© Michael Vlasaty / Annika Haas (EU2017EE)

Hongaarse politici en journalisten noemen de acteur George Clooney nu een “idioot” die hun land niet op een kaart kan vinden, schrijft Breitbart.

Het is een commentaar van de Amerikaanse acteur George Clooney die Hongaarse politici en journalisten van streek maakt.

In verband met de lancering van zijn laatste post-apocalyptische Netflix-film sprak hij over hoe “veel haat en woede we ervaren op dit moment van de geschiedenis, over de hele wereld”.

“Neem de president van Brazilië, of Orbán in Hongarije. Kijk om je heen: veel woede en haat. De film speelt zich af in 2049. Het zou wel eens onze realiteit kunnen worden als dat soort haat wordt voortgezet”, vervolgde de acteur.

Volgens The Times werd dit in Hongarije niet goed ontvangen.

Politici van de regeringspartij Fidesz hebben gereageerd door de filmster een “idioot” en een “bedrieger” te noemen die Hongarije niet eens op een kaart zou kunnen vinden, zelfs niet met technische hulp, schrijft de krant.

Örs Farkas, een woordvoerder van het overheidsinformatiecentrum van het land, was duidelijk over waar hij denkt dat Clooney’s commentaar vandaan kwam.

“Er is al jaren een geschil tussen Soros en de Hongaarse regering over immigratie, dus  Soros gebruikt elke gelegenheid om de Hongaarse regering aan te vallen. Het is nogal frustrerend dat er actoren zijn, zelfs niet-politieke actoren, die een dergelijke politieke intentie voor Soros uitvoeren”, merkt hij op.

Tamas Deutsch, een van de oprichters van Fidesz en een gekozen lid van het Europees Parlement, was meer recht voor z’n raap en verwierp de acteur als een “Amerikaanse bedrieger die bullshit uitkraamt over ons vaderland”.

Bovendien hebben de Hongaarse media Clooney aangewezen als een van de linkse miljardair George Soros’ marionetten.

Orbán: Soros wil etnisch-gemengde samenlevingen creëren, het nationalisme ontmantelen en de macht overdragen aan de wereldelite

  Trump weigert digitaal debat met Biden
Vorig artikelBeestachtig politiegeweld op maskerloze Fransman wijst op angstaanjagende toekomst voor lockdown Europa
Volgend artikelDe C19-vaccins bieden geen bescherming tegen infecties en zijn vergelijkbaar met pijnstillende hoestmiddelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Iedereen kan toch wel bedenken dat deze mensen altijd dezelfde mening zullen hebben als degene die ze betaald voor de volgende baan/ filmrol.
  Als de man van de daken gaat schreeuwen dat Trump de beste is, zouden ze wel eens iemand anders kunnen gaan zoeken voor ze koffie reclame.
  Dat is toch overal altijd zo met mensen die zogezegd bekend zijn.
  De schoorsteen moet ook blijven roken.

  • Ik heb trouwens sowieso nooit begrepen waarom mensen iemand zo interessant vinden die in een paar films gespeeld hebben en wat reclame rolletjes heeft gedaan, omdat te willen weten.
   Ik denk dat je bij dat soort mensen thuis altijd wel stapels weekbladen op tafel ziet liggen als Privé, Story, Weekend en nog meer van die wijven bladen.
   Mensen die beter op de hoogte zijn hoe het met een ander gaat dan van hun eigen familie.
   Mensen die eigenlijk nooit een eigen leven hebben gehad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in