Deze beelden spelen de Russische propaganda in de kaart: Oekraïense soldaten brengen de Hitlergroet. Dit is echter niet het eerste bewijs van nazi-aanhangers onder de Oekraïense strijdkrachten. Er zijn al eerder zeer concrete aanwijzingen geweest, bericht Exxpress.at.

Meermalen hebben Oekraïense soldaten de Hitlergroet gebracht naast afvurende artillerie. Dat blijkt uit een video die nu is opgedoken.

Er zijn vier soldaten te zien, en bij drie van hen is duidelijk de Hitlergroet te zien. Dat de strijdkrachten de schutter alleen maar laten zien waar hij moet vuren, is niet echt geloofwaardig. Dit is koren op de molen van de Russische propaganda, maar niet voor de eerste keer.

Reeds in mei waren er tatoeages met ondubbelzinnige symbolen opgedoken bij Oekraïense soldaten die in Russische krijgsgevangenschap waren gevallen – berichtte de eXXpress.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Zij hebben niet gehoord wat wij hun gezegd hebben. Deze keer kunnen ze maar beter luisteren.” – Vladimir PoetinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Opnieuw rakettenregen op Oekraïne - Gigantische stroomproblemen
Vorig artikelIs Tiffany Dover verantwoordelijk voor meer sterfgevallen dan enige andere verpleegster in de geschiedenis?
Volgend artikelMade in USA: De komende ineenstorting van de Europese Unie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Beste Mensen

   Als er hersenen zijn die te veel vervuilt zijn dan ??
   Dus die containers genaamd Hersenen die uitpuilen van het vuil
   Dan lege men die containers

   Mensen zijn vaak gehecht aan hun afval
   Help hun inzicht te verkrijgen

   Tekeningen zijn maar tekeningen
   Als mensen een tekening mooi vinden
   Dan hebben die het volste recht om dat op het lichaam te laten zetten
   Ookal zijn chemicaliën kanker verwekkend en dodelijk
   Eigen keus
   Witte mensen zijn gewoon Witte mensen
   Geen Varkens

   En zo ja dan zijn die dus ook Ezels , Kippen Schapen , Koeien , Vlooien , Vissen , Wespen , Bijen enzovoorts en niet te vergeten Chinezen , Javanen , Negers , Indianen , Hindustanen enzovoorts

   Hoorde toevallig een donker gekleurd persoon op You Tube zeggen :
   Wat !! Ik zwart ?!
   Nee hoor ?
   Ben gewoon donker Wit …

   Dat klonk Uniek

   Dank U

 1. Die hakenkruizen zouden toch diverse reaguurders op deze site moeten aanspreken, als het om andere onderwerpen gaat zitten zijzelf zeer dichtbij het gedachtengoed met die theoriën over Rassen, waarom dan de Oekri Nazi’s aanvallen en andere verdedigen die beweren dat het blanke ras gaat verdwijnen !!!

 2. De tatoes liegen er niet om, maar ook hun gedrag; vuren op eigen bevolking, massamoord e.d.
  het zijn nazi’s—daarin hebben de Russen groot gelijk.

  Maar niets wat een gulag niet kan oplossen–na lang verblijf aldaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in