Een Russische verkenningsdrone filmde hoe een groep Oekraïense militairen die zich terugtrok door hun eigen kameraden werd vernietigd. De beelden tonen de operatie van een van de vele barrièregroepen op de Oekraïense militaire posities.

Op de video is te zien hoe Russische militairen de Oekraïense loopgraven binnengaan voor een schoonmaakoperatie. Tegelijkertijd is te zien hoe Oekraïense militairen, die de opdracht hadden de positie onder controle te houden, zich terugtrekken naar een andere linie van Oekraïense loopgraven, waar ze worden verwelkomd door hun wapenbroeders. Men ziet hoe de barrièregroep opzettelijk schiet op de terugtrekkende militairen en hen elimineert met handgranaten, schrijft Southfront.

De groep militairen die op de tweede linie van loopgraven was opgesteld, zou zich kunnen hebben vergist en vriendelijk vuur kunnen hebben geopend; maar ze hadden genoeg tijd om de insignes van de terugtrekkende Oekraïense groep te zien en ze vuurden zelfs op de laatste Oekraïense militair die het overleefde en probeerde terug te trekken. Russische bronnen die de video deelden verklaarden dat het de werking van een barrièregroep toont. Talrijke getuigenissen van Oekraïense militairen en bewijzen van het front bevestigen dat de barrièregroepen in verschillende richtingen worden ingezet.

Aan het eind werden de leden van het barrièregroep vernietigd door een Russische UAV.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – De gruwelijkste video van de oorlog? (Niet klikken 18+++)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  VS-kolonel Douglas Macgregor: "De heer Zelensky is in paniek"
Vorig artikelIsraël eist dat VS oorlog tegen Iran beginnen om regime te veranderen
Volgend artikelGroene sekte vernietigt landbouwgrond om bevolking te verminderen – dat is wat “CO2 nul” worden eigenlijk betekent
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Mijn vader vertelde van in Geel, de Noorderkempen in septemver ’44, hoe heel jonge Duitse soldaten die terugtrekkend van Brits artillerietrommelvuur weerhouden werden onder dreiging van machinepistool door Feldgendarmerie met hun koperen plaat op de borst. Toen ze teruggejaagd werden trof een voltreffer en doodde de ganse groep jongens.

    • Het is ook op de Grebbeberg gebeurd. Ook in de loogravenhel van de eerste Wereldoorlog. Als ze mij verplicht een geweer in handen geven schiet ik de eerste beste officier kapot. Want kapot ga je toch wel. Dan maar gelijk. In plaats van te vechten tegen mensen die je niet kent omdat een paar klootzakken dat beslist hebben onder het genot van sigaren in whisky en lekker liggen te neuken en binnenlopen. Niet voor iedereen is oorlog slecht toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in