Israël’s dagelijkse COVID-19 gevallen bereiken record 83.653,” zegt het nieuwsbericht van woensdag. “COVID-19 in Israël: Ernstige gevallen vertienvoudigen in tijdsbestek van een maand, blijven stijgen,” kondigt een recente kop van de Jerusalem Post aan.

Elders vernemen we dat het percentage positieve tests in Israël maar liefst 29,63 procent bedraagt. Dit betekent dat bijna een derde van alle Covid-tests die door Israëli’s worden gedaan, positief terugkomen, schrijft Vasko Kohlmayer.

Israël is duidelijk een land in grote Covid problemen met het SARS-CoV-2 virus dat in dat land uit de hand loopt.

Het is onthullend dat Israël een van de hoogst gevaccineerde landen ter wereld is. Ongeveer 80 procent van de volwassen bevolking is dubbel gevaccineerd en ongeveer 55 procent heeft een booster gekregen.

Hoewel de Israëlische bevolking massaal is gevaccineerd en een booster heeft gekregen, registreert het land ongekende aantallen gevallen. Op 25 januari meldde Israël meer dan 101.905 gevallen, meer dan 10 maal zoveel als vóór de vaccinatie. Met andere woorden, nu het Israëlische volk massaal is geïnjecteerd met de mRNA-vaccins, is het aantal gevallen met meer dan 1000 procent gestegen.

Ook heeft de massale vaccinatie de incidentie van ernstige Covid niet verminderd. Vorige week bereikte het wekelijkse aantal ziekenhuisopnames van Covid in Israël een record dat bijna tweehonderd procent hoger lag dan het hoogste aantal opnames in het land vóór de vaccinatie.

Aan het begin van de wereldwijde inentingskruistocht vertelden de vaccineerders en hun collaborateurs ons dat de Covid-vaccins zeer effectief waren. Er werd gesproken over 94 tot 95 procent.

  VS nationale generaalchirurg en de Rockefeller Foundation kondigen grootscheepse initiatieven aan om 'urgente dreiging' van verkeerde informatie over vaccins te bestrijden

Als dit ook maar een beetje waar was, zou Israël al maanden geleden over Covid hebben gezegevierd.

In plaats daarvan, krijgen we deze krantenkop: Hoog gevaccineerd Israël heeft de meeste COVID-19 gevallen per hoofd van de bevolking in de wereld.

Na meer dan een jaar van krampachtig injecteren zijn de cijfers van Israël slechter dan ooit. Niet alleen hebben de vaccins Covid niet overwonnen, maar zij hebben de situatie ook verergerd.

De benarde situatie van Israël weerspiegelt die van andere sterk gevaccineerde landen die ook een recordaantal gevallen zien.

Dit is wat de massale injectie van mRNA-vaccins in een bevolking oplevert: hoe meer je vaccineert tegen Covid-19, hoe meer Covid-19 je krijgt.

En dan hebben we het nog niet eens over de bijwerkingen van deze ondeugdelijk geteste vaccins, die honderdduizenden mensen ernstig hebben verwond en gedood.

De meldingen van sterfgevallen aan het VAERS-systeem explodeerden na de introductie van de Covid-vaccins. Vanaf 14 januari zijn er bij VAERS meer dan een miljoen meldingen binnengekomen van bijwerkingen in verband met de mRNA-injecties.

In de afgelopen twaalf maanden zijn er meer dan duizend studies en artikelen verschenen in peer-reviewde wetenschappelijke verslagen waarin de ernstige bijwerkingen van deze experimentele mRNA-producten worden besproken.

En toch, zelfs op dit moment, is er een campagne aan de gang om alle Israëli’s boven de 18 jaar een tweede booster te geven.

Dit is een weesgegroetje – een schot in het duister – van de vaccineerders.

We weten dat de vierde injectie niet zal werken. Minder dan twee weken geleden verscheen in The Times of Israel een artikel met de titel: Israeli trial, world’s first, finds 4th dose ‘not good enough’ against Omicron.

  75.322 doden en 5.938.318 gewonden in Europa en de VS na COVID vaccins - Baby's en peuters hallucineren en krijgen toevallen na injecties

Het artikel citeerde Prof. Gili Regev-Yochay, een van de hoofdonderzoekers van het experiment, die bevestigde dat de vaccins eenvoudigweg “niet goed genoeg” zijn om de Omicron-variant tegen te gaan.

Desondanks hebben de vaccineerders in Israël – evenals op sommige andere plaatsen – besloten door te gaan met het toedienen van de gedoemde vierde dosis, terwijl de ontvangers ervan worden blootgesteld aan het risico van ernstige bijwerkingen.

De vaccineerders doen dit ondanks het feit dat zij weten dat herhaalde mRNA-injecties het immuunsysteem van hun ontvangers geleidelijk vernietigen.

Dit is wat we lezen in een recent Bloomberg verslaggeving:

“Regelgevers in de Europese Unie waarschuwden dat frequente booster-injecties tegen Covid-19 de immuunrespons nadelig kunnen beïnvloeden en misschien niet haalbaar zijn. Herhaalde boosterdoses om de vier maanden zouden uiteindelijk de immuunrespons kunnen verzwakken en mensen kunnen uitputten, aldus het Europees Geneesmiddelenbureau.”

Gezien alle informatie die we nu hebben, is het besluit van de Israëlische autoriteiten om de ineffectieve en gevaarlijke vierde vaccinatie toe te dienen in strijd met de beginselen van gezonde wetenschap, rede en morele wet.

Israël is een casestudy van het falen van vaccins en van de brute mentaliteit van de vaccineerders die willens en wetens de gezondheid en het leven van mensen opofferen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Booster flop: Medisch establishment verandert van mening – “Dit wijst erop dat er iets in de gegevens zit dat de autoriteiten ernstig zorgen baart”Volg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Coleman: Myocarditis dekmantel ontmaskerd
Vorig artikelBurgemeester vaardigt decreet uit om Duitse vaccincritici dood te schieten
Volgend artikelFrankrijk schorst distributie van FFP2 maskers met grafeen omdat het risico te groot is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Covid gevallen? Ik denk dat het allemaal bijwerkingen van het ” vaccin” zijn. Door de afname van het natuurlijke immuunsysteem zullen er ook veel andere ziekten voorkomen. De prikken werken niet? Jazeker ze werken wel voor het doel waarvoor ze gemaakt zijn! Ontvolking!
  maar dit is wat ik denk, dus jullie hoeven het helemaal niet met mij eens te zijn.

 2. Hitler zit te lachen in de hel(als die zou bestaan). Wat hij niet voor elkaar kreeg doen ze nou hun eigen volk aan. En op langere termijn waarschijnlijk ook nog efficienter. Well done dumbasses…

 3. Lijst gaat maar door met (bekende) overledenen…

  Cheslie Kryst, former Miss USA, dies at 30
  Cheslie Kryst, the 2019 winner of the Miss USA pageant and a correspondent for the entertainment news program “Extra,” has died

  ByThe Associated Press
  31 January 2022, 13:59
  • 2 min read

  3:12
  On Location: January 31, 2022

  Catch up on the developing stories making headlines.
  ABCNews.com
  NEW YORK — Cheslie Kryst, the 2019 winner of the Miss USA pageant and a correspondent for the entertainment news program “Extra,” has died at age 30.

  Police said Kryst jumped from a Manhattan apartment building and was pronounced dead at the scene Sunday morning. Her family confirmed her death in a statement.

 4. Ik wacht op substantiële aantallen waarbij gevaccineerden omvallen. Een paar procent of minder overstrekte boeit me niet. Dat is geen massa genocide.
  Ik ben ongeduldig, ik wil tempo. Dat gedoe ik Canada schiet ook al niet op.
  Heli’s nu erop of eronder. Het wegkijken heeft lang genoeg geduurd.

 5. ” Het artikel citeerde Prof. Gili Regev-Yochay, een van de hoofdonderzoekers van het experiment, die bevestigde dat de vaccins eenvoudigweg “niet goed genoeg” zijn om de Omicron-variant tegen te gaan.”

  En dan te bedenken dat er dit over Omicron gemeld wordt :
  ” Finnish Epidemiologist: The IFR of the Omicron Variant is 0.04%, About Half That of Seasonal Flu”

  “Elders vernemen we dat het percentage positieve tests in Israël maar liefst 29,63 procent bedraagt. Dit betekent dat bijna een derde van alle Covid-tests die door Israëli’s worden gedaan, positief terugkomen, schrijft Vasko Kohlmayer. ”
  En dan te bedenken wat er al aardig snel aan het begin vd crisis bekend werd betreffende de PCR Test METHODE : Dat het zodanig gekalibreerd was door de zgn. “Dr.” Christian Drosten & Co. dat de testuitslagen voor zo’n 94 – 97% pòsitief zullen uitpakken. En dus een zgn. “legitieme” basis voor het gehele Covid Theater konden gelden. Dit is zoals we weten ook door Dr. Mike Yeadon uit den treure bevestigd.

  Mijn vraag is dan: Hoe is het in Godes Naam dan mogelijk om op zulke cijfers van testuitslagen af te gaan ? Hoe kan er over 29,63 procent gesproken worden, als men een testmethode hanteert die juist nu ervoor gemaakt is om ten alle tijden een schrikbarend hoog positief te genereren ??? Daar mòet dan ook mee geschoemeld zijn, om maar elke keer weer een bepaald doel te dienen in een specifieke situatie [ waarover natuurlijk weer niet gecommuniceerd wordt ].
  Ik snap natuurlijk, dat het hoofdpunt van dit artikel is dat hoe meer er geprikt wordt, hoe meer mensen covid krijgen [ omdat hun immuunsysteem steeds verder degradeert. Wat natuurlijk het Ontvolkingsplan dient. ].

 6. De Palestijnen in Israël zullen van een afstandje toekijken en geduldig afwachten tot ze hun afgepikte land weer terug krijgen want zoals die cijfers aantonen zijn er over een paar jaar maar weinig gezonde Israeli nog over.
  Het is ook bekend dat bij de Arabische bevolking de vaccinatiedrang heel erg laag ligt.

 7. Oooo wat heb ik een geluk vandaag ik mag de booster komen op halen die gisteren zijn over gebleven 23000 stuks nu heb ik het eeuwige leven elke dag een spuit en naar van loop kom je het bed niet meer uit, daarom wij gaan boosteren wij gaan boosteren samen met Hugo Rutte jij mag niet meer mee doen jij speelt vals.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in