In een interview met The Defender beschrijven de 16-jarige Sarah Green en haar moeder Sarah’s neurologische symptomen na een vaccinatie van Pfizer, en hoe artsen niet willen erkennen dat het vaccin mogelijk de schuldige was.

Sarah Green was een gezonde 16-jarige – totdat ze neurologische problemen kreeg na het krijgen van Pfizer’s COVID-vaccin. Maar artsen zeiden dat haar nieuwe tremoren, tics en slopende migraine onmogelijk door het vaccin konden worden veroorzaakt.

In het interview met The Defender zeggen Sarah en haar moeder, Marie Green, dat ze zich hulpeloos voelen omdat niemand Sarah’s vaccinatieschade wil erkennen en “niemand hen kan helpen”.

Sarah kreeg haar tweede dosis van Pfizer op 4 mei, en kreeg onmiddellijk hoofdpijn aan de basis van haar nek die uitstraalde naar haar slapen. Ze zei dat het voelde alsof ze “‘door een bus was aangereden”. Ze deed een dutje in de hoop dat ze het kon uitslapen.

De hoofdpijn ging niet weg en langzaam, in de loop van drie weken, kreeg Sarah kleine zenuwtrekjes in haar gezicht.

“In de nacht van 23 mei ging ik naar mijn vader omdat mijn nek om de 15 seconden begon te trillen,” zegt Sarah.

Green zegt dat Sarah een woord begon uit spreken het was alsof haar hersenen zich resetten. “Het was niet alsof ze probeerde een woord eruit te krijgen – het begon gewoon steeds opnieuw.”

Nadat Sarah’s symptomen verergerden, brachten haar ouders haar naar Johnston Health in Smithfield, North Carolina. Bij aankomst merkten de artsen op dat Sarah constant trilde. Green zei dat de dokter naar beneden keek en merkte dat Sarah’s rechtervoet ook trilde, maar ze hadden geen kinderneuroloog, dus werd ze overgebracht naar WakeMed in Raleigh toen ze eenmaal gestabiliseerd was.

Tijdens de MRI met contrast zegt Sarah’s moeder dat ze stopte met ademen en dat ze uit het apparaat moest worden gehaald en geïntubeerd. Twee uur later kwam de dokter binnen en zei dat ze Sarah naar huis zouden sturen.

“Ze wilden haar niet eens doorverwijzen naar een neuroloog,” zegt Green. “Ze zeiden dat het gewoon een zenuwtik was en dat ze naar een therapeut moest.”

Green zegt dat het vaccin niet het eerste was waar ze aan dacht toen de symptomen van haar dochter aanvankelijk begonnen, maar het ziekenhuis liet haar een formulier invullen met dingen die veranderd zouden kunnen zijn en “toen het erop aankwam, was het vaccin het enige dat het veranderde.”

  Gezondheidsautoriteit FDA klaar om het vaccin voor baby's goed te keuren; waarom gooien we de baby's niet gewoon van een klif in een vulkaan?

Toen Green de arts vroeg of het vaccin de aandoening van haar dochter kon hebben veroorzaakt, werd hij zeer defensief en zei: “We kunnen niet alles aan het vaccin wijten.”

Green zegt dat het antwoord van de arts frustrerend was. “Hoe kun je zeggen dat je niet weet wat het is, maar zeggen dat het vaccin niet de oorzaak is?” vroeg ze.

Green zegt: “Zodra we zeiden dat het het vaccin was, was het alsof ze ons er niet snel genoeg uit konden krijgen.”

Toen Sarah op 6 juni eindelijk bij een neuroloog terechtkwam, vroeg Green of Sarah’s toestand met het vaccin te maken had.

De dokter zei dat Sarah een functionele bewegingsstoornis had en dat het niet gerelateerd was aan het vaccin – hoewel ze zei dat ze meer gevallen had gezien sinds de COVID-vaccins waren goedgekeurd, omdat mensen “zichzelf stress bezorgen over het vaccin en het psychosomatisch is.”

Volgens de National Organization of Rare Disorders is functionele bewegingsstoornis een soort functionele neurologische aandoening die optreedt wanneer er een probleem is met het functioneren van het zenuwstelsel en hoe de hersenen en het lichaam signalen zenden en/of ontvangen – in plaats van een structureel ziekteproces, zoals multiple sclerose of beroerte.

De aandoening kan een grote verscheidenheid van neurologische symptomen omvatten, zoals tremoren, dystonie, schokkerige bewegingen (myoclonus) en problemen met lopen (loopstoornis).

Green is het niet eens met het oordeel van de arts dat Sarah’s reactie “psychosomatisch” was.

“Sarah is 16. Ze was nerveus over het krijgen van een naald in haar arm, maar zodra ze het vaccin kreeg, deed ze er een pleister op en ging ze naar Starbucks,” zegt Green.

“Toen ik dat aan haar neuroloog probeerde uit te leggen, zei ze dat ik me niet moest richten op de oorzaak, maar op de genezing van mijn dochter,” legt Green uit. “Maar ik heb het gevoel dat als we niet weten waarom, we haar niet op de juiste manier kunnen behandelen.

Green zegt dat Sarah het vaccin op eigen houtje nam, omdat ze in North Carolina het vaccin zonder toestemming van haar ouders kon krijgen.

“Ze werkt in fast food en in de frontlinie en ze kregen te horen dat het vaccin verplicht zou worden,” zegt Green. “Krispy Kreme gaf een dozijn donuts weg, dus de kinderen gingen en kregen hun injecties.”

Green zegt dat noch zij noch haar man een COVID-vaccin hebben genomen. Toen Sarah zei dat ze het wel wilde krijgen, legde Green en haar man haar uit wat hun bedenkingen waren en waarom ze het vaccin niet namen.

  Over gebroken vriendschappen

“Er is ons vaak gevraagd waarom zij het wel nam en wij niet. Ze kwam naar ons toe en vertelde ons dat ze het wilde, maar we wisten niet dat ze een beslissing had genomen. We hebben erover gepraat, maar haar baan en de gratis prikkels die op de jongeren waren gericht – Krispy Kreme bood hun een dozijn gratis donuts aan – hebben haar besluit echt overgehaald.”

Sarah kreeg te horen dat de risico’s van het vaccin onder meer bestonden uit een pijnlijke arm gedurende een paar dagen, maar nu is het al maanden geleden en ze voelt zich niet goed.

Sarah moest dit semester twee colleges laten vallen vanwege haar symptomen.

“Ze was net begonnen met autorijden, maar ze kan niet meer rijden omdat ze niet op kan kijken of haar hoofd naar rechts kan draaien zonder dat het spastische tremoren veroorzaakt. Ze kan ook niet schrijven,” zegt Green. “Ze heeft constant tremoren zoals iemand die Parkinson heeft.”

Sarah’s symptomen zijn in de loop der tijd steeds erger geworden, maar de enige behandelingsoptie die haar werd aangeraden was een medicijn dat lijkt op Benadryl.

Green zegt:

“Het is zo frustrerend. We hebben geprobeerd om haar in een ziekenhuis in Florida te krijgen, maar daar is een wachtlijst van zes maanden. We hebben Cleveland gebeld, maar zij hebben een wachtlijst van drie maanden. We hebben het Shriners-ziekenhuis gebeld en ze willen haar niet eens zien. We hadden een afspraak bij Duke maar het zou via een videoconferentie gaan. We krijgen steeds deuren in ons gezicht dichtgeslagen en zodra je het over een vaccin hebt, willen ze niets meer met je te maken hebben.”

Green zegt dat zij en Sarah geen anti-vaxxers zijn.

“Sarah heeft al haar vaccins gehad, maar er zijn te veel mensen die problemen hebben om niet te weten dat er geen probleem is met deze mRNA’s. Als ze gewoon de mogelijke bijwerkingen zouden erkennen… maar ze doen alsof het niet eens gebeurt, en het is niet eerlijk voor haar en voor haar hele aankomende leven om in de wacht te worden gezet,” voegt ze eraan toe.

Green zegt dat ze Sarah’s vaccinatieverwonding had gemeld bij het Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (I.D. 1354500) en Pfizer.

  Ik ben één van de miljoenen die geen Covid-19 vaccin wil - betekent dit dat ik verbannen wordt uit vliegtuigen, gebouwen en winkels?

“Toen ik Pfizer belde, lieten ze me alleen wat vragen beantwoorden en zeiden ze dat als er nieuwe symptomen waren, ik terug moest bellen en dat zij hun rapport konden bijwerken,” zegt Green. “Toen ik een tweede keer terugbelde, zeiden ze dat ze het rapport kwijt waren. Toen ik vroeg of iemand anders had gebeld met dezelfde symptomen zeiden ze ‘nee’.”

Zoals Frontnieuws op 9 september meldde, kreeg een 30-jarige vrouw ernstige neurologische complicaties nadat ze het COVID-vaccin van Pfizer had gekregen, en ook zij meldde haar verwonding aan Pfizer. Zie: 30-jarige zoekt nog steeds naar antwoorden 6 maanden na ontwikkelen van neurologische complicaties na Pfizer-vaccin.

Op 29 juni hield U.S. Sen. Ron Johnson een nieuwsconferentie met families die neurologische verwondingen hadden opgelopen door COVID-vaccins, waaronder die van Pfizer.

Onder hen was Maddie de Garay uit Ohio, die zich als vrijwilliger aanmeldde voor de Pfizer-vaccinproef toen ze 12 was. Ze zit nu in een rolstoel nadat ze ernstige bijwerkingen van het vaccin heeft ondervonden. Zie: Moeder huilt tijdens persconferentie om hulp voor dochter met vaccinatieschade.

Green, die zegt dat Sarah gezond was en een goed leven had voordat ze werd gevaccineerd, maakt zich grote zorgen over het feit dat kinderen van 12 jaar en jonger het vaccin krijgen.

“Erken het probleem gewoon en los het op, en informeer mensen tenminste waar ze op moeten letten,” zegt ze.

“Ik wil gewoon mijn leven terug,” zegt Sarah. “Alles is gewoon in de wacht gezet. Ik heb mijn colleges moeten opgeven omdat ik niet kan schrijven en ik heb doktersafspraken. Ik ging uit met mijn vrienden, maar nu is het te vermoeiend. Mijn migraine is zo erg dat ik urenlang in een donkere kamer zonder licht of apparatuur moet zitten.”

Sarah’s moeder zegt dat ze zich schuldig voelt omdat ze zich niet meer in het vaccin heeft verdiept voordat haar dochter het kreeg. Nu voelt ze zich hulpeloos omdat “je het gevoel hebt dat er niets is wat je kunt doen en niemand die je kan helpen.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De ongeziene doodsstatistieken: drastische toename van sterfgevallen na CoronavaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel24.526 DODEN 2.317.495 GEWONDEN na COVID-19 injecties gemeld in databank van ongewenste bijwerkingen van geneesmiddelen van de Europese Unie
Volgend artikelNieuwe studie toont aan dat gevaccineerde mensen routinematig hun eigen vrienden discrimineren en “breken” met degenen die weigeren de dodelijke covid-injecties te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Hoe moeten we nog vertrouwen in de medische wereld?
    In een jaar hebben ze zelf alles afgebroken, ook voor de goedwillenden.
    De ik maatschappij ten top, ogen en oren dicht maar wel de zakken open.

  2. Beste redactie,

    Als jullie mij met deze moeder in contact kunnen brengen, dan wil ik haar dochter wel helpen. Iedere ziekte heeft een frequentie. Ook de troep die in deze prikken zit. Het mag gewoon ontstoord worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in