Het Iternationaal Strafhof heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de Russische president Vladimir Poetin en kinderrechtencommissaris Maria Lvova-Belova. In een reactie verklaart het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken dat de beslissingen van het Hof geen betekenis hebben voor Rusland, bericht RT.

In Den Haag zijn aanhoudingsbevelen uitgevaardigd tegen de Russische president Vladimir Poetin en kinderrechtencommissaris Maria Lvova-Belova. Het Internationaal Strafhof heeft het betreffende bevel op zijn website gepubliceerd. De verklaring luidt:

“Vandaag, 17 maart 2023, heeft Pre-Trial Chamber II van het Internationaal Strafhof (ICC) een arrestatiebevel uitgevaardigd: tegen Vladimir Vladimirovitsj Poetin en Maria Alexeyevna Lvova-Belova.”

Het document stelt dat zij “verantwoordelijk zouden zijn voor de oorlogsmisdaad van illegale deportatie van de bevolking (kinderen) uit de bezette gebieden van Oekraïne naar de Russische Federatie.” Volgens het document is dit sinds 24 februari 2022 aan de gang.

Dmitry Peskov, de Russische presidentiële woordvoerder, wees erop dat Rusland, net als een aantal andere staten, de bevoegdheden van deze rechtbank niet erkent.

Ondertussen reageerde het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken uitermate niet onder de indruk. De woordvoerster van het departement, Maria Zakharova, benadrukte dat de uitspraken van het Internationaal Strafhof geen betekenis hebben voor Rusland, zelfs niet in juridische zin. De diplomaat vervolgde:

“Rusland werkt niet samen met dit orgaan, en mogelijke ‘arrestatievoorschriften’ van het Internationaal Strafhof zijn voor ons juridisch nietig.”

Lvova-Belova beschreef de situatie op haar beurt als een erkenning voor het werk dat wordt gedaan om de kinderen van Russische burgers die zich in oorlogsgebieden bevinden te ondersteunen:

“Het is prachtig dat de internationale gemeenschap het werk waardeert dat wordt gedaan om kinderen in ons land te steunen, dat we ze niet in oorlogsgebieden achterlaten, dat we ze eruit halen, dat we goede omstandigheden voor ze creëren, dat we ze omringen met liefdevolle, zorgzame mensen.”

  Russische economie herstelt zich terwijl tientallen banken Amerikaanse banken dreigen om te vallen

Andrei Klischas, voorzitter van de commissie voor constitutionele wetgeving en staatsopbouw van de Federatieraad, schreef op zijn Telegramkanaal dat “de rechtbank met deze absurde beslissing de weg van zelfvernietiging is ingeslagen”. “Rusland zou onmiddellijk een arrestatiebevel moeten uitvaardigen tegen alle ‘rechters’ van het ICC,” voegde Klischas eraan toe.

RT-chef Margarita Simonjan bespotte het arrestatiebevel als volgt:

“Ik zou graag het land zien dat Poetin zal arresteren volgens het Haagse vonnis. In ongeveer acht minuten. Of hoe lang de aanvliegtijd naar zijn hoofdstad zou zijn.”

De Russische autoriteiten hebben duizenden inwoners van Donetsk, Lugansk, Zaporozhye en Kherson – vier regio’s die afgelopen september met een overweldigende meerderheid voor aansluiting bij Rusland stemden – geëvacueerd naar het binnenland, vanwege de opzettelijke beschieting van burgers door Oekraïense troepen, vaak met door de NAVO geleverde wapens.

Rusland noch Oekraïne hebben het Statuut van Rome, waarbij het ICC is opgericht, geratificeerd. De VS, die de tribunalen voor Joegoslavië en Rwanda steunden waarop het ICC is gebaseerd, hebben een wet aangenomen die een militaire invasie van Nederland toestaat als een Amerikaan ooit door het hof wordt aangehouden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKroatisch parlementslid: “Miljarden doses Covid-vaccins worden wereldwijd verbrand, niemand wil ze hebben” (Video)
Volgend artikelNieuwe studie herhaalt lagere school basiswetenschap, zegt dat kinderen die verkouden worden zonder vaccinatie een natuurlijke immuniteit ontwikkelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. en wat nu DEN HAAG EN NEDERLADN?????????????????????????????? OOOOOOOOOOOOOO AMERIKA ZEGD DAT JAAAAAAAAAAAAAAAAA DAN MOET HET

 2. dit is een CLOWNS land, ik kan dit land niet langer meer serieus nemen, jammer dat ik toevallig een paspoort van dit clownsland heb, triest.

 3. ‘internationaal’ strafhof. Een westerse, nato gelieerde instelling die geen bevoegdheid heeft over ingezetenen uit de VS. Waar de rechters geen afspiegeling zijn van de wereld. Hoeveel rechters uit India of China? Deze landen zijn samen een kwart van de wereldbevolking. Hoeveel rechters uit Afrika? Ook iets van een zevende van de wereldbevolking. Hoeveel rechters uit de islamitische wereld? Een zeer groot deel van de wereldbevolking. Hebben voorgenoemde zeggenschap gehad bij de oprichting? Zeggenschap bij het vaststellen van de statuten? Neen, het zogenaamde internationale strafhof is helemaal niet internationaal, je kunt het beter het Europese strafhof noemen, waarbij de aanklager, de rechter, de verdediger, de jury allemaal dezelfde achtergrond hebben. Dit is geen rechtsspraak, dit is een instrument om politieke / Europese tegenstanders op te ruimen. Internationale rechtsorde in een ander woord voor neo kolonialisme.

 4. Bepaalde mensen (?) willen blijkbaar ,op wat voor manier dan ook , graag een derde wereldoorlog en onze onbenul Hoekstra doet er gretig aan mee.

  • Gelukkig zullen wij, een hele grote groep mensen deze medemoordenaars niet vergeten na de strijd. Zij zullen stuk voor stuk verantwoording moeten afleggen voor hun daden, ik meld mij hierbij dan ook vrijwillig aan als beul.

 5. Als het niet zo triest was zou je je helemaal gek lachen.
  ICC is een totaal hypocriete en corrupte organisatie die zich ten doel heeft gesteld de schaapjes te laten denken dat we aan de goede kant van de geschiedenis staan.

 6. Hiermee schiet het clubje zwarte raven met het witte slabbertje zich danig in de voet. De scheve schaats met het MH17-proces konden we nog zien als een lokale uitschuiver. Maar nu is het aanzien en de ernst in de ganse wereld echt tot een carnavaleske vertoning gereduceerd. Wat zich “het Internationaal Strafhof” noemt is tot overblijvende folkloristische karikatuur van het kolonialisme gedegradeerd. Er verscheen overal, altijd, een grijns op het gezicht als ik zei “I am from Belgium”. Het is onvermijdelijk als ik in de wereld ga zeggen “I am from Europe”.

 7. Alles wijst naar George Soros :
  1) Putin vaardigde destijds een aanhoudingsbevel uit tegen George Soros wegens inmenging in Russische binnenlandse zaken en uitvoering van een staatsgreep. Putin hield grote kuis in de Soros NGO’s.
  2) George Soros heeft een groot aantal van de rechters van het Internationaal gerechtshof in Den Haag omgekocht.

  Het wordt hoog tijd dat George Soros naar Guantamo Bay in Cuba wordt gebracht, veroordeeld en opgehangen wordt.

  • Volgens mij hebben de Khazaren het als volgt onderling verdeeld… Soros doet recht en onderwijs, Rothschilds doen de centrale banken en Rockefellers doen energie en de medische wereld. En dan zijn er nog de verborgen families. De hele mensheid wordt uitgebuit door een handjevol nutteloze eters… die ons nutteloze eters noemen. Het zijn net kwaadaardige kleine kinderen… manipuleren en altijd de ander de schuld geven van hun eigen gedrag en handelen. En het is net als vroeger op school… 1 psychopaat/pestkop onderdrukt en bepaalt het gedrag van 99% leerlingen.

 8. Deze uitspraak heeft meerdere doelen.
  Een poging om het overleg tussen Putin en Xi ivm Oekraïne te saboteren, Xi wil bemiddelen in vredesgesprekken.
  Het verder conditioneren van westerse burgers om een totale oorlog te rechtvaardigen tegen Rusland.

  Maar ze proberen wel steeds Rusland uit de tent te lokken met het steeds verder overschrijden van rode lijnen.
  Zoals gemerkt heeft Rusland er genoeg van met het onschadelijk maken van een drone met uitgeschakelde transponders aan hun grens met de Krim.
  De kans, zekerheid dat Finland bij de Nato komt……
  Het dubbelspel van Erdogan….
  Merk op dat na de tanks er nu ook sprake is van straaljagers om te leveren aan Oekraïne……

  Het wordt een self fulfilling prophecy……een straatje zonder einde…

  Buckle up…..

  • Ja Wim goed gezien die Turkse klootzak speeld het spel dubbel en hij noemt zich een Moslim.
   Maar in Islam is dat soort dingen verboden , Dus hij Erdogan is an monafiq

   • Dan vergeet ik nog de Soro’s gerelateerde ngo’s in Georgië die de boel aan het opstoken zijn aan de Zuidgrens van Rusland…..

 9. Laat me niet lachen dacht ik maar ik lachte .
  Hoe moet dat dan met deze vieze gore flikkers in Brussel die Genocide plegen in Ukri land .
  Waar honderdduizenden mensen onnodig worden vermoord door Zieg Heil klootzakken en door Brussel .
  En natuurlijk niet te vergeten van dat homo land US , Dus alles wat daar in US aan de macht is en deze oorlog steunt , dan krijgen ze daar bij het ICC nog behoorlijk druk .
  Dus lachte ik toen ik dit artikel las .

 10. Ook deze organisatie heeft zijn betrouwbaarheid verloren, alles omder controle van de VS. Wat een elitaire facke zooi is alles geworden.

 11. Een Kangaroo Court dat internationale strafhof. Onder leiding van een Roland Freisler. Dat had de joegoslavische oolog al wel bewezen.

 12. Beste Mensen

  Als het Hof van Rusland Exact hetzelfde doet met Bison Bidon en het voltallige Amerikaanse / Europese Parlementaire stelsel
  En hun allen ook laat oppakken en berechten
  Dan is de kous er snel af
  Oorlog meteen voorbij
  Zo hoeven er ook geen onschuldige wezens te worden opgeofferd en op listige manier doden te vallen
  Maar èèn ding blijft als een paal boven water staan
  De dieren genaamd Mensen mogen voor minimaal 5 jaren geen kinderen verwekken
  Met uitzondering van de Indianen
  Dit als een vaste wetsregel invoeren
  Naderhand evalueren

  Dank U

 13. say what now?

  >De VS, die de tribunalen voor Joegoslavië en Rwanda steunden waarop het ICC is gebaseerd, hebben een wet aangenomen die een militaire invasie van Nederland toestaat als een Amerikaan ooit door het hof wordt aangehouden.<

  lol, wie dan nog niet doorheeft dat de EU en met name NL onder het juk van de USA (machthebbers) staat, moet toch echt eens een keer wakker worden.

  F the USA (machthebbers) zet alles wat met de USA te maken heeft uit Europa, dat zal alvast een start zijn, natuurlijk ook de EU opheffen en weg met de UN, NATO, WEF, WHO, Bilderberg, en al dat soort clubjes die deel van het Systeem zijn.

 14. Bush die een oorlog begint onder valse voorwendselen met miljoenen doden tot gevolg.. wat een clownshow is het westen, hoogmoed komt voor de val.

 15. Begint met George Bush die loopt nog vrij anders is de internationale recht een corrupte organisatie gemanipuleerd door de VS.

 16. Terecht lacht Putin “het Banksters-gedomineerde Westen” uit met het Soros-puppet-Tribunaal ICC dat ook NIET door de US wordt erkend en dat een uiterst kwalijke politieke rol heeft gespeeld inzake Yougoslavie.

  Het is zoals de EU en Bilderberg, en WEF en andere niet-democratsche dictatoriale geheim werkende organen opgericht door of namens de ZioNAZI KM-Banksters en is sinds WW2 daarom in Holland gevestigd zijnde een oranje Lapdog van de UK-US-Deep ZioNAZI KM-Banksters-State en CIA ( Rockefellers/Rotchilds, gebroeders Dulles, Bernhard, Kissinger, Sutherland, Bush’s, Cheney’s, Clinton’s, Obama’s, Biden’s et. etc.).

  Daarom ook dat de beweging van Dr. Reiner Fuelmich en Dr. David Martin en vele experts met NEURENBERG 2 zeer omzichtig en grondig stap voor stap werken en eerst via US-courts.
  Zie:
  https://www.frontnieuws.com/eu-verdrinkt-in-nutteloze-vaccindoses-pfizer-wil-nu-betaling-voor-vaccins-die-nooit-gemaakt-zal-worden/#comment-170967 en
  https://www.frontnieuws.com/kroatisch-parlementslid-miljarden-doses-covid-vaccins-worden-wereldwijd-verbrand-niemand-wil-ze-hebben-video/#comment-170968
  Op grond van de voorgenoemde feiten 1 t/m 5 (hierna herhaald) en overduidelijke medeplichtigheid met het schuldige Pharma-kartel en hun opdrachtgevers van de CIA en US-UK-EU-“KM-Government” (KM= Khazarian Mafia) vanaf WW2 bij de voortgaande BioWarfare tegen de eigen bevolking
  -geintensiveerd vanaf 1982 door Fauci en Gallo voor de CIA met AIDS en AIDS-afgeleide Corona-pandemieen-
  zijn voorgenoemden in de komende NEURENBERG 2-procedure als eersten aan te klagen door het uitgebreide team van Dr. Fuelmich en Dr. David Martin.
  De EU en Hol_land met Rutte, Kaag, Hoekstra/de Jong, WEF-fers etc. zijn zonder meer mede-aansprakelijk voor de Corona-misdaden omdat zij na 1990 aktief hebben medegewerkt in opdracht van de CIA aan verdere ontwikkeling en exploitatie van de Corona-pandemieen en verhoging van de besmettelijkheid door “Gain in Function”-onderzoek in samenwerking met Fauci/UN/WHO/Gates door het geheime BioWarfare-lab in de Erasmus-universiteit in Rotterdam alsmede RIVM door Koopmans, Fouchier, Osterhous etc.
  Zij hebben naast een Japanse onderzoeker voor de CIA-Gates-Pharma Mafia deelgenomen aan de uiterst onverantwoorde en overbodige research naar en herontwikkeling van een uiterst gevaarlijk over 60% dodelijk (en weer uiterst besmettelijk gemaakt met “Gain in Function”-onderzoek” virus van het H1N1- H5N1-type) dat bij verspreiding (zoals dat door Fauci cs met Corona werd gedaan) een wereld-catastrofe zoals met de pest teweeg zal brengen (en wat mogelijk gepland is met Agenda 21-30 van CIA-Bilderberg-WEF-WHO etc.).

  Niet los van al het voorgaande staat dat de US en NATO/Gladio/CIA na hun Flase Flag-operatie en coup in 2014 in Ukraine (met regime-change) een veelheid van geheime BioWarfare labs in gebruik heeft genomen met name in Oost-Europa zoals ca. 35 in Ukraine en in Georgia in strijd met Internationale Verdragen t.a.v. Biologische Oorlogsvoering !!.
  Dit als verdergaande oorlogsmisdaden waarbij ook Hol_land weer medeplichtig is door daadwerkelijke ondersteuning en bewapening van ZioNAZI-AZOV oorlogsmisdadigers.

  ——- Herhaling Punten 1 tm 5 zoals eerder aangevoerd:
  Facts betreffende voorgaande extreme brutale arrogantie van de Pharma-Mafia:
  1. Pfizer en Bill Gates en alle andere Pharma-criminelen en hun medeplichtigen wisten, moesten weten en konden weten dat hun levensgevaarlijke zwaar lichamelijk letsel veroorzakende en dodende injecties geen vaccins waren maar besmettelijke pandemieen en massamoord veroorzakende bioweapons.
  2. Vanwege voorgaande is sprake van pandemische massa- en volkeren-moord en misdaden tegen de mensheid door middel van Biologische Oorlogsvoering die als zodanig met spoed voor een Internationaal Militair tribunaal berecht en afgehandeld dienen te worden gevolgd door schadevergoeding door de veroorzakers zijnde grote corporaties, instituties en overheden en hun officials.
  3. Sprake is van Mega-Fraude door de Pharma-industrie op wereldschaal gepaard gaande met ongeoorloofde medeplichtigheid van overheden, instituties en corporaties voornamelijk in de US, UK en Europa (het Westen) hetgeen alles berecht dient te worden.
  4. Gezien al het voorgaande kan er geen sprake zijn van verdere contracten en betalingen van afleveringen en uitvoeringen van dergelijke Biologische oorlogvoering met dergelijke giftige injekties en dienen de veroorzakers op te komen voor de vernietiging van al deze uiterst gevaarlijke BioWarfare-middelen.
  5. Vast ligt dat niet alleen de Europese Commissie met Von der Leyen uiterst frauduleus en gigantisch onbekwaam heeft gehandeld met opdrachten aan Pfizer c.s. , maar ook het Europese Parlement en nagenoeg alle regeringslijders in Europa, zijnde een grof schandaal op een niet eerder vertoonde massale wijze ten behoeve van financierende Banksters (mega-winsten) en doodgezwegen door de medeplichtige media.

 17. De elitaire macht van het westen denkt zeker dat dat zomaar gaat terwijl ze zelf alle mensenrechten op vreemde wijze aan hun laars lappen. Zen zijn hier echt niet beter, eerder minder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in