Het Franse Agentschap voor de Veiligheid van de Gezondheid (Anses) heeft de distributie van grafeen bevattende FFP2-maskers opgeschort in afwachting van een risicobeoordeling, zo heeft het op 14 januari aangekondigd, schrijft Mpr21.info.

Canada heeft in juli jongstleden ook grafeenmaskers uit de handel genomen, nadat het in maart al grafeenmaskers uit scholen had gehaald. Zij kregen het advies ze niet te dragen.

Anses beveelt de autoriteiten aan de voorkeur te geven aan het in de handel brengen of beschikbaar stellen van maskers zonder grafeen “wegens het gebrek aan informatie over het door de fabrikanten gebruikte grafeen en over de toxiciteit van deze stof, met name op lange termijn” en omdat “de door de fabrikanten met de toevoeging van grafeen aan maskers nagestreefde doelstellingen niet zijn uitgedrukt of aangetoond.”

De Franse instelling herinnert fabrikanten en verkopers eraan “dat zij de verantwoordelijkheid hebben om de consument een veilig gebruik van hun producten te garanderen.”

Deze verantwoordelijkheid houdt in dat alle gegevens moeten worden verstrekt die nodig zijn om de precieze aard van de gebruikte materialen te beoordelen en het nut daarvan in het product aan te tonen, alsmede de onschadelijkheid ervan onder normale gebruiksomstandigheden, zowel voor de consument als voor het milieu.

Begin januari, vóór de publicatie van het communiqué van Anses, waarschuwden Franse apothekers voor een toevloed van consumenten van FFP2-maskers.

De maskers zijn een deel geworden van het dagelijks leven van de werknemers, die gedwongen zijn ze gedurende de werkdag te dragen, ook al zijn ze schadelijk voor hun gezondheid.

Verscheidene landen hebben min of meer discreet verschillende typen ademhalingsmaskers verboden, zodat dezelfde modellen in sommige landen verplicht zijn, terwijl ze in andere verboden zijn.

  Waarom ik aarzel om me te laten vaccineren

Geen enkel masker kan virussen uitfilteren, hoewel FFP2-maskers de doorgang van 94% van de deeltjes in de lucht verhinderen, en daarom worden zij het meest door de “deskundigen” aanbevolen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

De echte pandemie – COVID-19 of Grafeenoxide? Giftig nanomateriaal gevonden in COVID-vaccins en mondkapjesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraël: Een voorbeeld van falende vaccins en een waarschuwing voor de wereld
Volgend artikelWe winnen de strijd tegen de Covid Tirannie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Asbest in je masker? Grondig met water natmaken, dan pas opzetten. ?
  Kan minder kwaad dan de rotzooi die nu in de maskers verwerkt zit. ?

 2. Toch apart dat de Fransen zo voorzichtig zijn met de muilkorf en het gebruik er van heeft opgeschort. Waarom niet diezelfde voorzichtigheid betrachten met de “prik” , het in het lichaam van mensen spuiten met een zogenaamd vaccin terwijl de ontwikkelingen na zo’n prik zowel op de korte- als op lange termijn niet duidelijk zijn.

  • Ze proberen op die manier de spuit in goed daglicht te brengen, want die zou grafeen bevatten. Dat mogen mensen echt niet denken. Dus nu zegt de overheid dat de muilkorfjes met grafeen slecht zijn, dus de overheid zorgt goed voor je. Op die manier misleiden ze mensen weer… dan gaan ze nog meer boesters halen.

  • A3aan,
   Immoral heeft gelijk, je mag niet zo naïef zijn!
   Heb je al een overheid gezien die een bocht maakt van 180° of paar graden minder? Ik alvast nooit…
   En doen ze dat dan zit daar steeds een beter plan achter.
   Misschien Neurenberg 2? Ze hebben nu eindelijk klein bewijs dat ze menselijk zijn?
   Nu kunnen die idioten die de overheid geloven met hun vingerke wijzen en zeggen “zie je nu dat de overheid bezorgt is”. En gij volgt die lijn…
   Je moet denken dat ze hun coronapaspoort binnen hebben en alles draaide rond dat paspoort!
   Ze kunnen ademhalen en zegevieren…
   Nu de niet-gevaccineerden verplichten is volgende stap?
   Daar zit dus iets achter en we gaan dat snel weten.
   En die muilkorf moet gewoon vervangen worden door die van het WEF!
   Die zijn heel erg bezorgt over je gezondheid en heeft prachtige elektronische muilkorven ontworpen met led lichtjes zoals die van een gamecomputer.
   Al de muilkorven gaan ze plots ongezond verklaren… en zeggen dat ze te slecht werken.
   Dingen die de wappies allang wisten…
   Daarom een elektronische op je snuit, werkt veel beter en dat zal heel apart zijn.
   We moeten inderdaad voorzichtig zijn, haha

   • Oh echt he… gvd… die klootzakken. Ik moet wel lachen om je muilkorf, maar het is zo’n walgelijk sinistere duivelse wereld aan het worden. Hoe komen we van die duivels af? We zitten gevangen tussen de zio-paten en de debielen, daar komt het op neer. Dankzij de Debielen die hun verstand niet willen gebruiken, kunnen de Zio-paten misbruik maken van de hele wereld. Al eeuwen zitten ze daarop te spitsen. En nu drijven ze het op de spits, nu is het de kans voor ze. Ook de lokale regeringen worden zwaar in de zeik genomen door die Zio-paten, maar beseffen dat niet eens (of willen het niet beseffen). En de Debielen doen lustig mee, vanwege het gemak en omdat ze er bij horen, of ze elkaar nu zien neerstorten of niet, het boeit ze niet. Ze vragen het niet eens, waarom Hendrickje is neergestort, of Pieterke, of Guuske.. het boeit ze niet. Beterschap! zeggen ze dan. Lichtje uit… toedeloe….

 3. De schapen mogen alleen grafeen via de spuit binnenkrijgen?? Ze doen net of er geen rotzooi in de spuit zit… inderdaad, wat een hypocriete nep bezorgdheid.

 4. Als we met z’n allen stoppen, met testen, QR code, Mondmaskers. En de NOS kijken.
  Dan stopt alles. Het volk houd dit zelf in stand.

  Zijn wij nou zo dom?
  Of zijn zei nou zo slim?

  • Ik ben er nooit mee begonnen met dat alles, zonder mondkapje winkelen gaat nog steeds goed. Vorig jaar werd er nog wel eens iets van gezegd, maar nu nooit meer ergens.

 5. Er is sowieso te weinig onderzoek naar de polypropyleen (micro/plastic) vezels en de wat deze te weeg brengen in het menselijk lichaam op langere duur, en het gebrek in zuurstof bij langdurig dragen van deze maskers

  Speculatief misschien valt alles wel in drie:

  -5G Straling
  -Muilkorven polypropleen/grafeen
  -Vaccines VV/mRNA (spike protein opwekkers)

  en is dit de ultieme cocktail combinatie voor de-populatie agenda.

  Alle drie los van elkaar is niks te bewijzen maar alle drie ten samen is dodelijk/kankerverwekkend een gifcocktail waar je u tegen zegt

  • Laat je zo niet vangen Rob!
   WEF is bezorgt en heeft prachtige elektronische muilkorven ontworpen met led lichtjes zoals die in je gamecomputer.
   Begrijp je de stoelendans?

 6. Ze gaan alle maskers verbieden wegens gezondheidsredenen…
  Ja hoor! Ze zijn erg bezorgt om je gezondheid! Foei, indien je daarmee nog durft te twijfelen!
  Vooral het WEF is bezorgt en heeft prachtige elektronische muilkorven ontworpen met led lichtjes zoals die in je gamecomputer. Die moeten ons redden van deze calamiteit.
  Gaan die ook verplichten op straat, haha

 7. Als je Frankrijk kent valt de eerste alinea op.

  Ze verbieden het niet maar wachten een risicobeoordeling af.

  Dat is hoe alles hier in Frankrijk werkt.
  Een niet verantwoordelijk, door hun betaald (wetenschappelijk) instituut gaat straks zeggen dat rsico verwaarloosbaar is. De roverheid heeft zich dan netjes laten adviseren en niemand is verantwoordelijk.

  Als die putins betrouwbaar waren i.p.v. mondsnoerlappenfabrieken te hebben gebouwd dan boeide het niet meer hoe giftig die meuk is, gewoon einde onderwerpingslap!

  Hier loopt nu ongeveer iedereen met zo’n lap buiten rond.
  Wat een giga open inrichting!

  • Dus zo deden ze het ook met de gifspuit? Dat is hun manier van zich ontdoen van verantwoordelijkheid dan kennelijk… Ja lachen met die beksnoerlap he, ik begin echt te zien dat de meeste mensen het heerlijk vinden om in een inrichting rond te lopen. Het boeit ze niet waarom. En daarom loopt het programma ook gewoon door. Niet meer te stoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in