© wavebreakmedia_micro / Freepik

De Amerikaanse patholoog Ryan Cole heeft de afgelopen maanden de wereld rondgereisd. Overal waar hij komt, wordt hij benaderd door dokters en verpleegsters die vreemde dingen zien bij jonge mensen, zei hij in een interview met Dr. Joseph Mercola.

Hij sprak onder andere met het hoofd van een grote afdeling oncologie in Tallahassee, Florida. Hij vertelde hem dat hij gewoonlijk om de 10 jaar een geval van agressieve hersenkanker bij een jonge patiënt ziet. Na de invoering van de boosters kreeg hij binnen een maand vijf gevallen van astrocytomen, agressieve hersentumoren.

In Jacksonville, ook in Florida, sprak de patholoog met een huisarts. Hij zei dat hij één jonge patiënt per decennium heeft met een agressieve vorm van nierkanker. Vorige maand had hij er vijf. De dokter vond dat vreemd.

Een paar weken geleden sprak Cole in het Verenigd Koninkrijk met een Ierse arts die al 36 jaar in het vak zit. Hij zei dat hij sinds de invoering van vaccins en booster prikken meer gevallen van kanker bij jonge patiënten heeft gezien dan ooit tevoren.

Een verpleegster die op een spoedeisende hulp werkt, vertelde hem dat er jonge kinderen worden opgenomen met hartkwalen en kanker, waaronder agressieve vormen van leukemie.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Weer een verschrikkelijke “vaccin” bijwerking: Kankerachtige tumoren op de injectieplaatsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Overal hetzelfde patroon? Covid-gevallen zijn sterk gestegen in bijna elk land dat een massale vaccinatiecampagne heeft gelanceerd.
Vorig artikelEuro in een duikvlucht – inflatie blijft stijgen: Kostengolf haalt burgers in
Volgend artikelDeze week in het Nieuwe Normaal
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. De corrupte media zal toch blijven volhouden dat het allemaal slechts ’toeval’ is en dat het niet aan de ‘vaccins’ ligt.

  • Blackrock is eigenaar van 90% van de media wereldwijd. De drijvende kracht achter de great reset is bekend.
   Blackrock en Vangard willen alsnog iedereen onteigenen om daarna al de resources aan een peulschil in te kopen. Na de reset is dan plots alles van eigenaar veranderd. You own nothing but will be happy …that you’r still alive. De rest is dan reeds geëlimineerd.

 2. Is er wel eens wat hierover in de massamedia? Alleen in alternatieve media denk ik.
  Mainstream is een constante stroom van leugens en onzin.
  Misschien eens hele grote exemplaren maken (drie meter groot) van die aandoeningen, en die op plekken tonen waar mensen er wel aandacht aan geven.

  • Zal niks doen, na AL het bewijs over alles wat de laatste 2+ jaar naar buiten gekomen is, en mensen om hun heen konden zien, willen de meeste mensen nog steeds niet geloven of toegeven dat ALLES wat de regering en hun experts zijden alleen maar leugens waren.

   Zo goed al niemand kon iemand in hun familie of vrienden kring, die dood was gegaan aan Covid-19, in Nederland alleen al, waren volgen hun zelf 23,000 mensen dood gegaan aan Covid in 2+ jaar, en zelfs
   11,622 tot 1 januari 2021, toen de Covid vaccinaties uitkwamen, wat 1 januari 2022 al 21,419 waren,
   het was NIKS gedaald, hoe kan dat nou, bijna iedereen die er een wou had 1 januari 2022 al de vaccinaties gekregen 2 om precies te wezen.

   Waarom was de getal dan niet een stuk minder, maar was het nog steeds ongeveer 10,000 mensen (volgens hun zelf)?

   https://corona.help/country/netherlands

   En de regering zelf, zegt zelf: “In het griepseizoen 2020/2021 was er geen griepepidemie in Nederland”.

   Dus die hebben we uitgeroeid, de griep bestaat niet mee???

   https://www.vzinfo.nl/influenza#node-sterfte-als-gevolg-van-influenza

   En dan hebben we het geen eens over Kanker, wat de grootste doodsoorzaak blijft in Nederland, 128 mensen per dag gaan er aan dood, dat is ruim 46,000 mensen per jaar is, en daarna vallen de meeste doden door hart- en vaatziekten, waar in Nederland 100 mensen per dag aan sterven, wat ruim 36,000 mensen zijn per jaar, wat neer komt op ruim 82,000 per jaar, maar daar mochten we ons niet druk over maken.

   https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/4765856/kanker-doodsoorzaak-dood-overlevingskans
   https://www.hartstichting.nl/hart-en-vaatziekten/feiten-en-cijfers-hart-en-vaatziekten

   Nee grote spandoeken zal helemaal niks doen, als mensen nou nog niet massaal (ruime meerderheid) wakker geworden zij, zullen ze dat nooit meer woorden.

 3. Nee ik wil wel weten wat er aan de hand is
  Maar 1 op 3 mensen krijgt een vorm van kanker
  Op 7 miljard mensen is de kans dus best groot om kanker te krijgen

  • Hoe weet jij dat, heb jij die “vaccinatie” wat een gen therapie is volgens Pfizer zelf, zelfs uitgevonden, is eer ooit in geschiedenis dit gebeurd, dat 75% van de wereld bevolking in 16 maanden 1+ “vaccinatie” gekregen hebben, die binnen 1 jaar gemaakt werd?!

   Er zijn tot en met vandaag meer dan 12,2 miljard Covid-19 “vaccinaties” gegeven wereldwijd, als je dat door de helft doe, betekent dat 6.1 miljard mensen 2 Covid-19 “vaccinaties”gekregen hebben, en dat als ik de twee Covid-19 “vaccinaties” noem, wanner kans groot is dat meer mensen de eerste genomen hebben dan de tweede, en dan is de aantal mensen nog een stuk hoger.

   Maar hey al die enorm veel vreemde aandoeningen die overal wereldwijd nu voor komt, ook vooral bij kerngezonde mensen, heeft natuurlijks niks te maken met de “vaccinaties”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in