Het moorddadige medische regime weet dat covid-vaccins gezonde jongeren in een alarmerend tempo doden, en daarom hebben zij plotseling een medisch etiket aan het verschijnsel toegekend, om de mensen van de waarheid af te leiden. Nu wordt gezegd dat gezonde jongeren die plotseling sterven zonder enige medische verklaring, gestorven zijn aan het Sudden Adult Death Syndrome (SADS) en niet aan vaccins, schrijft Mike Adams.

Hoewel SADS in de medische terminologie al lang vóór covid bestond, gebruiken artsen en de media dit syndroom-label nu op een nieuwe manier: om te proberen sterfgevallen door vaccins weg te verklaren. Van wat wij tot nu toe kunnen zeggen, zijn er geen dergelijke “plotselinge sterfgevallen” bij ongevaccineerde jonge volwassenen. Tot nu toe schijnt dit alleen voor te komen bij degenen die gevaccineerd zijn.

De Britse Daily Mail heeft een artikel gepubliceerd over dit nieuwe zogenaamde “syndroom”, dat natuurlijk alleen maar een handig etiket is om de ware onderliggende oorzaak van deze plotselinge sterfgevallen te verhullen. De titel van hun artikel is: “Gezonde jonge mensen sterven plotseling en onverwacht aan een mysterieus syndroom – nu dokters antwoorden zoeken via een nieuw nationaal register,” en er staat dat iedereen onder de 40, “…mogelijk het risico loopt het Sudden Adult Death Syndrome (SADS) te krijgen.”

Alle mensen onder de 40 jaar worden nu geacht “hun hart te laten controleren,” terwijl onwetende dokters beweren dat zij op zoek zijn naar de “genetische oorzaak” achter SADS.

Nooit eerder in de geschiedenis van de geneeskunde hebben artsen en de media jonge mensen aangespoord om “hun hart te laten controleren”. Dit gebeurt pas na de wereldwijde push voor covid-vaccins, die de lichaamscellen kapen en hen dwingen spike-eiwitdeeltjes aan te maken die bloedklonters veroorzaken.

Moordzuchtige dokters doden massaal jonge mensen met “klonterinjecties”

Dit kunt u niet verzinnen. De medische nalatigheid, onbekwaamheid en zelfs kwaadwilligheid achter dit alles is verbijsterend. Dokters die fungeren als Big Pharma-bedriegers injecteren jonge mensen met gentherapie-cocktails die experimentele mRNA-sequenties bevatten die in het bloed spike-eiwitten produceren, die bijdragen tot de kunstmatige stolling. Bij sommige mensen bouwen de stolsels zich in de loop van de tijd langzaam op, wat betekent dat veel mensen rondlopen met gedeeltelijk gevormde bloedklonters in hun bloedsomloop.

  1.000 Dagen - Over Spijt

Omdat mRNA-injecties het DNA veranderen en in de genetische code worden opgenomen – bron:  researchers from  Harvard University and the Massachusetts Institute of Technology (MIT) – blijven sommige lichaamscellen deze stollingsbevorderende spike-eiwitten voor onbepaalde tijd produceren. Deze stollingsfactoren dragen bij tot extra stolselvorming in het lichaam, met als gevolg een verminderde cardiovasculaire functie en – wat belangrijk is – een verminderde bloedtoevoer naar de hersenen, wat leidt tot een verlies van hogere cognitieve vermogens. (Dit is waarschijnlijk de reden waarom zoveel gevaccineerden hersenbeschadigd / cognitief zwakbegaafd zijn geworden en zich in dierlijke woede emotionele verwerking van de wereld om hen heen hebben gestort).

Op een gegeven moment sluit één of meer van de stolsels in het lichaam de bloedcirculatie, die nodig is om het bewustzijn te handhaven, volledig af. Op dat ogenblik verliest de persoon het bewustzijn en sterft. Vaak gebeurt dit wanneer zij autorijden, een vliegtuig besturen of zelfs ’s nachts slapen. Daarom sterven er bijvoorbeeld zoveel piloten in de cockpit, wat een belangrijke oorzaak is van het huidige landelijke tekort aan piloten van commerciële luchtvaartmaatschappijen.

Een dokter genaamd Dr. Elizabeth Paratz – die zich zegt af te vragen “welke genen dit syndroom veroorzaken” – zegt dat 90 procent van deze spontane sterfgevallen zich buiten het ziekenhuis voordoen. (Bron: VK Daily Mail)

Australië zet nu een “SADS-register” op om te proberen het mysterie op te lossen waarom schijnbaar gezonde volwassenen spontaan sterven. Zij doen dit terwijl zij diezelfde mensen nog meer mRNA-injecties opdringen, blijkbaar voorbijgaand aan het feit dat mRNA-injecties “klonterprikken” zijn.

Het is in de biowetenschappen algemeen bekend dat de genetische code van virussen gemakkelijk en automatisch in het menselijk DNA wordt opgenomen.

mRNA-injecties zijn technisch gezien niet eens vaccins. Het zijn “gentherapie” experimentele geneesmiddelen die niet alleen de cellulaire eiwitsynthese veranderen, maar die zelfs via omgekeerde transcriptie in het menselijk DNA worden opgenomen. Het blijkt dat een aanzienlijk percentage van het menselijk DNA juist via dit proces gedurende vele duizenden generaties verkregen is, waarbij genetisch materiaal dat in het milieu circuleert, in de menselijke chromosomen wordt opgenomen. Dit verschijnsel is algemeen bekend, zelfs in de conventionele wetenschappelijke gemeenschap.

  Dr. Robert Malone: De massavormingswaanzin moet stoppen

“Er zijn niet-retrovirale RNA-virussequenties ontdekt in de genomen van vele gewervelde diersoorten, waaronder de mens,” zei biomedisch onderzoeker Liguo Zhang van het Whitehead Institute van het MIT. (Bron: MIT.edu)

Zhang heeft zelfs een experiment uitgevoerd om te testen of SATS-CoV-2 virusfragmenten zich in het menselijk DNA zouden kunnen nestelen:

Met dit in gedachten begonnen Zhang en Jaenisch experimenten te ontwikkelen om te testen of deze virale integratie met het nieuwe coronavirus zou kunnen gebeuren. Met de hulp van Jaenisch lab postdoc Alexsia Richards, infecteerden de onderzoekers menselijke cellen met het coronavirus in het lab, en sequeneerden dan het DNA van de geïnfecteerde cellen twee dagen later om te zien of het sporen van het genetisch materiaal van het virus bevatte.

In alle monsters vonden zij fragmenten van viraal genetisch materiaal…

Met andere woorden, delen van het SARS-CoV-2 waren opgenomen in het DNA van menselijke cellen. Een andere onderzoeker legt uit:

“Er is een zeer duidelijke voetafdruk voor LINE1-integratie,” zegt Jaenisch. “Op de kruising van de virale sequentie met het cellulaire DNA, maakt het een duplicatie van 20 basenparen.

Wie beweert dat de genetische code van het spike-eiwit niet in het DNA kan worden opgenomen, is volkomen onkundig van de stand van de moderne genetische wetenschap.

Spike-eiwit mRNA wordt menselijk DNA dat het lichaam in een stollingsfabriek verandert

Zoals uit het bovenstaande experiment blijkt, kan, wanneer het lichaam met genetisch materiaal wordt ingespoten, een deel van dat materiaal in de chromosomen van levende cellen worden opgenomen. Hoewel dit een oversimplificatie is van de mechanismen die in het spel zijn, is het algemene resultaat hetzelfde: het lichaam wordt een fabriek van spike-eiwitten, en produceert die veel langer dan het beoogde tijdsvenster waarin een mRNA-vaccin zou kunnen werken.

Met andere woorden, de gevaccineerde persoon wordt een wandelende spike-eiwitfabriek die nooit kan worden uitgezet. Vanaf dat moment wordt hij een spike-eiwit-verspreidende machine, terwijl hij steeds meer zelfgesynthetiseerde spike-eiwitten in zijn eigen circulerende bloed dumpt.

  Virale video toont arts die politici waarschuwt tegen Covid-19 vaccin - "Lepels en vorken kleven aan hun lichaam"

Na verloop van tijd worden daardoor bloedklonters gevormd. Wanneer die stolsels hun verstopping in grote slagaders voltooien, kan het bloed de hersenen niet meer bereiken. Wanneer de hersenen geen bloedtoevoer meer hebben, treedt de hersendood in, en de dood van het lichaam volgt snel.

Dit wordt nu het “Sudden Adult Death Syndrome” genoemd, hoewel het duidelijk veroorzaakt wordt door door vaccin veroorzaakte bloedstolsels.

Hier ziet u een foto van een bloedstolsel, genomen bij een covidspatiënt. Het toont de stollingskracht van het spike-eiwit, dat ook in covid-vaccins aanwezig is:

Miljarden mensen op onze planeet lopen nu het risico van een plotselinge dood door bloedstolsels, en dat allemaal met opzet: Het vaccin-ontvolkingssyndroom

Samengevat: het moorddadige medische regime injecteert eerst miljarden mensen met een biologisch wapen dat hen zou kunnen doden, en dan doen zij alsof zij geschokt en verbaasd zijn wanneer zoveel gezonde jonge volwassenen zonder duidelijke medische reden beginnen te sterven. Hebben deze medische monsters dan helemaal geen menselijkheid (of wetenschappelijke geloofwaardigheid) meer over?

Dit syndroom heet weliswaar SADS, maar wat werkelijk triest is, is dat het allemaal met opzet gedaan is om tot een wereldwijde ontvolking te komen. Als er al iets is, dan zouden deze sterfgevallen het etiket “Vaccin Depopulation Syndrome” moeten krijgen. Maar natuurlijk zijn de media en de mediale tirannen driedubbel bezig om dit alles in de doofpot te stoppen, en zij weten dat dode vaccinslachtoffers niet praten, dus kunnen zij de levende mensen niet vertellen dat zij zichzelf moeten redden door deze dodelijke prikken te vermijden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse inlichtingendiensten: Oekraïne vreest massale desertie wegens zware inferioriteit
Volgend artikelIs er nog iemand die zich evenveel zorgen maakt over de apenpokken als ik?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Laat hen maar lekker heen geen (kinderen en jongeren buitengesloten). Als die meedogenloze deugerikken maar niet naar 112 bellen. Die dubbel-egocentrischen. Eerst mee helpen aan voortzetting plandemie, de natuurlijke groepsimmuniteit helpen verkrachten en ongevaccineerden ziek maken met hun synthetisch opdrachtgevende ziektelichamen. Laat ze lekker heengaan.
    Ver uit de buurt blijven van dit soort volk al is het je eigen familie. Het is geen bloed meer.
    Laten we gewoon de tweedeling er blijven houden. Ook richting de overlopers en spijtoptanten.

  2. Suddenly, life has new meaning to me.
    There’s beauty up above and things we never take notice of,
    You wake up and suddenly, you got SADS. 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in