Screenshot Twitter

Dit hoort waarschijnlijk in de categorie ‘must watch’. Tucker Carlson hield afgelopen weekend een inzichtelijke toespraak op de Risk On360! Global Success Conference in Las Vegas, waar hij begon met uit te leggen hoe ongeveer iedereen die hij kent “boos en paranoïde” is, schrijft Tyler Durden.

“Ik vloog vanmorgen door het hele land en heb vijf uur lang mensen ge-sms’t… en ik moet je zeggen dat iedereen die ik sms’te, met uitzondering van mijn vrouw – die helemaal niet op internet zit – boos en paranoïde was,” zei Carlson.

“Serieus, en dit zijn geen gekke mensen. Dit zijn normale, goede mensen met kinderen en zo. Met een gevestigd belang in het succes van Amerikanen. Dit zijn niet de burn-it-down partij. Dit zijn de mensen die je wilt laten stemmen.”

Vertrouw op je intuïtie

Carlson suggereerde dat mensen op hun intuïtie moeten vertrouwen, omdat hij er sterk van overtuigd is dat het komende jaar bijzonder chaotisch zal zijn en anders dan alles wat het land heeft meegemaakt.

“Je intuïtie is het enige dat niet tegen je liegt. Je instinct heeft alleen jouw belang voor ogen. Het probeert je geen product te verkopen of je te overtuigen om voor iemand te stemmen,” zei hij, en stelde voor dat mensen hun intuïtie moeten gebruiken om de komende chaos in te gaan.

“Ik vertel je gewoon nog een keer wat je al weet, namelijk dat dit het gaat worden – het komende jaar gaat worden, daar durf ik mijn huis om te verwedden, zoals we nog nooit hebben gezien in dit land. En iedereen kan dat voelen. Weet je, de meeste van onze waarnemingen komen eerder voort uit intuïtie dan uit rede”, zei Carlson en hij voegde eraan toe: “Als er iets ergs staat te gebeuren, wordt iedereen nerveus en iedereen is nu echt nerveus.”

  Alexander Dugin: De denkvormen in de VS

“Maar als je dicht bij je hond bent, weet je dat de hond precies weet wat er aan de hand is… hij kijkt gewoon en voelt. En mensen zijn net zo. En als er iets ergs staat te gebeuren, wordt iedereen nerveus. En op dit moment is iedereen echt gespannen,” vervolgde Carlson.

Het politieke toneel voorbij

Tucker beschreef politiek als “een door mensen bedacht systeem waarbij beschaafde mensen hun geschillen zonder geweld en door consensus bijleggen,” en partijen onderhandelen over een uitkomst die voor beide partijen een compromis is.

“We zijn het politieke stadium voorbij. Niets van wat er nu gebeurt kan in conventionele politieke termen worden uitgelegd,” meent Carlson. “Er is geen positieve kant aan de grote trends van onze tijd. Dus waarom doen ze dat? Wat je ziet is kwaad dat gedaan wordt voor zijn eigen bestwil.”

Tucker bekritiseerde ook de transgender kinderbeweging en zei: “Er zit geen voordeel aan het opdringen van transgenderisme aan onze kinderen. Punt. Geen enkele… Dus waarom doen ze het?”

“Als 40% van de meisjes in je 8e klas zich identificeren als niet-binaire, dan wordt dat aan hen opgedrongen. Wat je ziet is kwaad dat wordt gedaan voor zijn eigen bestwil.”

Slechte staat

Wat de politiek betreft, gaf Carlson een somber beeld van het huidige landschap. Hij beschreef de presidentsverkiezingen als een afspiegeling van de diepgewortelde problemen van het land, met kandidaten die ofwel niet op de hoogte zijn of verwikkeld zijn in controverses. Dit scenario is volgens Carlson niet alleen politiek, maar een fundamentele verschuiving in de manier waarop macht wordt uitgeoefend en betwist in de VS.

  Globalisten invloed op Rusland verzwakt - Russisch parlement overweegt WHO & WTO te verlaten

“Je hebt twee mensen die zich kandidaat stellen voor het presidentschap – een van hen is letterlijk seniel,” zei hij, eraan toevoegend dat Biden “niet de show runt” in het Witte Huis, “Toch stelt hij zich kandidaat voor herverkiezing op 80-jarige leeftijd.”

Trump, aan de andere kant… “Elke keer dat hij aangeklaagd wordt en elke keer dat ze jaren aan deze mogelijke straf toevoegen, wordt hij populairder – en nu is hij aan het winnen.”

“Niets van wat er nu gebeurt of wat er de afgelopen vijf of zes jaar is gebeurd, kan worden verklaard met conventionele politieke termen.”

Woke-leugenaars

“Er is een zeer zeldzaam persoon voor nodig om te liegen op de manier waarop we worden voorgelogen en er is een zeer zeldzaam moment voor nodig om liegen op deze schaal te zien,” zei Carlson. “Maar het uiteindelijke feit is dat ze niet alleen liegen. Ze haten de waarheid. Ze zijn beledigd door dingen puur omdat ze waar zijn.”

Imperium van Leugens

Carlson haalde ook uit naar wokescold censors zoals Media Matters, die Carlson beschreef als “een censuurorganisatie gefinancierd door George Soros en anderen die de Westerse beschaving haten, ontworpen om mensen te verbieden bepaalde dingen te zeggen,” en hij voegde eraan toe: “Nou, de dingen die ze zeggen zijn 100% waar. Daarom verbieden ze het.”

“Je kunt mensen niet straffen voor het vertellen van de waarheid, anders word je een Imperium van Leugens,” zei hij.

  Gemalen insecten "additief" zit nu in pizza, pasta en granen in de hele EU

Aan het einde van de dag adviseerde Carlson mensen om hun waardigheid, zelfrespect en vooral hun toewijding aan de waarheid te behouden.

“Het recht om te zeggen wat je denkt,” zei Carlson, “is de grens” tussen vrijheid en slavernij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Laatste toespraak Tucker Carlson laat kijkers sprakeloos achterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn video: Russen gebruiken ondergrondse tunnels om Oekraïense vestingswerken in Avdeevka te bestormen
Volgend artikelHeerlijk! PvdA helemaal blij met de eerste exitpoll. Maar oeps…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. “Vertrouw op je gevoel: Tucker Carlson waarschuwt voor chaos, het negeren van je instincten tijdens ‘geschiedenis veranderende’ gebeurtenissen”

  Gelijk heeft Tucker, het gros van de mensen trapt bijna overal in, zo had je een Tv-programma ‘Opgelicht’ man man man de meest doorzichtige praatjes om mensen iets aan te smeren, te verkopen of gewoon oplichting, de naïeve, egoïstische dwazen gingen erin met een gestrekt been, en naderhand met een janksmoel op TV

 2. Vertrouwen op je gevoel daar hadden we nog zelf de keuze bij heel die corona oplichting om daarin mee te gaan of niet ook al werden we uit de samenleving geweerd toen had je als je dit wou nog in eigen handen doch nu zijn er zoveel zaken aan het gebeuren waar je als mens praktisch geen invloed kan op hebben en dit maakt mij kwaad

 3. Mijn gevoel, geloof en geweten waarschuwen mijn leven lang voor deze bijbelse vernietiging van het Licht.
  Tot voor 2020 wist ik niet wat ik er mee moest.
  Wat een openbaring werd die covidscandemie…
  Mijn fysieke en mentale weerbaarheid is nog nooit zo robuust geweest.
  Ik ben het helemaal eens met een Reset, op naar een wereld zonder leiders en lijders.

    • Beste sandra,
     Dan zal ik mijn gevoel motiveren;
     Tucker Carson heeft geen bewijs geleverd dat hij is waarvan jij zegt dat hij is.
     Ik kan het mis hebben, net als jij.
     Maar jij beweerd stellig dat hij CO is zonder onderbouwing of bewijs.
     Ik beweer dat jouw gevoel vooringenomen KAN zijn.
     ieder gevoel heeft een diepere grond.
     Jij schrijft jouw gevoel hier neer zonder die diepere grond daarvan te onderbouwen.
     Met andere woorden; je roept maar wat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in