Een van de vele afbeeldingen van vermoedelijke bijwerkingen die zijn gepost in de groep Bijwerkingen van vaccins - openbaar forum © Facebook

Een groep op Facebook die getuigenissen publiceert over verwondingen door vaccins heeft inmiddels meer dan 30.000 vaccinbeschadigden verzameld sinds ze vier maanden geleden van start ging, bericht Friatider.se.

Hartkwalen, huiduitslag, menstruatiekrampen, oorsuizingen, verdoofd, gevoelsverlies, krampen, chronische pijn, trillen dat nooit ophoudt en jonge mensen die hun mobiliteit verliezen en rolstoelgebonden worden.

Dit zijn enkele van de soorten vermoedelijke bijwerkingen van het COVID-vaccin die mensen melden in de groep “Bijwerkingen van vaccins – openbaar forum” op Facebook.

Een van de vele berichten in de groep is afkomstig van een 34-jarige vrouw die zegt dat zij kerngezond was voordat zij medio augustus vorig jaar haar tweede dosis van het vaccin van Pfizer kreeg. Ze vertelt:

In augustus was ik een gezonde 34-jarige vrouw die genoot van de feestdagen en het leven. Op 12/8 kreeg ik mijn tweede dosis Pfizer, toen was er niets vreemd. Twee dagen een beetje pijn in mijn arm en koorts. Ongeveer 1 week na de inenting begon ik duizelig te worden en voelde ik me zeeziek, hoofdpijn. Dit kwam en ging gedurende een paar dagen en het werd steeds frequenter tussen de ‘aanvallen’. Na ongeveer 1,5 week was het constant, zodra ik wakker was had ik duizeligheid/zeeziekte, hoofdpijn, visuele stoornissen, trillen in armen en benen, vermoeidheid.

Vandaag is het 13 december, 4 maanden later en ik heb nog steeds al deze symptomen. Sinds eind augustus loop ik met een rollator, ik kan niet meer zonder steun lopen en mijn benen werken niet meer zoals het hoort. Ik kan alleen korte afstanden lopen met een rollator. Ik ben opgenomen op de neuro- en beroerteafdeling, ze hebben MRI’s, CAT-scans, ruggenmergonderzoeken en eindeloze bloedonderzoeken gedaan… Ze hebben ook tests gedaan op virussen op de evenwichtszenuw, kristalziekte enz. maar ze hebben niets gevonden en als ik ze vraag of het vaccin dit heeft veroorzaakt, is het antwoord nee.

Ik wil het vaccin niet zwart maken, ik vraag me alleen af of iemand anders er ook zo over denkt?

De groep is sinds de oprichting eind september 2021 snel gegroeid en telt vandaag meer dan 30.000 leden.

  Ongevaccineerden moeten dit lezen - Het is huiveringwekkend

Volgens de regels van de groep worden alleen persoonlijke verhalen over bijwerkingen gepubliceerd. Anonieme verhalen zijn niet toegestaan. Berichten die niet aan de vereisten voldoen, worden door de beheerders van de groep niet doorgelaten.

Een terugkerend thema in veel verhalen in de groep is dat artsen vermoedens dat het vaccin het probleem kan hebben veroorzaakt, van de hand wijzen en het daarom niet aan het BGP melden.

Op 26 januari van dit jaar had het BGP ongeveer 95.000 meldingen ontvangen van vermoedelijke bijwerkingen van het coronavaccin. Het BGP heeft 18.845 van deze zaken afgehandeld. Ongeveer de helft van de meldingen die zijn verwerkt, zijn beoordeeld als ernstige vermoedelijke bijwerkingen.

Een ernstige bijwerking wordt door het BGP gedefinieerd als een bijwerking die “dodelijk is, levensgevaar oplevert, opname in een ziekenhuis of een langduriger verblijf in een ziekenhuis noodzakelijk maakt, invaliditeit veroorzaakt, een misvorming veroorzaakt of van een andere ernstige medische betekenis is.”

Hoeveel van de vermoedelijke bijwerkingen geacht werden door het vaccin te zijn veroorzaakt, wordt niet duidelijk uit de samenvatting van het BGP van de gemelde bijwerkingen.

Uit verschillende wetenschappelijke studies blijkt dat de meeste bijwerkingen die zich voordoen, nooit aan de autoriteiten worden gemeld. Volgens een artikel in het tijdschrift Drug Safety wordt gemiddeld 94% van alle bijwerkingen van geneesmiddelen niet gemeld. Het percentage ernstige bijwerkingen dat niet wordt gemeld, ligt tussen 80 en 85%.

In 2010 onderzocht een onderzoeker van de Harvard-universiteit, Dr Lazarus Ross, het aandeel ongewenste bijwerkingen van vaccins dat aan de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) werd gemeld. Hij stelde vast dat minder dan één procent van de bijwerkingen werd gemeld.

  Het nieuwe spannende Zweden: Arabier gooit zijn dochter van de 2e verdieping uit het raam

“Minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins worden gemeld. Lage meldingspercentages verhinderen of vertragen de identificatie van ‘problematische’ geneesmiddelen en vaccins die de volksgezondheid in gevaar brengen,” schreef Ross in zijn verslag.

De studie werd uitgevoerd met financiering van het US Agency for Healthcare Research and Quality en is gepubliceerd op de website van dit agentschap.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Covidvaccin snijdt mensen geestelijk af – persoonlijke ervaringVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe heersende elites en de regeringen die zij controleren hebben duidelijk laten zien dat zij tegen ons, het volk, zijn
Volgend artikelPfizer geeft in vertrouwelijke documenten toe dat zijn Covid-19 prik Vaccin-Geassocieerde Versterkte Ziekte kan veroorzaken; en real-world gegevens bewijzen nu dat dit zeker het geval is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Voor het (vaccin) was ze kerngezond. Nu een wrak. 1+1=? . Maar het ( vaccin) niet zwart maken?.. oftewel komt niet door het ( vaccin) wat een dom stuk vreten dat mens

  • Waarom ze de IC enz niet opschalen? Omdat we naar een digitale zorg gaan, alles via de app, alles via A.I. Ook huisartsen zijn niet meer nodig, in 2025 is het wel klaar. Maar dan snappen jullie waarom ziekenhuizen gesloten worden enz.

 2. Dit is het toppunt van de onderdanige mensheid. Denken dat je ondankbaar bent als je ergens kritiek op hebt. Wij mensen hebben het er zelf naar gemaakt, dat hele narcisme gedoe. Omdat we niet (durven) opkomen voor ons eigen belang. Omdat we letterlijk niet een grens trekken en als we die trekken is het óf plots omdat we ons zo ingehouden hebben of we verontschuldigen ons. “Sorry hoor, lief dat je gevraagd hebt of ik kom eten maar ik voel me niet zo lekker” terwijl je gewoon een avondje rust voor jezelf wilt hebben.
  Wij mensen zijn helemaal geprogrammeerd (door opvoeding, tijd maar ook door de kabal) om onszelf als minderwaardig op te stellen. En dát trekt narcisten aan; jou de grond in duwen en jij toelaten. StockHolm syndroom hebben we gewoon allemaal last van (gehad).
  Ik ben zooooooooooooo blij dat ik mensen in de ogen kan aankijken en vriendelijk kan aangeven die persoon niet aardig te vinden. Heb ik echt moeten leren omdat… ja ja.. ik niemand wilde kwetsen. Maar nu zeg ik; neem het niet zo persoonlijk op.. soms klikt het en soms niet.. klaar…

  Maar nee hoor…. we moeten ons weer verontschuldigen; “niet om het vaccin zwart te maken”….. waar gaaaaatttt dit over?????

  Je doet jezelf te KORT dat doe je….. niets meer..niets minder.
  Ik ben de mensheid zo zat als ze zo doen… zoek het lekker in je EIGEN hoek in plaats van externe factoren… “ik heb niets tegen die collega maar…” NEE.. zeg dan gewoon: “IK VOEL ME NIET PRETTIG BIJ….” daar hebben we recht op… voor onszelf opkomen.

  En deze dame had dus best mogen zeggen: “Ik geloofde erin er goed aan te doen deze prik te nemen maar het heeft mijn leven vernield..mijn keuze, zonder de weten wat de gevolgen waren” Maar neeeee…veel te moeilijk… bij jezelf zoeken… altijd maar wijzen……

 3. Coronavirus
  Vraag & Antwoord
  Coronavaccin
  Comirnaty – covid vaccin – 19 – Pfizer/BioNTech
  Spikevax – covid-19 vaccin – Moderna
  Vaxzevria – covid-19 vaccin – Astra Zeneca
  Nuvaxovid – covid-19 vaccin – Novavax
  Covid-19 Vaccin Janssen
  Gemelde vermoedelijke bijwerkingen
  Dat geldt voor het coronavaccin.
  Corona medicijnen
  Beschermingsmiddelen en tests
  Tijdelijke regels
  Gemelde vermoedelijke bijwerkingen – coronavirusvaccins
  Gepubliceerd: 11 januari 2021
  Laatst bijgewerkt: januari 27, 2022
  Compilatie van geregistreerde en verwerkte rapporten over vermoedelijke bijwerkingen voor covid-19-vaccins die zijn goedgekeurd en gebruikt in Zweden.

  Data-updates vinden wekelijks plaats, op donderdag.

  Individuele rapporten zijn meestal niet in staat om te antwoorden of er een mogelijk verband is tussen het medicijn en de gemelde vermoedelijke bijwerking. De algemene wetenschap is nodig om te bepalen of er een risicoverhoging is voor een bepaalde bijwerking of niet. Gemelde vermoedelijke bijwerkingen hoeven niet door het medicijn te worden veroorzaakt, maar kunnen te wijten zijn aan andere factoren.

  Opgenomen rapporten
  Alle meldingen worden geregistreerd wanneer ze aankomen bij het Medical Products Agency. Als een kwestie van dit, de rapporten zijn doorzoekbaar en kunnen we serieuze rapporten sorteren die prioriteit moeten krijgen voor verwerking.

  Tot 2022-01-26 zijn in Zweden in totaal 96.145 meldingen van vermoedelijke bijwerkingen voor de vaccins die tegen COVID-19 worden gebruikt, ontvangen en geregistreerd. De tabel toont het aantal gegeven doses en het aantal geregistreerde meldingen van vermoedelijke bijwerkingen.

  Naast de meldingen in de tabel zijn er ook 409 meldingen geweest die niet aangeven naar welk vaccin wordt verwezen.

  Vaccin Aantal toegediende doses Aantal ontvangen meldingen
  Comirnaty
  (Pfizer / BioNtech))

  14 852 996 50 779
  Spikevax (Modern)

  2 976 345 20 293
  Vaxzevria (Astra Zeneca) 1 337 593 24 664
  Meest gemelde vermoedelijke bijwerkingen
  De tabel toont de meest vermoedelijke gemelde bijwerkingen, evenals het aantal meldingen. Het is niet mogelijk om conclusies te trekken over hoe vaak of ongebruikelijk een bijwerking voorkomt, d.w.z. welk percentage van de gevaccineerden wordt beïnvloed, op basis van de gemelde vermoedelijke bijwerkingen. De klinische proeven waarop de toelating is gebaseerd, hebben de frequentie berekend.

  Comirnaty

  Vaxzevria (Astra Zeneca)
  Spikevax (Modern)

  Hoofdpijn (13.215) Koorts (14.522) Koorts (8.049)
  Koorts (11.620) Hoofdpijn (11.469) Hoofdpijn (6.465)
  Vermoeidheid (10.761)
  Koude rillingen (8.844)

  Koude rillingen (5.086)
  Malaise (7.463) Vermoeidheid (4.547) Vermoeidheid (4.893)
  Spierpijn (6.878)
  Spierpijn (4.405)

  Malaise (3.993)
  Koude rillingen (6.561) Misselijkheid (3.600) Zwelling (3.668)
  Misselijkheid (5.787) Lichaamspijn (3.189) Roodheid (3.661)
  Menstruatie gerelateerd
  (5.541) Gewrichtspijn (2.834) Spierpijn (3.506)
  Duizeligheid (5.273) Duizeligheid (2.319) Misselijkheid (3.121)
  Gewrichtspijn (5.166) Malaise (2.210) Lichaamspijn (2.915)
  Behandelde rapporten
  Alle meldingen die het Medical Products Agency ontvangt, worden geregistreerd, verwerkt en opgeslagen in ons systeem. Ze worden vervolgens ook gedeïdentificeerd naar de Europese databank voor vermoedelijke bijwerkingen, waar ze deel gaan uitmaken van de basis voor nationale en Europese geneesmiddelenbewaking.

  Wanneer veel verslagen tegelijkertijd bij ons binnenkomen, wordt prioriteit gegeven aan de behandeling van serieuze meldingen.

  De prioritering door serieuze meldingen kan soms een groter deel van het aantal transacties uitmaken dan deze overeenkomen met de instroom.

  Serieus rapport
  Een melding wordt als ernstig beschouwd als de vermoedelijke bijwerking er een is die, leidend tot de dood, levensbedreigend is, ziekenhuisopname of uitgebreide ziekenhuiszorg vereist, leidt tot invaliditeit, misvorming veroorzaakt of een andere medisch belangrijke gebeurtenis is.

  Om een representatief totaalbeeld van de meldingssituatie te krijgen, presenteren wij zowel het aantal geregistreerde als het aantal afgehandelde meldingen.

  Comirnaty – Zweedse beheerde meldingen van vermoedelijke bijwerkingen – 2022-01-27
  Spikevax – Zweedse beheerde meldingen van vermoedelijke bijwerkingen – 27-01-2022
  Vaxzevria – Zweeds beheerde meldingen van vermoedelijke bijwerkingen – 27-01-2022
  Meld uw vermoedelijke bijwerkingen
  ­
  Het melden van vermoedelijke bijwerkingen van gezondheidszorg en particulieren is een van de vele inspanningen om de werkzaamheid en veiligheid van vaccins te monitoren.

  Gerelateerde informatie
  Meer informatie over Comirnaty (Pfizer/BioNTech)
  Meer informatie over Spikevax (Modern)
  Meer informatie over Vaxzevria (Astra Zeneca)
  Leveringen van vaccins
  Statistieken over geregistreerde vaccinaties COVID-19
  ECDC: EU/EER-vaccinaties
  Gemelde vermoedelijke bijwerkingen in de EU/EER
  Neem contact met ons op
  Houd er rekening mee dat het Medical Products Agency geen persoonlijk behandeladvies kan geven.

  In ons vragenforum staan antwoorden op de meest gestelde vragen.
  U kunt ook uw eigen vragen stellen.

  Het vragenforum van het Zweedse agentschap voor medische producten

  Agentschap medische producten
  Openingstijden: doordeweeks 08.00-16.30
  Telefooncentrale: 018-17 46 00E-mail
  : [email protected]

  Bijwerkingen rapporten (PDF CLOUD dus in browser; hoef je niet te downloaden):
  – Comirnaty: https://www.lakemedelsverket.se/48ff65/globalassets/dokument/behandling-och-forskrivning/coronavirus/misstankta-biverkningar/comirnaty-svenska-handlagda-rapporter-om-misstankta-biverkningar-2022-01-27.pdf

  – Spikevax https://www.lakemedelsverket.se/48ff65/globalassets/dokument/behandling-och-forskrivning/coronavirus/misstankta-biverkningar/spikevax-svenska-handlagda-rapporter-om-misstankta-biverkningar-2022-01-27.pdf

  – Vaxzevria:https://www.lakemedelsverket.se/48ff65/globalassets/dokument/behandling-och-forskrivning/coronavirus/misstankta-biverkningar/vaxzevria-svenska-handlagda-rapporter-om-misstankta-biverkningar-2022-01-27.pdf

 4. Friatider.se. heeft trouwens wel walgelijke berichtgevingen op de website staan.
  Stemminmakerij tussen menselijke “rassen”. Ben ik niet van, gelukkig een te helder intellect voor.
  Ik ben gék op FN maar ik snap nu wel waar de berichten die hier voorbij komen (ook focus op rassen verschillen) vandaan komen…. hoop echt dat FN die walgelijke berichten eens verwijderd…… het is zó getekend en negatief belicht op “buitenlanders”. Zonde van (iedereens) de tijd vind ik, enfin!

  Focus op wij tegen de 1% overheid en niet tégen elkaar vind ik véél mooier in deze wereld!

  • Groot gelijk, amigo! Net zo goed, als dat ik mij niet als blanke of “witmens” afficheer ( anders dan negers, die gekleurd lopen te zijn, en alle ellende toeschrijven aan voorgenoemde verfoeilijke witmensen) E.e.a blijkt overduidelijk uit de documentaire van een Britse historicus ( JFK to 911; It Is All A Rich Man’s Trick), waarin de beste man omschrijft hoe de 1%-ers 95% van alle rijkdommen inpikken, terwijl het overgebleven gepeupel ( 99%) maar genoegen moet nemen, met hun kliekjes. Wellicht is dit de eindstrijd, waar ze het in de Bijbel over hebben. Alleen ben ik bang, dat Jezus Christus de foute lieden weer aan Zijn zijde zal scharen, ingevolge het “Hans Wiegel effect”* Een ding, waardoor mensen medelijden krijgen, met de verkeerde.

   P.S. Hans Wiegel effect, copyright Ad van Buren ( genius van 1955 tot heden)

   • Bij elk onderwerp dat betrekking heeft op rassen onderscheid, slinkt mijn intellect vandaar dat ik andere interesse heb (gelukkig).

   • We hebben hier wel grotere aanvallen te bevechten. Ik ben nog liever met een Aziatisch ongevaccineerd iemand in 1 ruimte dan dat ik met een gevaccineerd blanke in een ruimte ben. Etc.etc.etc.etc. Voor mij is het écht gevaccineerd of niet. DAT maakt het RASSENverschil nu. Mensen die met zweren en lichamelijke besmettelijke giftige ionen rondlopen dien ik voor te waken.. niet een aziatisch persoon die gezond en wet en vriendelijk is. Of een man of vrouw uit India die super gezond is (stralend mooie huid) en hard werkt EN ongevaccineerd, dan een noem het maar op…. als alle beelden je nog niet hebben laten inzien dat dat veel belangrijker is, ben jij eigenlijk ook levens moe.. kan je net zo goed een prik nemen. Mensen die blindstaren op afkomst in plaats van op eigen gezondheid beschermen, mogen van mij ook echt wel een enkeltje noordpool hebben. Ik wens jou daar veel plezier dus!!

    • Hoi Lee1990,

     Er zijn wel degelijk verschillen tussen de rassen. Genetisch bijvoorbeeld. Daarom doen (oa) de Chinezen en Amerikanen (en veel meer) genetisch onderzoek. Kan je weer gebruiken voor biologische ras gebaseerde oorlogsvoering. It is a sick world….

     Op individueel nivo maakt het mij helemaal niets uit met wie van welk ras ik omga. Zolang we een basis set van normen en waarden hebben die we delen.

     Groeten,
     Hugo

 5. Newswars (slogan: “Battling tyranny worldwide” – hoe gaaf) deelde het bericht:

  https://www.newswars.com/28-year-old-woman-severely-injured-by-vax-shares-tragic-tale-of-vaccine-regret-i-believed-this-would-protect-us-and-the-people-around-us/

  28-Year-Old Woman Severely Injured by Vax Shares Tragic Tale of Vaccine Regret: “I Believed This Would Protect Us and The People Around Us”

  ‘I want my story to be heard to save others from this happening to them!’

 6. Nóg ene geval (deze is ook echt schrikken hoor!!!) bekijk de vóór en ná foto’s van Ashleigh (laat een dochter van 8 jaar achter!);

  https://community.covidvaccineinjuries.com/posts/ashleigh-pfizer

  My sister in law got her Pfizer in March 2nd one in April she passed away just 6 months after. The doctor reported it to the CDC , DDA and the state. She left behind a 8 year old daughter I am now raising. The photo of Ashleigh in the peach shirt was her before she took the vaccine. The other photos were taken 5 months after she took the vaccine. The photo of Ashleigh with the oxygen in her nose , was taken October 6th 2021, the day Ashleigh died.

  Dit lijkt wel crystal METH joh!!!!

 7. Joh het is niet bij te houden joh…talloze platforms die bijwerkingen bijhouden…. die mensen melden omdat ze niet serieus genomen worden door de medici.

  Ik zeg het vaker… en blijf het zeggen; wees zuinig op jezelf en blijf echt uit de buurt bij mensen die lichamelijke infecties en zweren en baasjes hebben…. die zie je niet altijd hé!!! Omdat ze zich schamen zeggen ze maar niks…..

  Deze jongen (Zuid Koreaanse zanger: Leeteuk) schijnt bekend te zijn en deelde op zijn IG dat hij blaasjes (HERPES)! op zijn huid kreeg na de prik…!! Bekende bijwerking ook..;

  https://www.covidvaccineinjuries.com/mt-content/uploads/2022/02/cd66b0af-16fb-457c-a600-9408e1917de6.jpeg

  • Sneu, niet?
   Al die slachtoffers in de strijd rond de pandemie.

   Ook sneu.
   Al die slachtoffers in een andere strijd rond epidemisch deugen; een demografische strijd.
   Daar deugt niks van, niet?

   Hier een beetje wegkijken, daar weer niet; struikelen over de toon en dan vooral niet verder willen nadenken.

  • De verkrachting van Groot-Brittannië

   Tommy Robinson levert een verbluffende documentaire over islamitische verkrachtingsbendes.

   ma 7 feb 2022 Bruce Bawer
   https://www.frontpagemag.com/fpm/2022/02/rape-britain-bruce-bawer/
   Bruce Bawer is een Shillman Fellow bij het David Horowitz Freedom Center.

   Op 25 mei 2018 stond Tommy Robinson voor het gerechtsgebouw in Leeds, Engeland, met de microfoon in de hand, live verslag uit van het proces tegen verschillende moslims wegens verkrachting van kinderen, toen hij zonder voorafgaande waarschuwing werd gearresteerd wegens schending van de vrede, naar binnen geduwd een busje, en binnen vier uur berecht, veroordeeld en veroordeeld tot dertien maanden opsluiting – niet, merkwaardig genoeg, voor schending van de vrede maar voor minachting van de rechtbank. Toen hij tout de suite werd overgebracht naar de gevangenis in Kingston upon Hull, bracht hij een groot deel van het volgende anderhalf jaar door in en uit de opsluiting, waarbij hij fysieke en psychologische kwelling onderging terwijl hij achter de tralies zat en de meest grove forensische wanpraktijken terwijl hij in de zogenaamde bar van gerechtigheid.

   En waarom is dit allemaal gebeurd? Dit is waarom. De islam leert zijn aanhangers dat (1) ze voortdurend in oorlog zijn met de ongelovigen en (2) seks met minderjarigen (zoals blijkt uit het feit dat de profeet Mohammed zijn vrouw Aisha ontmaagd heeft toen ze negen was) toegestaan is; bijgevolg hebben moslimmannen het volste recht om de kinderen van de ongelovige naar believen te molesteren. Terwijl islamitische gemeenschappen zich vestigden in grote Engelse steden, namen moslimverkrachtingsbendes, bekend als ‘grooming-bendes’, wortel. Uiteindelijk zouden duizenden en duizenden niet-moslimmeisjes, bijna allemaal leden van de arbeidersklasse, het slachtoffer worden van deze bendes, niet slechts één keer per stuk, maar herhaaldelijk, in de meeste gevallen gedurende een periode van jaren.

   Het is bekend dat de Britse politie, maatschappelijk werkers en journalisten al decennialang op de hoogte zijn van dit fenomeen. Maar in plaats van het volledig en verantwoordelijk aan te pakken – wat, zoals ze weten, massale arrestaties en vervolgingen van prominente moslims zou hebben geëist, en openhartige berichtgeving in de media over deze overtredingen en over hun wortels in de islamitische doctrine, wat op zijn beurt vrijwel zeker hebben geleid tot maatschappelijk tumult op gevaarlijke schaal – deze partijen kozen ervoor om niets te doen en te zeggen. En toen ze werden geconfronteerd met een enkele persoon die weigerde mee te spelen – een kerel uit de arbeidersklasse die erop stond zowel over deze overtredingen als over het officiële beleid van stilzwijgen en uitvluchten te schreeuwen – wisten ze wat ze moesten doen: hem belasteren, belasteren hem, misdaden vinden om hem van te beschuldigen, hem opsluiten en hopen dat moslim medegevangenen de rest doen. Of, als dat niet lukt, hopen dat hij, nadat hij een zekere mate van vervolging heeft doorstaan, instort, of het opgeeft, en wegkruipt in een gat en zijn mond houdt.

   Maar ze rekenden niet op de kracht, moed en veerkracht van Tommy Robinson. Toen Tommy eindelijk uit de gevangenis kwam, zag hij er sterk vermagerd uit: zwak, geschrokken, bijna gebroken. Er zou alle reden zijn geweest om van hem te verwachten dat hij uit de schijnwerpers zou treden, naar huis zou gaan, naar zijn familie, en het aan iemand anders zou overlaten om de meisjes van Groot-Brittannië te redden. In plaats daarvan maakte hij een in het oog springende documentaire, Panodrama (2019), die het deksel van een schandalig oneerlijke poging van Panorama, een gerespecteerde BBC-nieuwsserie, om hem erin te luizen, overrompelde. Sindsdien heeft Tommy een groot deel van zijn tijd doorgebracht in Telford – een stad van 142.000 inwoners in Shropshire, ten noordwesten van Birmingham – waar hij, samen met een team van onderzoekers, vier decennia van moslimverkrachting in die stad documenteert. Afgelopen zondag plaatste hij enkele van de resultaten van zijn onderzoek online in de vorm van een documentaire, The Rape of Britain. Het is een bom.

   Hoewel gebaseerd op interviews met veel slachtoffers van moslimverkrachters in Telford – die hebben geleid tot een hoofdlijst van zo’n tweehonderd verdachten – richt de documentaire de aandacht op een van hen, Nicole, die we uitgebreid zien in gesprek met Tommy. Ze was nu twintig, elf jaar oud en werkte in de avondploeg in een Indiaas restaurant – beantwoordde de telefoon, bereidde bezorgbestellingen voor – toen ze voor het eerst werd lastiggevallen door een van de mannen die het etablissement runden. Al snel werd ze ook verkracht door anderen die daar werkten, van wie sommigen haar vaak verkrachtten, anderen slechts één keer. Bovendien begonnen haar werkgevers haar uit te pimpen bij hun vrienden, een proces dat de volgende twee of drie jaar doorging. Als ze haar niet verkrachtten of haar pimpten – en haar constant aanspraken met gurrah, “blanke teef” – verkochten deze mannen illegale drugs en witwasten ze geld. Nicole was dus slechts een klein onderdeel – een bron van winst – in een grote criminele operatie die, naar alle indicaties, nog steeds goed gaat.

   Het bleek dat de “blanke teef” slimmer was dan haar misbruikers herkenden. In de jaren dat ze hun seksslavin en prostituee was, hield Nicole gedetailleerde gegevens bij van elke keer dat ze werd verkracht – de tijd en plaats, en de volledige naam en het adres van de verkrachter. Terwijl ze met Tommy praat, ratelt ze deze namen af. Kapper. “Bussie.” “Charlie.” Aqeel. Aqeeb. Rizwan. Tariq. Mutahabir. Kam. Schijn. Waqa’s. Balraj. Elk van hen een volwassen man die niet alleen Nicole lastiggevallen, maar in de meeste gevallen bij meerdere gelegenheden – en hetzelfde ook bij een aantal andere meisjes. Twee van deze mannen – degenen die de hele operatie leidden – blijken, zoals Tommy het zegt, “pijlers” van de moslimgemeenschap in Telford te zijn: een is de voorzitter van het Telford Muslim Forum; de andere is een plaatselijke advocaat die in een moskee in Telford preken heeft gehouden tegen groomingbendes. Geen verrassing daar.

   En wat gebeurde er toen Nicole’s ouders er eindelijk achter kwamen wat haar was aangedaan en haar naar de politie brachten? Ze overhandigde de registers van haar misbruik die ze sinds haar elfde had bijgehouden. De politie heeft uren besteed aan het verhoren van haar en haar ouders. Uiteindelijk werden zestien mannen aangeklaagd – vijftien van hen moslims, een van hen sikh. Maar alleen de Sikh werd vervolgd. Waarom? Nicole kreeg nooit een echt antwoord. Maar niet lang voordat de aanklacht tegen die vijftien mannen werd ingetrokken, zag Nicole een van haar pooiers een envelop vol geld overhandigen aan een politieagent uit Telford, die ze ook noemt. Het lijkt meer dan waarschijnlijk dat het doel van de betaling was om de aanklacht tegen die vijftien verdachten te laten vallen.

   Tommy’s onderzoek naar de groomingbendes van Telford is niet het eerste. Een eerder onderzoek – het ‘vlaggenschiponderzoek’, zoals hij het noemt – leidde tot slechts elf veroordelingen. Bovendien heeft de afgelopen twee jaar een advocatenkantoor genaamd Eversheds Sutherland een zogenaamd ‘onderzoek’ naar de bendes uitgevoerd. Het verklaarde doel is om “het publiek bewust te maken” van het probleem – niet om gerechtigheid te brengen aan de slachtoffers. Tommy vertelt ons dat terwijl de politie van Telford het onderzoek veertig jaar aan bewijsmateriaal en de namen van meer dan 300 verdachten heeft geleverd, ten minste twaalf voormalige medewerkers van de gemeenteraad en zeventien voormalige medewerkers van de politie, om wat voor reden dan ook, “ gekozen om niet te helpen” het onderzoek. Wat de conclusie ook mag zijn, Tommy heeft gelijk in zijn samenvatting van het grote geheel: Nicole en andere meisjes in Telford waren niet alleen het slachtoffer van verkrachting door moslimbendeleden, maar ook, zoals hij het uitdrukt, van een “opzettelijke poging” door overheidsfunctionarissen “om deze misdaden tegen kleine meisjes te verdoezelen uit angst om racist genoemd te worden, of in het belang van ‘gemeenschapscohesie’, of… vanwege corruptie.”

   Tegen het einde van The Rape of Britain ziet de politie van Telford er net zo moreel verwerpelijk uit als de pooiers en verkrachters zelf – voor zover mogelijk op de ethische schaal van de gewetensvolle agenten en onkreukbare inspecteurs die sommigen van ons in de oude films afschilderden opgroeide. Om zeker te zijn, moeten we nog de details leren van wat er is gebeurd tussen de politie van Telford en de pedofiele Pakistaanse roofdieren. Hoeveel geld is er bijvoorbeeld van eigenaar veranderd? Heeft er politie geprotesteerd toen hem werd gevraagd kinderverkrachting te negeren? Tommy deelt wel een aanwijzing voor de aard van de relatie: het is een foto waarop een van Nicole’s verkrachters te zien is met verschillende leden van de politie van Telford. Hij staat; ze omcirkelen hem, knielend, als hovelingen die een prins omringen. Op de sociale-mediawebsite waar Tommy het vond, gaat de foto vergezeld van een briefje van de Telford-moslim die het plaatste, en viert het als bewijs dat de trimbende de lokale politie onder controle heeft. “HONDEN AAN HUN LEIDEN”, merkte een van zijn broeders op. (De islam beschouwt honden natuurlijk als onrein.)

   Tegen het einde van The Rape of Britain zien we Tommy in de straten van Telford, de confrontatie aan met de drie belangrijkste moslimdaders in de zaak van Nicole, evenals met de politieagent die ze een schijnbare steekpenning zag accepteren. Als Tommy zich bij een van de moslims identificeert als journalist, spuugt de man terug: “Je bent geen journalist. Je bent een racist!” Redacteuren en verslaggevers in heel Groot-Brittannië, van de Guardian tot de Telegraph, van ITV tot Channel 4, zouden het daar ongetwijfeld mee eens zijn. Maar de waarheid is dat Tommy een van de weinige echte journalisten is die nog in Groot-Brittannië zijn. Terwijl hij verdomd veel uithaalde over het verzorgen van bendes, bleven de reguliere media hun mond houden over hen – en besmeurden ze hem. Ja, de Times kwam eindelijk op het bord, waarop andere grote media zich verplicht voelden om plichtsgetrouwe rapporten te verstrekken over arrestaties, vervolgingen en veroordelingen in gevallen van kinderverkrachting. Maar weinigen van hen zijn verder gegaan dan dat. En niemand heeft, voor zover ik weet, een onderzoek uitgevoerd dat ook maar in de buurt komt van zo uitgebreid en serieus en verantwoordelijk als het onderzoek dat Tommy in Telford heeft uitgevoerd.

   Hoe vreselijk alleen kan Tommy lijken in zijn campagne om de feiten over groomingbendes aan het licht te brengen en gerechtigheid voor hun slachtoffers veilig te stellen! Zoals hij opmerkte in zijn boek uit 2015, Enemy of the State, is er maar één niet-arbeidersklasse Brit die net zo bot is als hij is over de plunderingen van de islam. Die persoon is Douglas Murray, de begaafde en moedige auteur van The Strange Death of Europe (2017) en The Madness of Crowds (2019). Zoals Tommy opmerkte: “t maakt een wereld van verschil”, gezien de aard van het Britse klassensysteem, wanneer iemand als Murray – een prominente afgestudeerde van Eton en Oxford – vrijwel dezelfde dingen zegt als Tommy, een jongen uit Luton, die dan aan de schandpaal genageld wordt omdat hij het zegt. “Jongens zoals ik marcheren en we zijn misdadigers”, schreef Tommy. “Middenklasse tweedies marcheren en de natie spreekt.”

   Toevallig was Murray op de dag nadat Tommy The Rape of Britain online had gezet, te gast in de show van Greg Gutfeld, Gutfeld, het vlaggenschipprogramma van Fox News en het late night-programma met de hoogste kijkcijfers in de VS Elke avond, Gutfeld en vier gasten bespreken vier onderwerpen in het nieuws. Wat zou het geweldig zijn geweest als Gutfeld een paar clips uit Tommy’s documentaire had laten zien en Douglas had toegestaan om over de groomingbendes te praten – een onderwerp waarvan de meeste Amerikanen, vermoed ik, niets weten. In plaats daarvan waren de onderwerpen van Gutfeld die avond (1) emoji’s van ‘zwangere mannen’; (2) Joni Mitchell en Nils Lofgren halen hun nummers van Spotify; (3) de inspanningen van de Colorado State University om studenten te beschermen die getraumatiseerd zijn door het Eerste Amendement; en (4) Justin Trudeau’s veroordeling van het trans-Canada truckerkonvooi.

   Ach ja. Aangezien Tommy Robinson door de reguliere Amerikaanse journalisten net zo wordt uitgelachen als door hun Britse tegenhangers, zou het goed zijn geweest om een paar positieve woorden over Gutfeld te horen over zijn heroïsche inspanningen om voor tienduizenden wreed mishandelde Britse meisjes te doen wat tientallen van duizenden erkende Britse journalisten hebben geweigerd te doen. Nee, ik verwacht niet dat Gutfeld Tommy zal uitnodigen voor zijn show (ik weet zeker dat de honcho’s bij Fox News zoiets ronduit zouden verbieden), maar misschien de volgende keer dat de veel chiquere, en daarom veel minder giftige, Douglas Murray is een gast op het programma, misschien wordt er een moment of twee gereserveerd om Amerikanen te informeren over deze crisis van onbegrijpelijke proporties – en over de man die, ondanks elke poging om hem af te sluiten, ons heeft herinnerd aan de kracht van een individu om het verschil te maken.

 8. Nog ff en de ongevacineerden zijn zeldzaam vooraad gezond mens. Sf achtige cenarios doemen op. Moeten straks zwaar bewapend en in groepen rondlopen. We zijn straks begeerd genetish materiaal om de heersende klassen in leven te houden.

 9. Horowitz: Klokkenluiders delen medische gegevens van DOD die het debat over vaccinveiligheid wijd openblazen
  opiniestuk
  Daniel Horowitz
  26 januari 2022
  https://renz-law.com/media-news-feed/

  Gegevens, transparantie en toezicht. Dat is wat er tijdens deze pandemie aan het grootste experiment op mensen aller tijden ontbrak. Nu zijn militaire medische klokkenluiders naar voren gekomen met wat volgens hen misschien wel de meest nauwkeurige en onthullende gegevensset over vaccinveiligheid is die er mogelijk is.

  De pro-farmaceutische politici en media beweren dat het farmacosurveillance-instrument van de CDC “VAERS” niet goed genoeg is om onderzoeken naar de schoten op gang te brengen, omdat iedereen zogenaamd een vermelding van een ongewenste bijwerking van een vaccin kan indienen. Zo worden alle betreffende veiligheidssignalen van VAERS genegeerd, ook al werd dat systeem ingevoerd als een troost voor het publiek om vaccinfabrikanten van aansprakelijkheid te ontslaan. Welnu, nu komen enkele militaire klokkenluiders naar voren om gegevens te presenteren die, indien geverifieerd, zouden wijzen op uiterst verontrustende veiligheidsproblemen over het vaccin, waardoor de VAERS-gegevens kinderspel lijken.

  Op maandag, tijdens de vijf uur durende hoorzitting van senator Ron Johnson over een “COVID-19: Second Opinion”, presenteerde advocaat Thomas Renz uit Ohio, die cliënten vertegenwoordigt die de vaccinmandaten aanklagen, medische factureringsgegevens van de DOD uit de Defense Medical Epidemiology Database ( DMED) die een schokkend verontrustend beeld schetst van de gezondheid van onze servicemedewerkers in 2021.

  Advocaat Thomas Renz onthult wat meerdere DoD-klokkenluiders hebben verstrekt over de veiligheidssignalen die ze zien \n\nDeze cijfers zijn verbluffend! \n\n@SenRonJohnson pic.twitter.com/gs4fhwF1Po
  — Chief Nerd (@Chief Nerd) 1643052460

  Volgens het leger is DMED de “webgebaseerde tool van de Armed Forces Health Surveillance Branch (AFHSB) om op afstand geanonimiseerde actieve componentpersoneel en medische gebeurtenisgegevens in het Defense Medical Surveillance System (DMSS) op te vragen.” Met andere woorden, het bevat elke medische ICD-factuurcode voor elke medische diagnose in het leger die wordt ingediend voor facturering van de medische verzekering gedurende een bepaalde periode. Drie militaire artsen hebben gevraagde gegevens aan Renz voorgelegd die een schokkende en plotselinge piek laten zien in bijna elke ICD-code voor veelvoorkomende vaccinverwondingen in 2021.

  In een verklaring op straffe van meineed die Renz van plan is te gebruiken in de federale rechtbank, Drs. Samuel Sigoloff, Peter Chambers en Theresa Long – drie militaire artsen – onthulden dat er in 2021 een toename is van 300% van het aantal geregistreerde DMED-codes voor miskramen in het leger ten opzichte van het gemiddelde van vijf jaar. Het vijfjarig gemiddelde was 1.499 codes voor miskramen per jaar. Tijdens de eerste 10 maanden van 2021 waren dat er 4.182. Zoals Renz me uitlegde in een interview met TheBlaze, vroegen deze artsen de cijfers op voor honderden codes van 2016 tot 2020 om een ​​basislijngemiddelde van vijf jaar vast te stellen. Deze codes waren over het algemeen bedoeld voor aandoeningen en verwondingen waarvan de medische literatuur heeft vastgesteld dat ze mogelijke nadelige effecten van de vaccins zijn.

  Renz vertelde me dat de cijfers in al die voorgaande jaren opmerkelijk vergelijkbaar waren, ook in 2020, het eerste jaar van de pandemie maar voordat de vaccins werden verspreid. Maar in 2021 schoten de cijfers omhoog en de gegevens voor 2021 omvatten niet eens de maanden november en december. Sommige volksgezondheidsfunctionarissen speculeren bijvoorbeeld dat COVID zelf vrouwen een hoger risico op miskramen geeft. Maar het aantal geregistreerde miskraamcodes in 2020 lag eigenlijk iets onder het vijfjaarsgemiddelde (1.477). Ze waren echter niet drastisch onder het gemiddelde in een bepaalde categorie op een manier die kan worden gesuggereerd dat het een afspiegeling is van de lockdown-gerelateerde afname van het aantal doktersbezoeken, wat op de een of andere manier leidde tot een toename van het aantal diagnoses in 2021.

  De database bevat alle ICD-codes voor zowel bezoeken aan militaire hospitaals als ambulante bezoeken. De gegevens die Renz tot nu toe heeft gepresenteerd, zijn allemaal afkomstig uit het opvragen van ambulante diagnosegegevens.

  Afgezien van de piek in miskraamdiagnoses (ICD-code O03 voor spontane abortussen), was er een stijging van bijna 300% in kankerdiagnoses (van een vijfjaarlijks gemiddelde van 38.700 per jaar tot 114.645 in de eerste 11 maanden van 2021). Er was ook een toename van 1.000% in diagnosecodes voor neurologische problemen, die toenam van een basislijngemiddelde van 82.000 tot 863.000!

  Enkele andere nummers die hij tijdens de hoorzitting niet noemde, maar die hij mij tijdens het interview heeft gegeven, zijn de volgende:

  myocardinfarct -269% toename
  Bell’s verlamming – 291% toename
  aangeboren afwijkingen (voor kinderen van militair personeel) – 156% toename
  vrouwelijke onvruchtbaarheid – 471% toename
  longembolie – 467% toename

  Al deze aantallen behoren tot de ambulante bezoeken, omdat daar het grote aantal diagnoses in het leger plaatsvindt. Maar Renz zei dat de verhogingen ook werden aangegeven bij de gehospitaliseerde patiënten. Ik heb een van de beëdigde verklaringen van een van de militaire artsen gezien en er staat als volgt: “Het is mijn professionele mening dat de belangrijkste toenames van de hierboven besproken gevallen van miskramen, kankers en ziekten te wijten waren aan COVID-19 ‘vaccinaties.'”

  Volgens Renz was het de feitelijke klinische ervaring van de drie genoemde artsen en verschillende niet nader genoemde artsen die hen ertoe brachten DMED te onderzoeken, en hun ontdekkingen weerspiegelden hun ervaring met het behandelen van patiënten met aandoeningen die buitengewoon ongebruikelijk zijn voor gezonde, jonge soldaten sinds de introductie van de vaccins.

  Ik heb met een van de klokkenluiders gesproken die getuigt dat hij ernstig bezorgd is over het zien van jonge soldaten met plotselinge uitgezaaide kankers, auto-immuunziekten en hart- en bloedsomloopstoornissen die ertoe hebben geleid dat veel soldaten uit verschillende trainingsprogramma’s zijn gestopt. “Deze artsen waren gemotiveerd om DMED-gegevens te onderzoeken vanwege het aantal gevallen dat ze empirisch zagen toenemen”, zei de klokkenluider, die vele jaren in het leger diende. “Sommige artsen in het hele korps (alle takken) zijn geïntimideerd door bevelen om niet het volledige spectrum van testen uit te voeren en zich te houden aan de voorschriften, die impliciet leiden tot volledige opwerkingen voor bijwerkingen van EUA-vaccinatie. Het zal andere militaire artsen nodig hebben om naar voren te treden en ervaringen te delen om de enorme omvang van deze beschuldigingen volledig vast te stellen en een zo volledig mogelijk onderzoek te starten.”

  Renz beweert dat hij een video heeft met twee getuigen die het hele proces van het downloaden van deze gegevens uit de database laat zien en bereid is deze voor de rechtbank te presenteren. Hij vertelde me ook dat dit slechts “het topje van de ijsberg” is, aangezien de codes exponentieel zijn toegenomen in tal van andere diagnosecategorieën. Renz zei dat zijn spreadsheet, die meer dan 100 categorieën voor medische diagnoses bevat, vóór de hoorzitting van maandag werd gedeeld met senator Johnson en zijn staf.

  Het is belangrijk op te merken dat deze cijfers niet het aantal individuele mensen vertegenwoordigen bij wie verschillende aandoeningen zijn vastgesteld, maar het aantal diagnosecodes dat op een bepaald moment in totaliteit wordt gebruikt. Iemand die bijvoorbeeld een beroerte heeft gehad, zal in de loop van een jaar natuurlijk talloze neurologische ICD-codes verzamelen met meerdere ambulante en ziekenhuisbezoeken. De appels-tot-appels vergelijking van de afgelopen vijf jaar laat echter duidelijk een onmiskenbare piek in aandoeningen zien.

  Als deze cijfers worden geverifieerd in de komende rechtszaken, en zonder een of andere massale militaire verzekeringsfraude of bizarre storing in het systeem, schetst dit mogelijk een schokkend beeld van bezorgdheid over de veiligheid van vaccins, wat erop zou wijzen dat niet alleen de VAERS-veiligheidssignalen iets waren dat onmiddellijk zou moeten zijn opgevolgd, maar ze worden geplaagd door jammerlijke onderrapportage. Het leger is een gedefinieerde, eindige en nauw gecontroleerde en gecontroleerde bevolking. Ze zijn ook overweldigend jong en gezond. Als de aantijgingen van neurologische, cardiovasculaire en kankergerelateerde zorgen rond de vaccins inderdaad waar zijn, zou het leger de meest onthullende plek zijn om het te ontdekken, en hun gegevens zijn het meest betrouwbaar en onbetwistbaar.

  DMED is letterlijk een epidemiologisch surveillanceprogramma dat is ontworpen met het uitdrukkelijke doel om toename van ziekte en letsel te detecteren om ervoor te zorgen dat het leger klaar is voor de strijd. Het gaat nog meer om de nationale veiligheid dan om de volksgezondheid. Waarom zou het leger niet hebben gefluit en de CDC meteen gewaarschuwd voor deze gegevens? Op de website van het militaire gezondheidssysteem wordt de Armed Forces Health Surveillance Division (AFHSD) beschreven als “de centrale epidemiologische hulpbron voor de Amerikaanse strijdkrachten, die medisch toezicht houdt om diegenen te beschermen die onze natie in uniform dienen en bondgenoten die cruciaal zijn voor onze nationale veiligheidsbelangen.”

  Hoe konden de schetterende en in het oog springende bewakingssignalen van je leven worden genegeerd door de Defense Health Agency (DHA), en hoe werd dit niet aan het grote publiek doorgegeven? De vraag is waarom de militaire volksgezondheidsanalisten niet hebben gecommuniceerd met militaire artsen over de schokkende pieken in diagnoses dit jaar en waarom ze geen analyse hebben uitgebracht die dit verklaart.

  Van zijn kant zei senator Ron Johnson tijdens de hoorzitting van maandag dat hij DOD op de hoogte had gesteld dat het beter was om geen van de gegevens te verwijderen. “Het ministerie van Defensie en de regering-Biden hebben bericht dat ze deze gegevens moeten bewaren en dit moet worden onderzocht”, zei Johnson. Renz getuigde tijdens de hoorzitting dat een deel van de myocarditis-gegevens achteruit zijn geschoven sinds de artsen het vorig jaar oorspronkelijk hadden gedownload.

  Zelfs als deze wereldschokkende toename op de een of andere manier niets te maken heeft met de vaccins, is het dan niet belangrijk dat onze regering onderzoekt naar wat een catastrofale achteruitgang in de gezondheid van onze actieve strijdmacht lijkt te zijn? De DMED-gegevens zijn daar immers juist voor ontworpen. “Een persoon kan alleen al op basis van deze gegevens een onderzoekspaper doen”, zei een van de klokkenluiders die ik sprak. “Het is speciaal voor dit doel ontworpen. Het aantal datapunten dat je zou kunnen opvragen is bijna onbeperkt.”

  Waar het volgens Renz op neerkomt, is dat de bewijslast bij de overheid ligt, niet bij het militair personeel en de burgers die worden gedwongen om de opnamen te maken. Als de fabrikanten zijn vrijgesteld van aansprakelijkheid voor overheidsdwang om hun product te gebruiken, en de enige farmacologische veiligheidsgegevens die we hebben volledig worden genegeerd, waar is dan de toevlucht van de mensen om veiligheidsproblemen op te lossen? Volgens de advocaat van Ohio zou het Pentagon, als de schoten veilig en effectief zijn, geen probleem moeten hebben om de oorzaak van deze gigantische toename in gevallen van talrijke ziekten uit te leggen. Transparantie is de krachtigste remedie tegen een pandemie van geheimhouding.

  • Volgens het leger is DMED de “webgebaseerde tool van de Armed Forces Health Surveillance Branch (AFHSB) om op afstand geanonimiseerde actieve componentpersoneel en medische gebeurtenisgegevens in het Defense Medical Surveillance System (DMSS) op te vragen.” Met andere woorden, het bevat elke medische ICD-factuurcode voor elke medische diagnose in het leger die wordt ingediend voor facturering van de medische verzekering gedurende een bepaalde periode. Drie militaire artsen hebben gevraagde gegevens aan Renz voorgelegd die een schokkende en plotselinge piek laten zien in bijna elke ICD-code voor veelvoorkomende vaccinverwondingen in 2021.

   Hypertension – 2,181% increase
   Diseases of the nervous system – 1,048% increase
   Malignant neoplasms of esophagus – 894% increase
   Multiple sclerosis – 680% increase
   Malignant neoplasms of digestive organs – 624% increase
   Guillain-Barre syndrome – 551% increase
   Breast cancer – 487% increase
   Demyelinating – 487% increase
   Malignant neoplasms of thyroid and other endocrine glands – 474% increase
   Female infertility – 472% increase
   Pulmonary embolism – 468% increase
   Migraines – 452% increase
   Ovarian dysfunction – 437% increase
   Testicular cancer – 369% increase
   Tachycardia – 302% increase

   ‘on notice’

   https://www.ronjohnson.senate.gov/services/files/FB6DDD42-4755-4FDC-BEE9-50E402911E02

  • Pentagon reageert op de bewering van klokkenluiders van DoD over het verhogen van ziektecijfers in het leger na het COVID-vaccinmandaat
   Door Enrico Trigoso The Epoch Times
   4 februari 2022 Bijgewerkt: 5 februari 2022

   https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnewnebrasks/exclusive-pentagon-responds-to-dod-whistleblowers-claim-of-spiking-disease-rates-in-the-military-after-covid-vaccine-mandate

   Drie Amerikaanse militaire artsen hebben gefloten over documenten die naar verluidt afkomstig waren van het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD) waartoe ze toegang hadden en die “torenhoge ziektecijfers” laten zien sinds de introductie en het verplicht stellen van de CCP-virusvaccins in strijdkrachten, mensenrechtenadvocaat Leigh Dundas vertelde The Epoch Times.

   Dundas werd onlangs benaderd door Dr. Samuel Sigoloff, luitenant-kolonel Peter Chambers, lucht- en ruimtevaartspecialist in arbeidsgeneeskunde, luitenant-kolonel Theresa Long van de Special Forces.

   Ze overhandigden documenten aan Dundas, die onlangs verscheen met advocaat Tom Renz in een vijf uur durende hoorzitting georganiseerd door senator Ron Johnson (R-Wis.) getiteld “COVID-19: Second Opinion.”

   Renz deelde enkele van de cijfers met betrekking tot medische aandoeningen in de Amerikaanse militaire gegevens met The Epoch Times.

   De klokkenluiders, die zich laten vertegenwoordigen door Renz, gaven hem de gegevens “op straffe van meineed”, zei hij tijdens de hoorzitting.

   Renz is van plan de informatie aan de rechtbanken voor te leggen, vertelde hij aan Johnson.

   De DoD antwoordde dat de DMED-gegevens (Defense Medical Epidemiology Database) van 2016 tot 2020 die de klokkenluiders naar voren brachten onjuist en onvolledig waren en momenteel worden beoordeeld.

   “DHA’s Armed Forces Surveillance Division (AFSD) voerde een volledige beoordeling uit van de gegevens in de Defense Medical Epidemiology Database (DMED) en ontdekte dat de gegevens onjuist waren voor de jaren 2016-2020,” Maj. Charlie Dietz, een woordvoerder van de DoD, vertelde The Epoch Times.

   “DMED is een webgebaseerde tool om geanonimiseerde actieve componentpersoneel en medische gebeurtenisgegevens op te vragen die zijn opgenomen in het Defense Medical Surveillance System (DMSS).

   “Door de DMED-database te vergelijken met de brongegevens in DMSS, ontdekte AFHSD dat het totale aantal medische diagnoses van 2016-2020 dat toegankelijk was in DMED slechts een klein deel van de werkelijke medische diagnoses voor die jaren vertegenwoordigde. Daarentegen was het totale aantal medische diagnoses voor 2021 in DMED up-to-date. Vergelijking van 2021 met 2016-2020 resulteerde in een significant toegenomen optreden van alle medische diagnoses in 2021 vanwege de ondergerapporteerde gegevens voor 2016-2020. AFHSD heeft DMED offline gehaald om de oorzaak van de datacorruptie te identificeren en te corrigeren”, aldus Dietz.

   Renz antwoordde: “Het DoD heeft beweerd dat de DMED-gegevens uit de jaren 2016-2020 onjuist waren. Dit is absurd. We besteden miljoenen dollars per jaar aan DMED en mensen die DMED volgen, een van de belangrijkste epidemiologische databases ter wereld. Nauwkeurigheid in deze database is van cruciaal belang omdat deze wordt gebruikt om te controleren op gezondheidsproblemen bij onze troepen.

   “De DoD wil ons doen geloven dat de DMED-database van 2016-2020 verkeerd was, maar toen op magische wijze werd gecorrigeerd in 2021, ondanks het feit dat ze niet hadden gemerkt dat het verkeerd was totdat we erop wezen in onze getuigenis voor senator Johnson. Verder wordt ons gevraagd te geloven dat in 2020, het jaar van wat volgens hen de grootste pandemie sinds 1918 is, en ondanks het feit dat gedocumenteerd is dat de CDC deze database ook in de gaten hield, niemand een fout van 20 miljoen -plus letsel-/ziektecodes per jaar”, vertelde Renz aan The Epoch Times.

   “Het ministerie van Defensie en de regering-Biden hebben bericht dat ze deze gegevens moeten bewaren en dit moet worden onderzocht”, zei Johnson tijdens de vijf uur durende hoorzitting in Washington.

   “Renz liet me ook weten dat sommige DMED-gegevens waaruit geregistreerde diagnoses van myocarditis blijken, uit de database waren verwijderd. Naar aanleiding van de bewering dat DMED-gegevens waren gemanipuleerd, schreef ik u onmiddellijk op 24 januari met het verzoek om alle gegevens die verwijzen naar, betrekking hebben op of gerapporteerd zijn aan DMED te bewaren. Ik heb nog niet gehoord of u aan dit verzoek hebt voldaan.” Johnson schreef in een brief (pdf) aan Lloyd Austin, de Amerikaanse minister van Defensie.
   Medische gegevens

   Dundas vertelde The Epoch Times dat “in januari 2021. Ze introduceerden het vaccin, ze verplichtten het vaccin voor de Amerikaanse militaire leden. En in slechts de eerste 10 maanden van dat vaccinatiejaar steeg de angst van 37.000, typisch daarvoor, tot 931.791 gevallen. Het was een stijging van 2.400 plus procent.”

   Ze ging verder met te zeggen dat borstkanker “vrij formeel” was, variërend van 500 tot 900 gevallen gedurende de vijf jaar voorafgaand aan de introductie van de verplichte vaccinatie.

   “Eerste 10 maanden of 2021. Ze waren op 4.068 gevallen. Nogmaals, het was ongeveer 450 een oneven procent toename.

   “Vrouwelijke onvruchtbaarheid 2.200 gevallen per jaar. Een slecht jaar zou 2.300 gevallen per jaar zijn, de eerste 10 maanden van 2021 na het vaccin 10.713 gevallen. ”

   Zelfs ziekten die tot nu toe niet met de vaccins in verband zijn gebracht, kenden een dramatische piek.

   “Slokdarmkanker in het Amerikaanse leger. Heel, heel minimaal. Vijfentwintig, 26 gevallen, misschien een slecht jaar is 39 gevallen. Springt naar 200 plus gevallen, “zei Dundas.

   “Januari acute myocarditis was in 176 gevallen, maar nu zijn het er praktisch 70 … slecht dat er dingen aan de hand zijn, “vervolgde ze.

   “Bell’s verlamming 400 gevallen per jaar gemiddeld in de eerste 10 maanden van 2021 meer dan 1.300 gevallen. Cognitieve problemen ver omhoog veranderde mentale status ver omhoog. Aangeboren mannelijke misvormingen verdubbelden.

   “Hiv 400 gevallen gemiddeld [per jaar] en nu meer dan 2.400 gevallen in de eerste 10 maanden.”
   miskramen

   Volgens de klokkenluidersdocumenten bedroeg het aantal miskramen in het leger in de eerste drie kwartalen van 2020 1.400 tot 1.500 per jaar, en in de eerste 10 maanden van 2021 steeg het tot meer dan 4.000.

   The Epoch Times nam contact op met Dr. Christiane Northrup, een gecertificeerde verloskundige-gynaecoloog met meer dan 30 jaar ervaring en voormalig voorzitter van de American Holistic Medical Association.

   Bijzonder alarmerend is de toename van miskramen, zei ze.

   “Dit is wat we vonden – vanaf april 2021. Wij allemaal in de vijf Doc’s-groep, Dr. Lee Merritt, Dr. Carrie Madej, Dr. Sherri Tenpenny en Dr. Larry Palevsky, en ik. We hoorden verhalen uit het hele land over vrouwen die abnormale bloedingen, miskramen en doodgeboorten hadden, gewoon omdat ze in de buurt waren van de mensen die onlangs de injectie hadden gekregen”, vertelde Northrup aan The Epoch Times.

   “We kwamen allemaal bij elkaar en we zeiden: wacht even. We moeten dit bestuderen,’ ging Northrup verder.

   “Mensen die ik kende in de vruchtbaarheidswereld, we ontdekken dat al deze vrouwen problemen hadden. Ik kreeg veel persoonlijke telefoontjes. ‘Wat moet ik doen?’ … we waren erg bezorgd.”

   Michael Yeadon, de voormalige vice-president van Pfizer en hoofdwetenschapper voor allergie- en ademhalingsonderzoek, en Dr. Wolfgang Wodarg hebben een petitie (pdf) uitgebracht voor administratieve maatregelen met betrekking tot de bevestiging van de werkzaamheid van verschillende van hun bevindingen met betrekking tot de CCP (Chinese Communistische Partij) virusvaccins .

   “We hebben een reeks mechanistische toxicologische zorgen beschreven waarvan we dachten dat ze redelijk waren, tenzij en totdat bewezen is dat ze niet voorkomen”, vertelde Yeadon aan The Epoch Times.

   “Een daarvan was dat nadelige effecten op de conceptie en het vermogen om een ​​zwangerschap in stand te houden te voorzien waren,” voegde hij eraan toe.

   “Het is belangrijk op te merken dat geen van deze op genen gebaseerde middelen de zogenaamde ‘reproductieve toxicologie’ had voltooid. Meer dan een jaar later is deze reeks dierproeven nog steeds niet gedaan. Dus er was en is nog steeds geen datapakket ter ondersteuning van de veiligheid tijdens de zwangerschap of vóór de conceptie.”

   Een van de klokkenluiders, Dr. Pete Constantine Chambers, oefent al 25 jaar geneeskunde uit, waarvan 16 jaar als vluchtchirurg verbonden aan Special Operations.

   “Hier is een vraag die me dwarszit”, vertelde Chambers via e-mail aan The Epoch Times.

   “Nadat mijn orders waren afgebroken, waardoor ik geen medische verzekering had, verloor ik mijn salaris en verlof dat ik had opgebouwd zonder enige waarschuwing vooraf voor het vertonen van de legerwaarde van persoonlijke moed, en het beoefenen van de veilige standaard van zorggeneeskunde door een entiteit waarvoor ik heb gediend zo lang; 1) Wat gebeurt er met mijn aangeworven troepen? 2) Hoeveel? Hoeveel soldaten en piloten zullen negatieve reacties ervaren, waarvan sommige resulteren in handicaps of God verhoede, de dood.

   “Je zou een provider zoals ik een ‘anti-vaxxer’ kunnen noemen. Niets is minder waar”, merkte hij verder op.

   “In januari heb ik de volledige cursus gevolgd. Ik vertrouwde mijn regering en medische leiders. Ik heb elk vaccin ingenomen dat het leger me heeft gegeven sinds mijn eerste dag als soldaat, in 1983. Ik heb echter ook bijwerkingen gehad en ben momenteel onder de hoede van medische specialisten die de tekenen en symptomen na het tweede vaccin onderzoeken, evenals de onheilspellende bevinding op de MRI van mijn hersenen.

   “Ik hou van mijn land, mijn staat en de helden waar ik mee en voor werk. Ik geloof dat alle Amerikanen de opofferingen waard zijn die we maken om ons veilig te houden. Ik geloof ook als een leverancier in de eerste strofe van de eed van Hippocrates; ‘Allereerst, doe geen kwaad.’”

  • Bloed MOETEN krijgen? Ik moet helemaal niks. Ik verga nog liever ergens op de snelweg als er iets zou gebeuren met me dan dat ik donor ben of aanneem…heb ik ook nadrukkelijk bevestigd in mijn donor keuze. Ik ga voortaan naar buiten met een briefje in mijn zak: “GEEN BLOEDTRANSFUSIE, LIEVER DE NATUUR ZIJN WERK LATEN DOEN – NOGMAALS; GÉÉN BLOED VAN ANDEREN TOEDIENEN IN MIJ BIJ NOODGEVAL!!”

   Punt.

 10. Het maakt niets meer uit als mensen zich onder elkaar treiteren met uitsluitingen en controleren van deelname waar dan ook Het volk heeft het zo gewild en heeft het bruinhemd weer uit de mottenballenkast gehaald van hun Opa’s!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in