Missie volbracht.

Ondanks het feit dat haar beweringen over massale verkrachtingen vals waren, werden zij zonder onderzoek herhaaldelijk versterkt door MSM nieuwsorganen als CNN en de Washington Post

De Oekraïense topambtenaar die ontslagen werd wegens het verspreiden van valse informatie, heeft toegegeven dat zij gelogen heeft over massale verkrachtingen door Russen, om de westerse landen ervan te overtuigen meer wapens naar Oekraïne te sturen, bericht Paul Watson.

Ljoedmila Denisova, de voormalige Oekraïense Parlementaire Commissaris voor de mensenrechten, werd uit haar functie ontheven na een motie van wantrouwen in het Oekraïense parlement, die met een marge van 234 tegen 9 werd aangenomen.

Parlementslid Pavlo Frolov beschuldigde Denisova er specifiek van misinformatie te verspreiden die “Oekraïne alleen maar schade berokkende” in verband met “de talrijke details over “onnatuurlijke seksuele vergrijpen en seksueel misbruik van kinderen in de bezette gebieden, die niet door bewijzen gestaafd werden.”

In een interview dat door een Oekraïens persbureau werd gepubliceerd, gaf Denisova toe dat haar onwaarheden hun beoogde doel hadden bereikt.

“Toen ik bijvoorbeeld in het Italiaanse parlement sprak bij de Commissie voor Internationale Zaken, hoorde en zag ik zulke vermoeidheid uit Oekraïne, weet u? Ik sprak over vreselijke dingen om hen op de een of andere manier aan te zetten tot het nemen van de besluiten die Oekraïne en het Oekraïense volk nodig hebben,” zei zij.

Denisova merkte op dat de Vijfsterrenbeweging van Italië oorspronkelijk “tegen het leveren van wapens aan ons was, maar na haar toespraak heeft een van de partijleiders… gezegd dat zij ons zullen steunen, ook door het leveren van wapens.”

  Terroristische aanslag in Moskou - Wie heeft het gedaan?

Ondanks het feit dat haar beweringen over massale verkrachtingen vals waren, werden ze herhaaldelijk versterkt door bedrijfsmedia als CNN en de Washington Post.

“De media waren er snel bij om de BS-beweringen van deze vrouw naar buiten te brengen, maar konden er zich niet druk over maken om het verslag te recht te zetten,” schrijft Chris Menahan.

Er zijn inderdaad ontelbare regelrechte hoaxes en onwaarheden geweest tijdens de oorlog, waarbij zogenaamde “factcheckers” opvielen door hun afwezigheid.

Daartoe behoren stralingslekken in belegerde kerncentrales die niet bleken te hebben plaatsgevonden, de volstrekt verkeerde informatie van de media over wat er op Slangeneiland is gebeurd, de “Ghost of Kiev Hoax”, en ook de “aanslag” op een Holocaust-monument die nooit heeft plaatsgevonden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

7 FAKE NIEUWS verhalen die uit Oekraïne komenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse huurling zegt dat hij door westerse media “beduveld” werd om in het Oekraïne-conflict deel te nemen
Volgend artikelPoetin wijst op boemerangeffect van sancties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Voor de ongelooflijke schades die deze liegende doos heeft veroorzaakt moet men haar arresteren, veroordelen en levenslang opsluiten met verplichte dwangarbeid.

  • Zeker akkoord, maar vergeet niet dat zij uiteraard ook maar een puppet is, in dienst van een grotere elite die haar die opdracht gaf… Zolang die grotere elite niet wordt aangepakt, gaat alles gewoon door.

  • En anderen als voorbeeld stellen met de woorden “u bent de volgende” eens kijken hoe vlug het gedonderjaag stopt.

 2. Bijna alles vanuit Oekieland is een leugen.
  Butscha, raket op station, kraam ziekenhuis….

  Dus dit verbaasd me niets

 3. Walgelijk. Dit zijn smerige wijvenstreken… Vals beschuldigen van verkrachten… Wordt altijd geloofd. Super vals. Ik wens haar het ergste toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in