Het Russische leger heeft beelden gedeeld van de lopende operaties in Avdeevka, waar het Russische leger zwaar versterkte Oekraïense vestingswerken in de industriegebieden bestormt. De video hieronder toont een aanvalsoperatie door de Pyatnashka Internationale Brigade, een beroemde vrijwilligersformatie onder leiding van Ahra Avidzba, bericht Southfront.

De aanval begon met het tot ontploffing brengen van een 500 kg high-explosive granaat die via een ondergrondse tunnel onder Oekraïense stellingen was aangebracht en van tevoren bij Oekraïense vestingswerken was geplaatst. De volgende dag kwamen Russische stoottroepen door de tunnels en drongen binnen in de verdediging van de AFU. De aanval werd ondersteund door vuur van Russische tanks vanaf de flanken en aanvallen met kleine FPV-drones. Hierdoor konden Russische militairen de Oekraïense schuilplaats naderen. Na vijandelijke posities met granaten te hebben bestookt, bestormde en veroverde de Russische groep ze. Het resultaat was dat Oekraïense militairen die de aanval overleefden het gebied uitvluchtten en de gewonden achterlieten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Wellicht is Duitsland in oorlog met Rusland. Veel geluk, misschien loopt het deze keer beter af dan de Tweede Wereldoorlog” – Kroatische presidentVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  EU en NAVO stevenen af op de afgrond door stommiteiten in buitenlands beleid
Vorig artikelGeert Wilders is de ergste nachtmerrie van de EU
Volgend artikelVertrouw op je gevoel: Tucker Carlson waarschuwt voor chaos, het negeren van je instincten tijdens ‘geschiedenisveranderende’ gebeurtenissen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Wat H@M@S kan kunnen de Russen ook!
  Oorlog voeren gaat nooit mooi.
  Wie is er listiger?Heeft de beste spionnen?
  Onverschrokken Ukrainers tegen ervaren russische vechtjassen.
  Dat is een harde bittere realiteit.
  We zijn nog een heel eind van vrede verwijderd.
  En met het politieke landschap dat in west Europa verschuift,word het er hier ook niet gezelliger op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in