Mordechai Sones van America’s Frontline Doctors publiceerde gisteren een video die de effecten illustreert van de COVID-19 injectie in verschillende landen met sterftecijfers.

De video is geplaatst op YouTube (laat het me weten als hij verdwijnt).

De gegevens zijn afkomstig van healthdata.org, en The Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME), een onafhankelijk centrum voor volksgezondheidsonderzoek van UW Medicine, onderdeel van de University of Washington.

In bijna elk land zijn de sterftecijfers juist na de uitrol van het COVID-19 “vaccin” VERHOOGD.

*Deze totalen zijn schattingen gebaseerd op rapporten ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden doorgegeven aan de databanken voor bijwerkingen van de afzonderlijke landen, zoals de VAERS-databank in de VS en het Yellow Card-systeem in het VK. De sterfgevallen zijn gegroepeerd naar symptomen, en sommige sterfgevallen kunnen het gevolg zijn van meerdere symptomen, bericht healthimpactnews.com.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-vaccinatietests met schokkende bijwerkingen – media hullen zich in stilzwijgen

  Sterfte door alle oorzaken gestegen met maar liefst 45% in leeftijdsgroep van 0-24 jaar sinds de uitrol van COVID-vaccins, tonen CDC-gegevens aan
Vorig artikelInmiddels 10.570 DODEN en 405.259 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’
Volgend artikelVaticaan: Paus roept op tot nieuwe wereldorde waarin volledig gevaccineerde knechten leven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Jean
    Ik kom niet meer op facebook al meer dan 6 weken niet meer omdat ik veel van deze feiten deelde werd ik verwijderd, dus er wel degelijk iets dat het daglicht niet kan verdragen anders doe je zo iets niet is mijn mening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in