Vervolging van de orthodoxe kerk, het ongegeneerd belijden van het staatsheidendom en gretige aanhangers die aanzetten tot antichristelijke pogroms terwijl ze pronken met satanische inscripties, dat is in het huidige Oekraïne aan de orde van de dag, bericht Stephen Karganovic.

Er blijft afschuwelijk nieuws uit Kiev komen, maar het komt niet langer uitsluitend uit de gebruikelijke bron, de regeringsbureaus in de Kreschatykstraat. Het komt nu van een metafysisch onvergelijkbaar belangrijkere plek: het Holenkloostercomplex van Kiev dat erboven ligt.

In het krankzinnige Oekraïne worden kloosters belegerd, kerken verwoest en verbrand en overheidsfunctionarissen scheppen er schaamteloos genoegen in (en hier). Ondertussen worden priesters van de vrijwel vogelvrij verklaarde Orthodoxe Kerk van Oekraïne door de autoriteiten ontvoerd om als pionnen te worden gebruikt in ruil voor krijgsgevangenen van het Oekraïense leger, aldus de openbare bekentenis van vooraanstaande regeringsfunctionarissen (in dit geval de secretaris van de Nationale Veiligheids- en Defensieraad Alexey Danilov). Tot dusver zijn noch Amnesty International noch het Department of State Office of International Religious Freedom voldoende verontrust om commentaar te leveren op deze uiterst onbeschaafde praktijk van de Oekraïense regering.

De naïeve veronderstelling dat religieuze vervolging in de 21e eeuw een anachronisme is, is blijkbaar aan Oekraïne voorbijgegaan. Het kan sommige idealistische zielen nog steeds aanspreken, maar in Oekraïne is bewezen dat het duidelijk onjuist is. Lezers van de Apocalyps van Johannes de Theoloog hebben altijd de zekerheid gehad dat het volkomen onwaar is. Zij weten dat wat in vorige eeuwen gebeurde en vandaag in het door nazi’s geteisterde Oekraïne wordt herhaald, grotendeels was voorspeld en volledig te verwachten was.

Het is niet nodig om in detail in te gaan op de toekomstige verschrikkingen die Johannes beschrijft. De helderziende apostel beschreef ze uitdrukkelijk toen hij tweeduizend jaar geleden op het eiland Patmos werd verbannen, en zijn verslag is beschikbaar voor alle geïnteresseerden. Het is al verontrustend genoeg om alleen maar te kijken naar de ongerechtigheden die vandaag de dag Oekraïne teisteren. Mocht iemand eraan getwijfeld hebben, ze getuigen er welsprekend van dat de geesten der goddeloosheid geagiteerd zijn. Ze komen uit de onderwereld en Oekraïne is hun speelterrein.

  Achter de frontlinies: Het ontmaskeren van de geopolitieke dans in Oekraïne en de poppenkast van The Moscow Times

De aangrijpende scène van een Oekraïens-orthodoxe priester en zijn parochianen die met geweld uit hun kerk worden gezet door misdadigers uit Kiev zou iedereen die nog twijfelt aan de alomtegenwoordigheid van het kwaad of de morele noodzaak om het afschuwelijke regime te vernietigen onder wiens auspiciën dergelijke wandaden kunnen plaatsvinden, tot nadenken moeten stemmen.

En als er ooit een beeldwas die meer zegt dan duizend woorden, dan is het wel deze, die onlangs opdook uit de commotie rond de aanval op het Pechersk-klooster in Kiev in het freakshowland waarin Oekraïne is verworden:

Links staat metropoliet Pavel, de gearresteerde en opgesloten abt van het Holenkloostercomplex van Kiev dat wordt belegerd door de heidense nazi-autoriteiten van Oekraïne en hun demente aanhangers; rechts staat een zelfvoldaan grijnzende belager. Let op de opdruk op zijn T-shirt. Het identificeert hem als een kampioen van het nieuwe, onmiskenbaar Europese en “democratische” Oekraïne. In een orgie van hersenloos en uitgesproken demonisch geweld en chaos wordt een nieuw Oekraïne gesmeed met de gecombineerde middelen van het hele Westen.

Het Oekraïne dat door zijn westerse “vrienden en bondgenoten” wordt gevormd, is, in het onwaarschijnlijke geval dat het overleeft, gestructureerd om perfect te worden opgenomen in de gedegenereerde wereld van zijn westerse mentoren.

Nogmaals, de Oekraïense regering zet illegaal honderden monniken en evenveel seminaristen van de Oekraïens-orthodoxe kerk uit het Holenkloostercomplex van Kiev, symbolisch het spirituele hart van Oekraïne, omdat zij in de orde van de kerk, waarin geen enkele wereldlijke autoriteit zich mag mengen, in gemeenschap zijn met het verachte patriarchaat van Moskou.

  NAVO klaar om Tiraspol aan te vallen?

Dit grote schandaal zou het geweten van fatsoenlijke mensen overal moeten kwetsen, maar het is volledig onopgemerkt gebleven bij de “godsdienstvrijheid” en “mensenrechten” waakhonden van het collectieve Westen. Dat geldt ook voor de Britse koning Charles, de ostentatief zelfbenoemde “verdediger van geloven”, die gewoonlijk zijn mening geeft over elke denkbare kwestie. Maar in plaats van de vervolgde orthodoxe christenen de bescherming van zijn koninklijke paraplu te bieden, blijft het hoofd van de “Kerk van Engeland” nadrukkelijk zwijgen over hun lijden.

De afschuwelijke uitzetting is echter slechts de eerste stap. Op de planning staat de gedwongen overdracht van deze geheiligde gebouwen, met de talrijke orthodoxe relikwieën die ze bevatten, aan de namaak “orthodoxe kerk” die eerder door het regime werd opgericht voor zijn politieke doeleinden. Uiteraard is de “theologie” van die frauduleuze outfit trouw aan de heidense doctrines die de afvallige Oekraïense staat nu omarmt.

Vervolging van de orthodoxe kerk, het ongegeneerd belijden van staatsheidendom (niet erg discreet vermomd in de vorm van kwaadaardige neonazistische politieke sektes) en gretige acolieten die aanzetten tot antichristelijke pogroms terwijl ze pronken met satanische opschriften, dat is in het huidige Oekraïne aan de orde van de dag.

Maar hoe kan het ook anders in een mislukte en vervallen staat waarvan de zichtbare leiders niet eens Oekraïens zijn? De onzichtbare bestuurders van die “leiders”, van wie zij op hun beurt opdrachten krijgen, zijn dat nog minder.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

  Leider VS huurlingenorganisatie Mozart: Oekraïense soldaten "doden krijgsgevangenen die zich overgaven" – Oekraïne is een "corrupte, opgefokte samenleving"

Lees meer over:

Vorig artikelElon Musk vernedert BBC-verslaggever in interview – Videoclip compilatie
Volgend artikelWashington Post: VS betwijfelt of tegenoffensief Oekraïne grote winst zal opleveren, aldus uitgelekt document
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Zou het dan toch kloppen dat het huidige regime dat de plak zwaait in het voormalige Ukraine een pact gesloten heeft met de duivel. Zo ja is het lot van de Ukrainse Staat bezegeld.

 2. West Oekraïne/ Kiev mag wat mij betreft helemaal worden platgegooid met alles en iedereen erbij.De orthodoxe Christenen hadden allang moeten vluchten naar Rusland. Vies Nazi/Satan land. Ik zie ze hier die kk Oekies in dukke land rovers,porches en mercedes rijden met tattoo’s met ss en eenthe met een satanster..

  • Er zitten ook leuke mensen tussen. Een tiener stond met gitaar een liedje te zingen op het plein. Ik vroeg hem naar de situatie. Steeds als ik hem zag gaf hij me een hand. Zijn vader vocht daar, die heb ik hier ook nog gezien. Maar veel mensen zijn achterdochtig naar dat slag, want asielzoekers moeten eigenlijk van die bruine mensen zijn die mee blowen, die beklagen zich nu over die buitenlanders.

   • Van de week zag ik hem staan met zijn vader. Zijn vader werd direct ingelicht, want hij draaide zich snel om, om te zien wie het was. Ik had hem intussen een gratis inburgeringscursus gegeven in de Russische cultuur.

   • Toen zijn vader nog aan het front in de loopgraven zat, schreef ik ook wat links voor hem op, o.a. van frontnieuws. Die had hij direct doorgestuurd.

 3. Dat westelijk deel van het gebied “de oekraine” is vergeven van de nazi-mentalitiet.
  Het zijn schoiften en plegen volop oorlogs-misdaden.
  Het vervolgen van oud-christelijke mensen, is het laagste dat er is.

  Stoppen met steunen va die oorlog.
  Opdelen dat gebied :
  – Oosten, Midden en Zuiden aan Rusland.
  – Westelijk deel aan Polen.
  – Kleine delen aan Slowakije en Hongarije.

  • Quote: opdelen dat gebied :
   – Westelijk deel aan Polen.
   – Kleine delen aan Slowakije en Hongarije.

   Misschien dat wat delen naar Hongarije kunnen gaan, maar Polen en Slowakije moeten helemaal niks krijgen. Dan worden de medeveroorzakers van deze ellende hiervoor beloond en kunnen ze lekker van landjepik profiteren zonder hiervoor enige (menselijke) offer gebracht te hebben. Het zou echt dom zijn van Rusland als ze hiermee akkoord zouden gaan.

 4. Ik kwam ook eens een Syrische tiener tegen met een peperduur horloge. Maar verder had hij niets. Ik zei dat Jezus ook een Syriër is, en dat hij 600 jaar oud is.

 5. In een wereld waar satan heerst, zal God moeten sterven.
  Wij zijn mensen van het Licht.
  Wij blijven ons uitspreken tegen al deze chaos en kwaad.
  Zeg het voort, het tij is zich aan het keren.

 6. Volgens mij is dit alleen maar bedoeld om Poetin uit zijn tent te lokken, gaat niet gebeuren. Poetin heeft zich zeker al vanaf 2014 voorbeteid van wat ging/gaat komen.

 7. In Polen en Roemenie was de beer los in 1989, toen een ortodoxe priester werd aangevallen.
  Ik ben niet kerks ofzo, maar europe is tot stand gekomen met de christelkijke en joodse kerken; die horen bij Europa.

  Als ie nou de islam zou aanvallen…….

  Aanval op de orthodoxie zou weleens zijn doodsklap kunnen zijn.
  ——————————————-
  Democratie is niks waard.
  3 wolven en een schaap die discusieren over avondeten= democratie
  3 wolven en een schaap met een doorgelden AK47: is vrijheid.

 8. Het is echter onwaar dat wat in Oekraïne gebeurt iets te maken heeft met wat in Openbaring staat, geschreven door de apostel Johannes namens de Heer JEZUS Christus.
  Ook was Johannes niet ‘helderziend’, maar alles wat hij zag en opschreef was ingegeven door de Heilige Geest.
  Helderziendheid is een occulte term.

  Ook is het zo dat de religie van de Russische Orthodoxe kerk niets te maken heeft met het ware geloof overeenkomstig de leringen van de apostle Paulus, die de enige apostel is die men moet navolgen in dit tijdperk van Genade, en Paulus is ook de enige apostel van de heidenen.
  De andere 12 apostelen waren door God-de Heer JEZUS Christus aangesteld voor de Joodse gelovigen in Hem die gelovig in Hem waren geworden volgens het Koninkrijksevangelie voor Israël.

  Dus ook hierom heeft het boek Openbaring niets te maken met het huidige Lichaam van Christus.

  Toch is het wel zo dat de (Orthodoxe) kerk duidelijk anders is dan de Rooms Katholieke kerk en dit verschil kwam door de splijting van het west-Romeinse rijk en het oost-Romeinse rijk.
  Constantinopel (nu ‘Istanboel’) werd de hoofstad van het oost-Romeinse rijk totdat dit rijk verdween.

  Maar in religieus opzicht is dit rijk nooit verdwenen en ook niet het west-Romeinse rijk dat zich vermomde als de Rooms Katholieke kerk.
  Het westen wordt geleid door het satanische west Romeinse rijk.

  De Orthodoxe wereld bestaat niet uit allemaal geredde zondaars, maar de religie van de Orthodoxe kerk staat wel dichter bij de waarheid dan de Katholieke wereld die GEEN ENKELE waarheid bevat doch slechts LEUGENS.

  Tijdens de ‘2de wereldoorlog’ hadden de ROOMS KATHOLIEKE Nazi’s net zo’n hekel aan Orthodoxe gelovigen en ware Protestanten als aan Joden!
  Josef ‘Stalin’ overigens ook want die was een JEZUÏTISCHE PRIESTER uit Georgia.

  Zowel Hitler als Stalin werden door het satanische westen gefinancierd!

  • Ik hoef niks méér te zeggen dan: amen.
   De spijker op zijn kop.

   Niet om te oordelen, maar die Satanist is waarschijnlijk oprechter in zijn overtuiging en doet aan meer meditatie dan die priester. Die doet vooral aan traditie en is daarmee ongewapend. Zou hij een echt wedergeboren christen zijn en vervuld met de Heilige Geest zou die man met zijn Satan lover T-shirt zich direct uit de voeten maken. Ik heb dat zelf meerdere malen meegemaakt. Zonder geestelijke wapenrusting ben je loslopend wild.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in