Pixabay

De klimaatsekte heeft zijn zinnen gezet op landbouwgrond en de voedselvoorziening in het algemeen, waarvan ze beweren dat de planeet oververhit raakt omdat er gewoonweg te veel mensen eten, schrijft Ethan Huff.

We weten dat ze een hekel hebben aan op de aarde gebaseerde “fossiele” brandstoffen zoals olie en aardgas en daarom willen ze deze brandstoffen uit de wereldeconomie verwijderen. In plaats daarvan willen de “groenen” zogenaamde “duurzame” energietechnologieën zoals wind- en zonne-energie om aan de energiebehoeften van de wereld te voldoen.

Om een vergelijkbare hoeveelheid energie op te wekken, moeten er echter vrijwel overal windmolens en zonnepanelen worden geplaatst. Wind- en zonne-energie vereisen met andere woorden veel land, wat betekent dat er veel minder land beschikbaar is voor landbouw.

In zijn vroegere werk waarschuwde Thomas Malthus (1766-1834) dat op een dag de wereldbevolking groter zou zijn dan het vermogen van de mensheid om genoeg voedsel te verbouwen om iedereen te onderhouden. Wat Malthus niet wist, is dat de groene energierevolutie ervoor zou zorgen dat dit veel eerder zou gebeuren dan anders het geval zou zijn geweest.

“Windgeneratoren of zonnepanelen verbruiken wereldwijd een derde van de landbouwgrond,” schrijft Martin Armstrong voor Armstrong Economic. “Dit is wat de gedachte heeft geïnspireerd dat we de bevolking MOETEN verminderen. Oorlog is daar een geweldig middel voor en dat is één van de redenen waarom ze de wereldoorlog pushen.”

“Ze houden vol dat industriële landbouw, die door de meerderheid van de ontwikkelde wereld wordt gebruikt, klimaatverandering veroorzaakt. Het Amerikaanse voedselsysteem draagt voor bijna 20 procent bij aan de koolstofdioxide-uitstoot van het land. Het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) zegt dat landbouwgrond 12 procent bijdraagt aan de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen. Voeg daar de opgeslagen energie aan toe die nodig is voor industriële landbouw, en ze beweren dat dit nog erger wordt.”

  Wanneer een elektrisch voertuig een aanrijding krijgt, zelfs bij een klein ongeval, vernietigen verzekeringsmaatschappijen de hele auto omdat de batterij moet worden weggegooid

Miljardair John Kerry vliegt rond in een privéjet om boeren de les te lezen over zijn klimaatdogma’s

Een ander probleem dat de groenen willen “oplossen” is het elimineren van alle productie van industriële landbouwproducten zoals pesticiden en kunstmest, evenals brandstof en olie voor tractoren, apparatuur, vrachtwagens en scheepvaart.

Dan is er nog alle verlichting die energie vereist, evenals koel- en verwarmingsproducten voor andere landbouwapparatuur. Bij dit alles komt het gevreesde kooldioxide (CO2) vrij waar de groenliefhebbers altijd over klagen, evenals methaan, stikstofoxide en allerlei andere “broeikasgassen”.

Volgens klimaatgek John Kerry veroorzaken de landbouwsystemen zoals we die nu kennen tot wel 30 procent van alle broeikasgassen ter wereld. Hij en de rest van de klimaatsekte willen deze dus elimineren om de wereld te redden van de opwarming van de aarde.

“Met andere woorden, ze willen de landbouw, de scheepvaart, de koeling, de airconditioning verminderen en de verwarming in de winter uitschakelen, en de bevolking met 30-40 procent verminderen, en misschien zouden ze dan tevreden zijn,” zegt Armstrong.

Ondanks het feit dat er geen enkel bewijs is dat deze bizarre klimaatclaims ondersteunt – en ondanks het feit dat er genoeg bewijs is dat klimaatcycli al sinds mensenheugenis plaatsvinden – is de klimaatsekte vastbesloten om de wereld haar wil op te leggen.

“Het klimaat is altijd veranderd,” merkt Armstrong op. “De temperaturen hebben de historische normen NIET overschreden. De gegevens van NYC laten zien dat we de maxima van 1932 en de dagen van de Dust Bowl NIET hebben overschreden. De mainstream media herhaalt alleen wat hen verteld wordt en NOOIT durft een mainstream media iets te onderzoeken.”

  ONGELOOFLIJK: Bill Gates steunt ANTI-SCHETENVACCIN voor koeien

Tijdens de recente COP28 klimaatbijeenkomst in Dubai sprak Kerry over hoe hij denkt dat grote olie-exporterende landen net als hij moeten geloven dat er “dringend” een einde moet komen aan het tijdperk van fossiele brandstoffen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Spaans weerbureau AEMET: Meer dan 50 landen voeren momenteel “activiteiten uit om het weer kunstmatig te veranderen”, en spreekt van “chemische contrails” of “chemtrails” (Update video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn Video 18+: Oekrainse Barrièregroep vermoordt terugtrekkende groep Oekraïense militairen
Volgend artikelBill Gates’ in laboratoria gekweekt vlees onthuld: “Echt gruwelijk”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Het enige dat veranderd zijn alleen de groen 💶💶💶💶💰💰💰sektes! Die beginnen al te roepen dat er minder mensen op aarde moeten zijn. Dat is wat de Elite voor staan. Alleen wordt hun Agenda punt nu door simpele zielen herhaaldelijk verkondigd. Niet wetende dat zij zelf uiteindelijk ook het veld moeten ruimen!

 2. Als alle groene deug mensen nu allemaal zelfmoord plegen is het probleem opgelost 😊. Zij hebben geen kopzorgen meer, de aarde warmt minder snel op en wij zijn een gelukkig mens, omdat we van hun af zijn. Mooier kan het niet 😊 !

 3. Dat CO2 nul is gelul. Het is nooit haalbaar maar ook niet de bedoeling. Na de uitbarsting in IJsland is er meer CO2 uitgestoten dan alle mensen op de wereld uitstoten. De wereld bestaat voor meer dan 70% uit water en water stoot ook CO2 uit. Ze willen met een lulverhaal ons aan het Digitale ID en CBDC hebben. zodat ze ons 100% kunnen controleren. Alle rampen en hoaxen worden gebruikt om controle en macht over ons te krijgen.

 4. Bijvoorbeeld het zuidoosten van Spanje is een groot gebied waar bijna niets groeit en de zon altijd schijnt. Daar zou het helemaal vol moeten liggen met zonnepanelen als “de groenen” het echt menen met hun goede bedoelingen.

  • Ideaal voor kasbouw, gewoon water er naar toe brengen en voila kun je goed boeren.
   Ze zijn knettergek met hun milieu vervuilende windmolens en zonnepanelen, in Spanje zijn al meer dan 130 stuwdammen vernietigd, lekker dom bezig.
   Ruim 1% van de rijksten op dat is pakweg 100.000 assholes dat is beter dan 6 miljard mensen het leven onmogelijk maken.
   Amerika is knettergek en de EU zijn een stelletje smerige honden, oorlog, armoede en de rechten van de mens vertrappen.

 5. Over hun langdurige “Climate- en Energy-Hoax”-propaganda:
  Wij dienen wakker te blijven tegenover hun dagelijkse walgelijk doorzichtige NAVO-NOS-NPO-“Climate- en Energy-Hoax”-propaganda in door de geheime diensten gecontroleerde media in Den Haag/Hilversum en het Belgische media-bordeel.
  Gister was het naast hun extreem toenemende oranje-propaganda weer raak met hun NOS/NPO staatspropaganda zender over hun ongeloofwaardige geo-engineered “Climate Change Hoax” met de rijkelijk betaalde Jan Rotmans op: https://www.bvn.tv/programma/eenvandaag/AT_300009197/
  Hun “Climate- en Energy-Hoax” is geo-engineered. Zie geoengineeringwatch.com !
  Doel: om hun extreem onrendabele maar veel te dure zeer kostbare met belastinggeld gefinancierde Shell-Solar-Wind-Waterstof-Hoax-projecten te land en op zee er door te drukken en te trachten hun energy-monopoly-cartel in stand te houden.
  Dit ook door gelijktijdig alle mensen in de kou te laten zitten met hun absurde idiote 0-CO2-N2-terreur om de perverse oorlogshitsende Russophoben in het Terreur-kabinet Rutters te bedienen met HUN (ja zeker, HUN OORLOG……en ZEER ZEKER NIET DE ONZE) en de energy-prijzen op te drijven.
  Hun oorlog en (energy)sancties tegen Rusland en het door hun opblazen van de gaspijplijn was/is om hun 5x hogere prijs voor gas uit de US te “rechtvaardigen”.
  Het is natuurlijk de oranje Shell die enorme belangen heeft in deze Climate- en Energy-Hoax van uiterst onrendabele windmolens te land en op zee die extreem duur waterstof (zijnde ook organisch) moeten produceren als zogenaamde “opslag-medium” terwijl aanzienlijk goedkopere energy-bronnen en dus “opslag” daarvan voorhanden zijn.
  Shell heeft zich nu uit Ukraine terug moeten trekken.
  De geschiedenis herhaalt zich. Het was Shell voor en in WW2 met enorme belangen in de energie-voorziening van Hitler’s ZioNAZI Duitsland en Rockefeller’s IG Farben.
  Hun “Energy-Climate Change”-Hoax is nu in uitbreiding met een “Food-Hoax” door boeren werken onmogelijk te maken en vlees te bannen t.b.v. honger-genocide.

 6. L. Fletcher Prouty: Aardolie is geen fossiele brandstof; het is de op één na meest voorkomende vloeistof op aarde
  september 29, 2023527 39

  • Willem Oltmans (1925 – 2004) schreef in 1977 ‘Een reportage over de Kennedy-moordenaars’ waaraan o.a. kolonel L. Fletcher Prouty (1917 – 2001) heeft meegewerkt. Op zijn beurt was hij auteur i.s.m. Oliver Stone (1946) van het in 2009 verschenen ‘JFK The CIA, Vietnam, and the Plot to Assassinate John F. Kennedy’.
   Fletcher Prouty was de belangrijkste adviseur bij de totstandkoming van Stones film JFK in 2001 waarin Oltmans een piepklein rolletje had als George de Mohrenschildt (1911 – 1977).
   tijdens de regering-Kennedy (1961 – 1963) was hij verbindingsofficier tussen de CIA en het Witte Huis en zijn codenaam was X. Deze letter is door Deep State-agent Elon Musk gekaapt voor het social mediabedrijf Twitter aka X.Corp.

 7. Alles wat natuurlijk is, wordt in een rap tempo afgebroken en vernietigd. Om het vervolgens kunstmatig na te maken waar patenten op rusten. Wat betreft onze voedsel voorzieningen.

  Onze watervoorzieningen/ opslagplaatsen voor als er droogte heerst, worden ook al afgebroken en vernietigd. Deze waterbekkens zijn voor ons drinkwater en landbouw. Zodat water schaars wordt en het kunnen privatiseren. In 3 jaar tijd zijn er 665 sluizen, wateropvang bekken, dijken, dammen, stuwdammen voor elektriciteitsopwekking in heel de EU gesloopt/afgebroken onder het mom om de vissen en de rivieren vrije doorgang te geven.

  Olie/gas/steenkool/kernenergie om elektriciteit op te wekken en onze huizen te verwarmen. De industrie te voorzien van energie, worden ook in een rap tempo afgebroken en vernietigd. Het alternatief zijn waardeloze inefficiënte en peperdure windmolen en zonnepanelen. Die amper 3% van de huidige energie levert op hoogtij momenten als het waait en de zon schijnt.

  Huizenbouw wordt nu ook op allerlei zelf verzonnen regels en besluiten bijna onmogelijk gehouden. Daar er in de maak is, om alle bestaande huizen zulke hoge eisen op te leggen, dat er in de toekomst vele zullen worden afgebroken. Zodat iedereen gedwongen zal worden om in die zogenaamde 15 min. steden te gaan wonen. Daar zijn oorlogen ideaal voor om zo oude infrastructuren te vernietigen. Vandaar de drang om de 3de WW te ontketenen.

  Natuurlijke elementen zoals koolstof (waar de aarde 75% uit bestaat), stikstof (waar 88% van onze atmosfeer uit bestaat) en als deze elementen met zuurstof verbonden zijn of met waterstof zou het in eens levensgevaarlijke elementen zijn voor alles wat leeft op de aarde.

  In de medische wetenschap zijn ook alle natuurlijke methodes en natuurlijke geneeskrachtige kruiden e.d. verboden/afgeschaft en vervangen voor chemische kunstmatig vergif. Wat ze medicijnen noemen, omdat die patenteerbaar zijn. Ieder die het waagt om zelf genezing met natuurlijke geneeskrachtige kruiden, boven de kunstmatig vergif te kiezen bij kanker. Wordt op alle mogelijke manieren tegen gewerkt.

  De mens zelf was/is nog niet patenteerbaar, maar met die Covid booster injecties brengt daar verandering in. Theoretisch zijn alle geprikte al patenteerbaar, als zij een kunstmatige DNA hebben verkregen door die injecties. Zodat de eigen wil buitenwerking gesteld wordt en jouw verbinding met je oorsprong/bron. Zodat de eeuwige willige slaaf een feit zal zijn.

  En wat doen wij als bedreigde bevolkingen nu zelf, de meeste werken er zelf kei hard aan mee of zien het als hun werk. Wat zij dan gewoon uitvoeren. Doen wat ze vertelt worden, om te doen. Het algemene probleem is, dat de bevolkingen het zelf niet zien of er niet bij nadenken. Dat zij er zelf keihard aan mee werken en het zelf bekostigen aan hun eigen gevangenis en al hun vrijheid vrijwillig weggeven, zonder er iets voor terug te krijgen.

  • QVIX…. Voorspelling: In 2024 gaan er dingen ontploffen in de VS. infrastructuur. Energie centrales, transportknooppunten, openbare plaatsen, bruggen, monumenten, noem naar op. Als je mensen en fentanyl over de grens kunt smokkelen, kun je ook Samtex en C-4 plastic explosleven smokkelen en de elektronica is gemakkelijk het land binnen te krijgen.Ik zou ook splijtbaar materiaal niet uitsluiten, of spullen die gebruikt kunnen worden als een “vuile bom”- een conventioneel explosief dat gevaarlijk radioactief materiaal verspreidt al het ontploft, Ik verwacht ook dat groepen getrainde ”migranten” met wapens granaten, enzovoort, op plaatsenschieten waar mensen samenkomen. We onderschatten de hoeveelheid chaos die je kunt veroorzaken met kleine wapens. Als WEF regeringen- regims gewoon toekijken en niets doet, zal het je dan verbazen dat Europese burgers milities beginnen te vormen om terug te schieten en misschien zelfs beginnen met het opjagen en oppakken van illegale immigranten? De tafel is gedekt voor precies dit soort low-grade oorlog hier in ons land

 8. Is zowat de situatie in Gent, de groene volgzame sukkel rijd rond met zijn bakfiets, staat uren te wachten voor zijn dure autobus, de groene kopstukken in een dikke auto, hoe dom kan je zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in