Screenshot Alja Zeera video YouTube

De mainstream media en het Israëlische leger werden donderdag online bekritiseerd nadat soldaten van de Israel Defense Forces (IDF) op een enorme menigte Palestijnen hadden geschoten en CNN het bloedbad bagatelliseerde als een “chaotisch incident.”

De kop van CNN luidt: “Ten minste 100 doden en 700 gewonden in chaotisch incident waarbij IDF het vuur opende terwijl mensen wachtten op voedsel in Gaza, zeggen Palestijnse functionarissen,” schrijft Kelen McBreen.

De huidige tol die door de pers wordt gerapporteerd is 104 doden en 760 gewonden.

De cijfers zijn afkomstig van het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid in Gaza en moeten nog worden geverifieerd.

Een Israëlische functionaris bevestigde echter aan CNN dat IDF-troepen met scherp hebben geschoten op mensen die een hulptruck omsingelden, en beweerde dat “de menigte de troepen naderde op een manier die een bedreiging vormde voor de troepen, die op de bedreiging reageerden met scherp.”

Het aantal doden zal naar verwachting stijgen, want de straat waar de aanval plaatsvond zou bezaaid liggen met lichamen waar hulpdiensten niet bij kunnen komen door het puin dat de weg verspert.

De beelden hieronder tonen volgens Al Jazeera Arabic het moment waarop de IDF het vuur op de burgers opende.

Veel mensen hekelden Israël en de media op 𝕏.

  X gaat "voluit Zionist" na Elon Musk's recente bezoek aan Auschwitz

“Het heet genocide, geen ‘chaotisch incident'”, schreef de Libanese journaliste Sarah Abdallah.

Ze zei ook dat de president van Colombia de moorden een voorbeeld heeft genoemd van “genocide” door Israël.

Het Witte Huis van Joe Biden noemde de moorden “alarmerend”, maar zoals journalist Glenn Greenwald nauwkeurig opmerkt, werden de bommen en kogels die tegen de Palestijnen werden gebruikt betaald door de Amerikaanse regering.

De speciale VN-rapporteur voor het recht op voedsel, Michael Fakhri, zei dat dit niet de eerste keer is dat de IDF schiet op Palestijnen die voedsel proberen te bemachtigen. Hij vertelde Democracy Now dat het lijkt alsof Israël opzettelijk probeert de miljoenen mensen die in Gaza wonen uit te hongeren.

  Dit is hoe het was om onverschillig te zijn voor de nazi-genocide

Dit zou een keerpunt kunnen zijn in het dodelijke conflict, nu miljoenen mensen over de hele wereld bidden voor het einde ervan.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Scott Ritter: Hamas wint Slag om GazaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoofd Pentagon: Als Oekraïne wordt verslagen, zal de NAVO in oorlog zijn met Rusland
Volgend artikelNeil Oliver waarschuwt dat er een ‘storm op komst is’ voor de schuldigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • ASP joden: Antisociale Persoonlijkheidsstoornis joden..!!
   ASP joden die bezeten zijn door HAAT..!!
   joden die geleerd worden uit de Thora (het heilige boek), anderen te HATEN die geen jood zijn..!!
   Joden leren uit de Thora (het heilige boek), van niemand te houden die buiten het joodse ras valt..!!
   Ook in Amsterdam worden joodse kinderen, op Joodse scholen tot ASP Antisociale Persoonlijkheidsstoornis gevormd, de Nederlandse Overheid durft daar niet in te grijpen.
   Hierdoor ontstaan ook steeds meer joden in Nederland die Nederlanders en andere Volkeren in Nederland die geen jood zijn te HATEN..!!
   Haat joden….!!!!
   HAAT VOLK ….!!!!!
   Ziek.!

 1. Dit is van het zelfde niveau van de Joden vervolging in de 2eWO. Doelbewust op onschuldige burgers schieten.
  Ik hoop dat mensen wereldwijd gaan inzien dat de dodelijkste vijanden hun eigen overheden zijn. Er vallen meer doden door het toedoen van regeringen dan aan alle andere oorzaken bij elkaar opgeteld. Waaronder oorlogsvoering, oogluikend toestaan van milieu vervuiling (Shell etc) Vaccinatie doden, weer manipulatie. Slecht water management etc

 2. Die staat is niks beter dan de staat die nog steeds aan het betalen is voor hun “zelfverdediging” onder de man met het snorretje.
  Het verschil is wel, dat de ene club in meerdere regeringen aan de touwtjes trekt (en/of op de achtergrond) en de anderen een zeker faillisement tegemoet gaan.

 3. Hier is geen enkel excuus voor, wat men ook verteld.
  Eens zullen ze oogsten wat ze zaaien.

  En dat noemt zichzelf het door God uitverkozen volk!!!

 4. Wat een walgelijke daad.
  Dit soort mensen die dit flikken zijn beesten.
  Als je als soldaat dit soort opdracht krijgt dan je die niet uit, PUNT.
  Dit is geen game spelletje, verd’mme je pleegt vele moorden.

 5. Misdaden door de israëlisch (hiér) tegen ’t zo
  onmenselijk-onbarmhartig gemartyriseerde
  Palestijnse Volk, = Gazaän People !
  Ditvoor reeds méér dan 75jaar !

  Moge ’t offer van de Eerbiedwaardige Heer
  Aäron BUSHNELL niet tevergeefs zijn ?!

  https://rumble.com/v4fufmc-pro-palestine-death-cult-celebrates-us-airmen-aaron-bushnells-suicide-after.html

  Moge de Palestijnse Bevolking spoedig
  verlost worden van deze tyrannieke beulerij
  en beestig uitgemoord worden !?

 6. Het is zo pijnlijk en misselijkmakend dat er zomaar mensen worden vermoord en dat het goedgepraat word door media. In wat voor wereld leven we. Ik kan dit niet begrijpen. Wie is nu werkelijk de misdadiger, het leger dat onschuldige mens dood of wij die hier niets tegen doen. Wat kunnen we doen? In ieder geval vind ik het leven zoals het nu is niet meer waard om geleefd te worden met louter ellende om ons heen en ik denk vaak….laat die nukes maar los, wetende dat er heel veel goede mensen zijn die wel willen leven in vrede. hiervoor dan ook mijn excuses.

  • Beste Durachuk,
   Op kleine schaal kunnen wij kritisch zijn en letten op de producten die we in de supermarkt kopen.
   We kunnen de producten uit Israel boycotten door ze niet te kopen b.v. sinaasappels uit Israel.
   Kijk bij de producten naar het land van herkomst.
   Het zijn slechts kleine beetjes maar geeft een beetje goed gevoel.

 7. Incident, my goodness wat een schoft is die Netanyahu toch, hij dient onverwijld te worden gearresteerd voor het internationale strafhof, en maar kankeren op putin, die zorgvuldig omgaat met slachtoffers onder de burgerbevolking, wederom de wereld op zijn kop, fuck Israël, vs en nato, de killers van de eeuw

 8. Door het gedrag van israel, haat de wereld joden nu nog meer. Ze zullen worden opgejaagd en uiteindelijk vernietigd worden. Dit zullen we nooit vergeten!

 9. Was zoiets in Oekraïne gebeurt dan schreeuwde de zogenaamde westerse wereld moord en 🔥 Met voorop inmiddels bekend.. M. Rutte. Nu blijft het stil. Hoe lang nog…

  • à ‘Vliegende Hollander’ :
   a.g. ” Was zoiets in Oekraïne gebeurt dan schreeuwde de zogenaamde westerse wereld moord en 🔥 Met voorop inmiddels bekend.. M. Rutte. Nu blijft het stil. Hoe lang nog… ”
   ————————————————————————————-)

   Dit gebeurt(O.T.T.!) , en gebeurde al méér dan 1O jaar óók in DONBASS UAkraiynííí,
   maar dan door ’t UA-gouvernement op zijn eigen Oekraïnese DONBASS-BURGERS !
   ÓÓK dáaróver “blijft (en blééf het al àl die 1Ojaar *2O14 – heden* bij de westerse MeeSmuilMedia OMERTA SILENCIO – stil ” !

   https://www.youtube.com/watch?v=b8j0tJsKltg&t=12s
   Donbass – 2016. Documentary Anne-Laure Bonnel (subtitles EN
   https://www.youtube.com/watch?v=EkXAvJniriw&rco=1
   “Donbass, 8 years later” (Anne-Laure Bonnel, September 2022) – English Translation

   “* Vero Nihil Verius *” O1 III 2O24

 10. Mandela noemde het zionistische regime een apartheidsstaat, zo is het, Amnesty en Human Rights Watch hadden er veel meer tijd voor nodig om het zo te noemen, een vorm van isme wat dichtbij het fascisme staat, alleen maar Joden zijn er in toegelaten, in het Westen is men in stilte, de rest van de wereld ziet het wel hoor en eens zal dit consequenties hebben, dit kan toch niet zo door gaan mensen, kom op!!!

 11. Het lijkt erop dat ‘de satan’ (het meest slechte in de mens) moord in de samenleving wil brengen. Heel zoetjesaan, stapje voor stapje worden we er aan gewend, lijkt het wel. Men wil de slechtheid in de samenleving brengen. Of het nu moord op ouderen betreft (ik las dat er alleen al in de UK 50.000 oudjes zijn omgebracht met als smoes ‘corona’-bestrijding) of ‘moord’ op kinderen (via ook weer die ‘corona’ door het inenten van jonge mensen om ze steriel te maken, zodat ze geen kinderen meer kunnen krijgen; uitgestelde moord) of dat het nu moord op de Palestijnen betreft onder het mom van een of andere hoax, of de Ukraïne, onder het mom van -vul zelf maar in-.

  Heel de Westerse (?) wereld wordt in de ban van het slechte gebracht. Zelfs de mode doet er aan mee met al die depressieve grijstinten, of met al die smerige moordkleuren (legergroen). De gebouwen; mcD met die vieze depressieve kleuren. Alles lijkt eraan mee te werken van de aarde een soort hel te maken.

  Aan de top van de wereldpolitiek moeten wel zeer slechte mensen staan; de top lijkt blijkbaar uit geperverteerde imbecielen te bestaan? Een ras of rassen(?)blijkbaar dat/die door inteelt en misbruik van genotsmiddelen, maar ook belachelijke rijkdom en macht krankzinnig is/zijn geworden?

  Wie stoppen dat soort ‘mensen’ nu eens voor eens en altijd? Welke nog normaal gebleven mensen doen dat nu eens? De top moet uit weinigen bestaan, dus het moet te doen zijn. We moeten de aarde weer terugpakken. Er moeten toch nog fatsoenlijke generaals of keizers of zo bestaan die wellicht nog niet geperverteerd zijn en het Licht zijn gaan zien? Die de mensen met macht kunnen afhelpen van de duivels van deze aarde?

  Er moeten toch mensen met macht bestaan die wél van mensen houden? Die wel houden van de natuur, van de dieren, van de schoonheid, de rechtvaardigheid, de naastenliefde? Waar zíjn die toch? Wat zou de wereld mooi zijn zónder slechte mensen . . . Nu hebben die juist altijd vrij spel. Er is geen tegenwicht. Slechtheid is zo pervers slecht omdat goedheid zich niet kan verdedigen zonder zelf ook slecht te zijn. Slechtheid is daarom ze onsportief en zo slijmerig, smerig, vies en laag. Ze is zo kruiperig laag. Ze is zó laf. LAF!

  • De BRICS 10, zij hebben hun zinnen gezet op economische groeilanden.
   Samen willen ze vooruit, en daar zijn ze mee bezig.
   MAAR: het westen wil hier niets van weten, en proberen de plannen te dwarsbomen.
   Het Failliete westen, zakt steeds dieper weg in het drijfzand…!!!

   • Oprecht,
    Zo beoordeel ik het ook, ondanks dat andere reageerders Putin niet vertrouwen en daar zijn zij vrij in natuurlijk, ik zie Putin juist met die nieuwe landen de nieuwe tegenmacht vormen waar de VS niets van willen weten, we zullen zien wie er gelijk gaat krijgen, de mensen die Putin ook niet vertrouwen of jij en ik die hem het voordeel van de twijfel geven, ik heb trouwens een filmpje gezien waarin Putin een vergadering heeft met Afrikaanse leiders, ik denk dat het in Moskou was, 1 Afrikaanse leider ging al ergens aan een tafeltje zitten en Putin begint hard te lachen, hij liep naar hem toe en zei hem dat dit nu nog niet kon, de rest van die leiders moesten ook lachen, hoe Putin die man tegemoet ging, het was echt heel grappig, ik zie hem als een ziener, zeker met Lavrov en Maria Zakharova, als je dat vergelijkt met onze idioten, wat een verschil, ik denk dat er nog wel meer goede leiders zijn, in het Aziatische of Afrikaanse deel, die horen wij niet, het kan toch niet zo zijn dat er alleen maar idioten zijn, juist die tegenmacht zijn die sterke landen met ballen, mijn hoop is op hun!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in