Terwijl Oekraïense militairen klagen dat hun gewonde en gedode kameraden niet van het slagveld worden gehaald, bekommert het Oekraïense leger zich over buitenlandse huurlingen.

Nadat een van de Britse huurlingen gewond was geraakt, werden twee Oekraïense militairen gestuurd om hem uit de frontlinie te evacueren, maar dat mislukte. Waarschijnlijk zijn ze allemaal gedood. De video werd gedeeld door Russische militaire bronnen die bevestigen dat Russische soldaten toegang kregen tot de lichamen van hun vijanden.

Via Southfront.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Uiterst belangrijke verklaringen van PoetinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Rusland verbiedt Greenpeace
Vorig artikelNiccos: Dit zijn ze dan, de Nederlandse Young Global Leaders van het WEF
Volgend artikelVS gaan Europese bondgenoten “straffen”die nog steeds handel drijven met Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in