Van Reuters, “Honderden doden bij bombardement op ziekenhuis in Gaza, zeggen lokale autoriteiten”:

Een Israëlische luchtaanval doodde dinsdag honderden mensen in een ziekenhuis in Gaza Stad, zeiden gezondheidsautoriteiten in de door Hamas geleide enclave, en de Verenigde Naties zei dat een Israëlische aanval ook een van de scholen trof die als onderkomen worden gebruikt.

Een hoofd van de burgerbescherming in Gaza zei op Al-Jazeera televisie dat meer dan 300 mensen gedood werden in het Al-Ahli al-Arabi Ziekenhuis. Een ambtenaar van het Gazaanse Ministerie van Gezondheid zei dat er minstens 500 mensen gedood en gewond waren. Beide afdelingen vallen onder de door Hamas geleide regering.
Woordvoerder Mahmoud Bassal van de burgerbescherming beschreef het bombardement als een “bloedbad”,” meldt Middle East Eye.

“Wat er gebeurt is een collectieve straf,” zei Bassal. “Wanneer zal de wereld opstaan voor Gaza? Dit is het hoogste niveau van agressie door Israël. De vloer van het ziekenhuis ligt bezaaid met dode lichamen en we hebben niemand om ze op te halen.”

WAARSCHUWING SCHOKKENDE VIDEO:

WAARSCHUWING SCHOKKENDE VIDEO:

WAARSCHUWING SCHOKKENDE VIDEO:

WAARSCHUWING SCHOKKENDE VIDEO:

WAARSCHUWING: ZEER SCHOKKENDE BEELDEN

  De analyse van professor Postol van de raketaanval van Iran op Israël

Kinderen dood door Israelische luchtaanval worden in dekens ten ruste gelegd (00:01), hun lichamen verbrand en verscheurd na Israëlische aanval op ziekenhuis Gaza City (https://t.me/IntelRepublic/29335) MASSACRE op minstens 600 mensen.

Peuters en tieners liggen samen op de grond (00:17), bruut vermoord door een aanval vanuit Tel Aviv die schokgolven over de hele wereld heeft gestuurd (https://t.me/IntelRepublic/29339).

Hier gaat ons belastinggeld naartoe!

De VS heeft twee vliegdekschepen voor de kust van Israël en stuurt 4.000 extra troepen om ervoor te zorgen dat dergelijke oorlogsmisdaden onverminderd door mogen gaan!

De IDF-er Hananya Naftali juichte de aanval toe in een nu verwijderde tweet, waarin HIJ beweerde dat “de Israëlische luchtmacht een terroristenbasis van Hamas in een ziekenhuis in Gaza heeft getroffen.”

“Een veelvoud aan terroristen is dood,” zei Naftali. “Het is hartverscheurend dat Hamas raketten lanceert vanuit ziekenhuizen, moskeeën, scholen en burgers als menselijk schild gebruikt. #Hamas_Is_ISIS.”

“Waarom heeft u uw eerste tweet verwijderd?” reageerde X-gebruiker Censored Men. “U hebt al bevestigd dat Netanyahu u op een officiële Israëlische taakgroep heeft gezet om het narratief online te controleren, dit betekent dat u informatie krijgt van de Israëlische inlichtingendienst VOORDAT de media dat krijgt.”

  Zal Israël Zuid-Libanon binnenvallen?

“Dit betekent dat uw eerste tweet hoogstwaarschijnlijk werd gecontroleerd door ambtenaren van de Israëlische inlichtingendienst voordat u hem mocht plaatsen. Maar toen hebt u hem verwijderd,” voegde Censored Men eraan toe. “Misschien zeiden ze dat u het oorspronkelijke script over Hamas die het ziekenhuis als menselijk schild gebruikte, moest intrekken, en nu is het een verkeerd afgevuurde raket van Hamas die het ziekenhuis raakte. Erg verdacht.”

Update:

Via Informationliberation.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

De waarheid is nu gecensureerd – haat en oorlog zijn te populair en te winstgevendVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVS zet grote troepenmacht in – Ogen op Syrië
Volgend artikelPharma/EU Cabal zet valstrik voor Reiner Füellmich
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. De inlichtingendienst die zwaar ‘faalde’ en niet kon voorspellen dat Hamas een zware aanval aan het voor bereiden was weet nu ineens precies te vertellen wat er gebeurt is.
  Een afzwaaier van een eigen raket is dus de oorzaak.
  Deze raket was van een bijzonder zwaar kaliber. Hoe zou Hamas aan zo’n zware raket gekomen zijn.
  Lijkt me nogal ongeloofwaardig. Maar goed, de leugen regeert helaas.

  • dit was een raket van amerikaanse makelaardij jdam munitie 2000 pond ‘De Joint Direct Attack Munition (JDAM) is een GPS-geleid wapen van het Amerikaanse leger.’

   de nederlande media LIEGT

   WEER

   zowel nos als telegraaf

   amerikaanse media hebben dit al bevestigd

   • Simpel: als er een raket valt op een winkelcentrum, school of ziekenhuis in Oekraïne dan is de vijand Rusland zeker de schuldige. Als er hetzelfde gebeurd is Gaza dan is Israël niet de schuldige maar Gaza’s eigen Hamas.

    Men weet precies wie en wanneer er beschuldigd moet worden, op een een of andere manier weten ze het zo te draaien dat de agressor altijd de onschuldige is. Er is ook geen open gesprek of discussie met die narcisten aan te gaan, je staat bij voorbaat al 1-0 achter. Een narcist zal zelfs bij ongelijk niet toegeven en gooit dan een onderwerp in het gesprek waarmee bijvoorbeeld met een beschuldigend vingertje naar de gesprekspartner terug gewezen kan worden, voor de afleiding van het kernonderwerp.

 2. Wat een ellende.
  Het is al heel lang menes en een rotzooi.
  ..ongeacht wie nu uitdeelt of ontvangt

  (Auto-Emancipation (Selbstemanzipation) is a pamphlet written in German by Russian-Polish Jewish doctor and activist Leon Pinsker in 1882. It is considered a founding document of modern Jewish nationalism, especially Zionism.

  Beginning in late 1895, Herzl wrote Der Judenstaat (The State of the Jews), which was published February 1896 to immediate acclaim and controversy. The book argued that the Jewish people should leave Europe for Palestine, their historic homeland. The Jews possessed a nationality; all they were missing was a nation and a state of their own. Only through a Jewish state could they avoid antisemitism, express their culture freely and practice their religion without hindrance. Herzl’s ideas spread rapidly throughout the Jewish world and attracted international attention. Supporters of existing Zionist movements, such as the Hovevei Zion, immediately allied themselves with him, but he also encountered bitter opposition from members of the Orthodox community and those seeking to integrate in non-Jewish society. His notorious article Mauschel, published just after the first Zionist Congress, depicted Jews who oppose Zionism as constituting a despicable type of Jew and has often been described as antisemitic.)

  ‘What are you writing?’ the Rebbe asked. ‘ – Stories,’ I said.
  He wanted to know what kind of stories: true stories. ‘About people you knew?’
  Yes, about people I might have known. ‘About things that happened?’
  Yes, about things that happened or could have happened. ‘But they did not?’
  No, not all of them did. In fact, some some were invented from almost the beginning
  to almost the end. The Rebbe leaned forward as if to measure me up and said
  with more sorrow than anger: ‘That means that you are writing lies!’ I did not answer immediately.
  The scolded child within me had nothing to say in his defense. Yet, I had to justify myself.
  ‘Things are not that simple, Rebbe. Some events do take place but are not true; other are – although they never occurred.’
  -Elie Wiesel in Legends of Our Time, Schocken Books, New York, 1982, p. viii of introduction.

 3. Tja, een poel van verderf.
  Het zoveelste voorbeeld dat menselijke culturen niet tegen hun wil samengevoegd kunnen worden.
  Uiteindelijk loopt het helemaal uit de hand.
  Welke moordpartij is het ergste ?
  Welke misdadigers zijn het minst erg ?
  Welke gruweldaad mag verontschuldigd worden en welke niet ?
  Is het bombarderen van een ziekenhuis erger dan het plegen van aanslagen in horecagelegenheden of op terrasjes waar burgers een drankje genieten ?
  Vanaf welke datum is een moordpartij geschiedenis en telt niet meer mee want we leven nu.
  Waarom moeten in Amsterdam de joodse scholen dicht als in het midden oosten de pleuris uitbreekt ?
  Nu wordt er enorme druk uitgeoefend om een van de partijen aan de schandpaal te nagelen.
  Nu opeens zijn “we” onthutst, verbijsterd, met stomheid geslagen, geschokt en uitermate verdrietig na het zien van filmpjes met huilende mensen en dode babies.
  Dat is ook een vorm van hypocriet zijn.
  Maar toen ouders van andere babies gruwelijk vermoord werden, waar waren de verontwaardigde schijnheilige roeptoeters toen ???

 4. De oorzaak van de explosie van het ziekenhuis is nog niet bewezen.
  Gedenk de slachtoffers.

  De timing en de geo-politieke gevolgen zijn : bezoek Biden en oproepen islamitische wereld :
  – gunstig voor Hamas
  – on-gunstig voor Israel.

  • niet cool pete, je hoort de hypersonische impact van de raket en geen naexplosies, oftewel

   dit was een raket van amerikaanse makelaardij jdam munitie 2000 pond ‘De Joint Direct Attack Munition (JDAM) is een GPS-geleid wapen van het Amerikaanse leger.’ geleverd aan israel

   deze bewuste targeting van civilians is in 2006 door een israelische generaal ontwikkeld

 5. zoals we weten kan men met diverse systemen en vanuit meerdere landen en oorlogsschepen precies zien waar deze raket vandaan kwam. het is mogelijk dat de radargegevens niet vrijgegeven worden of kwijt raken. zie MH 17.
  ik denk dat het in deze zaak van belang is wat de unaaithetsteeds bekend gaat maken hierover, die hebben ongetwijfeld informatie met bewijs. als die dat niet openbaar maken weet je genoeg…

 6. Afgaande op de nauwgezette info van Geenstijl (+ beeldmateriaal) is een eigen raket afgezwaaid en op een parkeerplaats terechtgekomen. Waarbij ca. 30 auto’s zijn vernietigd. Voor 500 doden moeten er 10 personen in elke geparkeerde auto hebben gezeten en nog 200 mensen op de plaats van de inslag hebben rondgelopen.

 7. Terechte opmerking. Alleen hebben ‘we’ geen enkele macht om dat te doen. Zaken gaan al sinds de Franse Revolutie (toen de vrijmetselaars onder het mom van ‘macht aan het volk’ achter de schermen de macht in de Europa grepen, zoals ze in 1776 in de VS reeds hadden gedaan) 180 graden hollend de verkeerde kant op. Alleen God Zelf kan deze misdaden daadwerkelijk straffen en Hij zal dat ook doen. Op zijn tijd.
  Maar die tijd is nu bijna gekomen.
  ‘Vreselijk is het te vallen in de handen van de levende God’
  Hoe vreselijk? Dat zullen degenen die deze misdaden begaan binnenkort allemaal gaan meemaken.

 8. de ‘raketten’van hamas of andere palestijnse groepen zijn slechts 20 kilo met beperkte explosie, het zijn bijna vuurwerkrakketten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in