Een Russische verkennings-UAV filmde de Russische aanval op één van de Oekraïense militaire posities aan de frontlinies. Als gevolg van de gevechten werd een Oekraïense soldaat onmiddellijk gedood. Zijn kameraad raakte zoek. De Oekraïense jager opende het vuur in verschillende richtingen, maar niet in de richting van waaruit de Russische aanvalsgroep naderde. Hierdoor werd de soldaat overrompeld en de Russische stormtrooper sloeg hem met een loop in zijn nek neer. Midden in de strijd, tegenover de vijand, vuurde de Russische soldaat niet het beslissende schot af, maar met gevaar voor eigen leven spendeerde hij kostbare seconden om het geweer te verwijderen en een klap uit te delen die hoogstwaarschijnlijk het leven van de Oekraïner redde, bericht Southfront.


Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Russische strijdkrachten bestormen AFU loopgraven 18+Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Oekraïense "vluchtelingen" branden huis af wegens Russische vlag
Vorig artikelDe sluier van het zwijgen over overtollige sterfgevallen
Volgend artikelIsraël laat zijn ware gezicht zien, op weg naar een groter conflict
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ik zou zeggen ‘No Mercy’ onder de omstandigheden ….Ondertussen geven sommige msm outlets Poetin al de schuld van het gebeuren in Israel….maar dat had ik wel verwacht eigenlijk…

  2. keurig gedaan de Amerikanen hadden hem geen kans gegeven maar de rus zijn mensen he kunnen nog nadenken zo kan het ook daar het verschil tussen moordenaars en MOETEN vechten viva Rusland

  3. Moedige Russische soldaat vs laffe ukramol.

    Hij kan het nog navertellen denk ik..heb Russische soldaten in hun been geschoten zien worden “na”dat zij omsingeld en gepakt waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in