Het wordt eng buiten. In Nederland zijn we er niet aan gewend dat ons wordt verteld wat we moeten doen, waar we wel en niet mogen komen, wat we in ons lichaam moeten stoppen om ons vrij te kunnen bewegen.

In feite hebben de meeste westerse beschavingen dezelfde verwachtingen als wij; dat mensen lichamelijke autonomie hebben en dat geen enkele overheidsfunctionaris in staat zou moeten zijn ons te dicteren wat we doen op basis van ons vaccinatieverleden.

Dat is allemaal veranderd in de afgelopen 18 maanden, en omdat de mensen het niet tegenhielden toen het begon, zijn de machtsbeluste beesten die bekend staan als regeringen gegroeid in omvang en kracht en beginnen ze onstopbaar te lijken.

In Londen gebruikt de politie aanvalshonden tegen een groep demonstranten die boos zijn over het gebruik van vaccinatiepaspoorten:

Backup:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Officiële gegevens VK: in 6 maanden stierven er meer mensen aan vaccinatie dan aan Covid in 15 maandenVolg Frontnieuws op Telegram

Pfizer wijst aparte vaccinbatches toe aan zijn werknemers en bedrijfspartners

11 REACTIES

 1. Tja, hier is maar een antwoord op.
  En dat weten we allemaal maar ja nu de moed nog.
  Weg met die angst cultuur. En bereid je zelf voor.
  Het gaat nog veel erger worden vrees ik.Ook hier
  in NL.

 2. er is nooit een beschaving geweest hier op Aarde,…kinderen al 120 jaar in indoctrinatiekampen wegstoppen wat men de basisschool noemt, is nou niet bepaald beschaaft. Men is en blijft zelfs in de Hoax achter dit type omderwijs staan,..jullie niet of ook??? Niet jezelf mogen zijn heeft niets met een beschaving te maken, maar alles met een totalitaire staat, iedere basisschool is totalitair behalve de democratische/sociocratische scholen. Vrijheid brengt verantwoordelijkheid,..begrijp dat nu eens!!!!.

 3. Recht is vandaag de dag ver te zoeken. Dit zal ook nog minder worden tenzij de politie en militairen ook gaan zien wat hier werkelijk speelt. Zo niet dan zie ik het somber in.

  • Politie en militairen..
   Laat me niet lachen aub. Die zijn deel vh probleem! Ooit gehoord vd term: ‘mindcontrol’??
   Dat is de cat.: ‘Befehl ist befehl!’ Niet in staat zelf na te denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here