In de afgelopen 3-4 weken is het aantal bootmigranten in Italië enorm toegenomen. Met als resultaat dat video’s van gewelddadige ontmoetingen tussen Italianen en bootmigranten op social media ook aanzienlijk zijn toegenomen. Hier is wederom een juweeltje.

 

Mekka? Nee, dit is Rome in 2020

Opnieuw een "plotseling en onverwacht" - Miss World deelneemster, 24, doodgeslagen door hartaanval
Vorig artikelAmerikaanse politie redt levend varken van publieke onthoofding door links als statement tegen politiegeweld 
Volgend artikelNoorse vlag verwijderd – te gelijkaardig aan de zuidelijke Confederatievlag
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

  1. Stem op de PVV of het Fvd. Zij sluiten de grenzen en zij trappen alle asielparasieten het land uit.Stemt u niet op deze partijen dan bent u verantwoordelijk voor 110.000 asielparasieten per jaar. Fijn voor uw kinderen stelletje huichelaars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in