Er is nog een andere plandemie die Klaus Schwab van het Wereld Economisch Forum (WEF) met nog meer tirannie wil uitroeien, en die staat bekend als de vrije meningsuiting op het internet.

Schwab is er zo op tegen dat mensen iets anders lezen en delen dan wat hij als “waarheid” beschouwt, dat hij honderdduizenden “informatiestrijders” heeft gerekruteerd om de sociale media te controleren, bericht Etan Huff.

Volgens het WEF van Klaus Schwab is desinformatie op het internet een “infodemie” die “potentieel dodelijk” is en een “genezing” vereist. De definitie van misinformatie is volgens het WEF alles waar men het niet mee eens is. Inhoud die geacht wordt “misinformatie” te zijn, zal verwijderd worden, volgens Schwab. Dit betekent dat de informatiestrijders zich in wezen zullen bezighouden met het monddood maken van afwijkende meningen.

“De definitie van misinformatie, volgens het WEF, is alles waar zij het niet mee eens zijn,” meldt Newspunch. “Dit betekent dat de informatiestrijders zich in wezen zullen bezighouden met het monddood maken van andersdenkenden.”

In de commentaarsectie op YouTube, bijvoorbeeld, schakelt Schwab “digital first responders” in, die zich voordoen als gewone gebruikers, maar die in feite spraakpolitie zijn, ingehuurd om “aanstootgevende” inhoud te markeren voor verwijdering.

Naar verluidt worden diezelfde “digital first responders” ook op “samenzweringsforums” ingezet met precies hetzelfde doel.

“Tot nu toe hebben wij 110.000 informatievrijwilligers gerekruteerd, en wij rusten deze informatievrijwilligers uit met het soort kennis over hoe misinformatie zich verspreidt en vragen hen om als een soort “digitale eerste reaguurders” te dienen in die ruimten waar misinformatie rondgaat,” verklaarde Melissa Fleming, directeur communicatie van de Verenigde Naties, in een recente WEF-podcast.

  Ze menen het serieus om u insecten te laten eten

Globalisten zeggen dat vrije meningsuiting een “wereldwijde gezondheidscrisis” is
Deze subliminale infiltratie van het web door betaalde WEF-hacks is bedoeld om het wereldgesprek te sturen over zaken als het coronavirus (Covid-19), zogenaamde “groene” energie, abortus, socialisme en meer.

Alles wat het officiële globalistische narratief over deze onderwerpen tegenspreekt, maakt deel uit van de “infodemie” die uit alle hoeken van het internet uitgeroeid moet worden.

De “factcheckers” van de sociale media zijn slechts één onderdeel van deze matrix van censuurcontrole, en veel mensen hebben hun tactiek al door, en daarom voegt Schwab nu een digitaal leger van infiltranten aan de mix toe.

Journalist Mark Little, die vroeger voor Twitter gewerkt heeft en een bedrijf voor het factchecken op social media, Storyful genaamd, opgericht heeft, heeft onlangs een bedrijf voor kunstmatige intelligentie (AI), Kinzen genaamd, gelanceerd dat veel van Schwab’s doelen zal bereiken.

“Ik ben de verspreiding van misinformatie gaan zien als een wereldwijde gezondheidscrisis,” zei Little, die voor de door het bedrijfsleven gecontroleerde media werkt, in een recente podcast. “Misinformatie is een ernstige bedreiging voor onze samenleving.”

“Misinformatie gebeurt binnen onze vrienden en families. Wij moeten dus strategieën vinden om, ten eerste, het te herkennen. En ten tweede, als actieve burgers, net zoals wij maskers dragen om anderen te beschermen, moeten wij de goede burger zijn, de actieve vector die terugvecht in ons dagelijks leven.”

In de commentaarsectie bij Newspunch drong één persoon er bij patriotten overal op aan om zich tegen dergelijke tirannie te verzetten en die waar en wanneer mogelijk te ontmantelen ter verdediging van de Grondwet.

  Mel Gibson: Hollywood-elite probeert me te vermoorden voor onthullen pedofiele ring

“Wij kunnen niet toestaan dat deze misdadig gestoorde mensen in machtsposities over andere mensen blijven,” voegde deze persoon eraan toe.

“Ze zijn zich gewoon aan het klaarmaken voor de midterm verkiezingen,” reageerde een ander.

Iemand anders schreef dat de enige mensen die verkeerde informatie verspreiden de globalisten en hun marionetten in de regering zijn, die al het vuile werk doen – oh, en de mainstream media ook.

“Nu weten we waarom Trudeau Wet C-11 heeft gecreëerd,” voegde een ander eraan toe over soortgelijke beperkingen van de vrije meningsuiting die in Canada worden opgelegd. “Hij doet gewoon wat zijn WEF-baas Schwab hem opdraagt te doen.”

Waar globalisten zijn, zegt een ander, daar is tirannie en een obsessie om het recht van vrije meningsuiting uit te roeien.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Derde van wereldbevolking wordt gedood in volgende oorlogscyclusVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOorlogsveteranen uit Oekraïne over hoe Kiev Amerikaanse hulp plundert, soldaten verspilt, burgers in gevaar brengt, en de oorlog verliest
Volgend artikelIs Tiffany Dover verantwoordelijk voor meer sterfgevallen dan enige andere verpleegster in de geschiedenis?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

116 REACTIES

   • Of op afstand, gewoon aan alles denken wat hij kapot heeft gemaakt. Doden en verminking van de gifspuit is al genoeg en stuur het in een vortex terug naar hem, wedden dat hij binnen afzienbare tijd van het toneel verdwijnt wegens omstandigheden. Dat is een echte goede methode om zelf iets meer te doen dan erover te eschrijven.stel je een tornado voor die langs alle mensen hovert die verdriet hebben om iemand dierbaar die door de gifspuit is overleden, hover langs de mensen die de jiggers hebben of verlamd zijn door de gifprik. Schep hun emoties op als een wervelwind en stuur deze aan het andere einde naar dat misbaksel. Duw als het ware de emoties , huilbuien , verdriet, miserie er doorheen als een draaiende kolk. Iedereen heeft een vortex aan de navel die hovert. We leven in een bubbel of bel of hub. En 1 ,5 m voor onze navel zit het meganisme waar de vortex die jij aanstuurt opaansluit. Zijn vortex aan zijn hub die aan zijn navel uitkomt ademt in en uit om het makkelijk te maken, pulseert met een pompbeweging informatie in en uit de hub of bubbel. Duw heel die zooi die in de vortex wervelt tegen zijn bubbel of hub aansluiting aan en rotteer alle miserie en ellende erin. Hij zal vanzelf alles naar binnen malen of pulsgewijs pompen omdat hij zijn energiecentra niet kent. Zo doe ik dat met al mijn narcisten en spijt, ja . De een kreeg kanker binnen paar weken. Mijn moeder kreeg ook kanker na de eerste shot die ze terug kreeg. Bij de tweede poging, beroerte en bij de derde de andere dag al heup gebroken. Ja mijn moeder is een sadistische narcist. Enfin ik hebzo al veel mensen in het ongeluk gestort door hun uitgezonden energie die bij mij ravages aanrichtte terug te sturen. Als we dit met zijn allen bij rutte doen. Al die slachtoffers hun miserie van de belasting…
    En ja het werkt echt. Komt straks in mijn boek duidelijker uitgelegd aan bod. Deze is gratis😍
    En hoe weet ik dit. Ben helaas behept met ogen die dit ziet om ons heen. En een BDE gehad als kind waar ik ons energiesysteem in beweging zag. Zeldzaam wel, heb 1000de bde ervaringen beluisterd en af en toe hoor ik iemand beschrijven dat de tunnel een vortex is. Dat is onze stofzuiger, waarmee we aantrekken maar ook afstoten…..enfin.
    Ik nodig iedereen uit de oefening te doen. Laten we met zijn allen een paar mensen zwakker maken.

    • Het klinkt bijzonder interessant. Al begrijp ik niet alles. Als je boek uitkomt laat je dat dan weten?
     Kan bidden dezelfde uitwerking hebben? Dat is toch ook een soort energie die je kunt sturen is mijn idee. Er zijn toch wat gebeden van me beloond als je dat zo zeggen mag.

       • @Greet – In alle eerlijkheid ben ik blij voor jou dat je bepaalde vroegere misère hebt weten te overleven en overstijgen. Weet dat je niet de enige bent met een verleden vol gruwel. Er zijn er velen. Voor het overige kies ik ervoor om bepaalde discussie niet te verdiepen. Het gaat je gemeend goed!

     • Bidden is geen energie die jij kunt sturen. Bidden is de Schepper verzoeken om in te grijpen. Wanneer je dit niet doet zoals Yahusha heeft opgedragen, werkt het niet. Daarbij is het nog altijd de Schepper die bepaalt wel of geen gehoor te geven aan een gebed en/of wanneer.

     • Bidden is gerichte focus. Energy flows where your focus goes en where your focus goes your energy flows. Verschil is, niet in de verdediging gaan in je focus. Geen wensdenken in het universum, focus op het leed van die mensen die beschadigd zijn. Ik kijk naar een video met mensen die door de vax beschadigd zijn en op de een of ander manier kan ik dat verdriet en de pijn oppakken in een energetische manier en vasthouden en reversen. Terugsturen naar zender afkomst. Of sturen naar een ander. Alles in ons leven draait om gewaarzijn ,sturing geven en intellect. Eens je ziet hoe ons energiesysteem werkt dan kan je dat bewust gebruiken,intelect, kennis krijgen aan informatie dan die informatie aansturen en wegzenden. Oftewel we hebben allemaal een piezo electro krystal, om het zo te stellen ergens in ons energysteem opgeslagen. Dat melk je eigenlijk aan om energie en ruimte aan te maken voor je focus. Zie je wat een narcist als rutte gates schwaab de jongh kaag etc. doet is jou de ruimte ontnemen om zelf te denken. Als je niet zelf kunt focussen op iets is er ook geen ruimte om in te gedijen. Boven alles is bidden niet meer dan ruimte creëren , een focuspoint aanmaken om je intentie-wil in te laten gedijen. Dan is er dus geen creatieflow die tot manifest komt.

      • Als je niet zelf kan focussen om een intentie-wil tot manifest te brengen heb je een narcist om je heen die jou berooft van focussen. Bidden is focussen op een intentie-wil. Energie is de motor , katalysator die de intentie-wil tot manifest brengt. Alleen in mijn wereld is begeleiding van geluid de draagkracht van mijn intentie-wil. Het woord ABARAH is de grootste angst van khazaren, het betekend , creëer , het is het woord waaruit wij bestaan. Zo zijn er 3 woorden die je intentie-wens ruimte,energie , en vorm geven. Omdat die woorden, een reisweg , 3 d veld en energie schenken aan je intentie-wil. Oftewel een vibratie, golf en gewaarzijn. Maar dat is voor mijn boek.

       • Mijn hele jeugd geleden onder een gewelddadige narcist en daarna jarenlang de prooi van een gewelddadige man geweest. Dus veel ruimte was er niet om zelf na te kunnen, mogen denken. Bidden om verlossing ging nog net. Mijn gebeden werden verhoord. Mijn man reed zich zomaar dood tegen de enige dikke boom die er stond.
        Dat voelde echt als hulp van boven.

       • Jammer Greet, lees eens het echte goede boek: De Bijbel. Daar zie je niet alleen oude verhalen maar ook hoe de toekomst gaat aflopen

    • Klinkt goed Greet en ik geloof wel in dit soort dingen alleen zal het bij ome klaus niet lukken die man is een satanisch reptiel en die voeden zich juist met ellende en pijn dat geeft hun kracht… bij zijn Hollandse puppets zal het wel werken die waren voor hun mk ultra nog mens…

     Ben wel heel benieuwd naar je boek hou ons op de hoogte a.u.b.

     • Niemand ontsnapt aan de moeder van al. Ik reis in haar veld,de moeder van alwas voor alles. We hebben niet 1 schepper, maar meerdere. Maar voor alles was er de moeder van AL. GEWAAARZIJN! GELUID! BOUWBLOKJES! De enige drie-eenheid die bestaat. De moeder als gewaarzijnsveld gewaar van geluid waarin zij rust als bouwsteentjes. Er was nooit iets anders dan dit. Liefde die zichzelf ontstijgt als geluid die bouwsteentjes als intellect aanstuurt……. Directheid die als geluid bouwsteentjes beweegt naar miljardenvormen van bestaan in een rekbaarheid van in liefde. En ik was daar in de moeder van AL. Ze nam mij mee en leerde mij wat ruimte was en bouwsteentjes in het oneindige , en gewaarzijn die surft in die oneindigheid ……. Alles bestaat uit haar liefde=gewaarzijn, gewilligheid= bouwsteentjes, vreugde=geluid. Een bezield geheel dat manifest aan alles wat nu bestaat. Niemand kan daar in rommelen ook niet schwaab. Het is zijn grootste angst dat jij die kennis behept omdat hij niet bij vermogen is hier gebruik van te maken, dat is hem en die zure mensen niet toegestaan, daarom zijn het narcisten, ze kunnen niet putten uit de bron, katalystor van de moeder van AL en stelen dus , liefde gewilligheid en vreugde uit jou.🌬✨✨✨✨

    • Je hele verhaal is een plakken copy gedoe .
     Maar ok als jij zo wil opvallen . 😎

     Neutrale theorie

     Deze theorie komt deels voort vanuit de Wicca: ‘Zolang je niemand schaadt, doe wat je wilt’. En de wet van drie: ‘Alles wat je doet, keert in drievoud bij je terug’. In deze theorie wordt geloofd dat er alles wat bestaat energie bevat. De energie die iets bevat kan worden gebruikt tijdens rituelen om je te ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling en je persoonlijke doelen. Je mag hier niks en niemand mee schaden.

     Jouw manier van de dampen omdoen bij je vermeende tegenstander is een heel dom pad . Jouw pad moet bestaan aan belangenloos leven en met hart toekijken . Jouw bovenstaande intencie is een duister pad .
     Ik heb niets met geloof enof geforceerd ga met mij mee ik weet de weg .
     Ik de jaren 70 stierf het van de wannabee magie en kruiden cultuur .
     Kruiden voor de thee heilzaam waren loei goedkoop (jacob hooi) winkels
     waren in toedertijd . Tot de commercie deze trant ondekte .. loei verpestend duur geworden . Vroeger op de martk een kilo boekweit honing 2gulden 50 … alles hing toen samen met een gezond leven . Totdat de macrobiologie zijn intrede deed .. commerciele hype.
     Nu is jouw verhaal een oproep tot destructie . Kijk ik ben het eens dat deze figuren gestopt moeten worden !! Ga ik niet verder op in!
     Wat jij voorsteld kan ik niet mee en wil ik ook niet meedoen .
     Het zit veel dieper als je denkt .
     Ben ook lang bitter en boos geweest wat mij is aangedaan .. ik had ook zo iets van line them up . !
     Ga ik niet verder op in . Ben verre van een zweef figuur !

     Hierbij nog wat tips voor je boze geesten verwijderen .. ik zelf heb hier geen behoefte aan .. LOL

     Brandnetel
     Brandnetel wordt gebruikt om duisternis en angst te verdrijven en biedt hulp om noodsituaties onder controle te krijgen. Door gedroogde brandnetel in huis te strooien verdrijf je het kwade en negativiteit.
     Heemst
     Heemst zorgt ervoor dat je geestelijke gidsen dichterbij je zijn.
     Kamille
     Sprenkel een aftreksel van kamille rond het huis. Dit verwijdert heksen, vloeken en spreuken en beschermt tegen de invloed hiervan.
     Koningskaars
     Koningskaars beschermt tegen tovenarij.
     Laurier
     Draag laurier bij je om je te beschermen tegen zwarte magie. Je kunt ook laurier in je huis leggen om te beschermen tegen zwarte magie.
     Marjolein of oregano
     Wordt gebruikt als bescherming tegen slechte en vreemde invloeden in de woon- en slaapkamer. Gebruik hiervoor gedroogde marjolein of oregano en plaats dit her en der in huis.
     Groeten Moppie .

     • Lieverd mijn verhaal is origineel en staat op 800 a viertjes , geschreven tussen 2009 en 2022 , 13 jaar van mijn leven. Geen wica. Lees hierboven maar eens.
      Alles wat jij van mij leest komt uit de originele bron. De moeder van AL. Alles is zuiver en ongerept. Het is liefde die zich deelt aan ons in een gewillige vreugde zichzelf te mogen delen aan jou als moeder van AL. Wat je hier poneert is jou gebrek aan haar zijnsheid das al. Kosmonout durf te vallen in vrije val, zonder te grijpen naar jou kennis en viedingsbron. Ik heb mij gelaafd aan de oerbron zonder inmenging van andere voedingsbronnen, dat was niet geoorloofd. 13 jaar lang geleefd in een liefdesbom van de moeder van AL. Zacht warm liefdevol drijvend in haar schoot. Ja ik mis haar zachtheid heel erg. Haar warme deken van veiligheid en geborgenheid om mij heen. , ik val nu zonder ankers door de kosmos, omdat ik niet meer bang ben. Omdat zij in mij meevalt. Ik weet dat ik bemind ben tot in het diepst van mijn vezels. Zij is daar, altijd wakend over haar schatten, liefde die danst in mij en jou vallend door de kosmos. Vrees niet, oordeel niet….

     • Weet je mijn grootste angst was alrijd, waarom zou ik de kennis delen met anderen , wat als mensen zoals jij hier dus mij aanvalt. En dan nam de moeder van AL mij mee in haar gewaarzijnsveld en toonte mij iedere keer weer opnieuw tot het doordrong. Dat er altijd mensen zoals jij zijn, die diverten. Die dus niet willen dat mensen tot haar komen. Net als klaas schwaab dat niet wil. Dus dat is wat jij bent een stoorzender die de frequency van mij wil verstoren zodat anders zich niet zouden laven aan de oerbron. die via het delen aan kennis aan mij gedeeld kan worden met anderen. Je word betweterig en dringt iets anders op, diverten dus. Tja ben er in getraind nu , zielen zoals jou weg te wuiven als vliegen.🙈 jij houd mij niet tegen omdat je niet bestand bent tegen de MOEDER VAN AL. Ze koos jou niet als bron waar anderen zich aan zouden kunnen voeden omdat je betweterig bent. Tja en ik was een bang gansje dat zich heel haar leven onder een steen had verstopt. Ze vond mij daar en voedde mij vanuit haar bron, haar te delen in kennis en handvatten, als geleider voor hen die naar haar reiken om in balans te komen en om een gigantische sterke hub te beheren waarin zij kunnen gedijen als autonome krachten zich voeden aan de originele oerbron. Onze enige echte powersorce , voedend vanuit de eerste originele powerhub die de moeder van AL voor ons gemaakt heeft. ABARAH!
      Jij steelt kennis van wica ,niets van wat je hier schrijft is autonoom, krachtig en standvastig, aanmoedigend of lavend. Laat los en ga in die vrije val zodat de moeder je kan opvangen.✨✨✨✨

 1. Tip: Lees het boek 1984 van Orwell met dat gore hoofd van Schwab in gedachten… Echt, dat hele boek komt van a tot z gewoon helemaal uit! Bizar hoe Orwell die handleiding toen al in de jaren ’40 kon schrijven.

  • Het is zeker dat wat jullie zeggen tijdens deze vergaderingen meer de waarheid is dan de leugenachtige propaganda die je in de meeste pers kan vinden, maar ik kan mezelf niet associëren met een in de facto conservatief orgaan dat zegt de vrijheid in Europa te verdedigen maar niets te zeggen heeft over Brits imperialisme. Het lijkt me dat je de misdaden die nu aan de gang zijn in Polen, Joegoslavië, etc. enkel kan veroordelen als je gelijk ook erop staat om de Britse overheersing van India tot een einde te brengen. Ik hoor aan links toe en moet daarin verder werken, hoezeer ik ook het Russische totalitarisme en zijn giftige invloed in dit land haat.”

  • Las ergens dat er wellicht (familiaire) voorkennis zou zijn geweest. Ook de schrijver van Annimal farm en Brave New World zouden meer voorkennis gehad kunnen hebben. Zijn nog wel meer schrijvers die dit in de afgelopen tientallen jaren hebben”voorspeld”.
   Wat nu speelt komt niet uit de lucht vallen en is jarenlang zorgvuldig voorbereid.

    • Ja, die ook, heeft met name deze tijd genoemd en een sterke regeerder die tot 2050 zou regeren, zou uit een zuid-Frans dorpje komen. Verder noemde hij oorlog tussen China en Amerika. Maar hoe, wat, wie is nog niet duidelijk.
     Maar denk ook aan Marten Toonder en zijn Olie B Bommel met Tom Poes.

     • Boek Aldous Huxley – Brave New World lijkt ook inspiratie. Die WEF-klanten lijken nogal op science fiction gesteld. Yuval Noah Harari heeft al zijn menselijke gevoel weten te verwijderen.
      Dan heb je ook de voorspellingen van Alois Irlmaier nog.

 2. Ik hoop op de dag dat ze allenaal bengelen aan de lantaarnpalen, en ik denk die dag ist Niet Meer veraf, we gaan zien wat er in de herfst gaat komen

 3. Hoi Klausepaus, leuk dat je meeleest, dan weet je dat ik je een ongelooflijk min stuk vreten vind. Vanuit je bunkertje is het allemaal leuk en veilig om de wereld zo te bespelen. Kom je anders een keertje leuk meespelen?

  En ik weet al dat wij aan het einde zitten van onze vrijheid en jij daar alles aan wilt doen, maar geestelijk zul je mij nooit vangen en zal ik altijd in jouw ogen desinformatie verspreiden, gewoon omdat het nog kan 😉

  Het is dat ik niet goed ben in tekenen anders had ik je zachtjes wiegend in de wind hangend aan de hoogste tak afgebeeld. Gewoon omdat het kan en ik nog niet besmet ben met schwab, mond en klauszeer.

  Walgelijke lui en ik hoop dat ze hun hand overspelen, dan kunnen we het gastekort oplossen met biomassa.

 4. We zijn nu al zo gewend aan de leugens van de Roverheid en msm dat ik ze NOOIT meer ga vertrouwen.

  Mijn gezond verstand heeft mij nog nooit in de steek gelaten.

  Ik vertrouw regeringen niet meer, WE, EU,WHO, UN, IMF, BIS ook niet meer en zalmij altijd blijven verzetten.

  Beter te sterven als vrij mens dan mij te onderwerpen aan slavernij.

 5. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

 6. Om anoniem op internet te surfen kun je als Linux gebruiker simpel jou verbinding over tor laten verlopen. Ga naar Settings, scroll naar beneden naar Network Settings. Vink daar Manual proxy configuration aan, en onder SOCK Host vul je in: localhost, en bij Port: 9050. Klik op ok, en jou verbinding gaat over Tor. Verder, iets meer naar beneden, enable DND over HTTPS, en je kunt de DNS provider op Cloudflare laten staan. Zo omzeil je ook je ISP, en Cloudflare leverd save en encrypted servers.
  Voor Windows gebruikers (he bah!) kun je een extensie installeren die jou verbinding over Tor laat gaan. Hier is een link: https://www.wikihow.com/Use-Tor-with-Firefox.Dan in Praivecy&Security zet je Tracking Protection op Strickt, en iets naar beneden “Do not Track’ op Always. Dan in History kun je Never Remember History aanvinken of kiezen voor ‘Use custom settings for History, en daaronder ‘Always use private browsing mode’ aanvinken. Zo worden geschiedenis en cookies gewist wanneer je de browser afsluit.
  Er zijn natuurlijk nog meer handige extensies die je kunt installeren zoals Ublock Origin, User Agent Switcher, Privete Badger, en webRTC (die met die groene W vind ik goed), en natuurlijk HTTPS Everywhere. Die laat al jou internet verkeer over HTTPS gaan en waarschuwd wanneer je omgeleid wordt naar een HTTP site. Leuke site om je browser te testen zijn: https://www.vpngids.nl/privacy/anoniem-browsen/browser-lek-test/ Met info over waarom ik boverstaande extensies aanraad.
  Verder om webGL uit te schakelen (info staat op bovenstaande link) type je in de zoekbalk “about:config’ in. Accepteer het risico, en type dan in de zoekbalk ‘webGL’ in. Zoek naar ‘webGL’ en zet die met de pijltjes aan het einde op False.
  Stap over op encrypted email zoals bijv. Tutanta, Mailfence of Protonmail. Proton heeft ook een goede gratis en betaalde VPN service. Als je een Protonmail accuont hebt kun je eenvoudig inloggen met je mail account en wachtwoord.
  Tja, en met Linux kun je nog veel meer beveiliging aanbrengen om jou pc te beschermen en te anonimiseren, Maar dat is een lang verhaal, te lang voor hier. Maar daarover is vanalles te vinden in de uitgebreide documentatie over Linux op het internet. Mocht iemand meer willen weten dan mag je mijn mailadres opvragen bij Frontnieuws en mij een mail sturen. Ik zal alle vragen met plezier beantwoorden. Bij deze geef ik Frontnieuws mijn toestemming, maar uitsluitend over dit onderwerp en al uw Linux vragen natuurlijk.
  Ik hoop dat iemand hier iets aan heeft.
  Groet!

  • Beste reageerders en reagluurders:
   Wees op uw hoede met deze Dee!

   Wat zij inmiddels heeft neergekalkt op deze website strookt niet.
   Ik heb al haar reacties vanaf het begin dat zij hier begon te reageren gelezen.
   HET KLOPT NIET!
   Ik vermoed heel sterk dat het hier om een hele sneaky trol gaat.

   Ga NIET in op haar zogenaamde hulp.

   Ik ben iemand die slechts meeleest op diverse website’s en ik grijp alleen in wanneer ik dat noodzakelijk acht.
   Dit is zo’n geval.

   Dee’s historie qua reacties klopt niet!

   Doe uw voordeel hiermee.

   Einde bericht.

   • Verklaar je nader alsjeblieft.
    Ik ben geen sneaky trol. Je bent gewoon paranoide.
    Ik reageer op zeer weinig websites, maar deze vind ik sympathiek.
    Maar als mijn reacties hier niet gewaardeerd worden en argwaan wekken bij bezoekers, dan stop ik ermee en lees slechts de berichten zonder nog langer te reageren.
    Rest my case…

    Bij de weg,
    Ik weet det bovenstaande info bruikbare info is.

    • Ik gebruikte brave maar via brave kan ik niet meer op russische sites.
     Waardat eerder wel kon. Ligt dat aan brave of mijn internetprovider.

     • Als je een VPN hebt, browse dan via een Amerikaanse server. Dan kun je wel op Russische sites. Protonvpn biedt die mogelijkheid en is gratis en betaald.
      Ook kun je Tor browser installeren en op die manier ook Russische sites bereiken.
      Brave Search kun je ook als zoekmachine gebruiken in Firefox browser. Ik vind dat Firefox meerbiedt op het gebied van privacy dan Brave browser.

      • Ja, ik ben die Dee. Het verhaal toen was een reactie die iets triggerde waardoor ik dat vertelde. Maar ik heb daar ook aangegeven dat ik echt niet zielig op hulpbehoevend ben daardoor. Het is immers ook al 5 jaar geleden dat ik NL ontvlucht ben en ik heb mijn leven hier zo’n beetje op poten. Het is nu allemaal anders dan toen ik hier zonder iets aankwam.
       Obrigado!

        • Ja, ik wacht nog even op de nadere uitleg van Observator. Misschien is hij/zij zijn/haar bril nog aan het poetsen.
         Tot dan hou ik het liever bij lezen om geen argwaan te wekken.

        • Joh,

         Je laat je toch niet in een hoek drukken door eoa …..
         Doe gewoon lekker je ding!

         Argwaan?
         Bij wie dan wel?
         Afgezien van deze …..

         😉

    • Ha Dee,

     Wat schrijf je nu?
     Ga je niet meer reageren hier op FN?
     En dat om eoa trol?

     Sta hierboven, meid 😉
     Sorry, kon het even niet laten 😛

     Gast, wees een vent, fuck die trollen!

     • Tja, ik kwam er gisteren achter dat ook op een andere site waar ik wel eens reageer soortgelijke activiteiten aan de gang waren. Dus ik heb het idee dat iemand het persoonlijk op mij gemunt heeft. Waarom is mij een raadsel omdat die persoon geen onderbouwing geeft.
      Maar, ik reageer op artikelen, soms met voorbeelden uit eigen ervaringen. (misschien moet ik dat niet meer doen). Maar ik heb geen zin in een laffe toetsenborden strijd. Als iemand onenigheid met mij heeft, dan lossen we dat op, op de stoep voor de kroeg. Maar niet verscholen vanachetr een toetsenbord. Ik ben hier niet om te zuigen. Vandaar dat ik hier voorlopig alleen nog maar de artikelen ga lezen en niet ga reageren. Wat wel weer jammer is, want er is geen volk op de wereld dat zo kan zieken op vanalles wat er mis is. Dat mis ik wel eens in Portugal. Mensen laten hier niet het achterste van hun tong zien.
      Maar ja… rest my case.

      • Ha Dee,

       Kom op gast!
       Schrijf gewoon je ding man.
       Heb schijt aan alles en iedereen; schrijf gewoon wat je kwijt wil.
       Doe ik ook.
       Ook ik heb te maken met met trollen die hier nog nooit hebben gereageerd en dan opeens komen reageren op bepaalde artikelen/reacties met niets dan leugens welke simpel te weerleggen zijn.
       Ik waardeer je input!
       En ik weet zeker dat er vele anderen hier op FN zijn, die dit met mij mee eens zijn.

       Dat eoa droplul/kut jou aanvalt, zou je juist extra energie moeten geven.
       Die droplul/kut komt hier juist om jouw verhaal te ontkrachten.
       Hun probleem is echter wel: t ontbreekt hun aan bewijs, ze lullen maar wat.
       T jammere is wel dat velen hierin trappen.
       Ook hier op FN.
       Vele zogenaamde wakkeren.

       Tis een moeizame strijd.
       Gevoelsmatig vaak ook een zinloze strijd en nog vaker om moedeloos van te worden…..
       Maar we moeten volhouden, gewoon ongestoord verder gaan hiermee!
       We hebben geen keuze, dit is onze taak!

       • Je hebt gelijk.
        Als je valt, moet je opstaan.
        En dat doe ik ook de hele tijd.
        Maar ik ben gevlucht en heb het nodige te verbergen. Jeugdzorg zat mij tot vorig jaar zelfs hier nog achterna. Dus ik ben nog al op mijn hoede. En soms ben ik bang, zoals op deze site, dat wanneer ik vanuit persoonlijke ervaringen spreek, de boter te dun op mijn brood smeer. Ik krijg/kreeg geen bed, bad en brood. Ik moest mij en mijn zoon verbergen. Zowel voor authoriteiten hier als voor die in NL. Ik heb de verkeerde kleur en ik heet geen Achmed.
        Ik moest hier weer een netwerk opbouwen, de taal leren, en zien dat ik inkomen kon vergaren met de dingen die ik kan, en met dingen die ik niet kan, maar kan leren. Nu ben ik hier eindelijk legaal, maar het was een lange en moeilijke weg, vooral omdat door een zwaar ongeluk mijn linkerkant van mijn lichaam voor een gedeelte uit schroefjes en titanium bestaat wat mij nogal beperkt in mijn ‘kunnen’. En dat alles heeft een stempel op mij gedrukt. Vandaar dat ik getriggerd wordt als ik mij gevolgd voel. Zowel Fysiek als mentaal voer ik dagelijks een harde strijd die niet altijd even eenvoudig is. Gedachten en gevoelens nemen nog wel eens een loopje met mij.
        Dus ja, sorry dat ik mij even heb laten gaan en even de tijd nodig heb mij zelf ‘alweer’ op te rapen.
        Komt wel weer goed.
        Maar heel erg bedankt voor jouw opbouwende respons! Het maakt dat ik niet op mijn knieeen blijf zitten en mijzelf weer een schop onder de kont ga geven.

        • Ha Dee,

         Gezien je verleden snap ik dat je extra op je hoede bent en dus sneller geneigd bent om het zekere voor het onzekere te nemen.
         Daar had ik even niet aan gedacht.
         Voor mij is het makkelijk lullen, voor jou zit dat even anders in elkaar, snap ik nu.

         Ik heb respect voor hoe jij in het leven staat!

         Groet, Joep

 7. Een toch zeer respectabele youtube-site (hoe heet dat?) genaamd De Nieuwe Wereld is vanwege het feit dat ze een gesprek plaatsten tussen “gespreksleider” Marlies Dekkers met Theo Schetters en Robert Malone een week geschorst.
  Hier ging het niet om tepels, tieten, picks, opruiende taal, maar om een onwelgevallige mening.
  DNW is (was?) een vrijplaats van meningen, alles komt langs. Het hele spectrum. Links, rechts, milieu, tegen dit, voor dat, alles!!! Maar omdat Malone er in zat, is het “gestraft”. Nog een keer iemand die youtube of het algoritme niet zint en het wordt twee weken schorsing en 3 strikes is gone for ever.
  Een van de oprichters, Ad Verbrugge, sprak in een omkleed als filosofische benadering gesprek met Jelle van Baardewijk, over deze verbanning met meel in de mond en bereidde ons voor op een buiging voor youtube.
  De wereld is klaar met deze beschaving. We beleefden vanaf de 5e eeuw de opbouw, toen kwam het grote genieten en de overvoed, daarna werden we verveeld en nu vernietigen we waarvoor is gestreden.
  wij zitten in de nadagen van de westerse honingpot.

  • @Lizebeth,

   Beste,

   Realiseerden zich dit nu meer mensen dan kwamen we al een stuk verder in de gewenste richting maar er zijn nog steeds hele volksstammen die geloven dat alles weer goed gaat komen en met goed bedoel ik voor 2020……….

   Alleen 1 ding nog, uw jaartelling vanaf de 5e eeuw……..welks zou inhouden dat we ruim 1700 jaar onderweg zouden zijn geweest naar nu…….

   Denk niet dat dit klopt daar we ongeveer 1000 jaar missen in de jaartelling en dat is nog lang niet alles……..neem aan dat u weet ervan heeft dat onze complete geschiedenis niet klopt en voor het grootste gedeelte HERSCHREVEN is…….

   Gegroet,

   Gladiator

    • Aanvulling op mijn reactie:

     Onze geschiedenis zoals ons aangeleerd is, is een hoax.
     Mja, weinigen zullen hier in meegaan.
     Te lastig allemaal…

    • @Joep,

     Yep beste,

     Deze heb ik al een hele tijd in bezit echter nu het nieuws hieromtrent….

     Aewar, dat is namelijk de maker/producent van deze video heeft een GEHEEL NIEUWE SERIE (die van u was namelijk ook een serie welke aan elkaar gemonteerd is) gemaakt, althans daar is hij nu nog steeds mee bezig en ikzelf zag zojuist dat er weer 2 laatste delen uitgekomen zijn die ik nog niet gezien heb dus die pak ik even van het net af en zet ze bij de overige.

     Wat anderen denken lig ik niet meer van wakker, want velen weten echt niet wat er allemaal niet klopt en wat complete FAKE is.

     Moet iedereen ook zelf maar weten maar het jammere ervan vind ik dat indien men middels CO (controlled opp.) dingen verneemt en deze uitdraagt als zijnde de waarheid men deze mensen ook op het verkeerde spoor zet en dat is nogal vervelend.

     Dan heb ik het bijvoorbeeld over atoombommen met daarbij straling, maanlandingen, de maan op zich, de zon, ons “heelal” (terwijl ik dit aan het typen ben moet ik gewoon erom lachen!!), missende 1000 jaar geschiedenis, de mudflood, hele steden onder steden, DEW”s (Direct Energy Waepons) enz enz enz enz enz eigenlijk teveel om op te noemen.

     En dan maar kijken naar BLCKBX, van Wolferen met al zijn onzin, Jensen, Bengel, Pols en Krispijn en ga zo maar door. Allemaal verspreiders van erg veel onzin! En da’s jammer van de tijd.

     Daarbij zijn de meesten niet te porren om video’s te bekijken welke langer dan 10 tot 15 minuten duren en daar kan men echt geen eer aan behalen.

     Maar goed, ik geef u de link naar zijn eigen kanaal waar u vervolgens de video’s kunt bekijken cq downloaden!

     Evengoed bedankt voor de gedane moeite.

     AEWAR >>>> : https://www.youtube.com/channel/UCRo3Cs2laaMWu5V5uRqWnEQ/videos

     Gegroet,

     Gladiator
     ps zoekt u nog info over wat voor een thema dan ook dan laat het weten. Denk wel dat ik dat heb!

     • Beste Gladiator,

      Wat u allemaal schrijft, heb ik ook allemaal geschreven.
      Ik ben nu zo’n 8 jaar bezig met graven, graven en nog eens graven.
      Waarom?
      Omdat ik tot de waarheid wil komen, nee moet komen.
      Waar anderen gezellig gingen bieren, op vakanties, zitten te gamen, te facebooken, te snapchatten en meer van deze troep, daar was ik bezig om alles te lezen en te bekijken wat los en vast zat/zit.
      Duizenden en duizenden uren ben ik hiermee bezig geweest.

      Het vervelende is dat er een hele hoop mensen zijn die denken dat ze wakker zijn, maar feitelijk nog niet eens geroken hebben aan wat echt wakker is.
      Maar vaak wel reageren op wat ik schrijf en mij dan even de les komen lezen.
      Zoals bijv. mijn reactie waarin ik schrijf dat de zonsverduistering van 2017 onmogelijk is (u heeft daar ook op gereageerd).
      Ik kom met feiten, leg het zelfs in Jip en Janneke taal uit.
      En nog denken alle grappenmakers dat ze het beter weten.
      Maken mij uit voor van alles.
      Maar inhoudelijk reageren is er niet bij.
      Deze mensen hebben nog steeds de indoctrinatie-bril stevig op hun neus.

      Het is een moeizaam gevecht, soms om moedeloos van te worden.
      Maar we gaan gewoon door.
      Dit bespeur ik ook bij u.
      Hulde daarvoor!

      Groet, Joep

      • @Joep,

       Dank voor uw positive reactie en u heeft er in elk geval een medestrijder bij al ga ik niet meer lang in op oeverloze discussies. Wil iemand geloven in enge bommen, cois, dan laat gaan en rij mee in de fearpornmstraat. In Brazilië zijn aan de Copacabana hele stukken strand, zwart gekleurd waar al eeuwig mensen van daar in de zon liggen te bruinen……en als je daar met een geigerteller rondloopt slaat hij uit tot in de hoek……..en het gekke is….deze mensen leven nog gewoon.

       Net zoals de beide Japanse steden…..14 dagen na de bommetjes werd er opgeruimd en begonnen met de herbouw….allemaal dood nu of…eh……

       Ik ben sinds pak ‘m beet 1997-1998 bezig met onderzoek op het www en ben begonnen met Big Pharma waarvan ik nu inmiddels van elke belangrijke ziekte een eigen dossier heb aangelegd. Zo wist ik gelijk dat dit hele onnozele gedoe over enge en dodelijke stukjes dood iets totale BS was….

       Maar omdat de controlled opp. hun werk nogal goed doen, daarbij o.a. gesponsord door de familie Poot (Chipshol), lopen hele volksstammen achter deze onnozelaars aan en verdoen hun waardevolle tijd. Hier steken ze honderden uren in maar een serie van ongeveer 14 uur…..dan kan echt niet.

       Jammer maar dan pas ik ook.
       Gegroet beste,

       Gladiator

 8. Wat ik niet begrijp is , dat hoe kan iemand die zo volkomen gek is, en ook nog zo stom als het achtereind van een varken, en het narcisme zelf is, toch zoveel volgers hebben?

  Dan: als een minister lid zou zijn van een nazi partij, zou heel NL op zijn kop staan.
  Dit is erger, veel erger.

  Bovendien heeft onze regering delen van die waanideetjes uitgevoerd; zie covid gekte en actie tegen boeren, teveel moslims en afrikanen binnen laten en meer van die ongein.

  Duidelijk dat die zwaar gestoorde gek “informatie bestrijders”zoekt.

  mensen: dit is zwaarder dan de Duitse inval; toen was het duidelijk wie de vijand was en wat die wilde.

 9. De dood van een paar geestelijk gestoorden zou tienduizenden levens redden op korte termijn; een ervan is deze gek, een ander is de grote snuiver, …

  Maar wat ik eerder schreef: een imam kan een fatwa uitroepen over dit figuur, of Zelensky.

 10. Dit proces van beinvloeding van de media bestaat al sinds de jaren 80, en is niet meer terug te draaien. 90 %van de wereldbevolking is al zodanig gehersenspoeld dat ze deze mediacontrole toejuichen en zien als noodzakelijk. Bewijzen en argumenten noch logica zijn meer relevant. We gaan de eindtijd tegemoet en alles wat we daarover lezen in de Bijbel is nu aan het gebeuren. De duivel (satanisten) nemen de macht over en wie dat durft te bestrijden zal het leven onmogelijk worden gemaakt.

 11. Klaus Swab, een vreselijke man. Eigenlijk nog veel gevaarlijker dan Hitler al was. Hij is een communist en globalist en verafgood het Chinese communistische model wat hij over de hele wereld wil uitstrooien. Omdat hij dat alleen niet kan nodigt hij vele regeringsleiders en ceo’s vanuit de gehele wereld uit om bij hem op consult te komen. Rutte, Kaag, Hoekstra en Koningin Maxima behoren o.a. tot zijn vaste klanten. Hij kwam niet op bezoek bij Maxima, nee, zij moest en zou naar hem toe komen. Hoe hij het voor elkaar kreeg dat ze allemaal voor zijn ideeen warm liepen ? Daarop is maar EEN antwoord; het geld wat stom is maakt alles recht wat krom is. Iedereen heeft zijn prijs, net als bij het Amerikaans worstelen. Rutte heeft vanwege zijn verdiensten voor Swab al een award van hem gekregen, alsmede het boek The Great Reset. Swab heeft in een video verklaard dat hij trots is dat zijn – young leaders – wereldwijd in kabinetten zitten. Mein Kampf van Hitler werd lange tijd verboden voor de verkoop. Maar dat afschuwelijke boek (The Great Reset) van Klaus Swab is overal verkrijgbaar en word niet verboden. En waarom niet ? Omdat heel politiek den Haag achter de inhoud van dat boek staat (uitgezonderd FVD, PVV en Groep van Haga en dergelijke).

 12. Denken die psychopaten nu echt dat ze dit kunnen sroppen? Denken ze nu echt dat de mensen die al wakker zijn ineens ‘hun’ waarheid gaan geloven als alleen die informatie op het internet staat?. We hebben dan natuurlijk altijd nog kranten waarmee het alternatieve nieuws verspreid kan worden. Of gaan ze die dan ook verbieden of zelfs uit de weg ruimen?

 13. Je moet bedenken dat het WEF zich heeft voorgesteld dat ze zomaar Schwabiland zouden kunnen binnen wandelen.
  Het wakker worden van de mensen is een doorn in hun ogen.
  Steeds opnieuw moet er bedacht worden hoe ze hun uiteenvallende plan zouden kunnen doordrukken.
  Helaas het zal niet gaan.
  Het Licht heeff altijd gewonnen !!

 14. Heeft niets te zeggen in een wereld die van ons allemaal is. De doodzonde van dienstdoende ambtenaren en/of buitenstaanders met foute ouders is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/20/de-144-waarheden-een-dagvaarding-voor-de-valse-elite/ Dus MAW als de meerderheid andere regels verzint zijn deze regels geldend. Rest is bangmakerij van en een hele lage entiteit zonder enig respect of gevoel naar anderen.

  Guiding your own life based on honesty
  https://medium.com/@createyourownworld/guiding-your-own-life-based-on-honesty-dd5fea925096

 15. Inderdaad wordt al op facebook veel kritiek weg gefilterd als het gaat om de werkelijkheid dat de Eu bestaat uit schurken die hun handlangers de regeringen van alle staten dit verplicht laten uitvoeren ook kritiek op leiders en uitvoerder word mondjes maat toegelaten want er zitten op die site de hele dag mannetjes die dat moet beoordelen dat vrije meningsuiting niet is toegestaan dat alleen nog op frontnieuws te lezen is….. maar dat lezen de goedgelovige schapen niet en verwijzen de berichten en meningen hierop als fake nieuws

 16. OP front nieuws valt mij op dat het thema van de discussie altijd de bizarre senario’s aangeeft Dus met zeer onprettig nieuws dat we in Europa hongersnood gaan lijden en dat corona wel weer zal uitbreken (overigens nooit van weggeweest) Maar de boeren hebben hun graanoogst massaal geoogst en met zeer groot succes Dus graan uit de Oekraine hebben helemaal niet nodig alsook groenten en fruit dat welig geteeld is geworden Dus we kunnen voor ons zelf zorgen Dat de retailers daar nu misbruik van maken daar moest de doodstraf op staan voor de verantwoordelijken die de prijzen hebben opgedreven Deze ontwikkeling hoefde niet plaats te vinden als Rutte en Co met zijn volgelingen geen schurken waren die de leider gevolgd hebben in Brussel en bevelen hebben doen uitvoeren……… Als dit alles toch anders verloopt als hier op Frontnieuws afgeschetst wordt als fake nieuws dan heeft het weinig zin om om frontnieuws nog te reageren!??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in