Mordechai Sones van America’s Frontline Doctors publiceerde gisteren een video die de effecten illustreert van de COVID-19 injectie in verschillende landen met sterftecijfers.

De video is geplaatst op YouTube (laat het me weten als hij verdwijnt).

De gegevens zijn afkomstig van healthdata.org, en The Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME), een onafhankelijk centrum voor volksgezondheidsonderzoek van UW Medicine, onderdeel van de University of Washington.

In bijna elk land zijn de sterftecijfers juist na de uitrol van het COVID-19 “vaccin” VERHOOGD.

*Deze totalen zijn schattingen gebaseerd op rapporten ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden doorgegeven aan de databanken voor bijwerkingen van de afzonderlijke landen, zoals de VAERS-databank in de VS en het Yellow Card-systeem in het VK. De sterfgevallen zijn gegroepeerd naar symptomen, en sommige sterfgevallen kunnen het gevolg zijn van meerdere symptomen, bericht healthimpactnews.com.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-vaccinatietests met schokkende bijwerkingen – media hullen zich in stilzwijgen

Factcheck - 70% van de Britse Covid-19 sterfgevallen zijn onder de GEVACCINEERDEN; niet de ongevaccineerden zoals beweerd door Boris Johnson, de BBC & Sky News

2 REACTIES

  1. Jean
    Ik kom niet meer op facebook al meer dan 6 weken niet meer omdat ik veel van deze feiten deelde werd ik verwijderd, dus er wel degelijk iets dat het daglicht niet kan verdragen anders doe je zo iets niet is mijn mening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here