Ja lieve mensen, ik weet het, deze rubriek is de laatste tijd erbij ingeschoten. Het was altijd al een zorgenkindje dat relatief veel tijd eiste om te produceren en is met het nieuwe arena in Gaza waar betrekkelijk weinig video’s vandaan komen, behalve afgeslachte Palestijnse burgers, op de achtergrond gekomen. Toch kom ik nog regelmatig filmpjes tegen waarvan ik denk dat u misschien erin geïnteresseerd bent, en heb besloten om deze draad weer op te pakken en op zijn tijd te publiceren. Weliswaar in vereenvoudigde vorm, geen inleidende tekst of link naar de bron van het betreffende filmpje meer. De titel en het filmpje. That’s it.

De gruwelijkste video van de oorlog? (Niet klikken 18+++)

Poetin zegt dat hij 20 jaar geleden naïef was over het Westen

Ukrop die raad opblies met handgranaten spreekt zich uit op video voorafgaand aan daad

Meer misère voor AFU-vrouwen – Zelensky’s genocide gaat door

Oekraïense loopgraaf ziet er niet goed uit na Russische inname 18+

Je kunt je daar niet verbergen… Russische strijdkrachten vernietigen AFU in Marinka

Hoe Zelensky van toon veranderde ten opzichte van voor de oorlog

Griezelige nieuwe AFU-advertentie: “Vecht samen” met je geliefde

Al-Qassam overvalt IDF-tent, lijkt soldaat (en) te liquideren/ gevangen te nemen

Russische sluipschutter oogst nieuw doelwit

Krankzinnig – Een Democraten medewerker filmde een HOMO SEKS TAPE in de Senaat hoorzaal

Lees het volledige verslag: https://dailycaller.com/2023/12/15/staffer-caught-filming-sex-tape-senate-hearing-room/

Al-Qassam gaat door met slopen IDF

Meer wreedheid door Russische VOG-granaten die AFU verwoesten

Oekraïense drones vallen uit de lucht door Russische elektronische oorlogsvoering


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Must see: Volledige uitgebreide versie toont vernietiging Leopard 2A6 naar verluidt door T-72 HE granaatVolg Frontnieuws op Telegram

  Greenwald: Het Oekraïense dienstplichtige leger wordt door het Westen gebruikt als "kanonnenvoer"

Lees meer over:

Vorig artikelDe EU bereidt zich voor op een economische oorlog met China
Volgend artikelEen vulgair vertoon van macht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. “Poetin zegt dat hij 20 jaar geleden naïef was over het Westen”

  Hoe kan zo’n geraffineerde KGB/FSB agent zó beginnersfout met de Minsk Akkoorden gemaakt hebben, het geslepen GEO politieke beleid van de Verenigde Staten wierp toch een donkere schaduw vooruit, enfin wens ik hem veel succes met de Speciale Militaire Operatie.

  • Adriaan, Putin is een MENS, met gevoelens voor zijn medemens. Kijk wat hij allemaal gedaan heeft voor zijn volk sinds hij president is. Het is nog lang niet perfect in Rusland maar hij is op de goede weg, ondanks de pogingen vanuit het westen om daar ook ‘regime change’ te veroorzaken.
   Toen het nazi regime op aansturen van het westen in het oosten van oekieland massaal genocide aan het plegen was op de Russisch sprekende bevolking moest hij wel ingrijpen, maar hij moest voorzichtig zijn en dat is hij ook; hij valt absoluut geen burgerdoelen aan, en dat zegt al veel over Putin.
   Dat het westen zo achterbaks is had hij inderdaad niet verwacht en wij krijgen dat ook in de gaten hier, maar wij hebben helaas geen enkel leidend figuur dat aan Putin kan tippen dus blijven we in een steeds grotere onderdrukking zitten.

  • In het Internationaal Recht wat tussen landen heerst, is diplomatie een zaak van een man een man een woord een woord en de afspraken zo maken en nakomen dat landen als goede buren kunnen samenleven. Leven en laten leven. En Poetin heeft daarop vertrouwd en gedacht dat dat zo werkt. Maar in het westen heeft men nog niet begrepen dat je een tango met zijn tweeen danst, dat gaat alleen niet. Het is altijd op de achtergrond de centrale bank di emet zijn bankroete valuta’s via een achterdeur chaos creeert om de schuld van zijn failliete finaniele systeem te kunnen afschuiven op derden.

  • Wat ook mee speelt is
   dat iedereen geloofde in de enorme overmacht van de usa
   Qua techniek en dat reusachtige leger
   De ervaring met zeer diverse conflicten over de hele wereld

   Maar situatie werd onhoudbaar zeker met dat knotsgekke raketschild in poland en raumenie
   Zogenaamd tegen iraanse en noord koreaanse raketten (Kijk even op de wereldbol)

   en rusland zelf was nog steeds niet klaar
   Er werden nieuwe wapens ontwikkeld zeker maar
   hoe goed waren die nu in de praktijk En was dat genoeg
   En hoe goed en loyaal was het leger nu
   En dan de bevolking, enorm teleurgesteld in communisme
   De kwaliteit van hun leiderschap, de economische collaps van de jaren 90
   Had het volk nogwel vertrouwen in eigen Veiligheids apparaat na
   verschrikkelijke aanslagen zoals op marienka theater en beslan school
   Dan had je overal nog van die krokodil junkies, knettergek en tot alles instaat

   Een waardeloze vrede is tenslotte beter dan elke oorlog

 2. Ik snap NIET dat de soldaten van ‘Oekraine ‘ niet gewoon de wapens neerlegen??? Ook ik was Soldaat ,maar niet voor z’on prijs – Nooit.

  • Precies, kansloos, net als de Nederlandse soldaten die stierven in 1940.
   De Denen zagen dit al van te voren en nul Deense soldaten gesneuveld.
   Het eindresultaat voor beide landen hetzelfde, beiden bezet.

  • Tintor december 17, 2023 Bij 21:05

   Beste Tintor wat ik nog steeds weer voor de geest haal is dat in 2020 bijna iedereen in een 1,5 meter maatschappij leefde en bijna iedereen een mondkapje droeg, of er 1 in zijn zak had en je constant op je hoede moest zijn dat je niet recht in de armen van de BOA-knuppels liep, Oekraïnse maatschappij is keihard, harder dan de Nederlandse en de mensen leven echt in een angstcultuur, kijk alleen naar de rekrutering schoften, misschien wel de voorbode en de rol die Nederland gaat spelen.

 3. Eens met Matt, Quartzstatistics en Joris III over Poetin. Wat kan ik eraan toevoegen?… Misschien dat veel van zijn opvattingen en beweegredenen terug te voeren zijn op de belegering van zijn stad Leningrad in de 2e Wereldoorlog. Hij heeft dat niet direct op eigen lijf ondervonden, was geboren enkele jaren later, maar hij groeide op in de nasleep ervan. Ik heb e.e.a. gelezen over deze belegering. Het drama daarvan was onbeschrijfelijk. Jammer dat dit zo weinig aandacht heeft in de westerse geschiedschrijving. Ik kan me goed voorstellen dat juist deze geschiedenis Poetin heel scherp heeft getekend, zijn grenzen tussen goed en kwaad, vriend en vijand duidelijk heeft bepaald. Dit zou ook betekenen dat hij niet voor de tweede keer “naïef” zat zijn…
  Los van deze opmerkingen denk ik dat we onterecht alleen naar Poetin kijken om Rusland te begrijpen. De president van dat land speelt inderdaad een leidende rol, maar hij bepaalt de Russische politiek niet in z’n eentje. Door alles op hem te projecteren leggen we ons onnodig neer bij de Westerse propaganda die Rusland beschrijft als een land onder autoritair bewind van Putin. Dit is absoluut bullsh!t, al heeft deze oorlog de autoriteit van Poetin ongetwijfeld versterkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in