Foto: freepik / Creativebird

Het is niet alleen Karl Lauterbach die radicaal overdreven heeft: de pathologische koopwoede van de EU bij de gezamenlijke aanschaf van COVID-19 vaccins wreekt zich nu ook. De staten klagen over een enorm overschot aan vaccindoses – maar verdere leveringen van het Pfizer-vaccin zijn contractueel vastgelegd. De Amerikaanse farmaceutische reus heeft zich nu genadig verwaardigd om een vermindering van 40 procent van het aantal te leveren doses aan te bieden. Het wil echter ook betaald worden voor goederen die nooit geproduceerd zullen worden, bericht Report24.

Volgens een bericht in de Financial Times heeft Pfizer de EU een contractwijziging aangeboden om het aantal te leveren vaccindoses met 40% te verminderen en de leveringen uit te stellen. Dit wordt door de farmaceutische reus verkocht als een concessie nadat de EU-staten hadden geklaagd over de massa nutteloze vaccindoses: bijna niemand is nog geïnteresseerd in de COVID-19 vaccins, zoals we weten, omdat ze noch effectief noch veilig zijn. De zogenaamde pandemie is trouwens allang voorbij. Het gevolg: het duur gekochte vaccin moet worden vernietigd.

Het echte schandaal is echter dat Pfizer – dat een lucratieve bron van inkomsten verliest door de snel afnemende vraag naar de experimentele COVID-19 gentherapieën – niet wil inbinden bij de betaling: volgens de Financial Times dringt het bedrijf nu aan op betaling voor contractueel bestelde doses die nooit zullen worden geproduceerd. Exacte details zijn, zoals vaak het geval is, niet bekend omdat het contract niet openbaar wordt gemaakt.

De controversiële EU-commissaris voor gezondheid Stella Kyriakides vindt de stap prima. “Door samen te werken hebben we een aanzienlijke vermindering van het aantal doses bereikt, een verlenging van ons contract tot ver na 2023 en leveringszekerheid voor het geval er meer doses nodig zijn”, zei ze. “Als we de vaccinleveringen willen veranderen, hebben we een overeenkomst nodig.” Ze heeft duidelijk geen last van de voortdurende verspilling van belastinggeld van EU-staten (met de Duitsers als grootste donor).

Ondertussen kwam er controverse uit Polen, Bulgarije, Hongarije en Litouwen. De verantwoordelijke ministers van Volksgezondheid riepen op tot onderhandelingen over betere contracten: “Naar onze mening vormen deze voorstellen geen definitieve en eerlijke oplossing voor de problemen van het overschot aan COVID-19 vaccins en voldoen ze niet aan de behoeften van de gezondheidsstelsels, de behoeften van de burgers en de financiële belangen van de lidstaten,” zeiden ze in een gezamenlijke verklaring.

Polen heeft in het afgelopen jaar al bezwaar gemaakt en geen nieuwe vaccinleveringen geaccepteerd of betaald. De Poolse minister van Volksgezondheid Adam Niedzielski hekelde dat de overeenkomst farmaceutische bedrijven bevoordeelt en niet de EU-burgers. Hij riep ook op om het vertrouwelijke contract openbaar te maken.

“De voorgestelde wijziging van de overeenkomst met Pfizer is voor ons duidelijk onaanvaardbaar, gezien de kritieke situatie van overaanbod van vaccins in Bulgarije en de ongerechtvaardigde financiële lasten voor producten die voor vernietiging bestemd zijn,” verklaarde ook de Bulgaarse minister van Volksgezondheid Assen Medzhidiev.

Landen die niet instemmen met de contractwijzigingen blijven gebonden aan de oorspronkelijke voorwaarden, aldus de FT. Interessant is dat het feit dat het Pfizer-vaccin niet alleen nutteloos is, maar in feite kan worden geclassificeerd als catastrofaal in termen van kwaliteit en veiligheid, niet ter sprake wordt gebracht. Big pharma geniet duidelijk nog steeds narrenvrijheid in de EU.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Karl Lauterbach, in aanzienlijke ommekeer, zegt dat vaccinverwondingen “ontstellend” zijn, klaagt over “exorbitante” farmaceutische winsten, vraagt vaccinfabrikanten een instituut te financieren voor mensen die schade hebben geledenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDom en dommer huichelen over Oekraïne
Volgend artikelSchokkend onderzoek toont aan dat ‘AI-Doodjury’s’ in het geheim worden gebruikt voor bevolkingscontrole, en u kunt de volgende zijn
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

22 REACTIES

  • Als er nu buitenaardsen zouden landen, dan zie ik hun komst als een reddingsmissie ipv een invasie. Wat een bende, het weefsel van onze samenleving wordt volledig uit elkaar getrokken. Ik zie nog maar 1 weg… alles loslaten, iedereen die verbonden is één van de clubs die oorlog voeren tegen de mensheid executeren en dan helemaal opnieuw beginnen. We gaan het nog druk krijgen. Of zouden de normies ontwaken en in totale waanzin alles slopen terwijl wij vanuit onze geprepte huizen toekijken? Er moet een moment komen dat de slapers onze rol krijgen en in een week tijd moeten verwerken wat wij al jaren aankijken. Er komt een dag dat wij de rustige stille groep worden die achterover zitten tot de normies zijn uitgeraasd. De normies zullen zich afvragen hoe wij zo rustig kunnen blijven. En wij zullen acteren alsof we ons ook druk maken, maar in realiteit houden we ons stil om niet in de waanzin te worden meegetrokken.

   Of we gaan gewoon allemaal naar de kloten en sterven… haha… wat een uitersten. Deze polarisatie kan niet zonder gevolgen blijven. Ik heb inmiddels wel door dat innerlijke rust nog heel waardevol gaat worden.

    • Haha… daar heb je 1000% gelijk in Roos. Wie echt heeft geleeft en geleerd en bewust is geworden, beseft dat de dood niet bestaat. De ziel wordt gewoon verlost van het lichaam, meer is het niet.

   • Naam:* maart 17, 2023 at 15:12
    Ik moest wel grinniken om je uiteenzetting. Zo voelt het wel tegenwoordig. Zou dat het moment van de onderdrukking zijn waar de parasieten op zitten te wachten, dat gevoel van gelatenheid dat mensen gezamenlijk op een gegeven moment lijken te krijgen? Zo van, ik vind het wel best, dan gaan we maar naar de verdommenis met zijn allen.

    Dus, als dat zo is, dan kunnen we toch net zo goed de rotzooi accepteren en op onze rug meestromen in de bagger die naar de afgrond voert? Je krijgt dan straks je digi-waarde opgeplakt, je komt aan de satelliet te hangen, elke scheet die je laat wordt belast, elk zuchtje zuurstof dat je inademt kost je geld, elk slokje water dat je nodig hebt komt met een variabele prijs, maar wereldwijde vervuiling is gratis, zonblokkering is gratis, dierensterfte is gratis, voorplanting baart geen zorgen meer, nadenken hoeft niet meer, etc. Wat een gemakken biedt deze toekomst!

 1. Sleep het Big Pharma zooitje en alle verantwoordelijke voor een volkstribunaal en geef ze de doodstraf, einde gezeik !!

  • Wel obv snelrecht aub, want zo onderhand is wel duidelijk dat de WEF/EU satanisten op heterdaad zijn gepakt. We moeten zo min mogelijk energie kwijtraken aan deze monsters, en alles moet publiekelijk… korte snelle rechtzaken, eigenlijk gewoon een opsomming van de medewerking aan de misdrijven tegen de mensheid en dan direct executies. Maargoed… kennelijk is het nog niet helemaal helder wie in welk team zit, dus tot iedereen doorheeft wie oké is, kunnen we de overige 98% gaan opruimen/beëindigen/ontslaan uit het leven.

 2. Iemand van de EU clownscommissie nog vragen over verplichte openbare aanbestedingen en de daarbij verstikkende EU reglementen en boetes als je je er niets van aantrekt? *** tsjirp… tsjirp… tsjirp… *** (oorverdovende stilte met zachte krekelgeluidjes op achtergrond)

  • In Amerika hebben de burgers wapens genoeg om zichzelf te verdedigen. Opgevoed met 1776 in het achterhoofd.
   In plaats daarvan kozen de meeste Amerikanen voor comfort en gingen trouw hun 💉💉 💉💉prikkies halen en hun maskertjes dragen.

   ‘The land of the brave and the home of the free’ 😅

 3. Gewoon niet betalen en een gerechtelijke uitspraak aan de laars lappen. Vervolgens de contracten openbaar maken. Laat die gifpooiers maar barsten.

 4. Quote: “De Amerikaanse farmaceutische reus heeft zich nu genadig verwaardigd om een vermindering van 40 procent van het aantal te leveren doses aan te bieden van leveringen van het Pfizer-vaccin die contractueel zijn vastgelegd. Het wil echter ook betaald worden voor “goederen” zijnde COVID-19 “vaccins” die nooit geproduceerd zullen worden en waarin bijna niemand nog in is geïnteresseerd zoals we weten, omdat ze noch effectief noch veilig zijn.”
  Facts betreffende voorgaande extreme brutale arrogantie van de Pharma-Mafia:
  1. Pfizer en Bill Gates en alle andere Pharma-criminelen en hun medeplichtigen wisten, moesten weten en konden weten dat hun levensgevaarlijke zwaar lichamelijk letsel veroorzakende en dodende injecties geen vaccins waren maar besmettelijke pandemieen en massamoord veroorzakende bioweapons.
  2. Vanwege voorgaande is sprake van pandemische massa- en volkeren-moord en misdaden tegen de mensheid door middel van Biologische Oorlogsvoering die als zodanig met spoed voor een Internationaal Militair tribunaal berecht en afgehandeld dienen te worden gevolgd door schadevergoeding door de veroorzakers zijnde grote corporaties, instituties en overheden en hun officials.
  3. Sprake is van Mega-Fraude door de Pharma-industrie op wereldschaal gepaard gaande met ongeoorloofde medeplichtigheid van overheden, instituties en corporaties voornamelijk in de US, UK en Europa (het Westen) hetgeen alles berecht dient te worden.
  4. Gezien al het voorgaande kan er geen sprake zijn van verdere contracten en betalingen van afleveringen en uitvoeringen van dergelijke Biologische oorlogvoering met dergelijke giftige injekties en dienen de veroorzakers op te komen voor de vernietiging van al deze uiterst gevaarlijke BioWarfare-middelen.
  5. Vast ligt dat niet alleen de Europese Commissie met Von der Leyen uiterst frauduleus en gigantisch onbekwaam heeft gehandeld met opdrachten aan Pfizer c.s. , maar ook het Europese Parlement en nagenoeg alle regeringslijders in Europa, zijnde een grof schandaal op een niet eerder vertoonde massale wijze ten behoeve van financierende Banksters (mega-winsten) en doodgezwegen door de medeplichtige media.

 5. Alle contracten openbaar maken en laten zien dat het wurgcontracten waren. Het volk laten beslissen (op basis van de echte informatie) en dan zeggen: sorry, geen gifspuiten meer, het volk heeft beslist. En Pfizer nu je bek houden anders trekken we jullie vergunningen in wegens wanprestatie. Blijven ze moeilijk doen de CEO en 2 bestuurslagen daar onder arresteren wegens genocide.

  • Pfizer moet sowieso weg. Die maken meer slachtoffers als een Colombiaans drugkartel en hun “medicamenten” genezen nog geen zieke bok. Alle medewerkers in strafkamp en het gestolen geld terugverdienen.

 6. In Rutteland kunnen WEFplannen waarschijnlijk ongestoord verder worden uitgeprobeerd: hogere energiebelasting, verplichte woningverbetering en naast onroerendgoedbelasting straks ook hoge vermogensbelasting betalen-Box3. Op naar Tech-gecontroleerd Marxisme?

  Eén op de 500 gevaccineerden blijkt last te hebben van significante bijwerkingen en één op de 3500 zelfs van levensgevaarlijke of dodelijke bijwerkingen. Dat blijkt uit een rapport van het Paul-Ehrlich-Institut in Duitsland. De Duitse minister van Volksgezondheid heeft op het journaal toegegeven dat hij van het begin af aan op de hoogte was van deze risico’s.

  FvD eist debat hierover; Kartel weigert.

  Instorting banken is gestart. Credit Suisse gecrasht. Tussen 2007 en 2023 heeft de FED meer dan 8 biljoen dollar bijgedrukt. De meeste mensen die in de technologiesector werken zijn geen genieën, noch de beste ondernemers ter wereld.

  Zij waren gewoon de begunstigden van een kunstmatige omgeving, gecreëerd door de FED…….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in