Illegale migranten uit Noord-Afrika vernietigen de Spaanse stad Mellila

2

Spanje, Noord-Afrikaanse illegalen vernietigen de hotspot in Melilla en vallen de politie aan met knuppels, stenen en messen: negen agenten raken gewond. Dit zijn dezelfde illegale immigranten die Conte in Italië uitlaadt.

Backup:

Asielzoeker confronteert bolle Italiaan – asielzoeker gaat knockout

  "Wij zijn met meer!" Spaanse politie probeert vrouw zonder mondkapje te arresteren - Voorbijgangers doen mondkapje af en slaan agenten op de vlucht
Vorig artikelVideoanalyse bewijst dat Kyle Rittenhouse niet als eerste heeft geschoten
Volgend artikelDoor Soros gefinancierde Amerikaanse officier van justitie: Politieagenten moeten eerst beslissen of plunderaars de gestolen items ‘nodig’ hebben voordat ze worden beschuldigd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Conte is een Cunt.
    De italianen willen deze indringers niet
    Moeten gerepatrieerd worden.
    En bij zulke rellen schiet erop beste politie.

    Italianen beginnen uncle Benny te missen die had dit voorspeld allemaal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in