Terwijl bedrijven miljoenen dollars verspillen om reclame te maken voor de PRIDE-maand, maakt de homoseksuele gemeenschap melding van nieuwe uitbraken van APENPOKKEN. Enkele van de vroegste gevallen van apenpokken werden in Spanje opgelopen in homobars en homosauna’s. Een Belgisch festival dat seksuele fetisjen viert, meldde ook uitbraken van apenpokken onder homo- en biseksuele mannen. De eerste apenpokkenpatiënt die met de media sprak, zei dat hij apenpokken opliep na homoseksuele interacties met tien verschillende partners. De 35-jarige apenpokkenpatiënt heeft geprobeerd de gezondheidsambtenaren in het Verenigd Koninkrijk te bereiken, maar hij wordt momenteel genegeerd, bericht LJDEVON.

Eerste apenpokkenpatiënt die met de media spreekt, waarschuwt dat de homoseksuele gemeenschap de ziekte verspreidt

De patiënt, James M., werd onlangs uit Dubai uitgewezen omdat het daar illegaal is homoseksuele activiteiten te verrichten. Nadat hij in januari positief op HIV was getest, werd James naar Frankrijk gedeporteerd. Op weg naar Londen zei James dat hij “een goede tijd” had met het hebben van homoseksuele seks met “ongeveer 10 nieuwe partners.” Na de seksuele ontmoetingen begon hij symptomen van apenpokken te vertonen. James zei dat de ziekte zorgde voor “echt rare pijnen in zijn onderrug, uitputting, extreme dorst en pijn als hij naar het toilet ging.” Op 25 mei zei een soa-kliniek tegen James dat hij openbaar vervoer of nauw contact met anderen moest vermijden. Apenpokkenpatiënten wordt verteld dat ze 21 dagen lang contact met het publiek moeten vermijden en zich moeten onthouden van seksuele activiteit. James had veel onderliggende symptomen, maar hij kreeg geen laesies, korsten of vlekken die vaak gepaard gaan met een geval van apenpokken. Hij herinnert zich wel dat een van zijn seksuele partners vlekken op zijn lichaam had. Volgens de resultaten van de PCR-test op 28 mei was James positief voor apenpokken. De PCR-test is geen nauwkeurige diagnose voor een specifieke infectie, dus het is moeilijk te bevestigen waar James precies mee besmet was, vooral met zijn onderliggende HIV-diagnose. Niettemin zegt James dat hij door het Britse Health Security Agency niet goed op contact getraceerd is, en dat hij daarom thuis niet aan zelfisolatie doet. Hij waarschuwt dat er een “gebrek aan bewustzijn is over de minder bekende symptomen van apenpokken” en dat zijn geval niet serieus wordt genomen door de gezondheidsdiensten van de regering.

De "Kinder Apenpokken Explosie" zal de omvang van de Pedofilie Epidemie in Amerika onthullen

Volksgezondheidsdeskundigen zijn in tweestrijd nu apenpokken zich onder de homoseksuele gemeenschap verspreidt

Sommige deskundigen in het Verenigd Koninkrijk hebben homoseksuele mannen gewaarschuwd geen seksuele ontmoetingen te hebben als zij symptomen van apenpokken hebben; maar veel gezondheidsfunctionarissen van de regering willen niet als homofoob gezien worden, dus bagatelliseren zij de zaak en weigeren commentaar te geven op de seksuele betrekkingen van homoseksuele mannen. Het is tenslotte PRIDE-maand. De wereld wordt verondersteld homoseks en alle soorten van seksuele perversie te vieren. Ouders worden geacht hun kinderen kennis te laten maken met transgenderisme en de leugen te aanvaarden dat er meerdere geslachten zijn.

“Men zou denken dat homo’s vragen geen seks meer te hebben met tientallen willekeurige vreemden om de verspreiding van dit virus tegen te gaan, een wijs besluit zou zijn in het belang van de volksgezondheid,” schrijft Chris Menahan van Information Liberation. Deskundigen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwden eerder tegen zomerfestivals, omdat ze apenpokken zouden kunnen verspreiden. Maar nu komt Andy Seale van de WHO met een pleidooi voor gay pride parades deze zomer. Gay pride parades “zouden gewoon door moeten gaan, ondanks het feit dat het virus door nauw contact verspreid kan worden,” zei hij. “Het is belangrijk dat mensen die naar buiten willen gaan om gay pride, LGBTQ+ pride, te vieren, dat blijven doen en dat ook plannen,” zei Seale. Deze zelfde tegenstrijdigheid in de berichtgeving over de volksgezondheid werd waargenomen in 2020, toen gezondheidsfunctionarissen antifa, black lives matter en sociale rechtvaardigheidsprotesten steunden, maar bleven pleiten voor lockdowns op kleine bedrijven, kerken en bijeenkomsten voor gezondheidsvrijheid.

Apenpokken is de laatste gemanipuleerde afleiding terwijl de gecontroleerde afbraak van de menselijke beschaving versnelt

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSudden Adult Death Syndrome is de nieuwe naam voor vaccinsterfgevallen in de schijnwerkelijkheid van het medisch establishment
Volgend artikelNiet in staat om succes te boeken, vermoorden Oekraïense troepen burgers in Donbass 
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

19 REACTIES

 1. Waar die allemaal hun l*l insteken, ik wil het niet weten
  Maar dat normale mensen weer bij hun pietje gepakt worden, is te seniel om er verder op in te gaan

  • of er een punt aanzuigen zet dit niet op facebook want dan wordt je vervolgd als discrimateur omdat je de waarheid spreekt en je wordt geschorst!!!!!!!!!!!!

 2. We zijn nergens meer veilig want de lesbische gemeenschap adoreert homo’s en die lesbiennes houden van libertijnse geslachtsgemeenschappen.

  tip : met Apen is het veiliger !

 3. Gewoon een vraagje. Is het nog veilig om op restaurant te gaan want 1 op 2 van die establissementen worden uitgebaat door achterkantgatinstekers ?

   • Wel juist de arme diertjes pokken,apen.. kippen..koetjes..wat gaan ze nog uitvinden…HOE DAN OOK WIJ GELOVEN ER TOCH NIET MEER IN…TROTS OP HETERO.. EN NIET GEVAXT..zo voor mij loopt dat lekker..de geachte daarentegen..PIJN, ZIEK EN BANG KLAAR VOOR DE SLACHTBANK… Helaas DOMME LAFFE MISDADIGERS..Want wetens en Willems brengen ze de rest vd gemeenschap verder naar de Afgrond.. inbegrepen de media, de regeringen en Natuurlijk de BIG PHARMA-MAFIA…deze lijst is Eindeloos…WEF, DAVOS, KLIMAAT-BHULSHIT….en Natuurlijk de pride Walgelijke… verder alles ok..🤔🤔🤗😂

 4. Eerlijk gezegd, ik word kotsziek van die pride shit. Het is allemaal zo onsmakelijk en vulgair. Het interesseert me niet wat je uitvreet achter gesloten deuren, maar de hetero’s lopen ook niet te koop met hun sexcapades. Waar is de pride maand en de parade voor de hetero? Oh, en laten we ook niet de pride maand en de parade voor de blanke vergeten. En die voor de vrouw.

  En de apenpokken is een bijverschijnsel van die gifspuit, als je dat nog niet wist. Gordelroos en herpes. Spetterende parade hoor!

 5. Paar jaar terug: moeder met zoontje van 11. Die had besloten dattie homo was. Met moeder samen een passende lover uitzoeken….en iedereen vond dat normaal…..

  Personelijk vind ik het een kots demonstratie.
  En dan homo huwelijk?
  bestaat niet.
  “een huwelijk is de registratie van de verbintenis tussen een man en een vrouw…”
  kennelijk hebbed die devianten een hele stoot bevetiging nodig.

  Maar het zijn en blijven devianten.(die zo graag hetero’s imiteren….)

  • Omdat homo’s en flikkers en lesbische hete wijven de dienst uitmaken in de politiek en andere instanties de hete dekhengsten hebben dat zo bepaald om hetro wijven dan te mogen dekken!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in