De Pharma/Globalisten Cabal heeft Reiner Füellmich gearresteerd omdat hij hen in Duitse rechtbanken ontmaskerd heeft” volgens Howell Woltz die zegt: “Het verbaast me dat hij zo lang vrij is gebleven. De Globalisten die ons probeerden te vermoorden haten Reiner Füellmich echt.”

De Duitse advocaat Dr. Reiner Fuellmich, die had gewerkt aan een project dat bekend staat als de “Tweede Neurenberg” om de daders van het Covid complot ter verantwoording te roepen, werd in het weekend door de Duitse autoriteiten opgepakt in Mexico, waar hij en zijn vrouw verbleven. Dr. Fuellmich was naar verluidt zijn paspoort kwijtgeraakt en had een bezoek gepland aan de Duitse ambassade in Tiajuana, Mexico. Toen hij daar aankwam, wachtten de Duitse autoriteiten hem op en zetten hem op een vliegtuig naar München, Duitsland, waar ze hem vervolgens arresteerden.

DE FARMACEUTISCHE/EU CABAL HEEFT EEN VAL GEZET VOOR VOLKSHELD REINER FÜELLMICH

“De eerste juridische aanval op de MRNA-prikken kwam van de Duits/Amerikaanse advocaat Reiner Füellmich – een held voor alle vrije mensen”.

Zoals ik tegen onze gemeenschappelijke vriendin Elsa Schieder van Truth Summit (hierboven) zei toen ze gisteren het nieuws over Reiner’s arrestatie deelde: “Het verbaast me dat hij zo lang vrij is gebleven. De Globalisten die ons probeerden te vermoorden haten Reiner Füellmich echt.”

De onfortuinlijke Olaf Sholz en zijn regering in Duitsland zijn net zo populair als apenpokken in een homobadhuis, dus moeten ze de feiten die nu aan het licht zijn gekomen dat het vaccin dat ze hun volk hebben opgedrongen veel meer dodelijke slachtoffers heeft gemaakt dan het Wuhan-virus, de mond snoeren.

De gegevens hebben op schokkende wijze onthuld dat de gevaccineerde bevolking verantwoordelijk was voor 95% van de COVID-19 sterfgevallen in de 12 maanden tussen 1 juni 2022 en 31 mei 2023.

Ze moeten de waarheid over deze 17 miljoen sterfgevallen – en iedereen die ze vertelt – onderdrukken, en daarom beraamden ze een plan om Reiner Füellmich te vernietigen.

Reiner en zijn vrouw verloren hun paspoorten en visa tijdens een reis in Mexico, dus vroegen ze bij de Duitse ambassade in Tijuana een nieuw paspoort aan.

  Tiffany Dover Instagram hacker eist 2.000 dollar om privéberichten te onthullen, terwijl wij nog eens 10 plotselinge sterfgevallen van jongeren optekenen

Toen ze echter bij de ambassade kwamen om de documenten op te halen, mocht Reiner’s vrouw vrijuit gaan, maar hij werd gearresteerd op grond van aanhoudingsbevelen van twee van Pfizer’s grootste begunstigden van deze misdaden tegen de mensheid – Duitsland en de E.U.!

E.U.! REINER IS DE VADER VAN NÜRNBERG 2.0 – HET VIRTUELE PROCES TEGEN DE VACCINCRIMINELEN

Er is geen grotere stem geweest in het onthullen van de waarheid over het vergif dat Europa is opgedrongen door de EU en Duitsland dan deze held, Reiner Füellmich, dus vanuit een boosaardig machiavellistisch standpunt van de globalisten snap ik het.

Toeval? Net nadat Reiner’s evenement de vaccincriminelen van de EU-regeringen en de farmaceutische industrie aan de hele wereld onthulde, dienden diezelfde financiële begunstigden strafklachten tegen hem in!

Toeval? Net nadat Reiner de vaccincriminelen van de EU-regeringen en de farmaceutische industrie aan de hele wereld onthulde, dienden diezelfde financiële begunstigden strafklachten tegen hem in!
Net zoals Lorenzo de Medici besloot dat hij de priester Savonarola moest uitschakelen om de reputatie van zijn familie in Florence te verdedigen, hadden Olaf Sholz en Ursula von der Leyen het gemunt op Dr. Füellmich.

Het was niet omdat hij loog – oh nee, net als Giarolamo Savonarola, wordt Dr. Füellmich vernietigd omdat hij de wettelijk vereiste vaccintests en onderzoeken eiste, waar noch Sholz noch von der Leyen ooit de tijd voor hebben genomen!

Met andere woorden, de documenten die vandaag in de Duitse rechtbank liggen bewijzen dat zij – Sholz en von der Leyen – de wet overtraden, en niet Reiner Füellmich, die gewoon het bewijs eiste dat nodig was voordat ze het gif konden goedkeuren, kopen of opdragen.

En net als andere waarheidssprekers moet Dr. Füellmich het zwijgen worden opgelegd om de criminele klasse te beschermen – maar dat komt volgende maand allemaal aan het licht, zoals u verderop kunt lezen.

DUS OP DIT PUNT MOEST ER EEN MISDAAD GECREËERD WORDEN

Savanarola (aan de linkerkant) (en andere vijanden van de Medici) beweerden dat hun bank insolvabel was en het geld van Florence had gebruikt. Het geld was eigenlijk aan de Paus geleend (of een omkoping?) – en terugbetaald – maar feiten doen er op dit moment niet toe in dit soort situaties of verhalen, alleen de beschuldiging is belangrijk.

  Slecht nieuws voor de COVID-gevaccineerden - We hebben geprobeerd je te waarschuwen

Zonder enig bewijs te zien – wat de Paus en de Kerk zou hebben vernederd – preekte Savanarola gewoon vanaf de kansel over de wandaden van de Medici, totdat het volk van Florence tegen hen in opstand kwam en Savanarola aan de macht bracht!

Maar daar houdt de gelijkenis tussen deze twee machtswellustelingen op-(behalve misschien het feit dat Savanarola zes jaar later door de Florentijnen werd opgehangen).

De aanklaagster, aan de rechterkant, die gebruikt wordt door de Europese Unie en de Duitse regering, is Viviane Fischer, een weinig bekende advocate, die beroemd is geworden door haar samenwerking met Reiner Füellmich’s onthulling van Duitse en E.U. misdaden.

EN DIT IS WAAR ZE ALTIJD EEN DEAL SLUITEN

Ik heb aan meer dan 400 federale strafzaken gewerkt en heb letterlijk het boek geschreven over dergelijke gerechtelijke misdaden, Justice Denied: the United States v. The People, dus ik weet hoe het werkt.

Eerst wordt het doelwit geïdentificeerd, vervolgens wordt er een misdaad verzonnen of gevonden en vervolgens worden er “getuigen” klaargestoomd om te zeggen wat er in de rechtszaal gezegd moet worden.

Lavrentiy Beria, het hoofd van de geheime politie van de Sovjet-Unie, stond erom bekend dat hij tegen Josef Stalin zei als hij een vervelende waarheidsverteller verwijderd wilde hebben: “Laat me de man zien en ik zal de misdaad voor je vinden,” en dan ging hij of zij naar de goelag.

Dat is precies hoe het nog steeds werkt in Amerika en Europa, die helaas veel geleerd hebben van Stalin en zijn Sovjet-Unie.

De “misdaad” die gebruikt werd om Reiner Füellmich te arresteren is een beschuldiging dat er 1,35 miljoen euro ontbreekt van een rekening van drie personen die gebruikt wordt om hun zaken tegen de overheid(en) en farmaceutische bedrijven te vervolgen.

Het lijkt er dus op dat de aanklagers een deal hebben gesloten en de lieftallige Viviane tegen haar mentor hebben opgezet door haar op elk mogelijk mediakanaal te laten beweren dat Reiner Füellmich geld heeft gestolen van de zaak die hij persoonlijk heeft opgericht.

  'Ze moesten een soort van worden ingeslapen': Medische klokkenluider zegt dat COVID-prikken ervoor zorgden dat patiënten 'zo afschuwelijk en snel stierven'

Er is slechts één probleem met de zaak (ze waren nooit van plan om een rechtszaak aan te spannen) en dankzij wat graafwerk is de waarheid boven water gekomen, waardoor de zaak geseponeerd moet worden.

Het geld staat nog steeds op de rekening.

Ik durf te wedden dat Viviane immuniteit heeft gekregen voor deze misdaad die nog moet plaatsvinden, in ruil voor het voorlezen van hun script tegen een van de beste mensen in de waarheidsgemeenschap, Dr. Reiner Füellmich.

De vierde Internationale Covid Summit waar de misdaden van de vaxxers worden onthuld, is op een plaats waar ze geen controle over hebben, 18-19 nov.

TOEVAL DAT DE GLOBALISTISCHE/FARMACEUTISCHE CABAL DIT MOMENT HEEFT GEKOZEN OM DR. FÜELLMICH UIT TE SCHAKELEN?

ICS 4 zal bewijs presenteren dat alle deelnemers aan deze misdaad tegen de mensheid in de kades van Dr. Füellmich’s NUREMBURG 2.0 kan plaatsen.

Beter nog, die waarheid zal volgende maand in Boekarest, Roemenië worden onthuld-een plaats die de Globalisten (nog) niet controleren.

ICS 3, die op 3 mei van dit jaar in het Europees Parlement in Brussel werd gehouden, is meer dan 4 miljard keer bekeken om u een idee te geven van hoe bang deze criminelen aan het worden zijn.

Wanneer vier miljard van de ruwweg zeven miljard mensen op deze planeet – van wie velen beperkte communicatiemiddelen hebben – weten dat u een bloeddorstige moordenaar bent die de wereld moedwillig vergiftigt, waar gaat u zich dan verstoppen?

Uw enige keuze is om degenen die de waarheid vertellen aan te vallen – door leugens over hen te vertellen.

Maar dat zal uiteindelijk niet werken. De waarheid is nu bekend en ze zijn gedoemd, vooral na ICS 4 volgende maand in Roemenië.

Dr. Füellmich zal de geschiedenis ingaan als een held in deze strijd – en wij zullen uiteindelijk winnen – maar ik smeek u allen om voor deze goede man, Reiner Füellmich, te bidden terwijl hij zich in het hol van de duivel bevindt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een uitroeingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraël “bombardeert Gaza’s Baptistenziekenhuis,” autoriteiten zeggen “300-500 doden” – IDF afgevaardigde nam krediet voor bomaanslag in nu verwijderde tweet
Volgend artikelHet is een val! De golf van consequenties als het Midden-Oosten “de laatste oorlog” uitvecht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. “De onfortuinlijke Olaf Sholz en zijn regering in Duitsland zijn net zo populair als apenpokken in een homobadhuis.”

  Precies geregeerd worden door homo’s en potten die een haat tegen hetero mensen hebben, oud zeer uit hun jeugd maakt velen van hen zó onverdraagzaam.

  • Het volk houd zich stil want ze zijn bang en in verwarring de waarheid zien zij als bedreiging en de moorden vinden zij daarom terecht, zo is het volk nu eenmaal bang om iets kwijt te raken en daarvoor zetten zij zelfs hun leven op het spel.

   • @jcoolen geen speld tussen te krijgen, het publiek is bang, mede door het keiharde politie optreden tijdens de corona-rellen waar zelfs in Rotterdam de Europese politiemacht Eurogendfor een betoger dood schoot en een zwaar verwondde door een kogel in buik.

 2. “Wanneer vier miljard van de ruwweg zeven miljard mensen op deze planeet – van wie velen beperkte communicatiemiddelen hebben – weten dat u een bloeddorstige moordenaar bent die de wereld moedwillig vergiftigt, waar gaat u zich dan verstoppen?”

  Gadverdamme. Wat zijn het toch ongelooflijke hufters. Maar ze worden weer niet genoemd! Dit kunnen toch de Moslims niet zijn??? Hadden die het smerige vaccin ontwikkeld, zitten die in de kantoren van Pfizer, heten die Bourla en Fauci en von der Leyen??? Heeft Abdullah de maskermandaten en de thuis-gevangenis ogedrongen aan bevolkingen? Hallo, voor je gaat gillen, ik zeg niet dat IS beter is dan de IS, of dat de IS niet net zo erg is als IS, maar ik zeg alleen dat ik geen Moslim namen zie in de klootzakken die Reiner nu dwars zitten.

  • De moslims waren druk met andere dingen.

   Vrouwen besnijden
   Schenden van vrouwen rechten
   Onthoofding
   Slavernij
   Pedofilie (kind huwelijken)

   En zo kunnen we nog wel even doorgaan…….
   De globalisten (de zionisten) en de moslims dienen dezelfde duistere meester….

   • Kwatkees.

    Terwijl de westerse niet-moslim overheden jaarlijks miljoenen (!) kinderen, vrouwen en zelfs mannen van de aardbodem laten verdwijnen voor pedofilie, (sex-)slavernij en organen oogst. En dan vergeten we doodleuk nog even de honderden NATO en USA conflicten, oorlogsmisdaden en de tientallen miljoenen omgebrachten en honderden miljoenen ziek gemaakten door onze “christelijke Big Pharma”.

    Tegen zulke aantallen moorden en misdaden kan geen enkele moslim bevolking op. Zijn wij in het westen toch de “besten”.

    • christelijke big pharma? waar haal je deze kolder vandaan? in dit tijdperk van secularisatie zijn bij jou plots alle heidenen christen geworden omdat het jou zo uitkomt omdat je niet bij je mede-heidenen wilt horen?

     • rafi oktober 19, 2023 Bij 13:16

      Casse heeft gelijk, joden dat arrogante volk noemen ongelovige seculiere mensen Goyims, moslims noemen ongelovige Kafirs, in veel gevallen lijken joden en moslims veel op elkaar.

 3. De instanties met de status quo verzetten zich tot het laatste. Kijk goed uit in deze bijzondere tijd. Onlangs verloor ik een rugtas met papieren als mijn paspoort erin op magische manier. Ik had net een sleutel gekopieerd, en stopte die onderweg in mijn tas en die weer in mijn fietstas. Ik heb gereconstrueerd, en kwam niet tot een clou. Ik had bepaalde verdenkingen en keek op Supermundane, dat werkt voor me als een I Tjing; mijn oog viel op een tekst over afgunst van de rijken naar hen die veel minder hebben.

  • Deze dingen zijn atmosferisch bepaald en concreet. Ik ben zo door inductie tot bijzondere ontdekkingen gekomen op grote schaal. Het is zwarte magie. Daarom kan iedereen een (positieve) rol spelen door op te letten.
   De meeste mensen zijn geen direct doelwit, waar ik de aanvallen van de krachten van duisternis afsla maar dan via de gewone man wraak krijg op kleinzielige manier. Zo werken ze. Niemand staat aan de zijlijn.

   • Door die oude rugtas is hij minder aantrekkelijk en wordt minder snel gestolen (ik krijg daarover steeds goedbedoelde uiterlijke adviezen van hen die zich medeplichtig maken aan de duivel), en door mijn mindere status gelooft niemand me die dat anders wel doet.
    Dat was misschien wel zo bedoeld om geen egoïsme te bevorderen.
    Let op de kleinigheden. Want individueel hebben de mensen met macht helemaal niets. Vandaar de afgunst.
    Ze proberen hun vinger erachter te krijgen en schaden zo iedereen.

   • Alleen op deze manier is ook de recente oorlog in Israël te verklaren.

    Berichten op innerlijke niveaus die iedereen oppikt worden door de politiek vaak omgedraaid in hun logica. Ook cynisme bij de gewone man zorgt ervoor dat hij de verkeerde kant kiest.

    Let God sort them out, dat is wat gebeurt.

 4. 💛Lunar Emotional Energy Forecast

  From Tuesday, October 1️⃣7️⃣th💛:🥳Today’s energy is guided by the powerful influence with Mars currently in Scorpio ♏️

  We’re dealing with intense, transformative energies that deeply resonate with our Solar Plexus Chakra💛

  The Significance of Mars in Scorpio
  Mars in Scorpio ♏️ encourages us to embrace our inner warrior. Despite the intensity of emotions, this energy inspires confidence, determination, and the ability to face our fears head-on.

  The Solar Plexus Chakra, our center of personal power, aligns with this energy, reinforcing our self-assurance…..

  You see this for a reason to attract passion.
  You’re about to shift!
  https://youtu.be/JRk87E7IU1E?si=DAFZ_lGRoMVmQhnc

  The solar plexus chakra is also called Manipura chakra, solar plexus or third chakra. It is located at the top of the abdomen and it is the core of our personality, our ego. The third chakra is the center of willpower.

  While the 2nd Chakra is about enjoying life, the subject of the third chakra is the perception of who you are.

  The gift of this chakra is personal power, self-confidence, responsibility and reliability. The third chakra is the center of your self-image, your willpower, self-discipline and warmth in your personality.

  The energy of the solar plexus allows you to transform inertia into action and movement. It enables you to take on challenges. The main challenge for the third chakra is to use your personal power in a balanced way.

  What does that mean?

  It means consciously utilizing the energy of the solar plexus chakra. It means being proactive rather than reactive or inactive.

  Is It A Spiritual Awakening OR Kundalini Awakening? [Or Both!]

  Discover the key differences between a spiritual awakening and kundalini awakening so you can better navigate each spiritual phenomenon with ease.
  https://youtu.be/2pZ2inoR9eE?si=xz8WjG2Nw-F9d_Qz

 5. de westerse wereld die zijn eigen bevolking naar de bliksem help.
  maar ja je kan ook niets anders verwachten van psychopaten.

  moge het licht achter Dr. Füellmich staan , ik in ieder geval wel.

  • Beter nog, die waarheid zal volgende maand in Boekarest, Roemenië worden onthuld-een plaats die de Globalisten (nog) niet controleren….weet echt niet wie kan nog iets denken en zegen. Kort nadat familie Ceaușescu geschoten zijn, een paarmaden later si Soros in Roemenië gekomen en zijn idiologie/ werk geïmplementeerd, dus niet denken dat Roemenie vrij is van globalisering/globalisten. Persoonlijk denk ik dat gecontroleerd is door globalisten als je volgt wat daar ook gebeurt zeker laatste 3 jaren maar daar heb de populatie/ volk nog een stem en zijn veel christenen die hun rol en positie hebben begrepen en in gebed en manifestatie zijn voor alles wat komt van duisternise kant, ze spreken vrij tegen LGBT, pornografie, criminaliteit, en ze vechten voor de waarheid. Ze hebben geleerd door de jaren heen dat vrijheid breng bloed en zijn niet bang. Comunisme hebben hun geleerd dat ze moeten in opstand komen voor hun kinderen, idealen en vrijheid. Dus, ik dent dat Roemenie niet vrij is van Soros aanhangers maar daar kan je nog de waarheid spreken.

   • Die globalistische moordenaar soros mag zijn eigen geboorte land niet meer binnen, ook de universiteit die naar hem vernoemd was is veranderd van naam. Roemenië gaat niet mee in de eu idioterie, en weigert zo ook die dat vreemde volkje dat ons wordt opgedrongen. Ook dat woke gedoe moeten ze in Roemenie niets van weten, dus ja daar wil ik nog wel wonen.

 6. Nee het is geen val hij heeft in de kas gegraaid voor over een miljoen euro heeft zijn huis er van verbouwen voor heel veel geld verkocht en is het land uitvertrokken, dat noem ik een dief.
  Een onbetrouwbaar iemand. Terecht dat hij in Duitsland verantwoording moet afleggen, kheb zijn amerikaanse uitleg gehoord van een uur waarom hij dt geld nam…..bah gewoon een ordinaire oplichter die zich voorzitter van een zelf in het leven geroepen een commissie noemt.waarom hangen die wensdenkers toch allemaal aan de lippen van deze ordinaire dief. Zo moeilijk is dat toch niet om te accepteren dat hij heeft toegegeven 1 miljoen uit de kas te hebben gestolen. Ik sta helemaal niet achter deze mn en zijn zelfverheven voorzitterschap om te graaien in fondsen.want wat nog niet bekend is is dat hij nog meer geld heeft verduisterd uit fondsen,maar met de loop van de tijd komt dt allemaal boven. Je weet toch allemaal wel dat die spirituelen leiders altijd oplichters zijn,omdat spirituele mensen de gemakkelijkste groep is om op te lichten.

  • Jij hebt van dat interview duidelijk geen ene snars begrepen. Het is net zo’n type valse aanklacht als tegen Willem Engel die zgn ook gelden van de organisatie voor aankoop van een stukje onroerend gebruikt zou hebben.

   Dat is allemaal ontkracht, maar de trial by media heeft dan al plaatsgevonden en het domme volk heeft alleen die eerste leugens tussen de oren.

   Je ziet, dit is zeer effectief, zelfs de wakkeren stinken erin.

   • Goed gezien. Ik heb de hele ICS 5-daagse interviews afgekeken van a tot z, totaal ongeveer 33 uren en ben tot de conclusie gekomen dat Reiner Fuellmich en zijn team behoren tot de beste onderzoekers op dit gebied en absoluut geloofwaardig zijn.

  • jij gelooft dus in sprookjes Greet ? zo beter lezen wel als het geld wat hij heeft verkregen van wie dan ook nog steeds op de bank staan maar dat hij zo verkwanseld wordt door deze enge maatschappijen is het onlogisch! dat hij gevangen wordt genomen en niet deze z g n ELITE dan komen ze nog wel wat cellen tekort dus mogen ze voor dit sooret lui wel een FEMAKAMP op richten een open kamp dan wel een hut maar geen deuren en ramen daarin mannen en vrouwen apart dan wel te verstaan .

  • Greet, je behoort tot de makkelijk te manipuleren massa die de mainstream media en al wat daaraan vast zit te geloven. Er worden erg vuile spelletjes gespeeld door de cabal, de maximultimiljardairs die nergens voor terugdeinzen. Ze hebben de regulaire media opgekocht, investeren miljarden in universiteiten om hen te binden, infiltreren in regeringen wereldwijd en hebben helemaal niets met mensenrechten. Als je weet wat ik weet praat je wel anders. Engage brains before operating mouth.

 7. Reiner Füellmich paspoorten kwijt, die dingen draag je op je lichaam liefst in je afsluitbare binnenzak van je colbert, hoe naïef kon hij zijn, enfin n.m.m. vanaf het begin een mission impossible, maar goed geprobeerd Reiner, ik bedank je voor je inzet.

 8. Er was geen paspoort kwijt! Er waren Mexicaanse paspoorten aangevraagd.
  En de schuld/ verdwenen kapitaal was 700.000 euro wat Fuellmich zgn. Voor zijn huis had gebruikt : geen miljoen.
  Dit geld zou overigens nog gewoon op de rekening moeten staan waar 3 mensen toegang hadden.
  Wat hier gezegd wordt klopt niet: wel klopt het dat het doorgestoken kaart is..
  Ik hoop dat we weer snel van hem horen.

  • Vraag je Mexicaanse paspoorten aan op de Duitse ambassade? Lijkt me beetje vreemd. Maar we gaan de waarheid wel horen op enig moment. Daar heb ik dan weer alle vertrouwen in 🙂

 9. Kunnen jullie met z’ n allen ook gewoon bidden voor Reiner?
  Het is duidelijk dat onze onderdrukkers onder enorme druk staan!
  En Reiner heeft zich goed voorbereid op deze valstrik.

 10. bij die Q anon gekken zal het wel gepland zijn, maar nee hij heeft zelf de kas gerold, gevlucht en ja als je paspoort verloopt en je vraagt dan een nieuwe aan via de ambassade dan moet je niet janken als je dan gepakt wordt. opsluiten die gek met zijn nep tribunalen

 11. De waarheid is aan het licht gebracht.
  De arrestatie is te laat.
  Of zijn de mensen op deze weteld zo dom dat ze de waarheden door deze arrestatie niet meer zien
  Dan zijn ze allen kortzichtig.

 12. Is er iemand die stil heeft gestaan bij de veronderstelling dat die Rainer controlled opposition kan zijn?
  Het hele verhaal van zijn arrestatie stinkt uren boven de wind, met het duidelijke opzet om verdeeldheid te zaaien. De tijd zal het antwoord brengen. Ik gok er op dat dat hele Nürnberg-gedoe koelt zonder blazen.
  Veel geblaat en weinig wol laat de sheeple verder slaapwandelen richting offerbank.
  Of hoe de sheeple de eeuwenoude behoefte aan (af)goden niet laten kunnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in