Bang en ga Schuilen
  Genieten ervan kan ook
  Anders Weest neutraal

  Leef en laat leven
  Neuken is alleen dan toegestaan wanneer het ras dreigt uit te sterven
  Dit is wat men is vergeten
  Van Neuken tot een spelletje van genot hebben verklaard
  Dan moet men om deze taferelen niet klagen
  Want oorzaak leid tot gevolg
  En …..
  Gevolg leid weer tot oorzaak

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in