Ten minste 16 procent van degenen die besluiten zich “volledig” te laten vaccineren tegen de covidgriep, verbreken na de prik de banden met hun “ongevaccineerde” dierbaren, zo heeft een nieuwe opiniepeiling uitgewezen, bericht Ethan Huff.

OnePoll vroeg 1.000 Amerikanen om samen met hun vaccinatiestatus eventuele veranderingen die zich in de afgelopen anderhalf jaar hebben voorgedaan met betrekking tot vriendschap bekend te maken. Men ontdekte dat één op de zeven Covidianen – d.w.z. mensen die zich hebben laten vaccineren omdat ze geloven in het plandemische bedrog – ten minste drie “ongevaccineerde” dierbaren uit hun leven heeft verbannen omdat ze de injecties weigeren.

Jennifer Aniston, een of andere verwassen Hollywood nobody, vertelde “The Morning Show” dat zij er persoonlijk voor heeft gekozen verschillende vriendschappen te beëindigen vanwege hun ongeloof in de Covidianen Cultus.

Uit de enquête blijkt dat het verzet tegen de injectie momenteel de belangrijkste reden is waarom Covidianen “breken” met hun vrienden. Liegen, het verzinnen van geruchten en het plegen van ontrouw staan lager op de lijst.

Bijna iedere Covidiaan die de enquête beantwoordde zei dat ze van menig zijn dat hun nu-ex-vrienden die tegen covid-injecties zijn, “regelrechte anti-vaxxers” waren; alsof dit een soort belediging is.

Omdat zij er niet in slaagden hun veel slimmere vrienden zover te krijgen dat zij hun mouwen opstropen voor een Wuhan-injectie, besloten deze Covidianen dat het uit hun leven snijden van hun dierbaren de beste oplossing was.

Ongevaccineerden vier keer meer geneigd om “tolerant” te zijn tegenover hun pro-injectie vrienden

De ongevaccineerden zeggen daarentegen dat zij alleen maar met rust gelaten willen worden om hun eigen persoonlijke gezondheidsbeslissingen te nemen. Als hun volledig gevaccineerde “vrienden” dat niet kunnen accepteren, dan zijn ze misschien nooit echte vrienden geweest.

  De wereld is nu getuige van een pandemie van N-STEMI hartaanvallen veroorzaakt door bloedstolsels

Terwijl het zeker logisch is dat ongevaccineerde mensen zich ongemakkelijk voelen in de buurt van hun gevaccineerde vrienden – wie wil er nu gebombardeerd worden door al die spike-eiwitten die vrijkomen door het vaccineren? – kan hetzelfde niet worden gezegd van gevaccineerden die zich ongemakkelijk voelen in de buurt van ongevaccineerden.

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten

Als je vaccin werkt, waar ben je dan bang voor? Als het dat niet doet, wat is het dan wel? Is het gewoon dat je geen tolerantie hebt voor mensen die anders geloven dan jij over een chemische injectie van Big Pharma? Wat is er gebeurd met mijn lichaam, mijn keuze?

De meeste volledig gevaccineerden die klagen over de gevaccineerden en hen uit hun leven bannen, zijn Democraten, zo bleek verder uit het onderzoek. Bijna alle Democraten hebben een injectie gekregen uit het “Operation Warp Speed”-arsenaal van Donald “vader van het vaccin” Trump, terwijl misschien de helft van de Republikeinen dat heeft.

Het zijn met andere woorden de Democraten die niet in staat zijn om iemand te tolereren die niet precies zo denkt en gelooft als zij. Als u denkt dat het waarschijnlijk geen goed idee is om experimentele drugscocktails te nemen die met “warp speed” op de markt zijn gebracht om bijvoorbeeld de boekhouding van Wall Street te kunnen opkrikken, dan zullen deze Democraten u naar de houtschuur brengen voor de heropvoedingszweep.

Interessant is dat slechts ongeveer de helft van de mensen die de vaccins hebben genomen, zich nog steeds zeker voelt over hun beslissing, dus misschien is er hier ook sprake van een soort Stockholm-syndroom.

  Poetin versus Big Pharma: De ultieme afrekening

Misschien hebben de volledig gevaccineerden nu spijt van hun beslissing om de injectie te nemen en nemen ze het hun ongevaccineerde vrienden en familieleden kwalijk dat ze tegen de druk in stand hebben gehouden. De ongevaccineerden gaan nu verder met hun normale leven, terwijl de gevaccineerden zullen moeten afrekenen met de doos van Pandora van de hel die het vaccin voor hen zal veroorzaken.

“Ik denk dat de echte vraag is: willen we de zorg op ons nemen van onze zieke ‘vrienden’ die ons hebben uitgelachen omdat we de prik NIET hebben genomen?”, vraagt een commentator op StudyFinds.org zich af.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom streven globalisten en regeringen zo wanhopig naar 100% vaccinatiepercentages?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Ik wil gewoon mijn leven terug,” zegt 16-jarige die neurologische symptomen kreeg na het vaccin van Pfizer
Volgend artikelZes Covid feiten die we dreigen te vergeten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Oef, ik zou niet doorgaan met een tweedeling zaaien. Democraten, republikeinen, liberalen… ze zitten allemaal met elkaar om de tafel. De enige die zo stom zijn zich te laten scheiden zijn de mensen die die groepen volgen. Links-rechts, oud-jong… onder normale omstandigheden zou ik weer graag met de tegenpartij om de tafel gaan om eens lekker stevig er op los te discussiëren over zaken die we niet met elkaar eens zijn, waarna iedereen voor zichzelf mag kiezen wat ze leuker vinden, want het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Je kunt zelfs beide kanten van het verhaal inzien, echt waar! Klinkt gek in de huidige tijd, maar heus, het is mogelijk.

  Nu moet iedereen, of je het over details met elkaar eens bent of niet, zich samen hard maken tégen de onderdrukking en vóór een echte democratie. Daarna kunnen we weer lekker ouderwets “ruziën” over details. Lijkt me heerlijk.

  • Laat ik nu een aantal mensen in de straat hebben wonen die voor verplichte vaxxinazi zijn. ‘Is gewoon mijn mening en wat moet ik nou met mijn DNA?’ Op de vraag of ze naar mijn deur gaan wijzen wanneer de vaxxinpolitie langsloopt, kreeg ik als antwoord ‘Ja !!’ De info die ik hen geef, leest men niet. Jaren eerder omtrent een ander actiepunt verdomde men het ook om de informatie te lezen. Toedeledokie. Gewoon mijn mening. Kuch.

 2. Voor zover ik weet, heb ik geen geprikte vrienden en voor degenen die dat wel zijn, ben ik zo vrij voor hen mijn deur dicht te houden. De zorg op me nemen voor degenen die zich hebben laten prikken en mijn raad in de wind hebben geslagen, ga ik niet doen. Noem mij maar een egoïst of iemand met nog werkend verstand.

  • Mijn moeder, vader, 3 zussen en 2 broertjes en andere familie en vrienden zijn gevaccineerd.
   Niemand luistert. vele malen gewaarschuwd (meer dan +- 14 maanden).Ze zeggen: doe is niet zo gek of Je ben geen dokter of het is een vaccin!(daar sta je dan)

 3. De tijden van samenzijn en in overleg zijn dus echt voorbij…je moet veel fantasie hebben en in sprookjes geloven wil je nog enig consensus zien tussen de twee groepen.de ene laat zich graag(!) inspuiten met een experimenteel goedje, op gentechniek gebaseerd zonder enige testen vooraf, gevuld met wat nu bekend is met grafietoxide, zware metalen, virussen van onbekende oorzaken ander spul wat chemisch verontreinigd is……en je hebt de groep die zich baseert op het eeuwenoude traditionele en veerkrachtig immuunsysteem.
  Er is dus geen middenweg….het een …of het ander.
  Laten we afwachten tot na de winter…pakweg maart 2022…kijken we dan wel verder wie er dan nog gezond en wel hier actief mag zijn…

 4. Het ligt eraan wie het is bv de kapper,of de pedicure , dan maakt het volgens mij niet veel uit.
  Je kan dan geshed worden zoals bv migraine of blauwe plekken maar dat kan je immuunsysteem nog wel handelen.
  Maar als je man of vrouw stiekem de spuit heeft genomen en je komt daar achter is het toch einde verhaal omdat dat gaat om overdracht van Spike eiwitten.
  Wie daar meer info over heeft: ik hou me aanbevolen.

 5. Om een antwoord te geven op die laatste vraag: Ja, uit menselijke en christelijke overwegingen zullen we de gevaccineerden die nu slachtoffer worden van het ‘vaccin’ moeten helpen en ondersteunen in hun lijden. We mogen deze mensen niet, al zijn ze nog zo vervelend tegen ons geweest, aan hun lot overlaten. Vergeet niet dat deze gevaccineerden ontzettend om de tuin zijn geleid. Misschien is het hun wel kwalijk te nemen maar toon je menselijkheid en je zult zien dat je (weer) massa’s vrienden krijgt. Want je hebt niet het recht om iemand te veroordelen maar wel de plicht om iemand bij te staan. Sta ze bij, help hen, leef met ze mee, geef ze hoop en maak het leven voor hun draaglijk zolang het (nog) kan.

   • Hallo Greengo, ik kan je reactie heel goed begrijpen maar neem dan dit eens in overweging: als ik de deur dichthoud voor een medemens omdat hij mij afwijst, gedraag ik mij dan niet net zo (erg) als degene die mij afwijst? Dat maakt de wereld er niet beter op. Maar als ik degene die mij afwijst benader als iemand die anderen niet afwijst, werken we dan niet aan een betere wereld waarin we nader tot elkaar komen? En zal degene, als hij ziet dat degene die hij afgewezen heeft hem NIET afwijst, niet tot het inzicht komen dat hij misschien wel eens een verkeerd oordeel over diegene gehad heeft? Zal zoiets niet leiden tot een (her)nieuw(d)e vriendschap? Staat er niet ergens geschreven dat je voordat de avond valt je het met iedereen goedmaakt waarmee je een geschil hebt? En staat er ook niet geschreven dat als je ruzie met iemand hebt dat jij dan bereid moet zijn om die ruzie te beëindigen maar dat als de ruzie blijft bestaan, dit dan vanwege de onwil van de ander blijft bestaan en niet door de onwil van jou? Ik ben van mening dat als je zo handelt je jezelf van je menselijke kant laat zien, liefdevol en vergevingsgezind naar de ander toe.

    • De vaccidioten discrimineren, hetgeen ernstige gevolgen kan hebben, Greengo houdt alleen maar de deur dicht hetgeen geen discriminatie is maar slechts zelfbescherming. De deur dichthouden is ook geen ruzie maken of zoeken maar slecht contact vermijden. Mijns inziens heel verstandig.

     De wereld is vol van lieden waar je maar beter de deur voor dicht kunt houden. Let wel, ongeveer 1 op de 10 wordt als sociopaat geboren, ongeveer 1 op de 100 als psychopaat, en dat blijven ze hun hele leven.

 6. Nou en……
  Waarschuwers voor corona-maatregelen en prikken schopten eerder naar boven.
  De volgzamen zijn altijd al meestal wat van het soort geweest die meer naar onderen trappen.

  Sterf ze……
  Ik kuch nog niet eens op hen. Ik zal hen niet mijn natuurlijke anti-stoffen geven.

 7. tis echt ongelooflijk hoe snel en gemakkelijk een grote massa mensen te beïnvloeden en te manipuleren valt alleen maar omdat een zogenaamde deskundige of hoog geplaatst persoon dat hun zegt en hun angst voor de dood heel goed weet te gebruiken..blindelings vertrouwen en geen enkel zelf onderzoek instellen..alleen maar 1 bepaalde kant opkijkend..ben blij dat ik de wijze raad van wijlen mn moeder altijd in mn achterhoofd heb gehouden : kijk links, kijk rechts en vergeet ook niet alles wat er tussenin zit goed in je op te nemen want dat kan je een hoop ellende besparen

 8. Voor mij geen vaccinatie mensen om mij heen hebben het wel gedaan sommige discrimineren mij ik ben de idioot die hen in gevaar brengt als je gevaccineerd bent kan ik toch geen kwaad dan ben je toch helemaal beschermt waar maken deze idioten zich dan druk om ze geloven toch alles wat er gezegd wordt ik denk dat stiekem heel veel mensen spijt van het vaccin hebben omdat er zoveel ellende van komt ik hoop er nog wel te zijn over vijf jaar maar of dat zij er dan nog zijn weet niemand zij leven op dit moment in een Russische roulette en moeten afwachten wanneer de kogel afgaat discussies voeren erover doe ik al lang niet meer heeft weinig zin en is zonde van de energie ik respecteer mensen die zich hebben laten vaccineren helaas voor mij doen ze dus niet hetzelfde geloof al de leugens maar die je vertelt wordt op de termijn komen ze er vanzelf wel achter arme schaapjes

  • Nee joh, er is nog nooit eerder zo’n geweldig “vaccin” uitgevonden.
   Bij vorige vaccins beschermde je jezelf. En dat is eigenlijk flink egoïstisch. Nu is er tenminste een “vaccin”(abonnement) dat juist net anderen beschermt.
   De wetenschap is erop vooruit gegaan.
   Ben alle geprikten zo dankbaar….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in