Al die visuele oorlogstaferelen die ik op het net tegenkom en niks mee doe omdat er naar mijn idee geen interessant verhaal aankleeft, of überhaupt een verhaal heeft, krijgen hier dagelijks een stekkie op FN. Het staat u vrij om in de reacties zelf videolinken te plaatsen.

Russische strijdkrachten bestormen AFU loopgraven 18+

Video van augustus dit jaar. Russische soldaten bestormen de Ukrop loopgraven.

U kunt hier natuurlijk schrijven over hun heldenmoed, over de hel op het slagveld… Maar het is beter om te zien dan om te lezen.

TikToker Anastasia Mutsei kan niet goed omgaan met het leven in een loopgraaf

Israël vuurt witte fosfor af over de hele haven van Gaza

Huh?! AFU-tank geraakt door Russisch geleid projectiel – reddingsploeg stormt naar voren en valt van brug? 

Er is een onverklaarbaar ongeluk gebeurd met een tank van de Oekraïense strijdkrachten toen deze Novomikhailovka binnenstormde. Toen gebeurde er een onbegrijpelijk ongeluk met de jongens die Novomikhailovka uitkwamen om de tank tegemoet te komen. Gewoon mysteries, in het algemeen.

Aanval van de Al-Qassam Brigade op een IDF-basis

Er zijn nog meer video’s gepubliceerd van de Al-Qassam Brigades. De aanval en inname van een militaire basis.

Russische troepen veroveren Oekraïense loopgraaf met krijgsgevangenen

Israëlisch Special Forces-lid behandelt zijn kogels met varkensreuzel om moslims te onteren

Russische tank vecht naar verluidt tegen 2 Oekraïense tanks

Deze Russische kat gaat het liefst mee op verkenningsvluchten met de troepen

Barmaley de kat werd de mascotte van de helikopterbemanning van de Russische luchtmacht in het noordelijke militaire district.

Marco Rubio zegt dat “Gaza-wilden uitgeroeid” moet worden

Felle artillerieaanval op AFU-groep – Naar verluidt 7 geliquideerd

Russische tankdeskundige geeft gedetailleerde analyse van Israëlische Merkava

De Israëlische ex-premier Naftali Bennett komt in live uitzending uit de kast als een gruwelijke, genocidale terrorist

Boedanov geeft waarheden tegenoffensief toe

Israëlische Special Forces heroveren een basis

Bus vol AFU wordt bezocht door de FPV

Oekraïense loopgraven worden uitgerookt met Russische drones

Nauwkeurige treffers in loopgraven en schuilplaatsen van Oekraïense militairen door Russische soldaten.

Duitslands geavanceerde Marder IFV brandt aan het Zapo front


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRONTNIEUWS FILMPSCOOP DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Volledige video van aanval op IDF-basis Fiji ten zuiden van Gaza StadVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe zogenaamde “alternatieve” media worden overgenomen door bedriegers, terwijl de wereld krankzinnig wordt
Volgend artikelIsraëlische inlichtingendienst weet plotseling precies waar Hamas is
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Observatie
  1:
  Israelis zijn zeer agressieve praters, veel erger nog als videootje met bennet hierboven, ongeveer net als de nederlandse reputatie was in indonesie en rest europa tijdens en na de 80 jarige oorlog.
  2:
  Netanjahoe die zegt dat hamas terroristen netzo behandeld moeten worden als isis terroristen !!!!
  Dat is hilarisch, want isis terroristen in quneitra syria werden door de idf beschermd en werden zelfs zeer vorstelijk behandeld in israelische ziekenhuizen. Kortom publiekelijk zeggen ze hamas te gaan uitroeien maar in werkelijkheid krijgt hamas eerst wat klappen en daarna een kus op de zere plek.

 2. Wat vecht Rusland toch ontzettend netjes in hun verdediging:
  Vechten met fluwelen handschoenen, ontzien zoveel mogelijk de burgers, bespaard zoveel mogelijk burgerlijke gebouwen, ontzien zover mogelijk de infrastructuur, en zorgt in veroveringsgebieden, voor eten en drinken en onderdak voor de door Oekraïne achter gelaten burgers.
  Vergeleken met Amerika:
  Die vecht via een proxy oorlog, stuurt kluster bommen, (die nog door drie landen worden geaccepteerd, o.a. Amerika, Israël en Nederland) stuurt (verkoopt, een Amerikaan geeft niets gratis), en laat anderen voor hun sterven.
  Vergeleken met Israël:
  Dit land heeft sins hun bestaan alleen maar ruzies gemaakt met hun buren, en alleen maar land GEPIKT en bezet, en hiervoor mensen vermoord, mannen vrouwen kinderen jong en oud.
  Heeft het hele gebeid PALESTINA van voor 1947 compleet verwoest, en alle niet joden verdreven en/of vermoord, en geen hand of geld uitgestoken voor wederopbouw.
  Nee, ze hebben het tegenovergestelde gedaan, ZE HEBBEN EEN CONCENTRATIEKAMP GEMAAKT MET DE NAAM “GAZA”, afgekeken van de Duitsers, maar de Duitsers hebben hun concentratiekampen nooit met mensen erin GEBOMBARDEERD.
  Nu gebruikt Israël alle middelen die GOD verboden heeft, (behalve natuurlijk de VS, Israël en NL), Kluster munitie, Fosfaat bommen Etc., niets wordt ontzien.
  Een volk dat gehersenspoeld is om een slecht mens te zijn, van jongs af aan volgepropt met “HAAT” naar anderen die geen jood zijn, of hun gedachtegoed aanhangen.
  Dat over de HELE WERELD een POLITIEKE “MEDELIJDEN BELEID” voert.
  En vergeleken met Nederland:
  Dat Indonesië gebruikte als concentratiekamp, mocht van de Overheid 70 jaar lang niet over gepubliceerd worden, waar inwoners van deze kolonie c.q. Concentratiekamp hun bek moesten houden, anders werden hun dorpen met de mensen erin uitgebrand, wat lijkt Nederland en Israël toch veel op elkaar.
  Er wordt hier geregeld gesproken, over een Derde Wereld Oorlog.
  Wanneer dit uit breekt, zullen de Arabieren Israël vernietigen.
  De joden die vluchten, zullen onder commando van Amerika het eerste worden opgevangen in en door Nederland, het is daarom dat Amerika eist dat Schiphol niet gaat krimpen, en open blijft zodat de joden uit Israël geëvacueerd worden.
  Maar, omdat het MONETAIRE GELD SYSTEEM OP IN STORTEN STAAT, is de Amerikaanse HEGEMONIE, en hun UNIPOLARE politiek uitgeschakeld, en de Dollar, plus de aan de dollar hangende valuta’s, (dus ook de Euro), als sneeuw voor de zon verdampt.
  De WESTERSE krachten zullen als een oude pudding in elkaar zakken, en al hun POWER verliezen.
  Wat de Kat, c.q. het WESTEN gaan doen is onbekend c.q. onbereikbaar, het kunnen hele rare sprongen worden.
  Ik ben geen Hater, Haat zit niet in mij, nee ik ben iemand die van mensen houdt.
  Ik bewonder alle verschillende culturen.
  Ik ben soms wel eens Boos, maar dat doe ik zo kort mogelijk.
  Ik heb begrip voor de ander z’n gebrek, maar bewonder z’n talent.
  Ik leer van Feiten, en ben een REALIST.

  • Dat was een Oprecht(e) mening.
   Ik zit iets dichterbij, en laat ik het zo zeggen, als Israel geevaccueerd gaat worden naar hier dan kan ik we voorstellen hoe het er over 20 jaar uitziet, alle Cyprioten in een kamp en de “goede mensen” in de villa’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in