Illegale migrant stak vrouw 30 keer met mes 2 dagen vóór de geplande deportatie: “Ik ga niet terug” 

2
© Greater Manchester Police

Een afgewezen asielzoeker is gearresteerd nadat zij een “waanzinnige en berekende” mesaanval op een vrouw had gepleegd in een poging om haar uitzetting uit Groot-Brittannië te voorkomen.

Awa Zongo, 29 jaar, goot eerst een pan met kokend heet water over haar huisgenote en stak haar 30 vervolgens keer met een mes in een “ongeprovoceerde” aanval in december vorig jaar, slechts twee dagen voordat haar uitzetting uit Groot-Brittannië moest plaatsvinden.

De rechtbank vermeldt dat de gedaagde “Ik ga niet terug” bleef schreeuwen tijdens haar bijna dodelijke aanval op Asam Panahandeh, waarvan de dokters het als een mirakel beschrijven dat het slachtoffer het overleefd heeft.

De hulpdiensten werden naar het adres van de messentrekster gealarmeerd waar ze Panahandeh in kritieke toestand vonden met een mes dat diep in haar nek stak, met alleen het handvat dat eruit stak, meldt Breitbard.

Het 40-jarige slachtoffer moest worden geopereerd om het mes te verwijderen en had 30 steekwonden in haar nek, borst, maag en dijen opgelopen, en had ook brandwonden die haar gezicht, schouders, arm en rug bedekten.

Nadat ze als laatste het mes in de nek van haar huisgenoot had gestoken – een aanval die maar net het doorsnijden van een fatale slagader miste – liet Zongo haar voor dood achter.

Toen ze door de politie werd gearresteerd op verdenking van poging tot moord, beweerde ze dat ze niet van plan was Panahandeh te vermoorden en dat ze zich de gebeurtenissen van de ochtend niet kon herinneren.

Groot-Brittannië verlaat de mensenrechtenwetgeving om asielzoekers af te wijzen

  Als ik niet de prik neem, zal ik een uitgestotene zijn
Vorig artikelNauwelijks elke tweede Zweed is bereid zich te laten vaccineren
Volgend artikel“100.000 moslims” demonstreerden tegen Macron
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Zo,n wan gedrocht zou exact hetzelfde gedaan hebben voor een pakje tabak als dat nodig was.
    Dit soort kan je nooit loslaten in een land, die zijn tot alles in staat.
    Waarschijnlijk is ze uit een boom gevallen waar ze vandaan komt, en wist niet meer omhoog te klimmen.

  2. Goh blijk toch zo te zijn dat Groot-Brittannië een actief uitzettingsbeleid heeft, ander was dit gemiddeld laagbegaafde figuur niet tot zo’n verschrikkelijk met ongetemde woede los gegaan op een mede asielparasitaire medebewoner.

    Vraag mij wel eens af waarom zó veel migranten perse naar Groot-Brittannië willen migreren, zijn de sociale uitkeringen, huizen en alle zwarte privileges beter dan bijv. in Nederland of Duitsland, enfin in de Britse Kroondomeinen, breekt over een tijdje ook de grootste pleuris uit, daar ben ik van overtuigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in