Volgens informatie in de Britse pers zullen premier Boris Johnson en zijn ministers overwegen om delen van de mensenrechtenwetgeving te verlaten die het land iets meer dan twintig jaar geleden heeft aangenomen. Dit is om het gemakkelijker te maken om asielzoekers af te wijzen.

In 1998 heeft het Verenigd Koninkrijk de “Human Rights Act” aangenomen. Dit gebeurde met de ambitie om de wetten van het Europees Verdrag ten uitvoer te leggen. Nu de bestorming van illegale migranten doorgaat ondanks het feit dat ze de EU verlaten, worden er inspanningen geleverd om het gemakkelijker te maken om degenen die geen recht hebben op asiel uit te zetten.

Johnson en de conservatieve regering zijn alom bekritiseerd voor het feit dat ze niet voldoende maatregelen hebben genomen om de toestroom te stoppen.

De autoriteiten moeten de wetgeving reeds hebben herzien en wat ze hebben bereikt zal in de komende weken worden gepresenteerd. Men belooft de wet na Brexit te “updaten”.

Conflict met Brussel

Tegelijkertijd probeert Brussel het land in de regelgeving te houden als onderdeel van een handelsovereenkomst. De situatie zou voor Groot-Brittannië een nieuw conflict met de EU kunnen opleveren. Van Britse zijde is echter duidelijk gemaakt dat het om soevereiniteit gaat en wordt geweigerd.

Hier komen illegale migranten en hun smokkelaar met een grijnslach het VK binnen

  Reeds 143 Britten stierven kort na de Covid-19 vaccinatie, maar vaccins "speelden geen rol", zeggen toezichthouders
Vorig artikelProfessor: Moreel recht om Trump-supporters te vermoorden
Volgend artikelZimbabwe betreurt de inbeslagname van blanke boerderijen – aanbiedingen om ze terug te geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. het is een illusie te denken dat het politiek correcte Nederland en Antifa ooit
    zullen beseffen dat de islam nooit te verenigen zal zijn met ons christelijk- joodse erfgoed

  2. Ja!!!! Exit!!! Ook Flandrexit!!!
    Wij zijn die criminele vreemdelingen zo beu als kouwe pap!!!!

    Wij uit de EU-rotzooi en de vreemdelingen eruit daarna!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in