In het huidige digitale tijdperk, vooral nu hier in 2023 als LLM (Large Language Models) AI software onmiddellijk elk soort beeld of video kan genereren om iets af te beelden dat niet echt is of nooit gebeurd is, wordt het steeds moeilijker om te bepalen wat “de waarheid” is door iets op het internet of op uw tv te bekijken, schrijft Brian Shilhavy.

Wat dit meestal betekent, is dat degenen met de diepste zakken en de meeste middelen de uiteindelijke overheersende mening zijn die door het grote publiek wordt omarmd.

Zo ook vandaag in de huidige nieuwscyclus, waarin beide kanten van het Israëlisch-Palestijnse conflict tegen elkaar worden uitgespeeld.

Maar als iemand die vele jaren van mijn volwassen leven in het Midden-Oosten in moslimlanden heeft gewoond, kan ik u uit eerste hand vertellen, in plaats van alleen maar bronnen op het internet aan te halen, dat de echte waarheid meer dan waarschijnlijk is dat geen van beide “kanten” de waarheid vertegenwoordigt, omdat de Globalisten, die de wereld beheersen door het financiële systeem te controleren, de wereld verdeeld willen hebben in plaats van verenigd.

Daarom probeer ik met dit artikel en de uitgelichte afbeelding die ik heb samengesteld, een beeld voor uw geest te scheppen dat BEIDE kanten van het huidige conflict in Israël volledig tegenspreekt, en dat naar ik hoop alle andere beelden zal vervangen waarmee u nu waarschijnlijk elke dag in de massamedia wordt gebombardeerd.

Mijn overtuiging, die gebaseerd is op jaren van leven in de Verenigde Staten, het land waar ik ben opgegroeid, en op de jaren dat ik in het Midden-Oosten heb gewoond (Turkije en Saoedi-Arabië), is dat de afbeelding in dit artikel veel dichter in de buurt komt van het communiceren van de waarheid van de gemiddelde, gewone mensen die in Israël en de Palestijnse gebieden wonen. En die waarheid is dat de overgrote meerderheid van de mensen die in deze gebieden wonen, als ze de keuze hadden, graag in vrede zouden samenleven.

DIT is de belangrijkste waarheid die vandaag de dag grotendeels wordt gecensureerd in zowel de zakelijke als de alternatieve media. De meeste mensen die in deze gebieden wonen, willen gewoon dat het moorden ophoudt – of het nu gaat om het vermoorden van de mensen van hun eigen nationaliteit en religie, of het vermoorden van hun buren die een andere nationaliteit en religie hebben.

Maar buren die van elkaar houden en elkaar steunen is vandaag de dag niet nieuwswaardig, en het past niet in het doel van de Globalisten die op weg zijn om het financiële systeem van de wereld te vernietigen en te vervangen, en de wereldbevolking aanzienlijk te verminderen.

Bereid u voor op Grote Valse Vlag Gebeurtenissen – Reageer uw woede af op de Mondiale Miljonairs en Bankiers die deze oorlogen financieren, niet op de burgers van deze marionettenregimes en hun marionettenpolitici

Er is overvloedig bewijs dat de “aanslagen” in NYC in 2001 NIET het gevolg waren van “moslimterroristen”, en dat de moslims die de schuld kregen van deze aanslagen gerekruteerd waren door de CIA.

  Israëlische Golani Brigade trekt zich verslagen terug uit Gaza - Wat het betekent

War Breaks Out in the Middle East – Beware of the U.S. Media One-Sided Coverage

Captured Hamas Terrorist: “We Prepared for Over a Year – We were Shocked that IDF (Israeli Defense Forces) were not Waiting for Us” – Netanyahu Supporting Hamas?

American Politicians Call for Genocide Against Palestinians as They Buy War Stocks – Gaza Doctors Issue ‘SOS To Whole World’

Zoals ik in het eerste artikel schreef, zijn de Amerikaanse media, zowel de bedrijfsmedia als de meeste alternatieve media, sterk pro-Israël en zeer eenzijdig in hun berichtgeving over wat er momenteel in Israël gebeurt. Ik heb enkele bronnen opgesomd waar lezers het niet-Amerikaanse perspectief op de huidige gebeurtenissen in het Midden-Oosten kunnen krijgen:

Aljazeera.com – Arabisch Engelstalig nieuws gefinancierd door het land Qatar.

RT.com – Russisch Engels nieuws gefinancierd door Rusland.

Daily Sabah – Engels nieuws uit Turkije, gefinancierd door Turkije.

Tasnim News Agency – Engels nieuws uit Iran, gefinancierd door Iran.

Dit zijn officiële, door de overheid gesponsorde mediakanalen, en natuurlijk viel een lezer mij aan en schreef:

Vertel je ons nu echt dat we naar moslim nieuwssites moeten gaan voor de waarheid?!?!?!?! Please……..Ik dacht dat u meer onderscheidingsvermogen had dan dit. Ja, ik geloof niets van de liegende liberale media, maar suggereren dat de Israëli’s deze oorlog hebben veroorzaakt is krankzinnig. De Islam komt regelrecht uit de krochten van de hel en is een doodscultus………..PUNT UIT!!!

Hoe triest.

Ten eerste is dit een typisch stroman-argument, waarbij een argument wordt gepresenteerd over iets dat ik nooit heb geschreven, aangezien ik nooit heb geschreven dat deze bronnen bronnen voor de “waarheid” zijn, maar “niet-Amerikaanse perspectieven op actuele gebeurtenissen”.

Ik gaf toe dat ze door de overheid gesponsord werden, wat automatisch aangeeft dat ze meestal niet gebaseerd zijn op de volledige “waarheid”, en meer in de richting van “vooringenomenheid/propaganda” gaan.

Maar het zijn nog steeds nuttige bronnen, omdat ze weergeven wat de meeste mensen in hun respectievelijke landen geloven, dus men kan proberen het nieuws van vandaag te bekijken door de ogen van andere mensen over de hele wereld, of het waar is of niet.

In de meeste landen, net als de meerderheid van de bevolking in de V.S., volgt het grote publiek het overheersende narratief dat door hun regering en massamedia wordt ondersteund, en slechts een klein deel van het publiek doet daadwerkelijk zijn eigen onderzoek en neemt tegengestelde meningen in overweging.

Maar merk op hoe bevooroordeeld deze lezer is, gebaseerd op wat hij schreef. Zonder te begrijpen dat zijn opvattingen waarschijnlijk gevormd zijn door propaganda die in de VS en de Westerse media gepubliceerd wordt, onthult hij zijn vooroordelen over “liegende liberalen” (bijv. ALLE liberalen en ALLEEN liberalen liegen), en zijn vooroordelen tegen moslims (alle moslims maken deel uit van een doodscultus “uit de hel”).

Dus hier is een principe van “waarheid” waar u zich vandaag op kunt baseren: wanneer iemand een hele klasse mensen beoordeelt, meestal een religieuze, politieke of ras/etnische klasse, als zijnde allemaal hetzelfde in gedachten en daden, dan is dat NIET de waarheid. Het is altijd FOUT. Dit wordt “vooroordeel” of “discriminatie” genoemd.

  Palestina Situatieverslag: Libanees verzet veroorzaakt vijandelijke verliezen - is klaar om aanvallen af te slaan

En de meest bevooroordeelde groep in de V.S., hoewel dit zeker niet voor elk lid van deze groep geldt, anders zou ik me ook schuldig maken aan vooroordelen, zijn de zionistische evangelische christenen. Dit is een onderwerp dat ik nu verder onderzoek, en ik zal mijn bewijs binnenkort in een toekomstig artikel presenteren, als de Heer het wil.

Dus wat komt er nu in deze huidige oorlog, die ongetwijfeld het begin van de Derde Wereldoorlog is?

Ik heb geen idee, want ik zit niet in de raad van de Globalisten. Maar ik denk dat er een zeer grote kans is dat er nog meer valse vlag-aanvallen komen waarbij nog meer bloed vergoten zal worden, allemaal met een specifiek doel om een doel voor deze Globalisten te bereiken terwijl hun financiële instellingen afbrokkelen.

Het is geen geheim dat de VS haar controle over de enorme oliereserves van de wereld aan het verliezen is, aangezien meer olierijke landen, zoals Iran, de Arabische Golfstaten zoals Saoedi-Arabië en Qatar, Syrië en andere, allemaal naar Rusland en China en de andere BRICS-landen kijken om hen te helpen terug te vechten tegen de VS en hun controle over de financiën van de wereld via de Amerikaanse dollar (de “petro-dollar”) als reservevaluta van de wereld.

Dit zou dus wel eens een laatste poging kunnen zijn van de grootmachten in het Westen, die gecontroleerd worden door zeer rijke “Joodse” families zoals de Rothschilds en Rockefellers, om oorlog in het Midden-Oosten te veroorzaken en het vermogen van deze landen om olie te exporteren ernstig te beperken.

Voor degenen die ogen hebben om te zien en het vermogen om onderzoek te doen buiten de propaganda van de grote media om, is dit de belangrijkste reden geweest voor de Amerikaanse bezetting van Irak en Syrië en hun militaire operaties daar gedurende de afgelopen jaren, die enorme winsten opleveren voor de defensieaannemers op Wall Street en Silicon Valley.

Helaas verwacht ik de komende dagen massale sterfgevallen onder Amerikanen, misschien onder onze militairen die zich nu naar Israël haasten om “voor Israël te staan.”

Zodra Amerikanen het bloed van andere Amerikanen zien vloeien, samen met dode, verminkte lijken, hetzij door middel van in virtual reality gecreëerde gebeurtenissen, of echte filmbeelden, dan is bijna alles mogelijk, aangezien de overgrote meerderheid van de Amerikanen dan alles zal steunen wat onze regering voorstelt, zoals zovelen deden toen hen verteld werd dat COVID een “dodelijk virus” was en gewillig alle bevelen van de regering opvolgden, inclusief zich haasten om zich te laten injecteren met een experimentele biowapen-injectie.

Het doel van dit artikel is om u voor te bereiden op zo’n valse vlag-evenement, en om NIET overhaast een vooroordeel te vellen dat onschuldige burgers van andere landen of religies veroordeelt, maar om te begrijpen dat er andere kanten aan het verhaal zitten, en dat de meest waarschijnlijke schuldigen bij de geheime agentschappen van onze eigen regering en hun oorlogswapens zitten.

  Nakba 2.0 doet de Neocon Oorlogen herleven

Als u de documentaire film die ik in het verleden vaak heb aanbevolen, JFK to 9/11. nog niet hebt gezien: Everything Is a Rich Man’s Trick, investeer dan alstublieft wat van uw tijd in het bekijken van de alternatieve bewijzen voor alle valse vlag aanslagen in het verleden sinds de Tweede Wereldoorlog. Het wordt steeds moeilijker om deze film op YouTube te vinden, waar hij al door tientallen miljoenen mensen is bekeken, zo niet meer. Er zijn heel wat kopieën te vinden op Bitchute. Hier is er één:

Het Bijbelse Mandaat: LIEFDE, geen partij kiezen

Zouden we de laatste dagen van ons bestaan op deze huidige aarde ingaan?

Misschien. Ik weet niet hoe lang een heilige en rechtvaardige God het nog zal uithouden met de mensheid, waar zoveel onschuldige mensen, vooral kinderen, worden opgeofferd aan de agenda van de Satanische Globalisten.

Maar ons zorgen maken over wat er gaat gebeuren, en partij kiezen om één van Satans marionetten te volgen, is niet wat ons bevolen wordt te doen, als we een ware discipel van Jezus Christus zijn en de leer van de Bijbel volgen.

Maar de dag des Heren zal komen als een dief; wanneer die komt, zullen de hemelen met een afschuwelijk lawaai verdwijnen, en de hemellichamen zullen in een vlammenzee wegsmelten, en de aarde en alles wat daarop gedaan is, zal blootgelegd worden.

Aangezien al deze dingen op deze manier zullen wegsmelten, wat voor soort mensen moeten wij dan zijn, die ons leven in heiligheid en godsvrucht leiden, terwijl wij de komst van de dag van God afwachten en verhaasten?

Vanwege deze dag zullen de hemelen worden opgebrand en oplossen, en de hemellichamen zullen in een vuurzee wegsmelten!

Maar volgens Zijn belofte wachten wij op nieuwe hemelen en een nieuwe aarde, waarin gerechtigheid werkelijk woont. Daarom, beste vrienden, aangezien u op deze dingen wacht, streef er dan naar om in vrede gevonden te worden, zonder vlek of smet, wanneer u in Zijn tegenwoordigheid komt.

Aangezien u gewaarschuwd bent, wees op uw hoede dat u niet door de dwaling van deze gewetenloze mannen op een dwaalspoor wordt gebracht en uit uw vaste greep op de waarheid valt. Maar groei in de genade en de kennis van onze Heer en Heiland Jezus Christus. (2 Petrus, hoofdstuk 3.)

Het einde van alle dingen is nabij. Wees daarom helder van geest en zelfbeheerst, zodat u kunt bidden. Heb elkaar bovenal innig lief, want liefde bedekt vele zonden. (1 Petrus)


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Een gevaarlijke sideshowVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPro-Israël propaganda is dom
Volgend artikelFascisme in het Westen om genocide in Palestina mogelijk te maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Het beste uit dit artikel;

  ‘Het Bijbelse Mandaat: LIEFDE, geen partij kiezen.’

  De doodscultus zijn de elites en hebben ons verdeeld en laten ons elkaar haten dmv allerlei geschiedenis verhalen en door ons te voeden om alleen maar verschillen ipv overeenkomsten te zien. Egoïsme is de pandemie, de elites zijn de bron. Liefde is het geneesmiddel. Wij zijn hier op aarde om te ontwaken.

  • In dit artikel wordt de term satanische globalisten genoemd, die vind ik beter klinken dan (naar mijn idee toch te vriendelijke) elite. “LIEFDE geen partij kiezen” moet idd op een vlag gedrukt worden en die vlag moet wereldwijd gehesen worden.

 2. Over keuze maken. Voor de ‘gewone’ mens can beide partijen daar komen velen op uit.
  Waarom heeft men een aversie tegen moslims, waardoor beïnvloeding keuze. Zij tegen wij principe.
  Je kunt jezelf ook afvragen waarom moslims de pest hebben aan ons ??
  Ook dat is trouwens georkestreerd.
  Het grootste kwaad in de wereld is toe te schrijven aan de westerse dikkop.
  Met laatste wapenfeit het covid wef who bedrog met achterliggend plan de wereldbevolking te decimeren. Één wereldregering met hoofdstad Jeruzalem.

 3. Nog heel even en er is een ministerie van waarheid die de mensheid gaat vertellen wat de waarheid is

  1984 is coming!

  De mensheid laat zich te makkelijk naaien, althans noem het verkrachten. Verbaas me nog altijd hoe makkelijk het is voor de satanische sekte om mensen te manipuleren, te makkelijk

 4. Dank u broer. Om het heden te begrijpen is het goed het verleden te begrijpen. Wat voorbij is kan niet veranderd worden wat voor ons ligt wel. Als eenheid. Grote eenheid intergalactisch.

 5. Ik probeer altijd conflicten en of aanslagen van alle kanten te bekijken hetgeen geen eenvoudige klus is! Mede door de gecensureerde berichtgevingen word je snel op het “verkeerde” been gezet. Met anderen hierover communiceren heb ik afgeleerd. Volstrekt onmogelijk! Je word al snel als complotdenker weggezet. Je word zelfs gemeden! U spreekt van GOD en dat is iets wat ik zo ondertussen verafschuw. Al dat moorden in naam van GOD.
  Bah, pak de Bijbel en je leest alleen maar van moord, doodslag en jaloezie! Als wij een experiment van GOD zijn laat hij dit experiment dan snel beeindigen! De Hamas zou baby’s onthoofd hebben, zou kunnen. In Jericho hebben de Joden tenslotte hetzelfde gedaan in naam van GOD notabene. Er is niets nieuws onder de zon.

  • Vervang het woord God voor liefde en vervang satan voor angst. Het draait allemaal om wat wij in onszelf manifesteren en waar we naar leven. Wat wij ZIJN is wat we in de wereld vermenigvuldigen.

   • Hoi Lgsto goed advies.Ik weet al van bepaalde frequenties die effect op ons hebben.
    Maar je eigen frequentie kun je ook ’tunen’.
    Woede en haat draagt niet bij aan een fijne of goede frequentie.
    Wat jij eerder aanhaalde over het hoofd(rede) en het hart (gevoel) omarm ik met liefde!
    Voel je hem?

   • Als je dat vindt, heb je niets, maar dan ook niets, maar dan ook helemaal niets van de Bijbel begrepen. Ik zou zeggen: begin eens met het evangelie naar Johannes. Er is weinig tijd meer voor het redden van je ziel.

  • Lucifer
   Het is in om religie verantwoordelijk te houden voor ellende in de wereld.
   De mens is oorzaak. Die voert uit.
   Er zit een weeffout in de mens.

   • De mens is in principe vredelievend. Er is een kleine groep satanische globalisten die lucifer vereren die slecht is. Wij zijn aangeleerd om onszelf slecht te noemen, maar dat zijn we niet. De aanhangers van die globalisten zijn slecht en helaas heel machtig.

    • Sandra, wat zijn de vele mensen die weten dat het fout is, zoals bijv. artsen die weten van het covid bedrog en toch uitvoeren wat globalisten bedenken. De politieagent die inhakt op covid demonstranten en applaudiseerd bij A12 zitters.
     En zo vele vele voorbeelden. Jij laat het nu voorkomen alsof globalisten slecht zijn en de rest is goed.
     Ammehoela. Sorry.

     • Die (meeste) artsen en politieagenten behoren bij die kleine groep. En nog wat andere mensen die hun ziel verkocht hebben. Maar op de 8 miljard mensen op deze aarde is dat maar een kleine groep.

      • Artsen wel. Politie vraag ik mij af. Wordt wel steeds meer, denk ik. Alle betrouwbare mensen worden overal vervangen door hen die de geheime agenda dienen. Vrijmetselaars en daaraan gelieerd. Allen op sleutelposities zijn grotendeels totaal bedorven. Ik spreek uit ervaring.

    • @sandra…

     1.000.000% procent mee eens… 🙏❤

     Met religies hebben ze ons geleerd om ’tussenpersonen’ te volgen ipv de liefde in onze harten. Ze hebben ons geleerd dat wij slecht en kwaadaardig zijn en dat wij parasieten zijn… de elites hebben zichzelf op ons geprojecteerd.

     • Let God.
      Wat met dierenkwellers waarvan er zoveel zijn. Bedenk alleen al hoe het in liefdesnaam mogelijk is om bioindustrie/broodfok/mensenhandel/kinder seks industrie, orgaanhandel, te bedenken en uit te voeren. En oh zoveel meer. Voldragen baby’s aborteren voor de medicijnhandel en misselijkmakende proeven. De (bijna) alle Tweede Kamer die aanblijven en ook nu weer in het Gaza/Israëli conflict.
      Nee, ik ben het voor het eerst niet met u eens.
      Ik ken er, vrienden zelfs, die veelvuldig liefde prediken maar achterblijven als het op uitvoeren aankomt. Praktiseer het i.p.v. roepen. Als goede mensen niets doen, zijn het dan nog goede mensen?

      • De meeste mensen weten helemaal niks van de dingen die jij hierboven noemt. Je kunt mensen (die druk zijn met werken, hun gezin onderhouden en het hoofd boven water proberen te houden) niet kwalijk nemen dat ze niet precies weten wat er bij de satanische globalisten (en hun volgelingen) gebeurt. Dat heet spiegelen, de meeste goede mensen geloven niet dat er mensen zijn die zo slecht kunnen zijn.

       • Jij snapt heel goee hoe het zit sandra. Fijn om te lezen. De mensheid heeft kanker. Kanker is ook maar een heel klein ding op heel een groot lichaam.

       • Het zijn diegenen die de wereld onderwerpen en zij die mee helpen onderwerpen, en dat zijn er wat, die maken dat je de mensheid slecht kunt noemen.
        In het dagelijks leven met dagelijkse mensen moet je zelfs voorzichtig zijn met je kwetsbaar te laten zien. De mensheid heeft op technologisch gebied zichzelf bijna overbodig gemaakt maar nog altijd niet hebben we geleerd onze primitieve instincten te beteugelen.
        Ook jij stelt je hier vierkant tegen me in en ik op jou.
        Hoe beschaafd zijn wij?!
        De elite heeft op ons voor dat ze elkaar niet laten vallen en smeden hun plannen in hun loge’s
        Ik hoop dat alle lieve mensen, die zijn er genoeg, dat weet ik ook, toch nog op tijd zich informeren.
        Onze ‘gewone’ lieve mensen leven vergeleken met het merendeel van de aarde in luxe maar hoeven zich niet te informeren….want druk.

    • Daarom is het ook noodzakelijk de slang 1000 jaar op te sluiten om 1000 jaar lang vrede te hebben. Dat kan alleen God op grond van het werk van Christus. Jezus heeft de zonde teniet gedaan, de duivel teniet gedaan (uitschakeling is zeer nabij) en zal als laatste vijand de dood teniet doen.

     Zodra de duivel na 1000 jaar zal worden vrijgelaten, vind hij direct weer medestanders voor zijn oorlogen. Daarna gaat hij naar ‘de poel, die van vuur en zwavel brandt’, waar het beest en de valse profeet reeds 1000 jaar lang zitten pijn te lijden. Ik zou niet graag tot de elite behoren, als ik Gods woord lees over wat hen te wachten staat.

     Vreselijk is het te vallen in de handen van de levende God.

 6. Bereid u voor op Grote Valse Vlag Gebeurtenissen – Reageer uw woede af op de Mondiale Miljonairs en Bankiers die deze oorlogen financieren, niet op de burgers van deze marionettenregimes en hun marionettenpolitici.

  Kort en krachtig.
  En waarschijnlijk zijn er namen die in de Israel/Gaza crisis achter de schermen de boel manipuleren en opruien die ook in de Oekrainecrisis de boel op scherp zetten.
  Daarbij helpen religies ook niet echt. Zelfs die laten zich door de verdeel en heers truken van de elite tegen elkaar opzetten. Of juist die.
  https://www.kuleuven.be/thomas/page/religie-en-geweld-alles-van-waarde-is-weerloos/

 7. In werkelijkheid is god zowel mannelijk, als ook vrouwelijk! Een man heeft meestal ook een vrouwelijke tegenpool hier op aarde! De heere is flut!

 8. AN DEZE ONZIN KUNNEN WIJ ? DE BEVOLKING DIE NIET ELITAER IS EEN HELE BOEL AAN DOEN MAAR JA ALS JE OP JE KRENT BLIJFT ZITTEN KAN HET OOK MET JULLIE GEBEUREN WAT ER NU ? IN DE GAZA GEBEURT .

  • Klopt. De opruiming van bovenaf is veel werk en gaat binnenkort beginnen. De overwinning daarvoor is 2000 jaar geleden al behaald. Dat was ‘het echte werk’.

 9. er is geen eenzijdige berichtgeving..er is gewoon een soort reklame boodschap zoals bijvoorbeeld..Dash wast Witter..punt 📍📍

 10. ISraHell.

  He ze van dichtbij gezien toen ik helaas nog niet wist wie ze werkelijk waren, de bezetters, de ont-wrichters van, de willen heersen over.

  lang geleden meer dan een half jaar in Libanon gewoond, we waren onderdeel van het ‘vredes’ leger, oftewel wat bezet was door ISraHell (waarvan we toen nog dachten dat waren de ‘goeien’ al zag ik toen al veel wat niet klopte) moesten wij ‘bewaken’ … Libanon was ooit een bloeiend land vol rijkdom, de Israëliërs bombardeerden alles plat terwijl ze ondertussen steeds meer Palestijns land stalen en Palestijnen vermoorden, kids/vrouwen/mannen (geen militairen oid, gewone burgers) maar waar zagen we dat meer, arab countries bombed, terwijl het daar goed ging maar niet in de plannen pasten van… veelal Jews achter de schermen ala US en co waar ze diep ingenesteld zijn en vol steun krijgen, ja vind je het gek, die in het beleid zitten aan de macht zijn veelal Jews KM je verwacht het niet, maar ze noemen zich Amerikanen, tot… het op een keuze aankomt en dan staat bij die dual passport figuren ISraHell op 1, jaja je verwacht het niet, they (the baddies) are the real axels of evil het omgekeerde/spiegelbeeld van live.

 11. vandaag de palestijnen, morgen de roodharigen en later de brildragers…tegen de tijd dat wij aan de beurt zijn is er niemand meer ons ons bij te staan. Weg met die tiranieke “leiders”…Een klein offer voor een grote groep goede mensen. God zal zich weer dankbaar laten zien als dit tuig opgeruimd is, nu schaamt Hij zich voor zijn foute creatie van deze figuren.

 12. Goed artikel. Mooi belicht vanuit verschillende kanten. Evenwichtig. Beste wat ik tot nu toe heb gezien over deze oorlog. Vooral ook het grotere plaatje van de oliebelangen en het instortende imperium, dat zich met alle macht overeind probeert te houden op pilaren van dood en verderf van onschuldige mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in