Het wordt eng buiten. In Nederland zijn we er niet aan gewend dat ons wordt verteld wat we moeten doen, waar we wel en niet mogen komen, wat we in ons lichaam moeten stoppen om ons vrij te kunnen bewegen.

In feite hebben de meeste westerse beschavingen dezelfde verwachtingen als wij; dat mensen lichamelijke autonomie hebben en dat geen enkele overheidsfunctionaris in staat zou moeten zijn ons te dicteren wat we doen op basis van ons vaccinatieverleden.

Dat is allemaal veranderd in de afgelopen 18 maanden, en omdat de mensen het niet tegenhielden toen het begon, zijn de machtsbeluste beesten die bekend staan als regeringen gegroeid in omvang en kracht en beginnen ze onstopbaar te lijken.

In Londen gebruikt de politie aanvalshonden tegen een groep demonstranten die boos zijn over het gebruik van vaccinatiepaspoorten:

Backup:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Officiële gegevens VK: in 6 maanden stierven er meer mensen aan vaccinatie dan aan Covid in 15 maandenVolg Frontnieuws op Telegram

  Volgen we de wetenschap, of slechts een paar corrupte wetenschappers?
Vorig artikelDuitse intensive care verpleegkundigen waarschuwen tegen boostervaccinatie: “Het verraderlijke is het narratief”
Volgend artikelZwitserse politie schiet meszwaaiende verdachte dood die ‘bad’ op treinplatform
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Tja, hier is maar een antwoord op.
  En dat weten we allemaal maar ja nu de moed nog.
  Weg met die angst cultuur. En bereid je zelf voor.
  Het gaat nog veel erger worden vrees ik.Ook hier
  in NL.

 2. er is nooit een beschaving geweest hier op Aarde,…kinderen al 120 jaar in indoctrinatiekampen wegstoppen wat men de basisschool noemt, is nou niet bepaald beschaaft. Men is en blijft zelfs in de Hoax achter dit type omderwijs staan,..jullie niet of ook??? Niet jezelf mogen zijn heeft niets met een beschaving te maken, maar alles met een totalitaire staat, iedere basisschool is totalitair behalve de democratische/sociocratische scholen. Vrijheid brengt verantwoordelijkheid,..begrijp dat nu eens!!!!.

 3. Recht is vandaag de dag ver te zoeken. Dit zal ook nog minder worden tenzij de politie en militairen ook gaan zien wat hier werkelijk speelt. Zo niet dan zie ik het somber in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in