Israël maakt redactiegebouw van de internationale mainstream media met de grond gelijk

67

Verscheidene mainstream mediakanalen, zoals Associated Press (AP) en al-Jazeera werden gedwongen hun personeel te evacueren uit een hooggebouw in Gaza nadat de eigenaars waren gewaarschuwd dat het gebouw door Israëlische gevechtsvliegtuigen zal worden aangevallen. Kort daarna werd het gebouw met de grond gelijk gemaakt, meldt AP.

“Het zijn nu in totaal drie gebouwen met redactionele activiteiten, het is een ongelooflijke schending van de persvrijheid en het treft journalisten die hierover zouden berichten”, zegt Erik Halkjaer, voorzitter van Reporters zonder Grenzen Zweden, tegen SVT.

Hij doelt op het feit dat Israël op 12 en 13 mei bij twee afzonderlijke aanvallen twee gebouwen heeft gebombardeerd waarin in totaal ongeveer 20 mainstream redactiekantoren actief waren.

“Dit is een ongelooflijk verontrustende ontwikkeling. We hebben ternauwernood een verschrikkelijk verlies aan mensenlevens kunnen voorkomen”, aldus AP’s CEO Gary Pruitt in een verklaring.

Israël heeft verklaard dat de gebouwen werden gebruikt door de strijdende partijen in Gaza, maar er heerst in Israël ook ontevredenheid over de manier waarop de internationale media verslag doen van het conflict.

Schokkend! Gaza heeft Kamikaze Drones die Iron Dome en Israëlische militaire doelen aanvallen

  Israël: Een voorbeeld van falende vaccins en een waarschuwing voor de wereld
Vorig artikelLaat je vaccineren, win 1 miljoen dollar: Ohio biedt loterij aan om aarzeling over vaccinatie te overwinnen
Volgend artikelAmerikaanse arts: meer mensen na vaccinatie op de spoedopname dan COVID-19 geïnfecteerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

67 REACTIES

 1. “Israël maakt redactiegebouw van de internationale mainstream media met de grond gelijk”

  Zo hoopt de über zionist Netanyahu de nevenschade te beperken door de communicatie gedeeltelijk uit te schakelen, zodat de rest van de naïeve wereld minder ellende kunnen rapporteren, er is 1 plaats waar dit stuk uitgekotste vreten samen met Mahmoud Abbas thuis hoort in een cel toegewezen door het Internationale strafhof.

  • Dat had al lang moeten gebeuren met die twee smeerlappen. Waarom heeft het International Strafhof dit nog steeds niet gedaan. Ook die oorlog heeft zijn nut, net zoals de covid bio-oorlog. En ze houden nooit op.

   Het begon daar allemaal met de Balfour Declaration. “Met de ‘Balfour Verklaring’ in 1917 [1] van de Britse regering, werd de eerste steen van de staat Israël gelegd. De regering van Groot-Brittannië zag veel in joodse vestiging in Palestina. Het zou een buffer creëren voor het Suezkanaal, de belangrijke route naar de Britse kolonie India. Ook het verkrijgen van steun voor de Britse oorlogsdoelen tegen Duitsland door de joodse gemeenschappen in de VS en Rusland was een overweging.”

   • Leer nou toch eens dat er nooit een volk heeft bestaan die zich palestijnen noemen.
    Arafat heeft dat hele verhaal verhaal bedacht.
    Ik heb hier een atlas liggen die vele eeuwen terug gaat.
    Er heeft nooit een land bestaan wat zo heten.

  • Ik ben het volledig met je eens dat die Netanyahu niet deugd.
   Die had daar nooit mogen wezen en al veroordeeld moeten worden.
   Maar moet dat volk daar dan maar onder lijden.
   Wij hebben hier ook 1 of andere mongool rond lopen als MP plus alle vriendjes die daar omheen lopen.
   Deugen daarom al die Nederlanders die hier wonen dan ook maar niet.

 2. Fantastisch dat de IDF deze gebouwen zo precies kan aanvallen. Misschien kunnen die persbureaus nu ook vertellen over de dictatuur van Hamas en hoeveel Palestijnen er door hun eigen raketten zijn overleden

  • Welnee man, zal nooit gebeuren. Deze oorlog is veel te lucratief. Waarom denk je dat Trump de VS ambassade in Jerusalem heeft durven te zetten. (Op sarcastische toon: Wat een verraad van de Grootse Trump.)

   “Bovendien is het ijdele hoop gebleken dat op den duur de Israëli’s en de Palestijnen de stad in hun vredesakkoord opnemen. Het vredesproces heeft de afgelopen decennia geen oplossing opgeleverd.”

   De VS wordt in feite geregeerd door de ZioMafia. De VS is aldus de soldierboy van de ZioMafia.

   • Het maakt bij die palestijnen vriendjes hier geen moer uit waar je aan komt.
    Vingers in je oren en maar blijven schreeuwen.
    DAT IS NIET WAAR…..DAT IS NIET WAAR…..DAT IS NIET WAAR…….

    Laat maar een oude kaart zien waar palestina op voor komt, kan je niet.

    Hebben jullie soms een islamitische vriendin?
    En anders krijg je pik straf of zo iets, als je iets anders vind.

    • Bert in 1917 is de Balfour verklaring opgesteld. In deze verklaring stelde de toenmalige Britse regering, dat zij – onder voorbehoud – verklaarde positief te staan tegenover de stichting van een Nationaal Tehuis voor het Joodse Volk in Palestina en dat zij haar uiterste best zou doen dit project te faciliteren. Hier staat toch echt dat Palestina er was voor de de Israëlische staat. Dat de Joden een hebzuchtig volk zijn is wel duidelijk. Volgens mij zijn de meeste miljardairs en multimiljonairs joden ( niet exact, onderbuik gevoel). Wat ze niet kunnen kopen dat jatten ze.

     • Ik heb lange tijd in NYC gewoond, een enclave van Joden, (ashkenazi en sephardim, en ook hasidim in de wijk Williamsburg). De Gaza strip hebben ze al, die heet Manhattan. Inderdaad, de Joden boeren zeer goed, en krijgen (jatten) wat ze willen. Het viel me op dat het vaak naargeestige gasten waren. Die Joden die de electronica winkels opereerden, bijvoorbeeld, waren akelige narrige kereltjes. Ik kende ook Joden die aardig waren, de zgn “mensch” zoals ze zichzelf noemden, en die waren daar trots op, en ze waren ook inderdaad menselijk en hartelijk. Het is een bijzonder intelligent volk, maar diep naargeestig, alsof er iets mis is met een neurotransmitter. Het zou me niet verbazen dat ze al eeuwen overal weg gejaagd zijn, juist omdat ze zo hebzuchtig en bedrieglijk waren/zijn. Dus ze vonden onderdak in Duitsland, waar ze bloeiden, en ook in NYC waar ze het ook bijzonder goed doen. Afgezien van de diamant handelaars, is Larry Silverstein een goed voorbeeld van de joodse business mentaliteit: hij boerde zeer goed toen hij er op stond dat de aanval op het WTC “twee” evenementen waren, en dat hij per evenement uitbetaald moest worden. Een kapper kan er nog van leren…ik ben 4 haren aan het knippen, niet 2. 😉

      Ik begrijp het gezanik over “het verlangen naar Zion” en het “terugkeren naar Zion” dus niet. Zion was nooit een land, het is een concept dat later gecreeerd werd. Ik ben in NL geboren, maar zit ik hier te jeremiëren over mijn “verlangen en terugkeren naar het Hunnen land.” Nee.

 3. Ik wilde net even kijken of ik nog wat kon vinden in het archief van fubar.mobi hierover.
  Maar die site is nu helemaal uit de lucht.

  • Vraag aan Rommel of je een eigen draadje mag hebben, je valt keer op keer andere reguurders aan met je obsessie tegen geloof, en je gaat hier vol op het orgel voor het zionistische Israël. Ergens klopt hier niets, laat iedereen in zijn waarde.

 4. Wat een geouwehoer hier toch telkens.
  Zodra iemand iets leest wat hij of zij liever niet leest of zou willen horen, gaan ze beginnen met dat je ze in hun waarde gelaten willen worden.
  Dat zo mooi zijn, dan verschijnen er alleen reacties waar je het mee eens bent.

  • De pot verwijt de ketel dat die zwart ziet, eigenlijk Bert zou jij je beter thuis voelen op het CIDI gecontroleerde site van Bron, daar heb je géén last van afwijkende meningen, of hebben ze jou daar ook uitgekotst.

   • Heb je mij ooit horen roepen dat ik in mijn waarde gelaten wil worden?
    Kom maar op als je een andere mening hebt.
    Dat heet in normale mensen taal discusseren.
    Als je daar niet tegen kan of niet tegen opgewassen bent, dan moet je de stekker uit je pc trekken.

    En heb je het nodig om er iets anders bij te halen om je gelijk te halen?
    Kan je het anders niet gewoon winnen.
    Ik heb nog nooit ergens een ban gehad of ergens van verwijderd..
    Kan jij dat ook zeggen?

    • Bert, je opmerkingen zijn inderdaad bijna haatdragend, en zeker venijnig en eigengerechtigd en egocentrisch. Waarom dat nodig is? Je kan toch gewoon zeggen wat je denkt, zonder dat je beneden de gordel moet trappen? Ik ga niet in op je beledigende opmerkingen, maar ik hoop dat je ophoudt met je emotionele betweterij. Het komt zelfs alcoholisch over, je opmerkingen. Ik hoop dat het hierbij blijft, want iedereen wilt op een constructieve manier gebruik maken van Frontnieuws. Dank voor je begrip alvast, 🙂

     • Ik zeg precies dat wat ik denk en daar is niks hatelijk aan.
      Eigengereid zeker, en verder laat ik iedereen vrij in zijn mening.
      Maar laat mij dan ook vrij in mijn meningen.
      En is dit jouw manier om te vragen of je in je waarde gelaten kan worden?
      Want wanneer jullie hier mee aankomen hangt helemaal van het onderwerp af en of jij teveel opmerkingen hoort waar jij het niet mee eens bent.

      Bij elk ander onderwerp heb ik jou niet horen klagen over mij.
      Wij zijn al weken of maanden gezellig aan het kletsen.
      Maar nou zou er ineens een probleem zijn.
      Hoe zal dat nou toch komen.

     • En over onder de gordel gesproken.

      “of hebben ze jou daar ook uitgekotst.”

      Maar dat moet kunnen, toch………..
      Daar is niks hatelijk aan bedoeld.

 5. Het oorspronkelijke gebied van Palestina bestond tevens uit Jordanië. Dit gebied werd destijds door de Britten als cadeautje gegeven aan het Hashemitisch vorstendom die oorspronkelijk uit Arabië kwam. Nooit heeft de wereld zich tegen dit grote onrecht verzet, en dat is vreemd omdat de meeste bewoners in Jordanië Palestijnen zijn. Als de Palestijnen recht hebben op een eigen land dan is het wel in Jordanië. Dat is bovendien 2/3 van het oorspronkelijke gebied van Palestina. Groot genoeg dus om miljoenen Palestijnen te huisvesten.

  https://mens-en-samenleving.infonu.nl/internationaal/117472-israel-feiten-palestijnse-staat-heeft-nooit-bestaan.html

 6. Dat uitschakelen van de pers is uiteraard onderdeel van een plan. Ik vrees een grote volkerenmoord binnenkort die zo min mogelijk aandacht mag krijgen. Nu met de Cojona crisis ziet 1 partij z’n kans om een volk compleet uit te roeien. Een lang gekoesterde wens. Vul zelf maar in wie dat is.

 7. Gecensureerde geschiedenis: Groot-Brittannië plaatste Joden in concentratiekampen tijdens WO II

  De Balfour-verklaring van 1917 was een brief van de Britse minister van Buitenlandse Zaken Arthur Balfour aan Walter Rothschild die voor de zionistische federatie van Groot-Brittannië en Ierland moest worden voorgelezen.

  Het kondigde Britse steun aan voor Joodse immigratie in het Palestijnse Mandaat. De Zionistische Federatie had de Britse regering beloofd dat ze Hollywood en andere middelen zouden kunnen mobiliseren om Amerika aan de kant van Engeland de Eerste Wereldoorlog binnen te loodsen. Amerika ging de Eerste Wereldoorlog in op 6 april 1917. De Balfour-verklaring werd afgelegd op 2 november 1917. Het werd in Europa alom gezien als een bedankje voor de Amerikaans-Joodse steun voor Amerika’s intrede in de Eerste Wereldoorlog.

  De Balfour-verklaring werd beschouwd als een belangrijke stap in de richting van de oprichting van de Joodse staat Israël.

  De gevolgen daarvan waren echter niet goed voor de Europese Joden. Duitsland was al honderden jaren een veilige haven voor Joden. De Joden bloeiden zozeer, dat het gemiddelde Joodse inkomen beduidend hoger was dan dat van de gemiddelde Duitser. De Duitsers hadden het gevoel dat de Joodse gemeenschap als geheel hen had verraden. Duitse Joden werden al snel gestigmatiseerd als ontrouwe oproerkraaiers, oorlogsprofiteurs en nog veel meer.

  Alsof dat nog niet genoeg was, voelden de Europese Joden al snel de wrangheid van het verraad uit Groot-Brittannië. In de jaren dertig van de vorige eeuw bood de Duitse regering aan om Europese Joden over te plaatsen naar het Palestijnse Mandaat. Het nationaal-socialistische regime moedigde de Joden aan om Palestijnse paspoorten te verkrijgen en stelde dat de Joden veel gelukkiger zouden zijn om in een eigen land in het Midden-Oosten te leven. De Duitse regering beloofde de Arabieren in het Palestijnse Mandaat vrachtwagens en bouwmaterialen van Volkswagen te geven om hen te sussen. Ideologische zionisten die in het Mandaat leven omarmden het idee en sommigen steunden zelfs openlijk het nationaal-socialistische regime.

  Groot-Brittannië heeft onmiddellijk het aantal Joden dat naar het Palestijnse Mandaat kon verhuizen, beperkt tot slechts 15.000 per jaar, zodat ze het machtsevenwicht niet zouden veranderen.

  In 1940 stuurde het nationaal-socialistische regime de eerste golf Joden naar het Palestijnse Mandaat. Het eerste konvooi bestond uit drie schepen vol Joden uit Praag, Danzig, Wenen en Tulcea, Roemenië. De Britten blokkeerden onmiddellijk de havens en verklaarden dat de Joden illegale immigranten waren. De Joden werden allemaal gearresteerd door het Britse leger en in snel opgebouwde concentratiekampen geplaatst. Toen de Tweede Wereldoorlog begon, probeerden veel Joden het gebied te bereiken om te voorkomen dat ze naar de door de nazi’s gerunde concentratiekampen werden gestuurd. Groot-Brittannië nam tienduizenden mensen gevangen en zette ze gevangen in de concentratiekampen van het Palestijnse Mandaat, Cyprus en Mauritius. De Britse concentratiekampen zagen er hetzelfde uit als de gevreesde kampen van Duitsland, Kroatië en Roemenië. Toen de gevangenen in de Britse kampen aankwamen, werden ze gedwongen zich van hun kleding te ontdoen en werden vervolgens met DDT besproeid.

  In 1944 stortte de regering van Hongarije in. De Pijlkruiserspartij greep de controle over Hongarije om het Hongaarse leger aan het oostelijke front te laten vechten. Om het Hongaarse leger te betalen werd er beslag gelegd op Joodse eigendommen in Hongarije. Het nationaal-socialistische regime deed opnieuw een grote poging om Joden naar het Palestijnse Mandaat te sturen. Ze hadden Turkse medewerking om Joden per trein naar het gebied te vervoeren. Eén trein was zelfs volgestouwd met Hongaarse Joden en klaar om te vertrekken, maar de Britten zeiden dat de Hongaarse Joden geweigerd zouden worden. De passagiers kregen het bevel om van trein te wisselen om naar de concentratiekampen in Polen te worden gestuurd. Groot-Brittannië wist op dat moment heel goed dat het IRC de enige leverancier was van voedsel en voorraden voor de kampen en het was slechts een kwestie van tijd totdat de toegang zou worden afgesneden vanwege het oprukkende rode leger.

  Wat nog schokkender is, is dat nadat de geallieerden en het IRC de concentratiekampen begonnen te bevrijden, Groot-Brittannië doorging met het opsluiten van Joodse vluchtelingen die probeerden het Palestijnse Mandaat binnen te komen. Velen overleefden de Tweede Wereldoorlog in concentratiekampen, om vervolgens door de Britten te worden opgesloten.

  Het belangrijkste Britse concentratiekamp was in Atlit, ten noorden van Haifa. Veel Joden werden in Atlit opgesloten voordat ze naar Cyprus of Mauritius werden getransporteerd. Meer dan 70.000 Joden werden daar tussen 1940 en 1945 opgesloten. Het kamp werd gesloten toen het in 1945 werd aangevallen door zionistische terroristen.

  Er was een zeer gewelddadige guerrillaoorlog en grote terreurdaden voor nodig om de Britten ervan te overtuigen het Palestijnse Mandaat op te geven nadat de Tweede Wereldoorlog voorbij was.

 8. Bedankt voor deze onderbouwende informatie, Adriaan. Palestijn mag dan wel nooit een rechtsmatig land zijn geweest volgens de aangeleverde bronnen en opmerkingen hier, maar wat me stoort is dat de conflicten in dit gebied nu al zo lang aan de gang zijn, en maar niet ophouden. Eigenlijk draait de hele wereld-dynamiek rond dit geduvel, als ik het een beetje kort door de bocht mag zeggen. Want het zijn steeds die vetes in dat gebied die andere vuurtjes doen oplaaien en westerse bemoeienissen precipiteren, of juist door westerse bemoeienissen ontstaan.

  “Semieten, letterlijk: afstammelingen van Sem, den zoon van Noach. Tot de Middellandsche-Zeevolken (één der 9 menschenrassen) rekent men ook de groep der Semieten. Hiertoe behoorden of behooren o. a. de Assyriers, de Babyloniërs, de Joden, de Phoeniciërs en de Arabieren.”

  “‘Semitisch’ is een begrip dat verwijst naar een talengroep. Onder andere het Arabisch, Hebreeuws en Maltees zijn Semitische talen.”

  “Taal en afkomst zijn verschillende dingen en staan los van elkaar. In principe kan iedereen een Semitische taal leren, zonder dat iemands afkomst daarmee verandert. Er is dus geen sprake van Semitische volkeren; noch Joden noch Arabieren zijn dat.”

  Vraag is, waar waren hun historische landgrenzen dan, en waarom werden deze volkeren door de eeuwen heen en weer gesleept, met kunstmatig mandaat-beheer door het westen (GB), en waarom laait het daar elke keer weer op over het recht op terrein als het westen zich er weer mee bemoeit, zoals Trump met de VS ambassade. (Daar stond hij naast Netanyahu met een keppeltje op. Wat een mafkees.) Waren en zijn deze volkeren dan toch 1 pot nat, maar ze waren nooit/zijn niet in staat om zelfstandig hun land(en) te beheren? Want kennelijk had niemand daar een land, noch de Palestijnen noch de Joden, en bovendien zaten de Joden ook nog eens comfortabel in andere tuinen in de EU. Dus waar gaat het gedonder vandaag over, en wie heeft er nou “recht” op welk stuk grond – de joden of de palestijnen? Hier kan dus geen partij gekozen worden, en het conflict zal dus ook nooit ophouden tot de een de ander uitmoordt. En wie er nu afgeslacht wordt heeft dan weer alles te maken met de westerse bemoeienissen en belangen. Follow the money trail.

  • Ah kijk, nou komen we tenminste ergens.
   Ergens heb je het heel goed door hoe het in mekaar zit, maar ook weer niet helemaal.
   En het is erg moeilijk om een verdrag met moslims af te sluiten, omdat ze zich er nooit aan houden.
   Dus elke vredesbespreking wordt dan zinloos.
   En ik laat het even in het midden wie er gelijk heeft, daar MOGEN we van mening over verschillen.
   Of ga ik nu alweer te ver en wellicht te emotioneel, dat schijnt zomaar te kunnen gebeuren als iets verkeerd opgevat wordt hier.

   • Beste Bert, zodra je wat onderbouwende informatie aanlevert over het onderwerp ter discussie, dan zou dat toegevoegde waarde hebben. Maar je komt alleen met platitudes en wat koddige opmerkingen en koddige knipsels. Als je werkelijk iets te bieden hebt, waar anderen iets van kunnen leren, zet dat dan hier neer. En doe niet steeds aan zelf-referentie en/of zelf-beklag want dat is niet boeiend voor de lezer. Bovendien wekt het wrevel op als je ook nog eens beledigende, nergens-toedienende opmerkingen maakt. (Gewoon een tip, geen kritiek, of DNA-veranderende methodiek.)

    • Ik kan ik jou voorgaande reactie geen enkel onderbouwing vinden dan alleen wat aannames.
     Ik mis een beetje die info wat iets aanlevert, die toegevoegde waarde.
     Je weet wel wat ik bedoel.

     Maar dus toch een beetje geïrriteerd, kan gebeuren.

 9. Tranen schieten in m’n ogen. Niet ’n geloof zou hier ter discussie moeten staan maar de manier waarop anderen misbruik maken van de diverse geloofsgroeperingen. De instituten eromheen zouden ter discussie moeten staan of het nu een priester, paus, rabijn of blabla is allemaal zaaien ze angst of valse beloftes om hele kuddes gelovigen te onderdrukken. Die kuddes zijn al gewend om te volgen als makke schapen dus als zo’n kerkmongool roept dat ze moeten vaccineren zullen ze toch wel snel volgen. Wanneer ze zeggen dat Jezus of Mohammed ook gevaccineerd waren rennen ze om het hardst. Hmmmm…. misschien zijn de gelovigen toch een probleem.

 10. Ik las ergens een stelling .Geef Israël geen wapens meer en ze zijn zo goed als vermoord.. Geef de Hamas geen wapens meer en er is vrede.

  • Dan is het dus duidelijk dat er goed geboerd wordt aan het constante ge-oorlog daar. Van oorlogen wordt gezegd dat ze “goed voor de economie” zijn, en het is mss wel daarom dat die brandhaard in het midden-oosten maar niet te doven is: er wordt veel geld aan verdiend. Vraag is, wie geeft ze de wapens en wie verdient er op die manier aan.

  • Zal ik jou eens wat vertellen.
   Het is niet zo heel bekend omdat ze het er liever niet over hadden.
   Maar Arafat is eogenlijk een zoon van van Agt. Hij is vrij vroeg geemigreert naar het midden oosten.
   Dus eigenlijk heet Arafat van Agt van ze achternaam.
   Maar daar kon hij geen werk mee krijgen daar en toen heeft hij het maar veranderd in Arafat.

  • “Hamas is een Mossad kindje.” Het zou me niet verbazen nu dat je het zegt! En ik vraag me af waar ze op uit zijn met dat raketten gelazer. Wat gaat er komen? Iran is al heel lang het doelwit van Israel, zou daar nu het excuus voor komen? En Albanie zit vol met troepen uit de VS, die naar Turkije loeren. Alles bij elkaar is het een verdachte bende.

  • Hou je er wel rekening mee dat je mensen die hier anders over denken in hun waarde laat.
   Daar schijn jezelf ook nogal waarde aan te hechten als andere daar rekening mee houden.

   • Bert, het was interessant om eens wat zaken over die Afarat op te snorren. Dit naar aanleiding van jouw uitspraken. Maar helaas heb je er zelf nog niets over verteld. Heb je iets wetenswaardigs te vermelden over die vent, en evt ook over Dries Van Agt? Dat zou ik graag willen lezen, want ik ben altijd geinteresseerd in de kennis van anderen over bepaalde onderwerpen; het gaat me er niet om of ik “gelijk” heb of niet. Dank alvast voor je moeite toelichting te geven.

    • Dat jij dat allemaal niet als palestijnen vriend.
     Een beetje joden hater heeft toch wel op ze minst een portretje van van agt op ze nachtkastje staan en een foto van arafat in ze portemonnee zitten.

  • Goed om deze bevestiging “out of the horse’s mouth” te krijgen. Straks nog maar even verder spitten in de Shlomo papers!

   Wb de verschillende soorten Joden waar Shlomo het over heeft, in NYC bijvoorbeeld wonen dus heel veel Ashkenazi jews (deze hebben een lichte, melk-kleurige huid, met donker tot zwart, sluik haar, en donkere ogen, zelden blauw, altijd netjes in zwart pak, zeer conservatief, werken meestal in finance). Ze houden zich erg afzijdig en zijn mss wat elitair in gedrag, maar niet neerbuigend. Er wordt gezegd dat zij afkomstig zijn van de wrede Khazaren stammen (ik laat onderbouwing hierover aan je googlelarij.) Dan zijn er de Sephardim – die zijn van Moorse afkomst; ze komen uit landen zoals Ertitrea, en ook waren ze op bijvoorbeeld Sicilie beland. Ze zijn donkerder van huid, met verschillend haar. (ook hier kun je de kritisch-google doen). Dan zijn er nog de Hasidim; die de locals de “buffalo hunters” noemen vanwege hun maffe kleding. Ze dragen platte bonthoeden, lange zwart satijnen kamerjassen, en hebben ringelbakkebaarden, en baarden. De vrouwen hebben pruiken op. Het interesseert me verder niet hoe die mensen er bij lopen, maar ze betalen bijvoorbeeld geen belasting, wat wel enige wrevel opwekt bij de locals, en ze betalen overal cash voor. Ik weet nog dat ze een oude coca cola fabriek in mijn buurt opkochten voor 4 miljoen dollar in cash. Verder houden ze zich extreem afzijdig, kijken ons nooit aan, en spreken met ons doen ze al helemaal niet. Geen van die drie groeperingen zijn vreselijke mensen; ze leven en doen zoals ze willen en dringen verder niemand iets op. De ZioMafia daarentegen is wel verrot en controlerend. Vaak denken de joden dat we hun onder eén hoedje duwen, maar dat is niet zo. Deze beweging kwam pas veel later, en het was een verderfelijke politieke beweging, Madame Blavatsky zat er in, Theodore Hertzl en anderen. Ze hadden bizarre ideeen over de goyim, die ze wilden implementeren om de goyim onder controle te krijgen. De Protocols of the Elders of Zion zou je eens moeten bekijken. Het is sinister gedachtengoed met veel verderf, en ondertussen staat er ook al weer heel wat contra-info over wat je van het spoor af moet brengen.

   Dat gezegd, het is ook interessant om het eea op te snorren over die Afarat. Deze Nobel vredesprijs winnaar was allesbehalve een kosher pickle, blijkt. Maar al die hufters in die contrijen waren en zijn hebzuchtige machtswellustelingen die stinkend rijk worden door misbruik te maken van de zgn slachtoffers waar ze dan zgn voor strijden. Arafat wilde niets over vredes akkoorden horen (inderdaad, Bert) en zo hield hij de cash stroom onder controle. Miljarden werden aan die vuilak uitgegeven om de “Palestijnen te redden.” Zijn vrouw hielp hem met het verdoezelen van het geld. Dries Van Agt was ook een fervent strijder samen met Arafat. Misschien krijgen we met Dries zijn doodsbed-biecht (binnenkort) nog eens te horen hoeveel hij aan het bedrog heeft verdiend. Weet je nog hoe al die geitenharensokken op de middelbare school met die PLO sjaaltjes en op houten klompen een vuistje maakten voor die bedrieger? (of mss ben je daar nog te jong voor.) Maar wat een vuile nepperij was dat kennelijk allemaal met die Afarat! Dus, nu dat we wijzer zijn, weten we dat het allemaal om poen gaat; en slachtoffers, oorlogen en conflicten zijn mooie manieren om miljoenen in de wacht te slepen. Hamas en Mossad zijn mss inderdaad wel 1 pot nat, en wie weet door wie ze bewapend worden, en wie er geld opstrijkt voor de “bescherming” van 1 en/of beiden. Wat er op het menu staat.

   Nu zijn ze raketten op elkaar aan het vuren, door de Palestijnen begonnen kennelijk, maar dit schijnt iets te maken te hebben met de drang van Israel om Iran te vernietigen. Ik weet er het fijne nog niet van, maar het zal wel veel geld opleveren. Hopelijk barst de bom niet, want dan krijgen wij de roet in ons eten.

  • Ik heb het niet nodig om namen te noemen om andere tegen iemand op te zetten.
   Een echte lafaard wel, omdat ze het anders niet kunnen winnen in hun uppie.
   Ik kan het in mijn eentje wel aan.

  • Nuttige idioten worden ze ook wel genoemd, al degene die nu in de verdediging te moeten schieten.
   In de hoop dat ze gespaard worden. Vergeet het maar, jullie zullen de eerste zijn.
   Denk er nog eens aan tegen die tijd.

  • Hebben de meeste hier zich hier wel eens afgevraagd waarom er nog maar 1 geloof over is gebleven in al die gebieden daar en in bijna heel Afrika.
   Dat is niet omdat ze allemaal dachten wat een goed idee hebben die gasten, laat ik mij daar maar eens bij aansluiten.

   En datzelfde zal jullie lot ook worden.
   Er is daar nog maar 1 volk over gebleven wat zich daar tegen blijft verzetten.

   • Bert daar ben ik me terdege van bewust. Straks dan staan we in een burgeroorlog tegenover een vijand die zonder scrupules je hals open snijdt en die zich door de jaren heen tot de tanden bewapend heeft terwijl de meesten van ons nog geen blik erwtensoep open krijgen zonder blikopener n alleen maar een paar keukenmessen hebben. Maar toch denk ik dat wij die haat flink gevoed hebben. Nou ja de westerse regeringen dan en de militaire vrijwillers. Wij gewone burgers mogen dan straks de eerste klappen op vangen. En dat allemaal omdat Powel besloten had in 1993 dat we een nieuwe vijand nodig hebben om het gigantische Amerikaanse oorlogsbudget en -apparaat te verantwoorden. Door vervolgens het WTC en nog een groot gebouw (ben de naam even kwijt) te voorzien van een bommetje en later het WTC van een paar vliegtuigen gevolgd door een paar antrax brieven was de misère compleet. Dit samen met de destabilisatie van het midden oosten door Irak binnen te vallen (waar een soeniet mij al voor waarschuwde indertijd) en de uiteindelijke dood van Sadam maakt het een behoorlijke haatsoep. Ik denk te snappen waar het vandaan komt en ik deel zeker je vrees.

    • Ze hadden ook beter een andere plek moeten uitzoeken om die staat te stichten.
     Waar wel, nooit over nagedacht. Het is er nou eenmaal.
     Maar toen ze daar aan begonnen liepen er in al die andere landen nog vrij veel christenen rond, die inmiddels allemaal of verjaagd zijn of vermoord.
     Waar zijn die allemaal gebleven?
     Vrijwillig allemaal moslim geworden? Ik denk het niet.

 11. En wat had die Adriaan toch een commentaar over die door het CIDI gecontroleerde site Bron.
  En waar komen we Adriaan tegen?
  Bij Bron in de reacties.
  Van mij mag het, maar loop er niet ook niet over tee zeiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in