Deugzweed verontschuldigde zich in naam van het hele Zweedse volk bij alle immigranten: “We hebben gefaald om voor jullie te zorgen”

2
837

Een Zweedse deugman probeerde een vurige toespraak te houden temidden van de chaotische taferelen die zich voordeden tijdens de Black Lives Matter protesten in Gotenburg. De man, die beweerde het hele Zweedse volk te vertegenwoordigen, verontschuldigde zich herhaaldelijk voor het feit dat de Zweden waren gefaald voor de immigranten te zorgen.

André Zachrisson stelde zichzelf zondag aan als vertegenwoordiger van het hele Zweedse volk en probeerde de aandacht van een immigrantenbende op straat in Gotenburg te trekken om zich te verontschuldigen, schrijft Samhällsnytt.

“Vertegenwoordiger van het Zweedse volk”

De video begint met een gesprek tussen André en de vrouw die eerder in Gotenburg was opgevallen voor een racistische aanval op blanken. De vrouw stond toen op straat en schreeuwde onder andere “jullie blanke motherfuckers”. Ze beschuldigde ook de Zweden van diefstal uit Afrika.

Ik wil iets zeggen. Ik ben André Zachrisson en ik ben een Zweedse man en ik wil zeggen, als vertegenwoordiger van het Zweedse volk, dat we hebben gefaald om voor jullie te zorgen. We hebben gefaald. We hebben dat gedaan. Ik wil jullie om vergeving vragen. We hebben gefaald om voor jullie allemaal te zorgen, zei André.

“Stal onze voorouders en ons geld”

De boodschap werkte echter duidelijk niet bij de negers, die alleen maar luider en agressiever werden.

“We luisteren niet!” schreeuwt een van hen.

André krijgt geen gehoor van de groep. In plaats daarvan wordt de vrouw agressiever en blijft ze de Zweden beschuldigen van diefstal uit Afrika. André wordt onderbroken en dan beginnen de mensen in de scène ruzie te maken met elkaar waar een man de vrouw vraagt haar mond te houden terwijl ze probeert te schreeuwen.

Video's van blanke mensen die hun gemeenschap beschermen met vuisten en wapens

Na een tijdje begint de menigte opnieuw “black power” te scanderen.

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

2 REACTIES

  1. Ik vermoed, dat het hele gebeuren rondom “Black Lives Matter” zal ontaarden in rassenonlusten, óók in Nederland. Blanken krijgen een keer genoeg van dat schreeuwende en alleen maar eisende volkje bestaande uit negers. Áls dat al gaat gebeuren hebben de negers wéér een reden om te roepen dat ze worden gediscrimineerd door de blanken. Ik probeer hier niet goed te praten wat blanken de negers hebben aangedaan in de loop der jaren maar ik hoor én zie géén demonstraties i.v.m. de vele moorden door negers op blanken in Afrika, m.n. in Zuid-Afrika.
    Deze zwarte inboorlingen, die in hun vaderlanden de aldaar als albino geboren neger-baby’s vermoorden, gaan ons ff vertellen hoe wij te leven hebben ? Hoe hilarisch !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here